Jee ei koira-allergiaa!

Kaksi vuotta raavin itseäni atooppisen ihottuman vuoksi, enkä rohjennut mennä allergiatesteihin. En pitkään edes ymmärtänyt mistä kutinassa oli kyse, ennen kuin ihottumat levisi enemmän. Viimein uskaltauduin kahden vuoden piinan jälkeen viime viikolla verikokeisiin ja sain eilen tulokset, ei poikkeamia tällä hetkellä, tulokset viitearvojen sisällä!
Huh mikä taakka putosi ja miten kevyt olo, niin kevyt että hih olen ihan tööt. 
Että sellaista ihanaa ja mahtavaa, joskus käy näinkin. Tämän loppuviikon keskityn I Love me messupostauksiin ja joita ei kosmetiikka kiinnosta, niin ensi viikolla tai kenties jo viikonloppuna näiden normijuttujen äärellä. 

Ihanaa keskiviikkoa!


Related Posts

Marks&Spencer syystakit ja huikea arvonta!

1. Harmaa takki, Classic for M&S Collection 2. Kamelinruskea takki, M&S Collection Yllä olevan takin ostin itselleni harmaana. 😉 3.  Harmaa takki vyöllä 4. Kamelinruskea takki kauluksilla Marks&Spencerille on tullut huikean hienoja syystakkeja, joita parhaani mukaan yritän tässä teille nyt esitellä. Himppasen on jököttäviä poseerausasentoja tai en oikein […]

Negatiivinen kommentti satuttaa miltei aina ja miltä sitten tuntuu olla, lifestyle, kosmetiikka ja ”mainosbloggaaja” ja avata vielä omaakin elämää?

Kommentoin tuossa taannoin erään bloggaajan blogiin, joka antoi negatiivista palautetta eräistä tuotteista, että kyseiset tuotteet sopivat minun iholle ja niistä toinen on oma suosikkini. Sain kommenttiini aika jännän vastauksen, että hänen lahjomaton ja sponsoroimaton raporttinsa seuraa. Hämmennyin sanoista ”lahjomaton ja sponsoroimaton”, sillä se oli aika […]62 thoughts on “Jee ei koira-allergiaa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud