Ella Bache kauneustuotteet jotka ovat syntyneet klassikoiksi ja ARVONTA.

Monille varmastikin tutuksi käyneen Livboxin kautta olen testaillut Ella Bachen tomaattivoidetta jo aiemmin.  Tomaattivoide on tuntunut iholla samettimaisen ihanalta laatukosmetiikalta, jossa on sitä jotain. 


Kun blogissa aika suuren jalansijan on ottanut kosmetiikka, asia johon miltei kaikki naiset ovat höperöinä ja mikä keski-ikäiselle naiselle viimeistään on jo varsin tärkeäkin seikka, heti tuli mieleen ottaa yhteyttä Rohdos-Alan maahantuontiin, sillä mielellä että Ella Bachen tuotteet ovat ihanan laadukkaita ja meille aikuisille naisille jotain aivan ihanaa. 


Ilokseni blogini otettiin avosylin vastaan ja Rohdos-Alan kosmetologi valitsi minun iholleni sopivat tuotteet. Kerroin että suurimpia ongelmiani on couperosa ja tummat pussittavat silmänaluset. 


Olen muutaman viikon ajan testannut Ella Bachen SPIRULINES silmänympärysvoidetta, jossa on oivallinen metallikärki joka helpottaa käyttöä ja antaa puristettaessa vain tarvittavan määrän voidetta. Vaikutuksena silmäluomet ja silmänympärykset kiristyvät, katse näyttää virkeämmältä. SPIRULINES on sopinut silmänympärysiholleni täydellisesti, voide on samettinen ja hoitava, mutta kuivuu heti ja rasvattuani pääsen meikkipuuhiin heti. 


Hygieeninen pumppupullo ja pitkälle mietitty metallipää viimeistelevät laadukkaan kokemuksen.Onko silmänympärysiho kiristynyt, sitä on hyvin vaikea todeta, kun itseään katselee peilistä joka päivä, mutta tilanne ei ole pahentunut ja aamulla vaikka söin Intia-iltamissa kasakaupalla mausteista ruokaa lippaluomet eivät painaneet, joten kyllä vaan tässä on selvästi silmien hoidon osalta ihmeitä tekeillä. 


Sain lisäksi testiin herkälle couperosa iholle tarkoitetun Ella Bachen SENSIBEAUTICS  voiteen joka on tarkoitettu kokonaisvaltaisesti voiteeksi herkälle iholle eli olen käyttänyt aamuin ja illoin.  Ravitsee ihoa ja pehmittää pitkävaikutteisesti ja tekee mitä lupaa. Ihoni on kuiva ja herkkä, mutta SENSIBEAUTICS saa ihon tuntumaan samettiselta ja vaikka voide on hoitava ja jopa iholla paksuhkon tuntuinen, kuivuu hetkessä mikä on kiireiselle huippuominaisuus. Voide myös rauhoittaa ja vähentää punoitusta ja suojaa ihoa mikä on kuin suunniteltu minun punaposkille. Herkkä couperosaihoni on rakastanut tätä voidetta. <3 Suosittelen lämpimästi kaikille herkkäihoisille ja punoituksesta kärsiville. Erityishuomio ja erityiskiitos siitä, että Ella Bachen hoitotuotteet on suunniteltu Suomen karuihin olosuhteisiin ja ihoa hellien. 


Aivan erityisen kiitollinen olen hienoista miedoista tuoksuista ja hygieenisistä pumppupulloista mikä on viimeisteltyä extraluxusta. Ella Bachen tuotteista tulee naisellinen ja ylellinen olo, ja olenpa lukenut eräälläkin tunnetulla bloggarilla olevan erityinen rakkaussuhde näihin, enkä ihmettele. <3


Ylelliset, kauniit ja metallinhohtoiset pakkaukset vetoavat myös minuun.Sain vielä testiin Detox voiteen joka peittää ihanasti näpyt, peittää ihon kiiltävyyden. Detox tuotteet puhdistavat, normalisoivat ihon toimintoja ja raikastavat ihoa. Omille ikäville hormonalisille näpyille Detox voide on ollut mitä oivallisin ja on vähentänyt näppyjen määrää ja ihanasti peittää ne meikin mukana. Voide myös pienentää ihohuokosia eli aikamoinen taikavoide tämäkin.


Koska minulla on jo meikkikaapissa DETOX voide näpyille, laajentuneille ihohuokosille ja epäpuhtauksien peittoon tuumin, että olisi kiva arpoa tuo testiin saamani jollekin onnekkaalle joka kärsii samanlaisista iho-ongelmista kuin minä.


Arvontaan lähtevä näppyjäkin peittävä, hoitava DETOX voide. <3
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
Arvonnan säännöt hyvinkin perinteiset

ANONYYMIT 1 ARPA
JULKINEN LUKIJA VANHAT JA UUTUKAISET SULASSA SOVUSSA 2 ARPAA 
FACEBOOK TYKKÄYS 3 ARPA 

ARVONTA PÄÄTTYY SUNNUNTAINA 21.12

ANONYYMIT KOMMENTTILAATIKKOON SELVÄ NIMIMERKKI JA SÄHKÖPOSTIOSOITE JOTTA SAAN TEIDÄT KIINNI JOS ARPAONNI KÄY. 🙂 HIRMUISESTI KAIKILLE ONNEA ARVONTAAN.
Legendaarinen Ella Baché syntyi 1900, jolloin naisten paikka oli kotona. Nuori Ella rikkoi näitä rajoja ja valmistui yliopistosta farmasian kemistiksi.
Hän sai kipinän ihon hoitamiseen kun huomasi, että se on yhtä yksilöllinen ja ainutlaatuinen kuin itsekin olemme. Kekseliäänä, luonnosta ja tieteestä kiinnostuneena hän oli alallaan ensimmäisiä koko maailmassa.
Hänen utelias rohkeutensa ja sisukkuutensa mullistivat ihon hoitamisen.
Ella jätti innostavan perinnön: tuotteiden tehokkuuden salaisuutena ovat edelleen luonnolliset, terveelliset ja syötävän hyvät tehoaineet, sekä perusteellinen tieteellinen tutkimus. Vaikutusten lisäksi tuotteissa ihastuttavat hennot tuoksut ja miellyttävät koostumukset.
Suomalaiselle tehty
Ella Baché on hoitanut suomalaista ihoa jo yli 40 vuoden ajan. Osa tuotteista on suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin. Modernit tehotuotteet, luomuvalikoima ja Ellan itsensä kehittämät ihanat klassikot pitävät tuotteet suosion huipulla vuodesta toiseen.
Loppu arvausleikille
Ihon hyvä hoito ei perustu arvauksiin. Ihosi toimii yksilöllisesti sille ominaisella tavalla reagoiden elämän ja ympäristön muutoksiin. Ella Baché –kosmetologi tekee aina ihodiagnoosin, jotta hän ymmärtää ihoasi. Asiantuntija tietää, mitä tuotteita ja hoitoja ihosi kaipaa. Hän osaa suunnitella oikeat ratkaisut ihollesi ja kukkarollesi.
Hoitoa ja huolenpitoa
Ella Baché hoitaa ihoasi rakkaudella. Luonnolliset, terveelliset ja syötävän hyvät vaikuttavat aineet ovat samoja, joilla herkuttelet voidaksesi hyvin.
Ruoka ja ravintoaineet
Puhtaista, syötävän hyvistä raaka-aineista saa tehokkaimmat ainesosat ihon kauneutta ja hyvinvointia vaaliviksi tuotteiksi. Iho voi nauttia niiden tarjoamista vaikutuksista joka päivä.
Nutridermologie® laboratorio
Edistyksellinen ihon hyvinvoinnin asiantuntija, jossa yhdistetään tieteellinen osaaminen ja luonnon tarjoamat mahdollisuudet. Perusteellinen tutkimus ja jatkuva tuotekehitys pitävät tuotteet kehityksen kärjessä.
Lempeyttä ja tehoa
Ihon hoitaminen yhtä aikaa lempeästi ja tehokkaasti vaatii todellista taitoa. Ella Baché on onnistunut tässä loistavasti. Jokainen tuote on käynyt läpi laajat kliiniset testit, vaativat dermatologiset testit sekä käyttötestit ilman eläinkokeita.
*teksti lainattu Rohdos-Ala.fi sivuilta ja lisää tietoaa pääset hakemaan täältä 
*tuotteet saatu testiin ja tuotteiden suositushinta SPIRULINES silmänympärysvoide 51e, SENSIBEAUTICS hoitava kasvovoide herkälle iholle 59e ja DETOX näpyille, laajentuneille ihohuokosille ja epäpuhtauksie häivytykseen 24,80e


128 thoughts on “Ella Bache kauneustuotteet jotka ovat syntyneet klassikoiksi ja ARVONTA.”

  • Voi anonyymi, ei ole nimeä eikä sähköpostiosoitetta, joten ei ole mitään mitä arvontalipukkeseen kirjoittaa. Voi suru. 🙁 Mutta ole kuulolla, uusi arvonta on pian luvassa. 🙂 Ja muistathan tuolloin laittaa ainakin sähköpostiosoitteen niin saan sinut kiinni, jos onni napsahtaa. 🙂 Ihanaa joulua.

 • Mukana kahdella arvalla. E-pillereiden lopettamista seuranneiden hormoniräjähdysten jälkien peittelyyn voisi detox olla oiva apu, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. 😀 Ella Bachen tuotteet ja filosofia kuuluvat jo entuudestaan suosikkeihini, opiskelijabudjetti ei vaan tahdo antaa myöten.
  peasofmind (at) outlook.com

  • Sama juttu miltei. Aloitin minipillerit vuosi sitten ja siitä lähtien ollut punaisia näppyjä. Nyt sitten lopetin pilsut, kun kyllästyin näppyihin, niin nyt niitä näppyjä vasta onkin. 🙂 Vaikeaa on naisen elo ja ymmärrän erinomaisen hyvin tuon opiskelijan budjetin ja toivonkin hurjasti onnea arvontaan ja aivan ihanaa viikkoa sinulle. <3

 • 3:lla arvalla mukana.
  Kivat tuotteet olet saanut testiin,itsellä kyseisestä sarjasta joskus testeripussukoita ollut.

  pikkunen78 at gmail.com

  • Tanja nämä ovat kyllä hienot. <3 Iho piti näistä kovasti ja tuntuu vähemmän punakalta eikä punakoidu niin helposti ulkoillessa kirpeässä ilmassa. 🙂

   Hirmuisesti onnea arvontaan ja ihanaa tiistai-iltaa Tanja. <3

 • No kyllä, mukana ja kolmella arvalla kuinkas muuten 😀 Näppylät piiloon…on se kumma kun puperteetti vaan jatkuu 😉
  Nyt ei kun arpaonnea toivotaan!
  Spirulines silmänympärysvoide vois olla myös tarpeellinen, lurpottaa kyllä, pienet kiinteytykset olis ihan paikallaan 😉 Sisäisesti spirulina levää on kyllä nautittu, mutta ulkoisesti ei 😀

  • Hih sinulle Tuitiina onkin sitten spirulina tuttu. Minulle oli kaikin puolin uusi tuttavuus. Kyllä vaan näppyä pukkaa ja ihan finnejäkin, keski-ikä, uusi murrosikä. hihii Kyllä kaikki järeimmät aseet tarvitaan kun puhutaan silmän turvotuksista, niitä piisaa kyllä. 🙂

   Ihanaa iltaa ja onnea arvontaan. 🙂

  • Heli niin olet kuules ihana ja onnetar on armoton ja armollinen. Mutta ei voi voittaa jos ei osallistukaan, niin hih osallistumalla on hyvät mahdollisuudet. 🙂 Hurjana onnea arvontaan ja ihanaista iltaa siulle. <3

  • Hih hauskaa juuri kommentoin sinun blogiin ja sinä tänne. <3 Hirmuisesti onnea arvontaan ja ihanaa tiistai-iltaa Barcelonaan. 🙂

  • Tässä blogissa on aina kaikkea kiinnostavaa, arvontojen lisäksi 🙂 Jokainen postaus tulee kyllä luetuksi, pitäisi ehkä kommentoidakin hieman ahkerammin 🙂 Ihanaa viikkoa sinullekin!

 • Kolmella arvalla mukana..
  Työviikko alkoi kiireellä ja ahdistaa jo ajatus loppuviikosta. Kääk.
  Luojan kiitos että olet olemassa ja ilahdutat meitä arvonnoilla

  • Paula ihanuus, olet aivan super, te kaikki olette täällä niin ihmeellisiä että sydän tulvii. Jaksamisia viikkoon, hirmuisasti onnea arvontaan ja levollisia unia. <3

  • Hihii ihana happy hippo ja kolmella lähtee, sillä olet fb tykkääjä ja lukija. Kovasti onnea arvontaan ja tunnelmallista viikkoa. <3

  • Loistavaa Sussi ja 3 arpaliinia sinullekin tulee koska olet fb tykkäilijä ja lukija. Taianomaista joulunaikaa Sussi ja hurjasti onnea arvontaan. 🙂

  • Oi Anne hienoa että löysit arvontaan mukaan, monella arvalla oletkaan mukana? 🙂 En löydä sinua tuolta lukijoista, joskus lukijat saattavat olla yksityisenä lukijoita ja heitä en valitettavasti näe. Facebookin puolellakaan en pysty seuraamaan tykkääjiä, jos yksityisasetukset ovat tiukat. 🙂

   Hirmuisesti onnea arvontaan ja ihanaa keskiviikkoa Anne. <3

  • Jos nyt oikein käsitin niin kolmella arvalla?? tykkäys facessa, julkisesti omalla nimelläni esillä?? eli 2 tai 3 arpaa

  • Hei Anne ihanuus, nyt tuli juuri ilmoitus Fb tykkäyksestä ja siitä tosiaan tulee kakkosarpa. 🙂 Voisiko olla että olet liittynyt lukijaksi tuosta sinisestä palkista oikealla, jossa lukee liity töhän sivustoon ja luet blogia yksityisesti? Tämä juttu on tapahtunut todella monelle mm.sukulaisille. 🙂 Eli jos on laittanut pallon lue yksityisesti eikä lue julkisesti. Tällöin se eu minulle näy ja esim.lukijamäärä ei kasva. Siitä viimeistään saa varmistuksen kun liittyy ja lukijamäärä kasvaa yhdellä. 🙂

   Harmaita hiuksiahan tämä blogihommeli aiheuttaa ja on välillä aika monimutkaista. Jos on mitään kysyttävää voit laittaa viestiä tiia68@gmail.com Sen yksityisasetuksen pääsee tarkastamaan kun klikkaa liity tähän sivustoon ja sieltä aukeaa asetukset.

   Toivottavasti näistä oli apua ja ihanaa viikonloppua.
   Kiitos kun olet täällä. <3

  • Ihanaa että edelleen olet lukija ja tykkäilijä, sydämelliset kiitokset. <3 <3 Ja hirmuisesti onnea arvontaan ja aivan ihanaa joulunaikaa sinulle. <3

 • Kahdella arvalla mukana. Käytin Ella Bachen tuotteita kultaisella 80-luvulla… se oli silloisen kosmetologini sarja. Kävin kosmetologilla kerran kuukaudessa…akne oli niiiin paha silloin… huh
  Tehoaisikohan nyt nuo uutukaiset aineet yhtä hyvin vanhenevaan ja rypistyvään ihoon, kuin silloin akneen…heh 😉

  • Sinulle onkin Ellan tuotteet tuttuja jo pidemmän ajan takaa. Onkohan nämä hirmuisesti muuttunut vai mitenköhän on. Luulenpa että uutukaiset voivat jopa olla tehokkaampia, hih. 🙂

   Hirmuisesti onnea arvontaan ja ihanaa päivää. <3

  • Hei ihana Minna <3 Kolmella arvalla olet mukana ja kiitos niin kovasti että liityit oikein lukijaksi. <3 Hirmuisesti onnea arvontaan ja ihanaa joulunaikaa sinulle. <3

  • Kiitos samoin! Kuulosti niin tutulta lukiessa tuota blogin esittelyä, että pakko alkaa tutkia tarkemmin 🙂

  • Hih hauskaa jos kuulosti tutulle. 🙂 Täällä paljon sielunsiskoja ja aivan mahtavia naisia, onkin yhteistö eikä mikään sellainen minun yksinpuhelufoorumi. 🙂 Mikä on aivan parasta koko hommassa. Jos tutkailet vanhoja tekstejä niin sieltä on mystisesti blogger kadotellut kuvia, mikä harmittaa vietävästi. Pahoittelen asiaa.

   Lämpimästi tervetuloa tänne ja kivaa että löysit tänne.. <3

   Ihanaa joulunaikaa Minna. <3

  • Hih Viltsu onnea kovasti arvontaan. Minulla täällä jättifinnit poksuu ja juuri nyt ei mistään meikkitestauksista ihan heti tule mitään. Menin ja lopetin minipillerit ja voi mahoton, nyt kukkii muut kuin joulukukat. 🙂

  • Ihanaa että eksyit, sellaista on elämä, ei millään kaikkea ehdi, eikä muista ja maailma pullollaan blogeja.

   Kivaa että löysit tänne taasen ja hirmuisesti onnea arvontaan ja aivan ihanaa joulunaikaa sinulle. .:)

   Ihanaa jos pidät sivuista, niissä olisi kyllä parantamisen varaa, mutta sitten ei olisi kenties enää minun näköiset, niin näillä eväillä mennään ainakin toistaiseksi. 🙂

  • He Leila, kivaa että löysit arvontaan. 🙂 Tuumin tässä vielä semmoista, että millä nimellä luet blogia? 🙂 Mutta hirmuisesti sinulle onnea arvontaan ja ihanaa joulunaikaa. <3

 • Kaksi arpaa, tottakai!!

  Meinasi hujahtaa ohi tämä ihana arvonta, niin on ollut muka kiirus viime aikoina! Onneksi nyt illalla on vähän aikaa blogeillekin 🙂 Pitää lukea kiinni kaikki mahdollinen 😀

  • No hih ja huh loistavaa että löysit mukaan. Aina ei ehdi ja muutenkin hyvä pitää välillä taukoakin blogeista. 🙂 Hirmuisasti onnea arvontaan ja tunnelmallista viikonloppua. <3

 • Kahdella arvalla minäkin yritän, onneksi olit laittanut muistutuksen, meinasi mennä ohi. Olisi tuiki tarpeellinen tuote minulle, keski-ikäiselle, jonka naama aina vaan jaksaa kukkia (nymana40@gmail.com)

  • -anu- täytyy juu hieman aina muistutella kun eihän kaikki millään voi olla koneen äällä aina juuri silloin kun arvonta älähtää eetteristä ulos. 🙂 Juu näppyöitä täynnä täälläkin, tämä kyllä kuivattaa finnin alta aikayksikön, hyvä tuote. On sellaisia sarvia posahdellut viime aikoina ja ootas kun tulee joulu, sitten tälle vasta onkin käyttöä. ::)

   Hurjana onnea arvontaan ja ihanaa joulunaikaa. <3

  • On kyllä lahjakkaasti kuivattanut kaameat sarvet nassusta. On se hyvä aine. 🙂 Ansku hirmuisesti onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua. <3

 • Ella Baché tuttu ennestään, mutta vuosiin en ole käyttänyt. Olisi hyvä tilaisuus kokeilla taas.Yhdellä arvalla mukana
  Pirteän hyväntuulinen tämä sinun blogi ja niin sopiva meille "ei kakskymppisille". Ihanaa joulunaikaa sinulle!
  olivia(at)luukku.com

  • Kovin moni tietää Ella Bachen tuotteet, minulle nämä tulivat tutuiksi vasta Livboxin kautta ensimmäisen kerran. 🙂

   Kiitos Olivia kauniista sanoistasi, ihanaa kuulla ja kyllä vaan meitä yli hih kaksikymppisiäkin täällä tarvitaan ja onneksi onkin jo monen monta ihanaa aikuisen naisen blogia olemassa, joita hartaudella luen. 🙂

   Hirmuisesti onnea arvontaan ja taianomaista joulunaikaa. <3

 • Kahdella arvalla mukaan. Minä olen laiska kosmetiikkahankinnoissani. Luulen vielä pärjääväni apteekin perusvoiteilla, vaikka se onkin toiveajattelua. Jotain vahvempaa tarttis hankkia ja pian :D!

  • Hih niin minäkin olin, kunnes pari vuotta sitten taisi koittaa joku ikäkriisi, koska aloin kiinnostumaan. Mutta noin 44-vuotiaaksi piti elää ennen kuin ymmärsin ottaa kosmetiikan avuksi rypistymistä vastaan taistellakseni. ::)

   Hurjasti onnea arvontaan ja ihanaa joulunaikaa. <3

 • Ehtiikö vielä mukaan? Jos, niin olen in kahdella arvalla (Blogger ja FB).
  Kaikki hoitotuotteet kasvojen iholle ovat tarpeeseen ja niin tervetulleita 🙂

  • Vallan hyvin ehtii! Tänään keskiyöllä vasta päättyy arvonta, loistavaa että ehdit mukaan. <3 Onpa muuten jännä, jos tykkää Facesivuista ei henkilökohtaisella profiililla eli esim.minä tykkäisin Minäkö keski-ikäisen sivun ominaisuudessa FB:ssä toisen blogin sivuista, niin tykkäysmäärä ei kasva, tämä on kyllä kerrassaan omituinen juttu.

   Onneksi FB ilmoitti että tykkäilit sivuista ja vielä laitoit tähän, koska muuten se olisi jäänyt huomaamatta. Minkähän takia vain henkilökohtaisella FB profiililla tykkäysmäärät kasvaa, tämä on kyllä taas sellainen mysteeri ettei paremmasta väliä…

   Kuten toinen, miksi blogistani on vanhoista postauksista kadonnut kuvia. Mystinen on virtuaalimaailma ja omat paukut ei riitä näitä mysteereitä selvittämään. 🙂

   Hirmuisesti onnea arvontaan ja taianomaista joulunaikaa. <3

 • Kaikilla. Kolmella arvalla mukaan, jos vielä ehdin. Huh kiirettä pukkaa, eilen muoria katsomassa Kainuussa ja samalla reissulla jouluostoksilla. Tarviis tommoset voiteet. Couperosaa on, silmänympärysiho ohutta kun paperi ym ym miliumia. Onko toi nyt oikea nimi niille pienille ihon alla oleville rasvakertymille.
  Äsken oli ihan pakko päästä ulos happea haukkaamaan, tein lumihommat ja jo tuntui hyvältä.

  • Beate hurjasti onnea arvontaa, kuules hienosti ehdit mukaan vielä. <3 Tässä arvottavana tuo yksi voide eli detox voide, sillä ei kannata couperosaa hoitaa, mutta näppyjä ja ihohuokosia kylläkin. 🙂

   Kyllä ne mielestäni ovat miliumeja, jos oikein muistan. Kaikenlaisia kummajaisia ja vaivoja naisille pukkaakin ikää myöten. Minulla täällä tällä hetkellä useampi sarvi päässä, uusi myöhäismurkkuikä on syntynyt. .)

   Vaikka lumityöt välillä risoo, en tiedä parempaa hyötyliikuntaa. <3

   Hirmuisesti vielä onnea arvontaan ja aivan ihanaa joulua sinulle Beate. <3

 • Tuopa voisikin olla minullekin sopivaa. Näppyjä ja laajentuneita ihohuokosia kyllä löytyy =) Kahdella mukaan.

  • Hienoa Sude että löysit aivan kalkkiviivoilla vielä mukaan. 🙂 Juu sama täällä, näppyjä ja kraatereita. 🙂 Hirmuisesti onnea arvontaan ja ihanaa joulua Sude. <<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud