Ella Bache kauneustuotteet jotka ovat syntyneet klassikoiksi ja ARVONTA.

Monille varmastikin tutuksi käyneen Livboxin kautta olen testaillut Ella Bachen tomaattivoidetta jo aiemmin.  Tomaattivoide on tuntunut iholla samettimaisen ihanalta laatukosmetiikalta, jossa on sitä jotain. 


Kun blogissa aika suuren jalansijan on ottanut kosmetiikka, asia johon miltei kaikki naiset ovat höperöinä ja mikä keski-ikäiselle naiselle viimeistään on jo varsin tärkeäkin seikka, heti tuli mieleen ottaa yhteyttä Rohdos-Alan maahantuontiin, sillä mielellä että Ella Bachen tuotteet ovat ihanan laadukkaita ja meille aikuisille naisille jotain aivan ihanaa. 


Ilokseni blogini otettiin avosylin vastaan ja Rohdos-Alan kosmetologi valitsi minun iholleni sopivat tuotteet. Kerroin että suurimpia ongelmiani on couperosa ja tummat pussittavat silmänaluset. 


Olen muutaman viikon ajan testannut Ella Bachen SPIRULINES silmänympärysvoidetta, jossa on oivallinen metallikärki joka helpottaa käyttöä ja antaa puristettaessa vain tarvittavan määrän voidetta. Vaikutuksena silmäluomet ja silmänympärykset kiristyvät, katse näyttää virkeämmältä. SPIRULINES on sopinut silmänympärysiholleni täydellisesti, voide on samettinen ja hoitava, mutta kuivuu heti ja rasvattuani pääsen meikkipuuhiin heti. 


Hygieeninen pumppupullo ja pitkälle mietitty metallipää viimeistelevät laadukkaan kokemuksen.Onko silmänympärysiho kiristynyt, sitä on hyvin vaikea todeta, kun itseään katselee peilistä joka päivä, mutta tilanne ei ole pahentunut ja aamulla vaikka söin Intia-iltamissa kasakaupalla mausteista ruokaa lippaluomet eivät painaneet, joten kyllä vaan tässä on selvästi silmien hoidon osalta ihmeitä tekeillä. 


Sain lisäksi testiin herkälle couperosa iholle tarkoitetun Ella Bachen SENSIBEAUTICS  voiteen joka on tarkoitettu kokonaisvaltaisesti voiteeksi herkälle iholle eli olen käyttänyt aamuin ja illoin.  Ravitsee ihoa ja pehmittää pitkävaikutteisesti ja tekee mitä lupaa. Ihoni on kuiva ja herkkä, mutta SENSIBEAUTICS saa ihon tuntumaan samettiselta ja vaikka voide on hoitava ja jopa iholla paksuhkon tuntuinen, kuivuu hetkessä mikä on kiireiselle huippuominaisuus. Voide myös rauhoittaa ja vähentää punoitusta ja suojaa ihoa mikä on kuin suunniteltu minun punaposkille. Herkkä couperosaihoni on rakastanut tätä voidetta. <3 Suosittelen lämpimästi kaikille herkkäihoisille ja punoituksesta kärsiville. Erityishuomio ja erityiskiitos siitä, että Ella Bachen hoitotuotteet on suunniteltu Suomen karuihin olosuhteisiin ja ihoa hellien. 


Aivan erityisen kiitollinen olen hienoista miedoista tuoksuista ja hygieenisistä pumppupulloista mikä on viimeisteltyä extraluxusta. Ella Bachen tuotteista tulee naisellinen ja ylellinen olo, ja olenpa lukenut eräälläkin tunnetulla bloggarilla olevan erityinen rakkaussuhde näihin, enkä ihmettele. <3


Ylelliset, kauniit ja metallinhohtoiset pakkaukset vetoavat myös minuun.Sain vielä testiin Detox voiteen joka peittää ihanasti näpyt, peittää ihon kiiltävyyden. Detox tuotteet puhdistavat, normalisoivat ihon toimintoja ja raikastavat ihoa. Omille ikäville hormonalisille näpyille Detox voide on ollut mitä oivallisin ja on vähentänyt näppyjen määrää ja ihanasti peittää ne meikin mukana. Voide myös pienentää ihohuokosia eli aikamoinen taikavoide tämäkin.


Koska minulla on jo meikkikaapissa DETOX voide näpyille, laajentuneille ihohuokosille ja epäpuhtauksien peittoon tuumin, että olisi kiva arpoa tuo testiin saamani jollekin onnekkaalle joka kärsii samanlaisista iho-ongelmista kuin minä.


Arvontaan lähtevä näppyjäkin peittävä, hoitava DETOX voide. <3
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
Arvonnan säännöt hyvinkin perinteiset

ANONYYMIT 1 ARPA
JULKINEN LUKIJA VANHAT JA UUTUKAISET SULASSA SOVUSSA 2 ARPAA 
FACEBOOK TYKKÄYS 3 ARPA 

ARVONTA PÄÄTTYY SUNNUNTAINA 21.12

ANONYYMIT KOMMENTTILAATIKKOON SELVÄ NIMIMERKKI JA SÄHKÖPOSTIOSOITE JOTTA SAAN TEIDÄT KIINNI JOS ARPAONNI KÄY. 🙂 HIRMUISESTI KAIKILLE ONNEA ARVONTAAN.
Legendaarinen Ella Baché syntyi 1900, jolloin naisten paikka oli kotona. Nuori Ella rikkoi näitä rajoja ja valmistui yliopistosta farmasian kemistiksi.
Hän sai kipinän ihon hoitamiseen kun huomasi, että se on yhtä yksilöllinen ja ainutlaatuinen kuin itsekin olemme. Kekseliäänä, luonnosta ja tieteestä kiinnostuneena hän oli alallaan ensimmäisiä koko maailmassa.
Hänen utelias rohkeutensa ja sisukkuutensa mullistivat ihon hoitamisen.
Ella jätti innostavan perinnön: tuotteiden tehokkuuden salaisuutena ovat edelleen luonnolliset, terveelliset ja syötävän hyvät tehoaineet, sekä perusteellinen tieteellinen tutkimus. Vaikutusten lisäksi tuotteissa ihastuttavat hennot tuoksut ja miellyttävät koostumukset.
Suomalaiselle tehty
Ella Baché on hoitanut suomalaista ihoa jo yli 40 vuoden ajan. Osa tuotteista on suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin. Modernit tehotuotteet, luomuvalikoima ja Ellan itsensä kehittämät ihanat klassikot pitävät tuotteet suosion huipulla vuodesta toiseen.
Loppu arvausleikille
Ihon hyvä hoito ei perustu arvauksiin. Ihosi toimii yksilöllisesti sille ominaisella tavalla reagoiden elämän ja ympäristön muutoksiin. Ella Baché –kosmetologi tekee aina ihodiagnoosin, jotta hän ymmärtää ihoasi. Asiantuntija tietää, mitä tuotteita ja hoitoja ihosi kaipaa. Hän osaa suunnitella oikeat ratkaisut ihollesi ja kukkarollesi.
Hoitoa ja huolenpitoa
Ella Baché hoitaa ihoasi rakkaudella. Luonnolliset, terveelliset ja syötävän hyvät vaikuttavat aineet ovat samoja, joilla herkuttelet voidaksesi hyvin.
Ruoka ja ravintoaineet
Puhtaista, syötävän hyvistä raaka-aineista saa tehokkaimmat ainesosat ihon kauneutta ja hyvinvointia vaaliviksi tuotteiksi. Iho voi nauttia niiden tarjoamista vaikutuksista joka päivä.
Nutridermologie® laboratorio
Edistyksellinen ihon hyvinvoinnin asiantuntija, jossa yhdistetään tieteellinen osaaminen ja luonnon tarjoamat mahdollisuudet. Perusteellinen tutkimus ja jatkuva tuotekehitys pitävät tuotteet kehityksen kärjessä.
Lempeyttä ja tehoa
Ihon hoitaminen yhtä aikaa lempeästi ja tehokkaasti vaatii todellista taitoa. Ella Baché on onnistunut tässä loistavasti. Jokainen tuote on käynyt läpi laajat kliiniset testit, vaativat dermatologiset testit sekä käyttötestit ilman eläinkokeita.
*teksti lainattu Rohdos-Ala.fi sivuilta ja lisää tietoaa pääset hakemaan täältä 
*tuotteet saatu testiin ja tuotteiden suositushinta SPIRULINES silmänympärysvoide 51e, SENSIBEAUTICS hoitava kasvovoide herkälle iholle 59e ja DETOX näpyille, laajentuneille ihohuokosille ja epäpuhtauksie häivytykseen 24,80e


128 thoughts on “Ella Bache kauneustuotteet jotka ovat syntyneet klassikoiksi ja ARVONTA.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud