Syksyn ihastuttavimmat vartalotuotteet! Scottish Fine Soaps Au Lait

Syksyn ihastuttavimmat vartalotuotteet! Scottish Fine Soaps Au Lait

Purkkihöperö on aivan ihastuksissaan täällä ja luulenpa, että tässä on tämän syksyn ihastuttavimmat vartalotuotteet kylpyhetkiin tai jalkakylpyihin. Scottish Fine Soapsin pumpulinpehmeä kylpypuuteri taikoo kylpyhetkestä pehmeän ja ihastuttavan. Vieno, puhdas ja neutraalituoksu sopii sekä miehen, että naisen makuun. Tekee kylpyhetkestä ylellisen ja jättää ihon ihanan puhtaan tuoksuiseksi ja pehmeäksi. Saman tuoksuinen Au Lait Body Milk joka on pakattu vanhan ajan lasisiseen pulloon ja joka on viimeistä piirtoa myöten viimeistelty pienillä yksityiskohdilla. Näitä purkkeja en hävitä ikinä, jahka olen itse tuotteista ehtinyt nauttia. 

Katseen vangitsijat kylpyhuoneeseen ja miten kiva joululahjaidea. Mikä parasta sopii lahjaksi sekä miehelle, että naiselle tai molemmille. 🙂 

Näitä ihastuttavia kylpytuotteita myy Hillstrands ja verkkokaupasta löytyy vaikka mitä muutakin upeaa ja kaikkea ihanaa vaikka omalle miehelle tai isälle joulupukin konttiin. 

Mitäs pidätte näistä ihastuttavista pulloista, sopisiko nämä teidän kylppäriin, viehättääkö tai olisiko näistä joululahjaideaksi?

Leppoisaa iltaa kaikille <3
Sarjaan kuuluu vielä suihkugeeli


*Yhteistyössä
35 thoughts on “Syksyn ihastuttavimmat vartalotuotteet! Scottish Fine Soaps Au Lait”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud