Victoria’s Secret ARVONTA ja keski-ikäinen hurahtaa Victoria’s Secret Body Misteihin vai hurahtaako?

Arvonta on päättynyt!


Olen vuosia käynyt ulkomailla autuaan tietämättömänä Victoria’s Secretin tuotteista. Raitakasseja on heilunut jos kenenkin kädessä ja omissa mielikuvissa olen tuuminut kassien sisältävän tulitikkuaskin kokoisia pitsisiä stringejä. Tulitikun kokoiset alusvaatteet eivät ole herättäneet minussa minkäänlaista poltetta ja olen ohittanut koko puljun.


Jossain kohti viimeisen vuoden aikana olen joutunut valtaisan alitajuntaan suunnatun mainonnan uhriksi ja viime aikoina ei ole muuta pyörinyt pinnallisen aivolohkon alueella, kuin että, haluan oman Victoria’s Secretin Body Mistin. En edes osaa haluamiselleni sanoa muuta syytä, kuin että koska kaikki haluaa, niin minäkin haluan?!


Vielä älyvapaammalta moinen haluaminen kuulostaa, koska ei minkäänlaista hajua tuoksuvatko tuotteet miltään, pysyykö tuoksu iholla jne.

Oo Love Spell tästä nimenomaan olin kuullut niin paljon postiviivista ja tämä lunastikin lupaukset.. 

Pari viikkoa sitten Tallinassa koin ensikosketukseni Secretin pulloihin, pääsin oikein koskettamaan ja nuuhkimaan tuoksuja. Minähän olin nokka lääpälläni, miten ihania tuoksuja, mutta Body Mististä 32 euroa tuntui kohtuuttomalta ja jätin putelit hyllyyn. Googlasinpa vielä tuoksut ja Jenkeissä (jonne kuukauden päästä matkaamme) saa 30 dollarilla 5 Body Mistiä. 

Odotin tämän olevan raikas ja kirpeä, mutta onkin makeahko. Hätähousu ei kuitenkaan jaksanut odottaa Jenkkimatkaan asti, kun Facebookin kautta pläjähti ruutuun Nordicfeelin tarjous 4kpl 3:n hinnalla (11,50kpl)  ja postikulut 3,50e. Tilasin kiihkoissani neljä tuoksua umpimähkään tuumaillen, että nimensä puolesta kukin tuoksu kuulostaa taivaalliselta. Samalla chättäilin myös mainonnalle alttiiksi joutuneen keski-ikäisen ystävän kanssa, hinnoista ja tuoksuista ja tilanne saattoi olla jopa hieman maaninen meidän kummankin taholta, koska ystäväni tilasi vahingossa yhden tuotteen kahteen kertaan ja minä tilasin Body Mistin sijaan suihkugeelin.

Eihän tämä ole Body Mist, mitä tuli tilattua. Mutta hei tämä tuoksuu ihanalle. <3

No mutta loppu sinänsä hyvin, joten kaikki sinänsä hyvin. Kumpikin sai jotain mitä ajatteli tilaavansa ja jotain mitä ei ajatellut tilaavansa.


Tyypillinen ilmiö kuitenkin kokonaisvaltaisesti valtasi minut, kun sain putelit hyppysiini, mietin mitä ihmeellistä näissä nyt on. Juu kyllä tuoksuvat hyvälle, yhtä hyvälle kuin eurolla ostamani vessanraikastin Robbarista tai yhtä hyvälle, kuin kaupan tai vaikkapa Henkan ja Maukan suihkugeeli. Mutta kyllä minä inspiraationi tuoksujen suhteen jaksossakin saan lasipullosta, kestävästä tuoksusta, jonka oikeasti haistan vartalollani pitkään. 

Kyllä tämä tuoksuu omenalle, mutta pidän todella kirpeistä sitrustuoksuista, joten tämä omena ei ihan täysillä nappaa.

Kenties Victoria’s Segretkin tuoksuu, jos valelisin kroppani saman sarjan suihkugeelillä ja kroppavoiteella, mutta pelkkää Mistiä en haista lainkaan, johtuuko vanhasta nenästä, nuhasta vai mistä.


Ja kyynikko minussa näin lopussa toteaa, että samaa kamaa kuin Henkasta Maukasta saa muutamalla eurolla, joten aikamoinen kate näihin on upotettu. Jenkkihinnat sentään ovat kohdillaan, mutta että maksaisinko 32 euroa, en ikinä tai maksaisinko edes 11,50 ehkä, mutta siinä menee raja.


Koska tuli tilattua pari tuoksua jotka eivät olleet minun nokkaani passeleita, arvon yhden tuoksun teille lukijoilleni. <3


Eli tämä arvonta on vain teille kirjautuneille lukijoille ja tasa-arvoisesti tai tasa-paksusti kaikille yksi arpa ja riittää, että kommenttilootaan laitat sähköpostiosoitteen ja nimimerkin ja vielä vaikka sellainen lyhyt sepustus, miksi voitto ilahduttaisi. <3 Uudet lukijat ovat myös lämpimästi tervetulleita arvontaan mukaan. Arvonta päättyy sunnuntaina 5.10 keski-yöllä ja seuraavana päivänä ilmoitan arvonnan voittajan. 

Voittajalle lähtee omenainen Enchanted Apple, tuumin että tämä omenan ja hyacintin tuoksuinen Body Mist voisi olla monen makuun. 🙂 


58 thoughts on “Victoria’s Secret ARVONTA ja keski-ikäinen hurahtaa Victoria’s Secret Body Misteihin vai hurahtaako?”

 • Minun ihollani ei ole Victoria koskettanut koskaan, sillä en ole päässyt likimainkaan häntä. Salaa vain kaukaa ihaillut. Liian hieno nainen rahapussilleni. Toivoisin siis, että arvonnan kautta pääsisin lähentymään häntä. Rakastan kauneutta, ylellisiä tuotteita, tuoksuja, pehmeää kosketusta iholla.. Mutta aina niin mahdotonta toteuttaa unelmaa ylellisyydestä.
  Somanyinspiration@gmail.com

  • Voi ei Vilimarika, miten mahtavat perustelut. <3 <3 Ihan pakahdun. Olisit niin tuoksusi ansainnut joten enemmän kuin paljon onnea arvontaan ja ihanaa päivää sinulle. <3

   Tiia

 • Sama juttu, ei ole kyllä aiemmin VS-tuotteita tullut kokeiltua! Mutta olisi kyllä tosi hienoa päästä testaamaan kerrankin. Vaikuttavat tosi laadukkailta. 🙂
  sopeutuja(at)hotmail.com

  • Hei Hukkakukka, kivaa että löysit arvontaan. Näin se oli omallakin kohdalla, halu oli päästä testaamaan. Ja onhan nämä aika ihaniq loppupeleissä kuitenkin.

   Paljon onnea arvontaan.

   Tiia

  • Hei Heli,

   Mukavaa että löysit arvontaan mukaan. Samaa ajatellut, hinnat liian pilvissä. Mutta nämä tulikin nyt minulle todella edullisesti ja siksi on kivaa arpoa yksi. Nyt peukut pystyyn että onnetar suosii ja toivon onnea matkaan.

   Tiia

 • En ole minäkään päässyt vielä koittamaan näitä tuotteita, mutta olispa ihana kokeilla näin arvonnan kautta, tiedä vaikka sen jälkeen joutuisi näiden pauloihin ;). T. Anu (nymana40@gmail.com)

  • Hei Anu,

   Kiva että löysit arvontaan mukaan. Juu kyllä olen tuon Love Spell Body Mistin pauloissa minäkin. Ja suihkugeeliäkin voi kehua, on hirmuisen riittoisaa. Jenkeissä aion kyllä nuuhkia joka pullon ja varmaan sieltä jotain haalin mukaankin.

   Kovasti onnea arvontaan ja ihanaa sunnuntaita.

   Tiia

 • En omista yhtään omaa putelia (salaa suihkautellut silloin tällöin tyttäreni pullosta)
  Todellakin, nämä eivät kauaa tuoksu ja siksi sopivatkin hyvin "yöpaidaksi" sen verta ovat mietoja. Olisin ikionnellinen uudesta yökkäris 🙂
  Victoria's Secretin vaatteet ovat ihania.. Ootas vaan ku pääset hiplaamaan!
  ksleinonen@gmail.com

 • Juu olen nyt suihkinut pitkin päivää ja en vaan haista mitään. Täytyy kysyä haistaako ukko. Mutta tosiaa nämä minunkin ekat ja en nyt ole varma sorrunko Misteihin enää jatkossa vaan kenties suihkugeeleihin. Toisaalta ovat aika hintavia… Että täytyy nyt tunnustella.

  Olisi kyllä aika sun saada oma puteli ja siksi kovasti onnea arvontaan. <3

  Oi ei ai niillä on vaatteita, eikä vaan stringejä. Kääk, mitenköhän käy vielä siellä jenkeissä…

  Tiia

 • Oi tuo Apple tuoksuu varmaan ihanalta, joten arvonnassa mukana. Itse en ole hurahtanut näihin, vielä…

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  • Hei Jonna,

   Huojentavaa kuulla etten tosiaan ole ollut yksin tietämättömänä näiden kanssa. 🙂 Jos arpaonni suosii sinua, olisi todella mielenkiintoista kuulla mitä pidät. 🙂

   Kiva että löysit arvontaan mukaan ja kovasti onnea matkaan. <3

   Aurinkoista sunnuntaita toivottelee Tiia

  • Hei Jolana,

   Mukavaa että löysit arvontaan mukaan ja että tuoksu kuulostaisi mieluisalta. 🙂 Lämpimästi tervetuloa lukijoiden joukkoon ja kovasti onnea arvontaan.

   Ihanaa sunnuntaita toivottelee Tiia

 • aino.m.honkamaki@gmail.com
  En itse omista yhtään VS:ssän tuotetta, joten olisin todella iloinen voittaessani. Kaikki näitä kehuvat niin paljon, mutta hinta minunkin kohdallani kirpaisee, joten en ainakaan vielä ole itselleni kyseisiä body mistejä tilannut:))
  Ja oikein mukavaa syksyä!

  • Hei ihana Aino,

   Oli niin ihana viesti. <3 Aivan samoilla aatoksilla, kaikki kehuvat ja halusin itsellenikin. Nyt on todella kivaa arpoa teille ihanille lukijoillekin oma Body Mist.

   Lämpimästi tervetuloa tänne ja koko sydämestä onnea arvontaan. <3

   Ja oikein ihanaa, kuulasta ja kirpsakkaa syksyä sinulle myös.

   Tiia

 • Tyttärelläni on noita VS:n tuoksuja ja olen salaa käynyt häneltä niitä suihkimassa 😉 (Ei kerrota hänelle!!!) Kaksi niistä on ihan ehdotonta suosikkia…Tytär ihmettelikin että miksi toisesta on kulunut vaikkei hän ole paljoa sitä käyttänyt…meni läpi että se on haihtunut =D =D =D
  Koitampa saada arvalla itselleni omaa pulloa.
  hao@lailanet.fi

  • Hei Heli,

   Ihana tarina. Täällä on jo kaksi äitiä jotka tunnustavat suihkuttelevan tyttärien pulloista. Hih ihan mahtavaa. <3 Nyt tarvitsisi molemmat äidit omat pullot ja täytyy toivoa, että arpaonni suosii. <3 Kyllä nämä tuoksut käyvät yhtä lailla äideille kuin tyttäreille, ei ole ikärajaa asetettu.

   Kovasti onnea arvontaan ja hyvää yötä toivottelee Tiia

 • En ole minäkään vielä päässyt testailemaan VS:n tuotteita, ja olenkin toivonut, että näitä tulisi myyntiin ihan tänne omalle paikkakunnalle, mutta taitaa olla turha toivo. Toivottavasti onnetar kuitenkin on suosiollinen 🙂
  netteri@gmail.com

 • Hei Netteriina, samaa minäkin ihmettelen miten näitä ei vielä Suomesta saa ja kun saa postarit ovat varmaan sitten sen 8e.

  Olkoon onnetar puolellasi eli kovasti onnea arvontaan ja mukavaa maanantaita.

  Tiia

 • Kylläpä piristäisi uusi tuoksu syksyä. Olisi kiva kokeilla näitä tuotteita, oeln kuullut niisät paljon hyvää. Mukana arvonnassa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  • Hei Sikurina,

   Olet aivan oikeassa, uusi tuoksu piristää syksyllä. <3 Toivotaan että arpaonni on myötämielinen ja lämpimästi tervetuloa tänne. 🙂

   Ihanaa ja kaunista maanantaita.

   Tiia

 • Ihan sokkona en tuoksuja ole ostanut, mutta aika usein etenkin Pariisiin matkoilta tulee ostettua tuollaisia edullisia, keveitä tuoksuja arkikäyttöön. Ehkäpä tuo villitys johtuu ainakin Yhdysvalloissa edullisista hinnoista ja laajasta valikoimasta ja levinnyt niin, että muualla voi myydä kalliimmallakin.

  lumolifestyle@gmail.com

 • Hei Lumo,

  Taas opin ettei sokkona kannata tuoksuja ostella. 😉 Jokin täysin tunnepohjainen ja mainoksille altis ajatuksen kudelma sai tilaamaan pelkän nimen perusteella. Koskaan aiemmin en ole näin toiminut. Kyllä olen joutunut vahvan massahysterian ja markkinakoneiston hampaisiin. Hih. 🙂

  Osut varmasti oikeaan, mistä on villityksessä kyse. Jenkeissä nuo maksavatkin saman verran kuin täällä Henkan ja Maukan vastaavat. Viron hinnat olivat kyllä hämmentävän hintavat, aikamoinen kate. 🙂 Katsotaan mitä täällä Suomessa sitten maksavat, jahka tänne rantautuvat.

  Lämpimästi tervetuloa tänne ja onnea arvontaan.

  Tiia

 • Olisi kiva saada vaihtelua nykyisiin tuoksuihin, olen miettinytkin uuden ostamista ja aina vain suihkin niitä samoja. Tässäpä olisi hyvä tilaisuus kokeilla uutta ja ovat nuo ilo jo ihan silmällekin 🙂
  Suomessa kkyllä on ylihinnoiteltuja tuoksut, olen myös tilannut omani ulkomailta.

  aanesinkka(at)gmail.com

  • Hei Eehe,

   Kivaa että löysit arvontaan mukaan. Uudet tuoksut aina piristää kummasti vaikka huomaan oman tuoksumakuni olevan hieman kapea-alainen, eli hedelmäiset ja sitrustuoksut.

   Olen samaa mieltä, näistä on iloa silmällekin, puteleissa on jotain todella raikasta ja viehättävää. <3

   Siinä olet oikeassa, että tuoksut Suomessa järjettömissä hinnoissa ja valitettavasti en täällä kauppaan mene tuoksuja ostamaan. Hulluilla Päivillä olen tainnut vain sortua.

   Kovasti onnea arvontaan ja mukavaa maanantaitai. 🙂

   Tiia

 • Ei meinannut mennä millään läpi blogin lukijaksi liittyminen, mutta nyt vissiin onnistui! 🙂
  Minä olen aivan koukussa Avonin vartalosuihkeisiin, joten nämäkin voisivat olla minun juttu!

  paivijs@gmail.com

 • Ihanaa oli lukea tuota sinun tekstiä täältä sairasvuoteelta käsin (armoton flunssa päällä) 🙁
  Vaikka olen näin vanhaksi elänyt, siis viiskymppiseks, en ole koskaan ollut missään tekemisissä kyseisten tuotteiden kanssa, mutta sinä sait minut kyllä niistä kiinnostumaan ja googletelle piti, vaikka silmät vuotaa kilpaa nenän kanssa:) Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  • Hei Tuitiina, voi ei onko sulla nyt flunssa? Täällä meni koko viikko sen parissa, todella mälsää…

   Mukavaa että postaus ilahdutti ja inspiroi osallistumaan arvontaa.
   Ja olet oikein googlaillut siellä, no arvaa vaan niin olen minäkin noita googlaillut.

   Kovasti onnea arvontaan ja pikaista paranemista.

   Lämpimin terkuin Tiia

 • Arvonnassa mukana,olen näitä laivalla pikaisesti tuoksutellut mutta hinta on ollut este ostamiselle.
  Jospa nyt onni olisi myötä. 🙂
  Kirpeän pirtsakkaa viikkoa Tiia. 🙂

  TanjaP pikkunen78(at) gmail.com

  • Hei Tanja,

   Kivaa että löysit arvonnan. Nyt kaikki peukut pystyyn, jotta onni kävisi myöten. Laitan taas tytöt arpomaan. 🙂

   Ihanaa viikkoa sinulle Tanja. 💜

   Tiia

  • Heissan Saija,

   Kivaa että löysit arvontaan mukaan. <3 Me katsotaan Vain elämää tätä kolmatta tuotantokautta nyt ns. ekaa kertaa. Eli aiempia tuontakausia ei olla nähty. On niin, niin hyvä, ettei pysytä nahoissamme. Otin jopa netistä Ruutu palvelun, jotta pystyttiin katsomaan jaksoja etuajassa. 🙂

   Nauti siellä ohjelmasta ja mässyistä, olet ne todellakin ansainnut. Ja onnea arvontaan. <3

   Tiia

 • No hei Tiia! Minulla oli onnea Oma maa mansikka -blogin Johannan arvonnassa ja Jenkeistä asti tuli VS:n body lotion raspberry&sandalwood. Tykkäsin tuoksusta, vaikka on aika voimakas, joten en ole lotrannut sitä kuin hiukkasen kerrallaan. Ei nyt ehkä kuitenkaan ollut se lemppari. Tuoksut ovat jännä juttu ja minulla on muutamia, jotka tuovat rakkaat muistot mieleen, kun aviomiehen kanssa olimme Ranskassa ja emme ehtineet monta matkaa tehdä, kun lähti taivasmatkalleen yhtäkkiä. Arvontaan tulen mukaa mielelläni ja hyvät viikonloput sinulle. nina40fi(at)gmail.com

  • Hei Beate<3

   Hienoa että löysit arvontaan mukaan. Kiitos myös että jaoit suuren surusi ja niin kauniin sanoin. Tuoksut tuovat tosiaan kaikki muistot mieleen ja ihmisen lähelle. Sinulla varmasti rakkaita lempituoksuja miehestäsi, joita tuoksutellessa tulvii sydämen sopukoista rakkaus, suru ja haikeus.

   Mahtavaa, että on ollut arvontaonnea, katsotaan miten nyt käy. Olisi todella jännä juttu jos voitto osuisi tälläkin kertaa, pian nähdään mitä onnetar tuumaa. 🙂

   Kovasti toivotan arvontaonnea ja sinulle myös ihanaa ja kaunista viikonloppua. <3

   Lämpimin terveisin Tiia

 • En ole koskaan tuoksutellut, ainakaan tietoisesti, VS:ä. Rakastan kokeilla erilaisia tuoksuja vartalollani. Lukijanasi osallistun arvontaan.

 • Siinähän on jo syytä kerrakseen, ettet ole ikinä tuoksutellut. 🙂 En tosiaan minäkään ennen tätä. Kivaa että löysit arvontaan mukaan.

  Onnea kovasti matkaan ja ihanaa viikonloppua.

  Tiia

 • Yleensä tulee hankittua lapsille kaikenlaista, olisi kiva päästä ilahduttamaan itseäkin välillä.
  Toisi syksyyn piristystä.
  Tämä olisikin ihan uusi tuttavuus, aina vain haaveillut!
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  • Hei Minttu, voi itku en löydä sinua tuolta lukijoista, mutta laitanpa sinulle sähköpostia tulemaan. 🙂 Olisi kivaa että pääsisit arvontaan mukaan. Ja hyvät on perustelutkin vielä.

   Kivaa lauantaita toivottelee Tiia

  • Hyvä Hanna, että löysit arvontaan mukaan. Vain vastaamallahan voi voittaa eli kovasti onnea arvontaan. 🙂 Kivaa viikonloppua ja kaunista ja kirpsakkaa syksyä.

   Toivottelee Tiia

  • Riikka kivaa että löysit arvontaan mukaan. 🙂 Lämpimästi tervetuloa ja kovasti onnea matkaan. Josko se oma pullo napsahtaisi ettei tarvitsisi tyttären pullosta suihkia. 😉

   Kivaa lauantaita toivottelee Tiia

 • Hei ! Löysin blogiisi sattumalta Livbox/lokakui 2014 postauksesi myötä. Jäin lueskelemaan ja olihan sitä kilpaan otettava osaa..:)

  Voitto ilahduttaisi ,koska tuotteet ovat tuttuja ,sillä olen ostanut muutamalle ystävälle lahjaksi ,mutta itse en ole vielä kuin vain tyytynyt nuuhkaisuihin 🙂

  neeakristiina@gmail.com

  • Hei Neea, hitsinpimpula, sinuakin metsästelen tuolta lukijaluetteloista, olet varmaankin nimimerkin takana. Laitoin sinulle henkilökohtaista sähköpostia asiasta.

   Lämpimästi onnea arvontaan.

   Tiia

  • Mukava Neea ilmoitti sähköpostilla ettei ole lukijana ja vetäytyy kisasta pois. Voi että toinen oli niin kivan tuntuinen. Mutta ei olisi sitten reilua lukijoita kohtaan muutella matkan varrella sääntöjä. Eli näillä eväillä valitettavasti mennään.

   Neealle ihanaa syksynjatkoa. <3

   Tiia

 • Hitsit, vähän pelottaa, että olen ehkä asettanut itse kohtuuttoman kovat odotukset näille Victorias secret -tuoksuille, mutta silti uskon koskaan kokeilemattakin, että voisivat olla ihan juuri minun tuoksujani eli raikkaita, hedelmäisiä, ehkä vähän purkkamaisiakin. Toivon pääseväni kokeilemaan jotta olisi näin…
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  • Hyvin kiteytetty, purkkamaisia, niissä on kyllä sellainen makeahko sivutuoksu vaikka pääosin nämä kuvissa olevat ovat raikkaita. Sama juttu asetin kohtuuttomat odotukset, ensi hieman petyin, mutta nyt olen oikeastaan tyytyväinen.

   Tosi kiva perustelu. Kivaa että perustelette on jännää ja mukavaa kuulla teidän ajatuksia näistä. Etenkin kun olivat minullekin aivan tuore tuttavauus. 🙂

   Kovasti onnea arvontaan ja mukavaa viikonloppua.

   Tiia

 • En ole ikinä päässyt kokeilemaan noita missään ja niin kovasti hypetettyjä ovat että toki kiinnostaisivat! Kuulostavat kovasti hyviltä mutta ovatkohan oikeasti..? 🙂

  sari piste susanna at hotmail piste com

  • Niin on hypetetty ja kyllä ovat tavallaan todella ihania. Ystävä totesi, että tuoksun tosi hyvälle vaikka en kyllä itse haista mitään. Mutta mukavinta se onkin muulle maailmalle tuoksua hyvälle. 🙂

   Uskon että jokainen löytää oman mieluisensa tai useampiakin kyseisestä sarjasta. 🙂

   Kiitos kun liityit lukijaksi ja kovasti onnea arvontaan. 🙂

   Tiia

  • Piijuli, kivaa että löysit arvontaan mukaan. Ja mieltä kyllä lämmittää että muillekin nämä yhtä uusia, kuin minulle. Kovasti onnea arvontaan ja kivaa sunnuntaita. <3

   Tiia

 • Isossa Omenassa on VS:n myyntipiste ja 30€/plo, tyyristä on, mutta tuoksut herkulliset. Jospa arpaonni suosisi, jos näin käy, niin facen kautta saat yhteyden. T. Kristiina B. 🙂

  • Hei Alli Sofia, kuulinkin kamultani Ninskiltä, että on Suomessakin paikka jossa fyysisesti näitä myydään, mutta mitkä hinnat?! Hulluutta.

   Upeeta että löysit arvonnan ja että olet lukija. <3 Lämpimästi onnea arvontaan ja huomenna arvotaan. 🙂

   Ihanaa iltaa toivottelee Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud