Kylpyhetki Skin Blossomin kanssa, sillä välin kun tytöt askartelivat, aah!

Suklaalakko/herkkulakko on saanut pään vimmalla miettimään muita mukavuuksia ja tänään kun oikein olisi tehnyt mieli suklaata haukkaista tuumin, että menen rentouttavaan kylpyyn.

Samalla oli loistohetki korkata Skin Blossom terapeuttinen kylpyvaahto, jossa oikein lukee aromaattinen, puhdistaa&rentouttaa. Skin Blossom on englantilainen luonnonkosmetiikkamerkki ja mm.vegaani. Oli pienoinen hytinä myös takaraivossa, että britit jos ketkä tietävät kylpemisen salat ja en todellakaan saanut pettyä.

Meillähän on kiviamme, joka varaa lämpöä, joten kylpeä pulikoida voi vaikka kuinka kauan, vesi ei hetkessä jäähdy. Ilokseni myöskään Skin Blossomin vaahto ei hyytynyt noin 40-minuuttisen kylpysession aikana vaan pysyi jämäkästi veden pinnassa. Oli hauskaa nähdä myös miten kylvystä noustessa kaakeleihin jäi vaahtopallerot suht pitkäksi aikaa vaahtoamaan. Varmastikin tähän mennessä laadukkain vaahto johon olen törmännyt. Ei ole mukavaa eritoten lasten kylpiessä, että vaahto haihtuu hetkessä.

Kylpyvaahdon tuoksu on hieman sitruksinen ja olen jopa haistavani kardemummaa, mieleen tulee intialainen appelsiinilassi. Nam, ihanan tuoksuinen kylpyhetki, tuoteselosteen mukaan kylpyvaahto sisältää: Laventelia, Rosmariinia, Ylang Ylangia ja Aloe Veraa ja ihoa pehmentävää Kookosta. Eikö kuulostakin ihanalta, tuntui ja tuoksui aivan yhtä ihanalta kuin miltä kuulostaa. 🙂

Pesuttelin vielä Skin Blossom suihkugeelillä, joka on erittäin hellävarainen. Käytössä jo toinen pullo, pidän tästä suihkugeelistä kovasti ja olen sitä itselleni tilannut aiemminkin. Intiimipesukin sujuu hellävaraisesti eli aivan ihana suihkugeeli, jonka tuoksuina ovat appelsiini ja aloe.

Viimeistely vielä vartalovoiteella jonka tuoksut, appelsiini ja argan ja täytyy kyllä todeta, että iho on harvinaisen pehmeä. Oli itse asiassa jo kylpyhetken jälkeen eli selvästi tuossa kylpyvaahdossa oli jo ihana määrä hoitavia ainesosia.

Kylpyhetki rentoutti ja unohdin suklaat hyvin nopeasti. Tytöt vielä askartelivat koko kylpyhetken ajan, eivätkä pomppineet pommeina ammeeseen kuten normaalisti tekevät. Synnyttivät käsitöinä huikean söpöt pöllöt. Kaikilla hyvä mieli.

Oikein mukavaa pääsiäistä!

KLIKSKIN BLOSSom

Skin Blossom on englantilainen ihon- ja hiustenhoitosarja. Kaikilla tuotteilla on Soil Associationin sertifikaatti, joka takaa tuotteiden turvallisuuden ja osoittaa, että tuotteet ovat aitoa luonnonkosmetiikkaa.
Tuotteiden sertifikaatit kertovat myös ympäristöystävällisyydestä ja ne valmistetaankin mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tästä syystä kaikilla tuotteilla on myös Vegan Societyn sertifikaatti.

Historia ja filosofia

Skin Blossomin perusti Cristina Beetham vuonna 2007. Cristina oli huolestunut ”tavallisen” kosmetiikan ainesosista ja halusikin perustaa oman tuotesarjan, jossa käytettäisiin turvallisia ainesosia.
Tuolloin luonnonkosmetiikka oli kuitenkin melko kallista, jonka takia Skin Blossomista tulisi tuotesarja, johon jokaisella luonnollisista hius- ja ihonhoitotuotteista kiinnostuneella olisi varaa.
Brändi sai alkunsa vain yhdestä tuotteesta, joka tunnetaankin nykyään nimellä Organic Hand Cream. Vuosien varrella Skin Blossom on kehittänyt uusia ja edullisia hius- ja ihonhoitotuotteita. Skin Blossom tuotteissa käytetään paljon luomutuotettuja ainesosia, jotka sisältävät runsaasti ihoa ravitsevia aineita ja auttavat ihoasi voimaan hyvin.
*teksti lainattu Suomen Luonnonkosmetiikan nettisivuilta, kyseessä blogiyhteistyö46 thoughts on “Kylpyhetki Skin Blossomin kanssa, sillä välin kun tytöt askartelivat, aah!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud