Arvontamuistutuksia, kaikki ihmeessä osallistumaan ihaniinYotuel ja Korres arvontoihin!

Hei vaan kaikki, tosiaan Yotuelarvonta on voimassa enää 6.11 keskiyöhön asti, kiireen vilkkaa osallistumaan ihanaan arvontaan, jossa peräti kolme voittaa Yotuelin tuotepaketit. 


Ja ihana Korresarvonta onkin sitten pidempään voimassa ja arvonta siivittyy koko meidän San Francisco matkan yli, joka on hui jo ensi lauantaina. Nyt hieman jo vatsassa nipistelee matkakuume. 

Ohessa linkki Korresarvontaan, kaikki mukaan, jos ei sarja iän puolesta itselle sovi, on joulu ovella. 🙂


Ohessa vielä linkki Korrespostaukseen, jotta voit hieman syväluotaavammin tutustua Korresin ihanuuksiin. Nyt vaan kaikki osallistumaan ja vaikka lukijaksi liittymään, jolla irtoaa lisäarpa arvontaan. Ilahtuisin maar aivan hurjasti. <3 Mutta anonyymit ovat aivan yhtä lailla tervetulleita arvontoihin eli kaikki mukaan vaan, viimeisiä päiviä Yotuelin kanssa viedään. 

Aamu lähti käyntiin hyvin jenkkityylisellä Disneymukilla, 4 unetonta yötä enää Friscoon ja siellä ennusteen mukaan on +20-25, mitä ihmettä sinne puetaan päälle? Ja 10-tunnin aikaero hieman aiheuttaa kyllä sydämen tykytyksiä jo nyt… Tyhjälla laukulla reissuun, kyllä sille laukulle täytettä keksitään 🙂10 thoughts on “Arvontamuistutuksia, kaikki ihmeessä osallistumaan ihaniinYotuel ja Korres arvontoihin!”

 • Mukana ollaan arvonnoissa. 🙂
  Matkalaukkuun jätät paljon tyhjää niin voi hyvillä mielin täyttää sen jenkkilässä. 😉
  Ihana mugi. 🙂

  • Hienoa että olet arvonnoissa, muistankin sut siellä. <3

   Tyhjillä laukuilla matkaan ja vielä lentolaukku koneeseen ja jättilaukku olalle. 😉

   Kiitos mukikehuista, ties vaikka eksyttäis Drive inniin säät ainakin suosisi.

   Ihanaa iltaa Tanja. <3

 • Youtuel arvonnassa oon mukana ! Nyt toivon et onni kerrankin suosisi minuakin! Mitähän jännää laukkuusi mahdat saadakaan 🙂 oon niin iloinen sun/teidän puolesta kun pääsette lomalle! <3 <3 <3

  • Hyvä hyvä ja nyt vaan kaikki peukut hurjana pystyyn. <3 Happy Hippo saat täällä mutkin niin happyksi. <3
   Saa nähdä mitä jännää sinne laukkuun putkahtelee, kenties tuhat peltipurkkia ja sukulaatia. 😉

   Ihanaa iltaa ihana Happy Hippo. 🙂

 • Oi että, kyllä matkalle lähtö on sit niin huikeen ihanaa!! Toivotaan et kelit on kohillaan, ainakin vaikuttaa siltä ja me täällä vihreenä kateudesta räntäsateen keskellä ootellaan sun matkakuulumis postauksia 😀
  Ja matkalaukunhan voi täyttää vaikka kivoilla kahvimukeilla a la america 😀 😀 😀
  Huippu ihanaa matkaa teille <3

 • Kuinkakohan monta mukia tulee mukana, kääksistä… Vaikuttaisi ilmat loistavilta, mutta en kyllä sääennusteisiin täysin usko. On aina hämmentävää reissata kylmyydestä lämpöön, sitä on täällä päässä vaikeaa uskoa todeksi. 🙂 Juu postailen reissusta tilanteen mukaan vaikka sitten muutaman kuvan päivässä tai jotain sen suuntaista. Älyluurilla mieluummin kuin padilla, sillä tulee aina ihme toimintoja. Mutta on se sellaista tihrustamista että katsotaan mitä saan syntymään. 🙂

  Kiitos lämpimistä matkatoivotuksista ja kivasta viestistä. Sinä se osaat sitten olla ihana. <3

 • Hei, löysin blogisi tänään ja luin samantien kaikki jutut perä perää. Ei mulla muuta asiaa kuin halusin huikata kiitoksia viihdyttävistä lukuhetkistä ja mahtavasta blogista! Mukavaa alkavaa talvea!

  • Kanerva, arvaapa vaan kun aamusella ensimmäisenä luin tämän viestin, miten täällä kummasti lensi unihiekat pölyinä silmistä pois ja jalkakin nousi kevyesti sängystä. Niin teit päivästä mahtavan, tämä kantaa koko päivän. Aivan huikeaa saada näin ihana kommentti ja huimaa, että jaksoit lukea kaikki rustaukseni.

   Sydämelliset kiitokset ja lämpimästi tervetuloa tänne uudelleenkin. <3

   Mahtavaa viikkoa ja ISO kiitos. <3

  • Kiitos sinulle ihana <3 Ja terkkuja sinne rakkaaseen Barcelonaan jonne onkin taasen jo ikävä. Nämä ovat kyllä aivan ihanat yhteistyöjutskat ja itse näitä pyysin, kun olen loistaviksi todennut. Upeinta on se, että huolitaan yhteistöihin mukaan. 🙂

   Kiitos matkatoivotuksista, ne lämmittivät kovasti <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud