Arvontojen voittajia ja uutta arvontaa pukkaa!

Arvontojen voittajia ja uutta arvontaa pukkaa!

Facebookin puolella alkoi 700 tykkääjän arvonta. Tykkääjä määrä on mennyt jo hieman ylikin, jotta rohkenee laittaa arvonnan menemään mahdollisten tykkäysten peruuttajienkin kannalta. 🙂 Käykää ihmeessä osallistumassa, yllä oleva kosmetiikkapaketti voi olla juuri sinun.

Näissä löysissä tunnelmissa päätin luopua haikein mielin arvontahatusta. Arvontoihin meni niin paljon aikaa, että huomasin että kiireiden keskellä aloin siirtämään arvontojen voittajien eli tuon aikaa vievän askartelun toimittamista. Random Org on jotenkin kylmä ja kova, niin nykyaikaa, mutta tähän on nyt tultu. Esimerkiksi John Frieda arvonta oli niin suosittu että kommentteja tuli peräti 153. Tuplakommentit poistin ja kaksi kommenttia samoilta henkilöiltä miinustin arpojen määrissä, mutta nyt niihin voittajiin.

Pågen vauvabodyn ja pienen kosmetiikkayllätyksen  voittaja on miimii

Miimii18. syyskuuta 2015 klo 9.25

Koululiikuntaa saisi ehdottomasti olla enemmän!
Yhdellä arvalla mukana.
wonderwhy@netti.fi Onneksi olkoon Miimii laitan sinulle sähköpostia pikapuoliin.

John Frieda runsaan hiustuotekassin voittaja on hiutale

Yhdellä arvalla mukana: hiutale@hotmail.com

VastaaPoista

Sydämelliset onnittelut molemmille voittajille ja tällä kertaa voitot menivät kummatkin yhdellä arvalla osallistuville anonyymeille. Eli yhdelläkin arvalla voi voittaa, riittää että osallistuu. 🙂

Pian on taas luvassa arvontaa, pysykäähän kuulolla. Mukavaa torstaita kaikille!


Related Posts

Blogi 4-vuotta ja huikea arvonta!

Törmäilyni ikäviidakossa! Tässä olen minä keski-ikäinen, 163cm pitkä ja kiloja niin paljon, että kerron niistä enemmän jahka lukumäärä on pudonnut kymmenyksen. Eli mitä todennäköisimmin en koskaan. Päätin osallistua ylläolevalla kuvakollaasilla Vichy Dermablend kisaan, koska Dermablendin tulisi olla se kaikkien aikojen peittävin meikkisarja, joka taikoo ihoni […]

Oral-B Genius 9000 sähköhammasharja arvonta!

Nyt ollaan taas yhden lempiasiani äärellä, nimittäin hampaidenhoidon. Luultavasti hammasneurootikoksi olen hiljakseen syntynyt sukulaisten hammastenhoitopenkeissä jo lapsena. Hammashoitajatädit-ja hammaslääkärit ovat iskostaneet minuun jo lapsena, miten suuri merkitys hampaiden hoidolla on. Toki lapsena hampaiden hoitoa on voinut innoittaa, pelotteet hammaspeikoista ja hirmuisista porista, joilla niitä hampaita […]14 thoughts on “Arvontojen voittajia ja uutta arvontaa pukkaa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud