Olisiko aika hankkia säihkyvät uudet prillit.. Instrumentariumin Heritage Swarovski mallisto!

Yhteistyössä Indiedaysin ja Insrumentariumin kanssa pääsimme tutustumaan Instrumentariumin Heritage merkin Swarowski kristalleille koristeltuihin silmälasikehyksiin. Kyseessä on special edition silmälasikehykset.

*Heritage brändi tarjoaa ylellistä kehysmuotia naisille ja miehille. Brändi viestii luksusta ja ajatonta tyylikkyyttä. Heritage-kehysten valmistuksessa käytetään ensiluokkaisia materiaaleja, jotka takaavat kehysten korkean laadun. Kehysten muotoilu on saanut inspiraationsa menneiden aikojen klassisesta tyylistä.
Heritagen ja Swarovskin ainutlaatuinen yhteistyö on mahdollistanut vieläkin ylellisemmän kehysvalikoiman luomisen. Laadukkaat Swarovskin kristallit koristavat kauniisti Heritagen kehyksiä korostaen molempien brändien parhaita ominaisuuksia.

Silmälasikehykset olivat siitä upeat, että vaikka kokeilimme jokaista eri mallia yhdessä Maijun kanssa, niin kaikki mallit tuntuivat sopivat jokaisen kasvoille. Mitä olen muiden bloggareiden Swarovski kehyspostuksia lukenut, niin kehykset näyttävät kauniilta kaikkien kasvoilla. Suunnittelu on viety mukavalla tavalla sopimaan erilaisille kasvoille. Olinpa vielä todistamassa tilanne, jossa blogiystävä osti kyseiset kehykset Helsingin Stockmannin Instrumentariumilta ja täytyy sanoa, että itseänikin houkuttaa nuo kehykset, jotka kuvissa näkyy. Kivan pirtsakat ja käyvät asuun kuin asuun. 🙂

Miltä mallisto kuulostaa ja näyttää ja saako teidän silmälasikehyksissä olla hienostuneesti pientä blingiä, täällä kyllä saa ja tuo arkeen pientä luxusta. 

Mukavaa alkanutta viikkoa!

23 thoughts on “Olisiko aika hankkia säihkyvät uudet prillit.. Instrumentariumin Heritage Swarovski mallisto!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud