Minna Tervamäki esittelee Sensai the Silk tuoksut Gloria Fashion Show:ssa!

Minna Tervamäki esittelee Sensai the Silk tuoksut Gloria Fashion Show:ssa!

Sensai the Silk tuoksut lanseerattiin upealla tavalla Gloria Fashion Show:ssa. Mikä voisi kuvata paremmin silkkisiä tuoksuja kuin utuinen ja upea Minna Tervamäen esitys. Kylmät väreet menivät iholla Minna Tervamäen upeata esitystä katsellessa, mielikuva the Silk tuoksuista oli valmis ja lupaukset myös täyttyivät. 
Olen aiemmin käyttänyt Sensain Cellular Performance ihonhoitotuotteita ja ihastunut pullojen ylellisyyteen ja ihonhoitotuotteiden tuoksuun, joka on yksinkertaisesti puhdas ja silkkinen. Sensain koko sarja viehättää eleettömyydellään, puhtaudellaan ja raikkaudellaan. Sarja on ihanan ylellinen ja viehättävä. 
Gloria Fashion Show:ssa pääsin the Silk tuoksuja tuoksuttelemaan ja ihastuin ensi tuoksutuksella eau de toiletteen. Parfyymiin rakastuminen vei hieman enemmän aikaa, mutta kun oivalsin parfyymin hienouden, se oli rakkautta. Kumpaakin tuoksua kuvailisin hienostuneeksi höyhenen kosketukseksi iholla, sadepäivän jälkeiseksi ilmassa viipyväksi raikkaudeksi, pehmoiseksi pumpulipediksi ja vielä maailman ihanimman tuoksun, vauvan puhtaaksi tuoksuksi. Sensai on päiville, jolloin haluan tuntea oloni hienostuneeksi puhtaalla tavalla. 
Parfyymi on hieman täyteläisempi, voimakkaampi, eri tavalla naisellisempi, rohkeampi, viipyvämpi, lämpivämpi, iltaan sopivampi. Mutta enää en osaa sanoa kumpaa rakastan enemmän, sillä tuoksut ovat samankaltaisuudessaan siltikin mielenkiintoisen erilaisia. 
Kumpaakin tuoksua kuvaillaan näin>mausteiden ja hedelmien tuoksuvivahteita: bergamotti, roseepippuri, päärynä ja orvokin lehdet, jotka herättelevät aistit. Seuraavaksi valkoisista kukista muodostuva hemmotteleva tuoksukonaisuus, pioni, orkidea ja kielo. Jälkituoksuna tonkapuu ja myski. Lämmin ja aistillinen ambra kokoaa tuoksuvivahteet silkiksi iholle. 

Eau De Toilettea kuvataan näin>orvokin lehdet kietoutuvat yhteen valkoisten kukkien tuoksuun.  

Eau De Parfyymiä näin> ambran tuoksuun sekoittuvat aromaattiset tuoksuvivahteet. 
Käykää ihmeessä tuoksuttelemassa molempia ja tutustukaa rauhassa, kumpi on oma ihastuksenne vai vaikkapa molemmat. 🙂 Tuoksut sopivat kaikkiin vuoden aikoihin, kirpeään pakkaseen, syksyiseen sateeseen, kevään valoisuuteen ja kesän aurinkoisuuteen. Tuoksurakkaus viipyy ilmoilla. 
*osa tekstistä lainattu, sponsored
Minna Tervamäen kuvat Pinkit Korkokengät Maiju

Related Posts

Arvonnassa mahtava meikkipaketti Kubiss London meikkejä!

Arvonnassa mahtava meikkipaketti Kubiss London meikkejä!

Pirteä kasa meikkejä, oma ehdoton suosikkini aurinkopuuteri!Tuo vaaleanpunainen huulipunakin on ihana. <3 Kuvassa kolme kerrosta aurinkopuuteria.Mahtava tuote, kunnon sävy ja kerroksillavoi säädellä voimakkuutta. Yritys kuvata Kubiss meikkiä,ihana tuo huulipunan sävy Pink Dazzle 35ja aurinkopuuterin hehku. ”Kubiss London on moderni, eloisa ja tyylikäs brändi joka tarjoaa […]

Upea arvonta Dr.Hauschkan kanssa blogin 1-vuotissynttäreiden kunniaksi!

Upea arvonta Dr.Hauschkan kanssa blogin 1-vuotissynttäreiden kunniaksi!

Upeita Dr.Hauschka kylpy-ja vartaloöljyjä. Oma suosikkituoksu on Lemon Lemongrass.Kolme saatu testiin ja kolme ostettu itse. 🙂 Nautinnollinen Dr.Hauschka kylpyhetki.Jos sinulla ei ole ammetta,saat tehtyä ihanan jalkakylvyn kylpyöljyllä.  Dr.Hauschkan ihana ”Herätä kauneutesi” kirja,”Hyvinvointia luonnosta Dr.Hauschkan tapaan”tulee arvontapakettiin mukaan ja jotain muuta aivanihanaa, josta lisää alimpana.  Dr.Hausckan […]31 thoughts on “Minna Tervamäki esittelee Sensai the Silk tuoksut Gloria Fashion Show:ssa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud