Vieraileva tähti Tädit tubettaa kanavalla! LV 55+ sarja, elinvoimaa varttuneelle iholle, mutta sopii koko perheelle!

Maailmani mullistui eilen ihonhoidon suhteen. Sain paljon tietoa, joka on aivan elintärkeää nyt vaihdevuosien ollessa ovella. Miten iho kuivuu, vanhenee ja miten ihon päälle tulee kerros, jota ei kaikki voiteet enää helposti läpäise. Miten ihon vanhenemista voi ennaltaehkäistä ja miten ihoa ravita. Vaikka kerron tässä hieman kuvien kera lisää, ehdottomasti kannattaa katsoa alla oleva video, jossa Anne Berneriltä kertoo LV 55+ uutuuksista ja miten emäksiset vartalotuotteet vaikuttavat ihoon ja miten kauan eri ikäisten iho kestää palautua kovin emäksisistä ihonhoitotuotteista. Erityisen tärkeää tietoa meidän ikäisille ja tästä vielä eteenpäin. Enkä itse ollut ymmärtänyt ajatella edes näitä asioita näin syvästi, pesu on ollut vain pesua ja tuotteissa on ratkaissut tuoksut ja pullojen ulkonäkö, pH arvolla on suuri merkitys erityisesti vanhempien ihmisten ihon hyvinvointiin.

Nyt on aivan pakko tuutata näitä ruokakuvia aivan urakalla ja katson näitä juuri itsekin täällä vatsa kurnien ja tuumien, saisinpa vieläkin näitä herkkuja jotka tulivat Ravintola Ragusta. Valehtelematta elämäni paras aamupala! Jopa hedelmäsalaatti maistui mahtavalta, vaikka laitoin vahingossa sienimysliä mansikoiden päälle, kyseinen mysli oli tarkoitettu kananmunien kanssa syötäväksi. 😉

Kotimaisen ihon asiantuntija LV tuo markkinoille Suomessa kehitetyn ja suomalaiselle iholle suunnitellun LV 55+-ihonhoitosarjan, joka auttaa ikääntyvää ihoa pysymään kosteutettuna ja elinvoimaisena. Tuotteiden alhainen pH auttaa ikääntyvää ihoa normalisoimaan ihon pH:ta. 
Ikääntyvällä iholla on omat erityistarpeensa: iho ohenee ja kuivuu ja myös hajusteyliherkkyys lisääntyy. Ihon kyky palauttaa sille ominainen pH heikkenee iän myötä. 
*-Tutkimusten mukaan alhaisen ph:n tuotteet normalisoivat ikääntyneen ihon pH:n takaisin alhaiselle tasolle sekä parantavat ihon omia, suojaavia ominaisuuksia. Ikääntyneiden osuus kasvaa Suomessa, ja yli 60-vuotiaita on jo lähes neljännes suomalaisista. Silti tälläistä alhaisen pH:n tuotesarajaa ei löydy vielä markkinoilta. Myös ikääntyvän ihon tarpeet on haluttu ottaa huomioon. Tuoteryhmäpäällikko Sanna Väinölä kertoo. 
LV 55+-tuotesarja sisältää neljä hajusteetonta ja väriaineetonta tuotetta vartalon ihon hoitoon. Tuotteet ovat hoitavia, kosteuttavia, täyteläisiä ja hellävaraisia. Alhainen pH 4,8 tukee ihon omaa pH-tasoa ja auttaa neutraloimaan ihon pH:ta. Tuotteet sopivat sekä naisille että miehille ja myös koko perheelle. Jos Vanhemman ihon palautumiseen hyvin emäksisen tuotesarjan käytön jälkeen palautuminen voi viedä vaikkapa noin 8-tuntia, menee nuorella siihen noin tunti. Kun käytät matala pH tuotteita iho palautuu nopeammin ja esimerkiksi nuorella ei palautumiseen mene edes tuota tuntia. Mikä mahtavinta, pesuneste sopii myös intiimialueille ja sisältää tuoksuja neutraloivan yhdisteen sekä E-vitamiinia. 
Sarja sisältää Käsivoiteen, kaksi erikokoista pesunestettä, ihoöljyn, jota olenkin jo testannut ja joka on aivan loistava ja perusvoiteen. Syyskuussa vähittäistavarakaupoissa ja hinnat n.5e. 
Omalla kohdalla aukeni se seikka, että miten tärkeää tässä iässä on jo käyttää alhaisen pH:n sisältäviä tuotteita, jotka hidastuttavat ihon vanhenemista. Täpinöissäni olen myös siitä, että sarja on suomalainen, sopii kaikille, myös allergikoille ja hinnat ovat niin mukavat, että ovat kaikkien saatavilla. 
Alla Tädit tubettavat ja vierailevana tähtenä Anne Berneriltä. Suosittelen, video on kiva, lämminhenkinen ja sisältää paljon hyvää asiaa. 
Miltä teiltä kuulostaa tälläinen sarja ja oletteko te tienneet, miten tärkeää olisi käyttää iälle sopivia tuotteita, joiden pH arvokin on ikääntymisen huomioon ottava. 
Kaunista perjantaita kaikille! Jos nautitte auringosta, muistakaa aurinkovoide, sillä aurinko jos mikä vanhentaa ihoa. 
*osa teksteistä lainattu lehdistötiedotteesta, osa kuvista Pinkit korkokengät Maiju


LV sarja on myös edustettuna I Love Me messuilla


28 thoughts on “Vieraileva tähti Tädit tubettaa kanavalla! LV 55+ sarja, elinvoimaa varttuneelle iholle, mutta sopii koko perheelle!”

 • Totta tuo, että pitäisi käyttää omaan ikään sopivia tuotteita. Itse esim. olen käyttänyt Lumenen Arctic Aqua -päivävoidetta, joka on – hups – hiukka nuoremmalle iholle passelimpi. Huomaan, ettei se kosteuta enää tarpeeksi mun nassua! Arctic Aqua -yövoide vielä on sopiva. Mutta tuo päivävoideasia pitää hoitaa kuntoon asap, kiitos kun "muistutit".

  • Niin jos ei ole pH kunnossa eli on liian emäksinen, kehon palautuminen kestää kauemmin eli on suuri rasitus iholle. Sama juttu tuolla kosteutuksella, todella tärkeää.

   LV sarjalta on tulossa pian myös kasvojenhoitotuotteet. 😉 Vink vink.

   Iloa viikonloppuun <3

  • Nyt tuli kyllä tärkeää kehon ja samalla mielen hyvinvoinnin asiaa. 🙂 Vieraileva tähti on Anne Berneriltä. 😉

   Ihanaa viikonloppua Rouva Sana <3

  • Kivaa jos tykkäsit! Toivottavasti kaikki vanhainkodit ottavat käyttöönsä kyseisen LV sarjan, jotta vanhustenkin iho saisi parasta hellää huolenpitoa. <3

 • Enpä olekaan tuota pH asiaa tiennyt. Kyllähän se näin on, että ei voi samoilla rasvoilla mennä kuin 10 vuotta sitten. Tai 20 vuotta sitten, jolloin nahka antoi anteeksi sen, ettei sitä juuri rasvaillut…

  • Ei voi mennä ei.. En minäkään, että kyllä tässä maailma hieman nyt kyllä järisi. Pitäisi käyttää oikeasti vain noita matalalla pH::lla olevia tuotteita, jotta keho palautuisi suihkusta mahdollisimman vikkelään. Kovat tuotteet voivat rasittaa kovasti. Kunpa kaikkiin vanhainkoteihin otettaisiin käyttöön LV 55+.

   Upeaa viikonloppua Marika <3

  • Hmmm… samaa mietin minäkin, toisaalta mielestäni näissä on jopa pakkaukset raikastuneet aiempiin verrattuna. Toisaalta kenties ajatuksena, että sarjan henki pysyy ja että tietyt kuluttajat löytävät sarjan. Mutta monesti mietin miksi ei tehdä todella kauniita pulloja ja myös mallit voisivat eli siis muodot hieman vaikka lääkepullomaisia. No otetaan vaikka Suomi sampoo vai mikä, kiva lääkepullo, mutta tylsä pullo.

   Tuo 55+ on mielestäni taasen todella hyvä juttu, jotta kaupassa erottuu tämä sarja, jota toki voi käyttää kaiken ikäiset, mutta joka on nimenomaan tarkoitettu 55+ eteenpäin ja kehitetty suojelemaan vanhusten ihoa.

   Testasin tänään pesunestettä, mahtavaa että sopii myös intiimialueille ja vartaloöljy on todella miellyttävää iholle. Loistosarja.

   Ihanaa viikonloppua <3

 • Ihanat tädit <3 ja pakko kehua myös tuota tiiliseinää ja teidän herkkuja 😀
  – Aurinkoista viikonloppua <3

  • Voihan tiiliseinä, haluan muuttaa tuonne saunaan!!! Oli elämäni paras aamupala, siitä ei ole epäilystäkään, kaikissa oli omintakeinen mutta mielettömän herkullinen maku, wau. <3

   Aurinkoa Marru <3

 • Ihanat tädit tubettaa <3 Lv tuotteet on hyviä, meillä pojan allergioiden takia aikoinaan oli kaikki mahdolliset tuotteet käytössä Lv sarjasta 🙂

  • Se on niin hauskaa ja näköjään sujuu tuo asiallinenkin puoli, josta olin hieman huolissani, että meneekö tubetus aina tirskahteluksi, mutta ei tämä video on tosi hyvä ja Anne aivan loistava. 🙂

   Kivaa viikonloppua <3

 • Uutta tietoa oli minullekin tuo ph -juttu. Pitääpä kokeilla näitä heti kun markkinoille tulevat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud