Kuiskaus ja Lupaus veivät nirvanaan ja heräsin omaan kuorsaukseen kasvohoidossa!

Kuiskaus ja Lupaus veivät nirvanaan ja heräsin omaan kuorsaukseen kasvohoidossa!
Pinkit korkokengät Maijulle ja minulle tarjoutui tilaisuus päästä ”pariterapiaan” Ihohoitola Lupauksen ja Kauneushoitola Kuiskauksen kutsumana. Jälkikäteen olen muistellut tätä tilaisuutta kiitollisena ja nöyränä, Tarjaa ja Heidiä, joista tuli olo, että joillain ihmisillä on yksinkertaisesti sädehtivä aura. En ole mikään hömpöttelijä, mutta näistä naisista säteilee sielujen kauneus ja seesteisyys. Sanoivat ennen hoitoja, että tavoite on, että asiakas nukahtaa kasvohoidossa. Tuumin mielessäni että höpsönpöpsön, sellaista ei ole tapahtunut ikinä, eikä tule tapahtumaan, sillä en osaa riittävästi antautua ja vaipua nirvanaan vaan olen aina tietoinen kehostani ja mielestäni tilanteissa jotka ovat minulle uusia. 

Maijulle ja minulle tehtiin hieman erilaiset hoidot ja eri merkeillä. Minulle Tarja teki Dr.Hauschkan klassisen kasvohoidon, joka käsitti myös jalat ja niskan. Olen aina ajatellut hoidoista joihin kuuluu hierontaa, että kipeitä lihaksiani ja jännittyneitä hartioita täytyy käsitellä kovaa ja suorastaan rusautella. Minulle oli aivan uutta hoito joka tapahtui hitain sivelyin ja mm.sudeilla, joilla siis levitetään meikkiä siveltiin kasvoja hermopisteistä tai näin ainakin asian ymmärrän. Jännää oli myös kun Tarja kertoi, että Dr.Hauschkan ruusuöljy aiheutti minussa ”Nirvanan” eli siinä kohti taisin lopullisesti nukahtaa. Jokin tietoisuus silti kulkee matkassa, sillä taisin herätä noin kolme kertaa omaan kuorsaukseen, mikä oli minusta varsin noloa. Mutta eipä kukaan minulle tirskunut vaan huoneessa vallitsi hiljainen ja harmoninen tunnelma, johon pelkäsin hieman tuovan säröä rohinoimalla. Mutta kun minä rentouduin, rentouduin niin etten ole aiemmin koskaan yhdessäkään hieronnassa rentoutunut, vaikka olen mieheltäni saanut useita peräti kolmen tunninkin hierontalahjakortteja. (Dr.Hauschkan klassinen kasvohoito kesti kaksi tuntia.) 

Nirvanahoidon jälkeen saimme Maijun kanssa jäädä rauhallisesti nauttimaan tuorepuristetusta mehusta ja gluteenittomasta kakusta. Ensin katselin kakkuja, että oivoi nyt Maijulle ei ole gluteenitonta, mutta sieltä Tarja ja Heidi heti huikkasivatkin jo, että on gluteenitonta. Ilmenikin sitten vielä että olivat valinneet pyyhkeet ja essunkin pinkin teeman mukaan, tapahtuuko tälläistä huomaavaisuutta, no tapahtuu varsin aniharvoin kyllä. Hoito jätti niin kasvoille, vartalolle kuin koko sieluun ja sydämen ainutlaatuisen lämpimän olon. Tarjassa ja Heidissä on jotain taikaa, sillä heidän luonaan tulee olo, että olen ainutlaatuinen ja sellaista olotilaa harva saa aikaiseksi, sillä olen niin jalat maan pinnalla oleva ihminen. 
Olen kiitollinen siitä, että blogini kautta olen saanut mahdollisuuden tutustua kaikkiin näihin ihaniin naisiin. Tämä ei ole sanahelinää vaan täyttä totta, on rikkaus tavata ihmisiä, joilla on merkillinen taito saada mieli levolliseksi ja sieluun asti saattaa lämpöä. 
Kuiskauksen Heidi on ensi kuussa muuttamassa Ouluun ja hänen hoitoihin pääsevät jatkossa Oululaiset nauttimaan. Lupauksen Tarja jatkaa Punavuoressa ja suosittelen Tarjan hoitolaa, kun haluat antaa vaikka jollekin rakkaalle ihmisille levollisen hetken ja pysäyttää oravanpyörästä. Lupauksen hoidoissa pysähtyy aika ja virkeä olo kantaa pitkälle eteenpäin, oli koko viikonlopun voimaannuttava olo, kosketuksen taika on ihmeellistä. 
*Yhteistyössä Ihohoitola Lupaus, Kauneushoitola Kuiskaus, Dr.Hauschka ja Provida ja osa kuvista Pinkit korkokengät Maiju. 
I Love me messuilla on mahdollisuus päästä itsekin rentouttaviin hoitoihin ja taas jaksaa painaa messuilla. 🙂

Perjantaina klo 10:00 – 18:00 tarjolla on hoidot Dr.Hauschka, Madara ja Provida -luonnonkosmetiikkasarjoilla. 


Lauantaina klo 10:00 – 18:00 tarjolla on hoidot Dr.Hauschka, Kivvi ja Madara – luonnonkosmetiikkasarjoilla

Sunnuntaina  klo 10:00 – 18:00 tarjolla on hoidot Dr.Hauschka, Madara ja Provida -luonnonkosmetiikkasarjoilla.

Hoitojen teemat vaihtelevat, valitse yksi tai testaa vaikka kaikki! Ajanvaraus osastolla.
30 min hoito / 15 €
30 thoughts on “Kuiskaus ja Lupaus veivät nirvanaan ja heräsin omaan kuorsaukseen kasvohoidossa!”

 • Kasvohoidot ovat kyllä ihania ja olet niin oikeassa, että blogin kautta on saanut tutustua ihaniin ihmisiin. Ilman blogia mekään ei oltaisi välttämättä tavattu <3

 • Teidän hoidot on kuulostanut aivan ihanilta ja rentouttavilta! 🙂

  Minä en ole koskaan nukahtanut hierontaan, enkä esim. kasvohoidoissakaan, mutta nyt olen pari kertaa käynyt samalla kosmetologilla, jonka luona on meinannut koko ajan nukahdella. Itse aktiivisen hoidon aikana en ole nukahtanut tai edes väsähtänyt, mutta lopuksi, kun naamio on vaikuttamassa iholla ja kosmetologi toisessa huoneessa sen ajan, niin olen alkanut heti nuokkumaan :). Viimeksi mulla oli ihan tekeminen, etten nukahtaisi, koska ajattelin, että minua ihan nolottaisi, jos kosmetologini tulisi minut herättämään :D.

  • Se on ollut tilanne missä olet rentoutnut hoidosta ja kun olet saanut omassa rauhassa loikoilla niin sitten on meinannut tulla uni, mutta eikö ihanaa! <3

   Samaa aina mietin ja niin kun sitten kävi, niin voi korahdus sentään. 🙂

 • Onpa ollut ihana hemmottelupäivä, enkä ihimettele jos hellähän hierontahan nukahtaa. Sehän on merkki,
  jotta hoito on tehenyt tehtävänsä.
  Mäki oon useammankin kerran nukahtanu lymfassa ja heräänny kuorsaukseeni, voi että hävetti☺
  Ihanaa keskiviikkoehtoota Sinulle Tiia ~♥~♥~

 • Ihana minä kokemus. Innolla odotan että pääsen Heidin kauneushoitoon, alustavasti olemmekin sopineet jo tapaamisen kunhan hän muuttaa tänne. Kiitos tästä Maijulle.

 • Uskaltaako edes hiiskahtaa, ettet lumous katoa!? Hssss…. Krooh! Ups.
  Mikähän siinä on, että itsekin olen iän myötä alkanut päästää outoja ääniä? Jää kuulijan valtaan miettiä, mistä päästä. 😀 😀

 • Voi mikä hemmoteluhetki, tuollaiselle olisi kyllä tarvetta, ja ehkä myös pikku unille 😉

 • Ihana hemmotteluhetki! Ja miellyttävät kosmetologit. Minä en ole koskaan nukahtanut missään, en rentoutusharjoituksissa enkä kosmetologilla. Minulla on ystävätär joka nukahtaa hammaslääkärissäkin.
  Vaan hymytyttö Tiia, olen sinun tarinoitasi seurannut, mutta kun meillä on nuo veneennostohommat menossa, niin vastaamaan en vain ole ehtinyt. On ollut ruuvimeisseli kädessä kännykän sijaan 🙂
  Kiva tuo Youtel- juttu. Kerran olen antanut valkaista hampaani, nyt sietäisi päivittää.
  Ja tuo epäonnistumisten päivä – paras motto, minkä tiedän tulee Tuntemattomasta: Ei saa jäädä tuleen makaamaan. Sen kun aina muistaisi "harmaina" päivinä.
  Ihanaa valoisaa päivää sinulle!

  • Voi ei, etkö ole? Uuh miten joku voi nukahtaa hammaslääkärissä, on muuten hyvät unenlahjat. .)

   Näin on, ei saa jäädä tuleen makaamaan ja harmaita päiviä tulee kaikille. Ihanaa viikonloppua <3

 • Mulla oli aikaisemmin kosmetologi, joka oli itse rauhallisuus. Siellä yleensä torkahdin naamion vaikuttaessa ja hetäsin yleensä joko kuorsaukseeni tai siihen, kun kuola valui.

  Valitettavasti tuo kosmetologi joutui lopettamaan, ja toimintaa jatkoi hänen erittäin puhelias sukulaistyttönsä. Eli ei ole viime aikoina ollut kovin rentouttavia hoitoja…

  • Voi että, on varmaan ikävä tuota itse rauhallisuutta, vaikka sukulaistyttö onkin muuten taatusti itse ihanuus. <3 Kuorsaus ja kuolaus tapahtuu aivan tuota pikaa täälläkin, kauniita unia. <3

 • Pääsin itsekin lähes nirvanaan jo juttua lukiessa. Toiselle hyvän tuottaminen on hieno asia. Luin juuri jutun, että hyväntekeminen tuo hyvän mielen. Sen olen huomannut erilaisissa vapaaehtoistöissä.

  • Näin on, hyvä mieli ja hyvien tekojen tekeminen tuo vatsanpohjaan asti itsellekin hyvää oloa, siksi sitä on tärkeää myöskin jakaa. Upea sinä, ihana ja sielukas. <3

  • Eikö olekin, ei niin ikinä ole käynyt noin, mutta olipahan huumavaan jännittävä kokemus, josta rentoutumisen ja väsymyksen jälkeen seurasi monen päivän virkistys. <3 Kosketuksen taikaa. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud