Arvonta Facebookin puolella!

Arvonta Facebookin puolella!

Sain jokin aika testiin uutuustuotteita, joista varmasti ainakin Erittäin Hieno Suomalainen ja Bliw on kaikille tuttu. Erittäin Hienolta on tullut uusi hiustuotesarja, joka on suunnattu värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Aivan kelpo tuotteet ja mies ja tyttäret ovat kovasti tykänneet sarjasta. Tuoksu on aivan hurmaava ja kuitenkin mukavan mieto, vehnänalkioöljyä ja omenaa. Nämä tuoksuvat aivan mielettömän hyvälle!

Bliw varmasti jokaisessa keittiössä nähty käsisaippua on tuonut markkinoille kolme mahtavan isoa uutuutta> DEEP CLEANSING, Protecting soap on runsaasti vaahtoava saippua, joka syväpuhdistaa ja samalla suojaa käsiä. Kyseessä tuo sininen pullo. Tässä vähän järeämpiin tahroihin oivallinen käsisaippua ja tuoksuna on meren puhdas tuoksu. Toisena on EXTRA CARE Moisturising soap joka on hellävarainen ja kosteuttava saippua kuiville käsille. Sisältää koivu-uutetta ja tuoksuu on aivan yhtä ihana kuin Hieno Suomalainen hiustuotteissa eli raikas koivumetsän tuoksu. Kolmantena on Super Oil Nourishing Soap joka on tehokkaasti ihoa ravitseva saippua. Sisältää puuvillasiemenöljyä, joka kosteuttaa ja tekee ihosta pehmeämmän. Omia suosikkeja vihreä ja oranssi ja mies tykkää tuosta sinisesta. Extra plussaa 300ml kokoisista pulloista ja pumppupullohan on paras!

Viimeisempänä, mutta ei vähäisimpänä Ruotsissa vain apteekeissa myytävä sarja L300, joka on ollut suuri menestys täällä Suomessakin. Sarjaan on tullut vartalotuotteita, erittäin kuivan ihon Body Milk ja Normaalin ja kuivan ihon Body Milk ja lisäksi erittäin kuiville käsille tarkoitettu käsivoide. Kyseessähän on täysin tuoksuton ja erittäin hellävarainen sarja, ei sisällä väriaineita, ei parabeeneja, ei hajusteita. Vartalovoiteet ovat aivan huiput, imeytyvät hetkessä ja ravisevat ihoa. Riittää kosteuttamaan minun ja tyttären rutikuivat kintut. Käsivoide samaten erinomainen!

Arvontaan voit osallistua täällä ja palkinto arvotaan kaikkien Facebook tykkääjien kesken jahka 800 tykkääjää menee rikki ja päivänä 15.11. Jos menee aiemmin, kuin 15.11 odotellaan silti tuohon päivään ihan siitä syystä, että on monta arvontaa vireillä, että ehdin varmasti arpoa. 🙂

Käykää tykkäilemässä Facebook sivuista, niin pääsette kivaan arvontaan mukaan. Tasapuolisesti onnea kaikille!

*yhteistyö


20 thoughts on “Arvonta Facebookin puolella!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud