Syster P huiviarvonnan voittaja ja ihastuttavat Syster P korut!Pääsin maanantaina tarkemmin tutustumaan Syster P koruihin Piirongissa pidettävällä showroomilla.
Instagramin puolella olen seurannut koruja jo pitkään ja valehtelematta huolisin Syster P koruvalikoimasta kaikki mahdolliset korut! Syster P valmistaa myös upeita huiveja ja yhden huivin pääsinkin arpomaan teidän lukijoiden kesken. Hieman alempana olevassa kuvassa oma huivivalintani ja olen ollut huiviin aivan ihastunut. Lämmittää, ei kutita ja sopii pääsääntöisesti kaikkien vaatteitteni kanssa loistavasti yhteen. Monessa menossa on voinut huivia bongatakin. 

Jousimiehen rannekoru, kuva lainattu Syster P sivuilta

Showroomilta saimme mukaan Syster P horoskooppikorut, joka on kyllä mitä mainion lahjaidea antaa syntymäpäivälahjaksi ,vaikkapa ihmisellä jolla on jo kaikkea. Löydät horoskooppikorut ja muut Syster P ihanuudet täältä Syster P korut ja huivit


Syster P on kahden ruotsalaisen siskoksen koruyritys, joka aikanaan lähti siitä, että siskokset olivat reissulla Shanghaissa ja käydessään markkinoilla ihastuivat puolijalokiviin ja helmiin ja ostivat niitä ison määrän miettimättä mitä niillä tekisivät. Hotellihuoneessa ihastellessa kiviä ja helmiä he pohdiskelivat miten käyttää kivet ja helmet ja tästä syntyi idea aloittaa korujen tekeminen.


Aluksi molemmilla oli päivätyöt ja siskokset työstivät koruja hieman enemmän harrastusmielessä. Muutamia koruja lähti myyntiin heidän tuttavansa kampaamoon ja heidän ihmetyksekseen kaikki korut menivät kaupaksi heti. Tästä kaikki alkoi. 

Koruja aloitettiin valmistamaan Intiassa ja siskokset kävivät useampia kädentaitajia läpi ennen kuin löysivät sopivan. Menestystarina syntyi myös intialaiselle korujen valmistajalle, sillä hänellä on nykyään iso tehdas ja paljon työntekijöitä ja hän valmistaa koruja taidolla myös muillekin yrityksille.
Syster P korut ovat valmistettu puolijalokivistä, helmistä ja Sterling hopeasta ja kullatusta hopeasta ja ovat nikkelivapaita. Jokaista mallia on tehty vain pari kappaletta, mikä tekee sekä korusta, että sen kantajasta ainutlaatuisen.


Sitten siihen huiviarvonnan voittajaan. Onnettarena toimi Sofia 9v ja Sofia nosti arvontahatusta nimen ”Enni”. Sydämelliset onnittelut Enni, nyt pääset valitsemaan itsellesi kauniin ja lämmittävän Syster P huivin. Olen tuota pikaa yhteydessä sähköpostitse. Suuret kiitokset kaikille osallistujille, teitä oli paljon. Eiköhän täällä pian ole luvassa taasen uusi arvonta, jos se minusta yhtään riippuu. 

Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille. 🙂28 thoughts on “Syster P huiviarvonnan voittaja ja ihastuttavat Syster P korut!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud