Prinsessakohtelua Aila Airon Kauneuslinnassa

Sadunomainen prinsessapäivä juonsi varsin jännittävästä asiasta. Testailin blogissani erästä luottokosmetiikkatuotetta, jota olen käytellyt jo noin 25-vuoden ajan. Salaperäinen anonyymi henkilö vinkkasi, että minun kannattaa ehdottomasti tutustua Artdecon kosmetiikkatuotteisin, koska heiltä löytyy mm. peitetuotteita, jotka ovat huomattavasti edullisempia, kuin merkki jota käytän ja kuitenkin aivan yhtä laadukkaita. 


Anonyymin kommentit kirvoittivat innokasta keskustelua muiltakin lukijoilta ja kommenttilaatikossa Artdecon meikkejä suorastaan ylistettiin. Oma tuntuma ja mielikuva Artdecon meikkeihin oli, että ovat valtavan kauniita tuotteita, mutta kenties hintavia? Lukijat ja päivä Kauneuslinnassa todistivat yhden mielikuvistani vääriksi, Artdecon tuotteet ovat lompakolle kovinkin sopivia ja siinä olin kuitenkin oikeassa, että ovat visuaalisesti suuren luokan kaunottaria.


Päätin rohkeasti ottaa yhteyttä Artdecon maahantuojaan, jona toimii Aila Airon Kauneuslinna Kauniaisissa. Tuumin josko saisin tuon lukijoitteni kovasti kehuman valonapin testiin ja olisin asiasta hirmuisen iloinen. Minut kyllä yllätettiin täysin, koska sain niin lämpimän sähköpostiviestin kyselyyni, että jo siitä tiesin, että kyseessä on ainutlaatuinen yritys. Sain kutsun Kauneuslinnaan tutustumaan tuotteisiin ja aivan erityiseen hemmotteluun, kahden tunnin kasvohoitoon. 


Hieman aina jännitän kauneushoitoja, koska minulla on hieman negatiivisiakin kokemuksia niistä. Kauneushoito on jollain lailla aina intiimi tilanne, paljastat kasvosi, näppysi, ryppysi hoitajalle ja kenties hoitaja hieroo niitä selkämakkaroitakin. Minulle on siksi erityisen tärkeää, että kauneushoitolan henkilökunta osaa olla sydämellisiä ja lämpimiä, koska osa kokemuksesta on rentoutuminen, eikä vaikkapa kaksoisleuan häpeäminen.


Lämpimästä sähköpostiviestistä osasin jo hieman odottaa, että tällä kertaa kokemus saattaisi olla hieman erilainen, mutta enpä osannut odottaa kuinka paljonkin erilaisempi ja sydämellisempi, kuin yksikään aiempi kauneushoitolakokemukseni.


Upea Kauneuslinna

Kaarsin autolla upeaan puistomaiseen pihaan ja ymmärsin heti miksi Kauneuslinnaa kutsutaan Kauneuslinnaksi. Eteeni ilmestyi huikean upea kartanomainen talo, jonka ikkunoista aukesi upeat näkymät järvelle. 


Ikkunoista aukeaa upea maisema.Sisään astuessa astut silmiä hivelevään saliin, jossa voit samalla tutustua Artdecon meikkeihin.Sisältä Kauneuslinna on henkeäsalpaalvan kaunis ja henkilökunta on ainutlaatuisen ystävällistä. Ei sellaisella jenkkiläisellä tyrkkytavalla vaan kodikkaan lämpimällä tavalla, kuin asiakas itse kuuluisi Aila Airon perheeseen. Tuota tunnelmaa on jopa hieman vaikea kuvailla, niin uskomattoman lämmin ja tervetullut se oli. 
Upea jouluinen tunnelma.
Tuoreet kukat viimeistelevät tunnelman.Aila Airon Kauneuslinnan nettisivuilla kauneushoidoista kerrotaan seuraavasti ja täytyy vain todeta, että Kauneuslinna ja Kauneuslinnan henkilökunta lunastaa lupauksensa ja vieläkin enemmän. 
Silmä lepää yksityiskohdissa.Yksilöllistä ihonhoitoa ja kauneudenhoidon opastusta jo vuodesta 1946

Jokaisella meistä on oma henkilökohtainen elämäntilanteemme. On huippuhetkiä ja matalapainetta. Aikaa ja kiireitä. Mutta kauneus voi kuulua jokaiseen päivään. Kauneudenhoito on parhaimmillaan hyvin terapeuttista. Kosketus tekee ihmeitä ja hyvin hoidettu olemus on terve ja miellyttävä. Kauneusfilosofiamme mukaan sinun ei tarvitse tietää itse mitä ihosi tarvitsee, meidän ammattitaitoomme kuuluu tarjota oikea hoito juuri sinulle sopivin tuottein.
Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitolaamme ihan tavallisena arkipäivänä vaikka lounastauolla tai tärkeään päivääsi valmistautuen, joka kerta saat nauttia omasta ajasta ja huomiosta. Me autamme kauneuttasi kukoistamaan.
*lainattu Aila Airon nettisivuilta http://www.ailaairo.fi/kauneushoitola

Näissä upeissa tuoleissakin olisi voinut istahtaa tuntitolkulla ja ihastella kaikkea kaunista.

 Kauneushoitolassa käynti on kokonaisvaltainen elämys, visuaalisesti kaunis paikka, silmä lepää joka nurkassa, jopa vessan lavuaari tuo mielikuvan kuin olisin Sissi Keisarinnan linnassa, tunnelman siltikään olematta liian hienostunut vaan sopivalla tavalla upea ja kodinomainen. Aika harvinaislaatuista onnistua yhdistämään hienostuneisuus ja lämpö. 


Kaikkialla on henkeäsalpaavan kaunista.
Olihan tämä uskomattoman upea lavuaarikin kuvattava. Kaikkialla yksityiskohdat tarkkaan mietittyjä.
Näen jo sieluni silmin, miten ihanaa kesällä joko ennen tai jälkeen hoitojen on  istahtaa hetkeksi terasille ja antaa sielun levätä.Tutustuttuani upeisiin kauneudenhoitosarjoihin ja Artdecon meikkeihin, sarja josta löytyy yksinkertaisesti kaikki mitä nainen tarvitsee, pääsin jumalaiseen kasvohoitoon.
Näitä katsellessa tulee mieleen lapsi karkkimaassa. Kasvohoidon minulle teki erittäin viehättävä ja helposti lähestyttävä ja sydämellinen Miia Vistinmäki. Sydän vallan pakahtuu kertomaan runsain sanankääntein, että Miian tekemä kasvohoito oli elämäni upein kasvohoitokokemus ikinä! 


Upeat portaat veivät kauneushoitolan puolelle.Kauneushoitolan puolella sain myös vaikuttua upeista yksityiskohdista, kuten näistä uskomattoman kauniista vintagelampuista.Asiaan vaikutti Miian luonnollisuus, asiantuntemus ja sydämellisyys ja Miian oma iho hehkui tavalla, jota harvoin näkee. Kasvohoito aloitettiin nerokkaasti selkähieronnalla, jotta asiakas rentoutuu jo hoidon alussa, eikä vasta loppumetreillä. Ja minähän rentouduin. 


Kyseisessä huoneessa sain nauttia elämäni ihanimman kasvohoidon, kiitos Miia.

Sain loistavia vinkkejä couperosaiholleni eli jos kuorin kasvot, jätän couperosakohdat jatkossa kuorimatta. Voin kertoa että olen aina niitä raapinut ja osittain edesauttanut punakoitumisen edistymistä. Itse kasvohoito aloitettiin höyryhoidolla, jotta saatiin ihohuokosetkin avautumaan ja höyryhoidon yhteydessä couperosakohdat suojattiin naamiolla, täydellisyyttä.
Yläkerran rentoutumishuoneesta löytyi näin upea katto.Rentoutumishuone, miltei näen Jane Austenin kirjoittamassa kyseisen kirjapöydän ääressä.

Kasvohoitoon kuului, selkähieronta, kasvohieronta ja niskahieronta, kulmat, höyryhoito, naamiot, kuorinta, kosteutus, ihohuokosten hoito ja meikki. Ja koska osan aikaa olin suorastaan autuaallisessa tilassa on upeasta hoidosta saattanut jäädä jokin osa-alue muistilokerosta pois.


Olen ollut skeptinen kasvohoitojen suhteen, koska aiemmissa tapauksissa ihoni on hehkunut vuorokauden, mutta voi että ihoni hehkuu vieläkin, näyttää kirkkaammalta ja tasaisemmalta ja mielessäni uinuu vieläkin ihana muisto elämäni yhdestä rentouttavimmista päivistä. Jokainen ansaitsee tuntea joskus olonsa prinsessaksi, Aila Airon Kauneuslinnassa tämä toteutuu täydellisesti. Kasvohoito on viety niin pitkälle, että seikat joita et osaa edes ajatella hemmottelun suhteen, on viisaasti jo ajateltu puolestasi. 


Vielä ehtii joululahjaksi antaa läheiselle ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen hemmotteluelämys. http://www.ailaairo.fi/lahjakortti  Suosittelen koko sydämestäni. Seuraava unelmani on päästä Energiakapselin infrapunalämpöön, varmasti aivan ihana hemmotteluhoito.Aila Airo – Elämäntehtävänä kauneus

Uuden kauniimman minän löytymiseen tarvitaan tahdon lisäksi myös tietoa ja taitoa. Valmistuttuaan kosmetologiksi vuonna 1946 Aila Airo perusti kotinsa yhteyteen pienen vastaanoton. Kauneudenhoidosta tuli Aila Airolle elämäntehtävä. Intohimo työhön ja kauneuteen kasvattivat yritystä vähitellen. 
Alusta alkaen Aila Airo halusi jakaa tietoa ihonhoidosta asiakkailleen ja piti ensimmäisenä Suomessa ihonhoito- ja meikkikursseja kuluttajille. Hän itse etsi aktiivisesti ratkaisuja mm. herkän ihon erityisongelmiin, ja niin liiketoiminta laajeni jo 1960-luvulla ammattikosmetiikan maahantuontiin. Suomen ensimmäisen selektiivisen kosmetiikan erikoisliikkeen Beautyboxin hän perusti Helsinkiin vuonna 1964 ja erityisesti nuorille, ”meikkileikkimielisille”, suunnatun Meikkipussin vuonna 1973.
Tänään Aila Airon elämäntyötä jatkavat tyttäret toisessa ja kolmannessa polvessa. Aila Airo Kauneuspalvelut Ky on Ailan tyttärien, diplomikosmetologi Anitra Airo-Pimiän ja KTM Satu Söderlundin luotsaama kauneudenhoitoalan perheyritys. Myös Anitran tyttäret SKY-CIDESCO-kosmetologi Nunnu Järvilehto ja muotoilija Katja Kemppi työskentelevät yrityksessä kehittäen ja vaalien rakkaudella isoäidin aloittamaa elämäntehtävää. Perheyrityksemme työllistää kymmenkunta kauneudelle omistautunutta henkilöä.

*Aila Airon tarina lainattu Aila Airon nettisivuilta.

Testailen ajan kanssa testiin saatuja ihania Dr.R.A.Ecksteinin hoitotuotteita joilla kasvohoidossakin upea hehku taiottiin. Niistä raporttia tammikuun puolella. Mutta testailen piakkoin anonyymin kommentoijan innoittamana testiini saamia Artdecon Camouflage cremejä. Niiden uskomattomasta tehosta sain jo osviittaa, koska ihoni kasvohoidon jälkeen meikattiin niillä. Mutta jotta saatte oikein ennen ja jälkeen kuvia, niin niistä lisää pian ja muutamasta muusta testiin saamastani Artdecon herkusta. 


Iholleni valikoitiin Dr.R.R.Ecksteinin upeat tuotteet.
Kattavasta sarjasta riittää kaikille ihotyypeille omat ainutlaatuiset tuotteet.
*blogiyhteistyö Aila Airo Kauneuslinnan kanssa


52 thoughts on “Prinsessakohtelua Aila Airon Kauneuslinnassa”

 • Aila Airo. <3 Varmaan kertoo ihan kaiken, mitä itse ajattelen tuosta paikasta ja porukasta. Joskus ei vaan tarvita muuta. <3 Artdecosta sen verran, että itsekin aikoinani yllätyin niiden edullisuudesta, hinta ei tosiaan vastaa sitä, että näyttävät ulospäin hyvinkin ylellisiltä. 🙂

  • Hih kyllä kertoo ja täytyy sanoa, että jos jonkun paikan jatkossa kauneudenhoitoihin valitsisin se olisi Kauneuslinna. <3 On kuitenkin tullut koluttua Kämp Spa ja Helsinki Day Spa ja kalpenevat tälle kokemukselle totaalisesti. Artdecosta ei ole kokemusta, mutta pian niitä testailen kiitos lukijoiden ja Aila Aron.

   Ihanaa päivää Jonna. <3

 • Kylläpä kirjoitit houkuttelevasti Aila Airosta, nyt alkoi tehdä mieli kasvohoitoon, vaikka en mikään kauneushoitolapalveluiden suurkuluttaja olekaan (nimim. Kerran kolmeen vuoteen…)

  • Marika olen käynyt monessa paikassa ja aina ajatellut että ovat yhtä turhan kansa. Siis kasvohoidot. Nyt kuule muuttui mieli tyystiin. Oli niin ihana pv, että ihan miltei kuule kyyneleet tulee silmiin. Ja miten kovasti olinkin hemmotteluhoidon tarpeessa. Paras kokemus ikinä! Että ei muuta kuin aikaa buukkaamaan. <3

   Ihanaa päivää Marika <3

  • Oli vaan unelmien kokemus ja sellainen ettei tälläistä tapahdu minulle. <3

   Ja monesti tunnen hieronnoissa oloni kiusaantuneeksi, mutta enpä tällä kertaa. Aidosti sydämellinen paikka.

   Ihanaa päivää Viltsu. <3

 • Oioi. Olisin niin ton tarpeessa <3. Ja vaikka meikäläinen on mitä suurimmassa määrin pihalla kosmetiikasta ja sen hienouksista, niin Artdeco kuuluu läheisiin tuttavuuksiini. Varmaan alunperin juurikin sen takia, että yllätti edullisuudellaan ja laadullaan.

  Jotenkin tuntuu, että nyt tarvittaisiin vähintäänkin taikoja, että tähän väsyneeseen naamaan saisi jotain eloa, mutta tekstisi perusteella Aila Airon salongissa niitäkin osataan tehdä :).

  Kaunista joulunodotusta Tiia <3. (Itse odotan vaan niitä vapaita..)

  • Ihana Annukka, jokainen tarvitsee välillä prinsessakohtelua. <3 Hoitaja Mian kanssa mm puhuttiin kosketushoidon tärkeydestä ja siksi hieronta tulikin ensin. Olin aivan otettu, että selkähieronta mm.kuului kasvohoitoon. 🙂 Artdeco tuntuu erittäin laadukkaalta ja miellyttää myös visuaalinen ilme ja kätevät magneettirasiat.

   Toivotaan että päivät vilistävät vikkelään, tulee vapaat ja joulupukki vielä toisi hemmotteluhoidon. <3

   Tunnelmallista joulunaikaa Annukka <3

 • Tekstisi ja nuo kuvat saivat aikaan tunteen, että tuonne on kyllä päästävä! Kiitos tästä(kin) vinkistä Tiia <3

  • Kauneuslinna kuuluu kyllä ehdottomiin elämyksiin. Nautin niin kovasti ja olen kiitollinen, että sain osakseni kokea jotain näin ihanaa.

   Ihanaa alkanutta viikkoa Maarit. <3

 • Voi miten upea paikka!
  Ja mitä hemmottelua!
  Oikeassa olet – jokainen nainen tarvitsee silloin tällöin tuollaisen oman hemmotteluhetken – ja mikä vielä parasta, sen teho näkyy vielä pitkään;)
  Artdecon tuotteet ovat kyllä minulle ihan uusia – toki olen nimeen jossain törmännyt, mutta kokeillut en ole koskaan. Täytyypä olla tarkkana, etteivät sivun testailusi raportit mene hukkaan;)
  Iloa arkeen ja ihanaa joulunodotusta, Tiia♥♥♥

  • Niin totta! Prinsessakohtelua tarvitsee välillä ja Kauneuslinnassa sitä todellakin sai, eikä lainkaan tarvinut hävetä röllöjä. Artdecon kosmetiikka siitäkin kivaa ja erilaista, että on keräilyrasioita rajoitetun ajan ja niihin voi vaihdella luomivärejä tai poskipunia ja kiinnittyvät magneetilla. Tästä myöhemmin lisää.

   Ihanaa viikkoa sinulle ihanainen <3 <3

 • Hienostunut sisutus! Tuollainen hemmottelu on ihanaa. Noita Artdecon meikkejä olen vain syrjäsilmällä katsellut kynsihoitolassa, mutten ole koskaan kysellyt edes hintaa tai mitään ominaisuuksista, mutta seuraavalla kerralla ne pitääkin katsastaa perusteellisesti ja jotain ostaakin kokeeksi 🙂

  • Ensi kerralla kysy ihmeessä, tulet yllättymään. Markettikosmetiikan hintaista, mitä ei hevillä uskoisi. Peitenappeja joita kasvohoidon yhteydessä testattiin piti ihon kuulaana pitkään iltaan. Miellyttää myös kovasti visuaalinen puoli. Pian näitä testailen ja laitan raporttia. 🙂

   Ihanaa alkanutta viikkoa. <3

 • Päivä kuulostaa upealta hemmottelulta. <3
  Minä voisin käydä joka kuukausi hoidoissa "pötköttelemässä" jos lompakko sen kestäisi. 😀
  Ihanaa alkavaa viikkoa Tiia ja kertoilehan miltä Artdeco tuntuu käytössä.

  • Hih sama täällä jos lompuuki taipuisi ja kevyeen voisin viettää aamusta iltaan erilaisissa hoidoissa. Ja sinä Tanja olit yksi Artdecon vinkkaajista, kiitos kovasti sinulle. Teidän ansiosta ottin yhteyttä Kauneuslinnasn ja tämä ihana pv toteutui. Olen täpinöissäni Artdecon meikeistä ja niiden ulkonäöstä.

   Ihanaa alkanutta viikkoa Tanja <3

  • Ole hyvä vain.tää sun blogi on oikea "vinkkipankki". 😀
   Artdecon magneettirasiat on kätevän oloisia ja laatu meikeissä hyvä,ainakin niillä mitä itse käyttänyt. 🙂

  • Vinkkipankki olisi maailman parhain nimi blogille (jos en välillä nakuttelisi niistä alhon hetkistäkin täällä, hih) Vinkkipankkiyhteisö! Koska kuivasampoo aktiivikäyttäjä olen nykyisin kiitos sinun, ja kongac sponge aktiivikäyttäjä, jälleen kerran kiitos sinun. <3 Ja sinä ja tuo anonyymi jonka henkilöllisyys nyt paljastuikin (ihanaa) vinkkasitte Artdecon ja mitä se poikikaan, ihanaa oloa ja hyvää mieltä. Leena Lumikin on paljon vinkkaillut loistokosmetiikkavinkkejä ja moni muu. Ihana, ihana yhteisö täällä! Olen kuules onnellinen. <3

   Halauksia päivään. .<3

 • Kuulostaapa ihanalta paikalta. Hyvä, että jäi hyvä mieli ja varmasti tulevaisuudessakin uskallat kasvohoitoon. Kiva kuulla sitten noista tuotteista, sillä enpä ole sarjasta aiemmin kuullut.

  • Kyllä nyt uskallan kun ei tarvitse röllöjä hävetä tai pohtia tuliko parta nypittyä. 😉 Kauneuslinnan filosofia on hieno, minun ei tarvitse pähkäillä mitä tarvitsen, he kertovat sen minulle. Koska en niin kovin hyvin ymmärrä ihoni ongelma-alueita tahi niiden hoitoa. 🙂

   Pian tulee meikeistä testiraporttia. Hih en malta odottaa. 🙂

   Ihanaa iltaa Mysterious M <3

 • Voi miten ylellisen kohtelun oletkaan saanut! Paikka ja sen tarjonta kuulostavat todella houkuttelevilta. Tuotteet eivät ole entuudestaan tuttuja, joten kiva kuulla testailujesi tuloksia. Ihanaa viikkoa!

  • Kiitos ihana sinä. <3 Nyt oli kyllä sellainen paikka että olisin voinut vallan pyörtyä kupsahtaa. 🙂

   Kertakaikkiaan harvinainen kokemus. Sormet jo syyhyäänArtdecon meikkejä testaamaan, joten pian tulee myös testiraporttia. 🙂

   Ihanaa iltaa Belladonna <3

 • Kuulostaa hyvältä paikalta. Vaan niin se menee, että se kasvohoito on kyllä ylellisyyttä, siksi siellä kosmetologilla käyn minäkin. Antaa upean tunteen iholle

  • Olet Satu kyllä niin oikeassa, mieli lepää, iho hehkuu ja sitä kautta taas mielikin hehkuu. 🙂 Kerran kuussa jos pääsisi olisi unelmien täyttymys. Mistäpä muualta saa kerralla "filmitähtimäistä" oloa. 🙂

   Ihanaa iltaa Satu <3

 • Voi että miten ihanan oloinen paikka ja varmasti myös kokemuksena ihan ainutkertainen! Jään mielenkiinnolla odottelemaan Artdeco kokemuksiasi ja postauksiasi. Aiempi keskustelu täällä sinun kommenttiboksissasi herätti myös minun kiinnostukseni, en ole nimittäin kyseistä sarjaa koskaan kokeillut. 🙂

 • Aivan ihana paikka,tuo on kyllä taatusti käymisen arvoinen….Kaikki niin kauniista suunniteltu ja aseteltu 🙂 mukavaa joulun odotusta sinulle 🙂

  • Hei ihanaa kun löysit tänne ja vielä oikein liityit lukijaksi mikä aina kovasti ilahduttaa. 🙂 Oli kyllä ainutkertainen elämys mitä ei vallan joka pv tapahdu. Mutta jos joskus lahjaa saan toivoa, on se lahjakortti Kauneuslinnaan. Kokonaiavaltainen elämys viimeistä silausta myöten.

   Ihanaa joulunaikaa. <3

 • Niina oli kyllä ainutkertainen kokemus, aivan uskomattomalta tuntui hemmottelu. Minullekin Artdecon on uusi tuttavuus ja sormet jo syyhyää testausta. Ja mitä peitevoidetta jo hoitolassa testailtiin, niin lunastivat odotukset. 🙂

  Tunnelmallista joulunaikaa sinulle Niina <3

 • Hei sinä ihanainen Tiia ystäväiseni <3 <3 minä se olin anonyyminä ja lähes 13v Artdecon meikkejä ammatikseni käyttäneenä ja myyneenä vinkkailin tuosta Camouflage peitenapista aiemmassa postauksessasi 😉 olen tehnyt vuosien saatossa lukuisia töitä häämeikeistä presidentinlinnanjuhliin, mallikansiomeikeistä levynkansikuviin ja lukuisia muuttumisleikkijuttuja lehtiin Artdecon meikeillä!
  Sarja on lyömätön suosikki niin hinnaltaan kuin laadultaankin ja asiakkaitteni kestosuosikki, joten ei voi kuin suositella! <3 Olet kirjoittanut niin hienosti ja tehnyt huikean hyvän jutun upeasta Aila Airon Kauneuslinnasta, joka on kyllä väkineen kaikkien käyttämiesi ylistyssanojen arvoinen <3 Olen ilolla saanut vierailla siellä hyvän yhteistyömme puitteissa monet kerrat vuosien kuluessa. Olet niin sympaattinen persoona Tiia, että ansaitset aivan samanarvoista vastaanottoa mihin menetkin <3 Toivottavasti Artdecon Camouflage lunastaa paikkansa yhtenä suosikkinasi kuten Kauneuslinnakin teki 🙂 Ihanaa joulun odotusta ja aikaa ja kiitos laadukkaista kirjoituksistasi <3

  • Marjo sinä ihana anonyymi <3 Lähdin aamulla koiralenkille synkkyyteen luettuani kommentisi ja sydämessä läikehti ILO! <3 Tuumin vain, että kunpa saisin tietää kuka anonyymin takana on, minulla oli eittämättä omat epäilykseni. <3 Mutta en ollut laisinkaan varma. 🙂

   Sinä se toimit kimmokkeena tähän kaikkeen ja mitä se poikikaan.. 🙂 Sain valtavasti hyvää oloa jota pääsen täällä jakamaan eteenpäin ja toivotaan, että muutkin löytävät Kauneuslinnan, koska ei ole sen veroista kokemusta minulla ollut. 🙂 Kun ajattelen päivää ihan tulee liikuttunut olo, kuten tästä sinun tekstistäsi. <3 Ihanaa että luet blogia, kiitos siitä ja kiitos hirmuisesti että vinkkasit Artdecon. Kertaalleen camouflageja jo laitettiinkin naamaan ja niin kasvot pysyivät virheettöminä iltaan asti. Ei varissut meikki ja peitti couperosan ja ne pienehköt maksaläikät.

   Mielestäni Artdeco meikeissä on muutenkin sitä jotain ja Artdeco onkin täydellinen nimi kyseiselle merkille. Höperöidyin täysin kun sain ihastella meikkisarjaa, joka on mittava. Suurimman vaikutuksen teki limited edition magneettirasia, jossa camouflaget kulkevat kätevästä ja kauniisti mukana käsilaukussa. Rakastan kauniita rasioita ja magneettirasiat todellakin ovat sitä. Magneetti-idea on nerokas, rasiaa voi uusiokäyttää vaikka meikitkin kuluu. Tosin minähän himoitsen rasiahöperönä luonnollisesti jo keräilytarkoitukseen noita rasioita jatkossa. Ja eivät ole hinnalla pilattu. 🙂 Mikä on uskomatonta ja kertoo myös siitä miten paljon monessa kosmetiikkasarjassa on "ilmaa" hinnoissa.

   Niin teit päivästäni aurinkoisen kiitos tämän ihanan viestin ja kiitos kun vinkkasit Artdecon, sinua on myös kiittäminen, että sain kokea unelmieni päivän. Kauneuslinna ja Kauneuslinnan henkilökunta ansaitsee kaikki ylistyssanat.

   Kuten sinä senkin ihanan Marjo. <3 Sinä olet sydän kultaa <3

  • Kiitos Itsellesi kultainen Tiia <3 hieno kirjoitus jälleen ja niin totta joka sana 🙂 olen niin iloinen, että olin vaikuttamassa asiaan, sait hienon päivän ja uudet upeat tuttavuudet!

  • Ilman sinua ei olisi juttu tapahtunut ja kokemus oli ainutlaatuinen. Vielä on Artdeco ihanuudet ja upea voidesarja odottamassa, että kyllä minun joululahjatoiveet täyttyivät kerrassaan ja enemmänkin. <3 Sinulla on sydän kultaa, sen taas kerran sain kokea.

   Ihanaa joulunaikaa Marjo. <3

 • Eli tämä aiempi kommenttikirjoitus on minulta, Marjolta 😉

 • Oletkin saanut oikein prinsessa päivän! Sellainen olisi itse kullekkin joskus paikallaan 😀 Jo tuo upea talo ja sisutus ovat niin silmiä hiveleviä ja sitten vielä ihanat hoidot siihen päälle, oi, oi, tahtoo kans! Ardecon tuotteet vain nimenä tuttuja, mutta nyt kyllä seurailen tarkkaan sinun testijaksoasi, eihän sitä tiedä, jos meistä kaikista kehkeytyisi 'vanhoilla' päivillä prinsessoja 😀 .D 😀

  • Tuitiina ihanuus, no ilman muuta kaikki prinsessoiksi vaan, hih. Sammakosta prinsessaksi Artdecon meikeillä, kyllä vaan kun minusta on kyse. Kun tuo aamunaama katsoo peilistä, niin sitähän vallan pelästyy. 🙂 Hihii.

   Kauneuslinnapäivä oli kokonaisuutena sellainen, että minua kohdeltiin niin kauniisti ja lämpimästi, että sydän meni aivan sykkyrälle. <3 Olo ei ollut lainkaan kiusaantunut, kuten monissa muissa hoidoissa, missä tietynlaista yhteyttä hoitajaan ei tule vaan ollaan virallisen viileitä. Nyt ei tarvinut hävetä maksaläikkiä, ei röllöjä vaan olla vaan ja nauttia. Ihan huikea kokemus minulle.

   Iloista päivää ihana Tuitiina. <3

  • Hih Noora eikö olekin uskomaton! Koko paikka täynnä upeita yksityiskohtia, siellä olisin viihtynyt loputtomiin. 🙂

   Ihanaa joulunaikaa Noora <3

  • Ilona komppaan sua kyllä täysin. Oikea unelmapäivä jossa otettu huomioon pieninkin yksityiskohta. Ja henkilökunnan lämpö kruunasi kaiken ja sai olla vaan ja rentoutua. <3 Ihanaa joulunaikaa Ilona <3

 • Ihanan päivän olet saanut viettää Sissi Keisarittarena!
  Onpa upea paikka niin ulkoa kuin sisätiloiltaankin, todellinen Kauneuslinna. Ja siellä sinua kohdeltiin ja hoivailtiin kuin Sissiä.
  Minulle Artdecon tuotteet eivät ole tuttuja, toki nimen olen kuullut. Tulen mielenkiinnolla seuraamaan kommenttejasi tammikuussa.
  Olen iloinen kun olet saanut viettää päivän Sissinä. Olet sen ansainnut, niin usein ilahdutat meitä hauskoilla ja sydämellisillä tarinoillasi.
  Ihanaa joulunodotusta, Tiia <3

  • Hih Tuulia eikös vaan. Lavuaarista tuli eittämättä mieleen Sissi ja miljööstä myös ja eritoten siitä miten kohdeltiin. <3 Kuin olisin ollut Sissi. <3

   Artdecosta tulee jotenkin aivan ihanasti mieleen 20-luku ja minulle on aina plussaa, jos kosmetiikka näyttää myös kauniilta Pian niitä testailen, ties vaikka syntyisi joulumeikki niillä. 😉

   Kiitos kauniista sanoista sinä ihana sydämellinen Tuulia ystäväin. Sydämesi on kultaa, tiedäthän sen. Täällä olevat naiset, ovat supernaisia!

   Taianomaista ja tunnelmallista joulunaikaa Tuulia. <3

 • Oijoi, mikä ihana hemmottelupäivä sinulla on ollutkaan, Kauneuslinna näyttää upealta ja kasvohoitokokemus kuulostaa just hyvältä! Voisinpa vaikka itsekin varailla ajan kasvohoitoon, vaikka ihan joululahjana itseltä, itselle 😀

  • Samaa mieltä, paras lahja juuri itselle. Harvemmin toivonkaan enää mitään, hih muuta kuin sukulaatia, mutta hemmotteluhoidot ja elämykset ovat kova sana. Miten hemmottelu voi kantaa ja piristää sielua pitkän aikaa. Jos yksi tulisi upeasta Kauneuslinnasta nostaa ylitse muiden, mikä on visainen tehtävä, vastaus olisi kuitenkin sydämellinen asiantunteva henkilökunta.

   Suosittelen!

   Taianomaista joulunaikaa sinulle Salka. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud