Iik keski-ikäinen pH-formula happohoidoissa!!!


Kaikki varmasti muistavat sarjan Sex and the Cityn Samanthan, joka oli käynyt peel off happohoidossa. Samanthan ravun punaiset kasvot ovat piirtyneet ikuisesti verkkokalvolle ja sana happo oli suorastaan peloittava sana silloin, kun happo sana oli liitännäisenä kasvoihin. Happo sana pelotti oikeastaan vielä tänä syksynä ja kun ehdotettiin haluaisinko testata pH-formulan happohoitoja, vierähti siinä viikko jos toinenkin ennen, kuin uskalsin lähteä mukaan hoitoihin.


Lähtötilanne ennen hoitoja oli aika hurja. En suorastaan kärsinyt finneistä, mutta kasvoilla, eritoten leuassa ja kaulassa oli lukemattomia hormonaalisia näppyjä joista olen kärsinyt siitä, kun, aloin syömään minipillereitä eli useita vuosia. Iho on myös poskilta punakka eli kärsin couperosa ihosta ja laajentuneista ihohuokosista eritoten poskien alueella nenän lähettyvillä. Hormonaalisille näpyille ajattelin ettei ole mahdollisuus tehdä mitään, ei saatavilla apua, sillä johtuvat pillereistä joiden syöminen kuitenkin jatkuu. Olinpa väärässä. 

Kaulan alueella myös hormonaalisia näppyjä, joissa valkoinen pää. 

Kaikkiaan pH-formula hoitoja tehtiin kolme ja ensimmäinen hoidoista oli ACNE pinnoitushoito, jonka jälkeen laitettiin vielä AGE-peel-of-naamio. 

Kyseessä on ensimmäinen farmakosmeettinen, hoitolakäyttöön tarkoitettu ihonhoitosarja joka lanseerattiin Suomessa noin vuosi sitten. 

pH-formula perustuu ihon pinnan uudelleen aktivoimiseen ja jälleenrakentamiseen ja kyseessä on ensimmäinen happoyhdisteitä käyttävä sarja, joka pinnoittaa ihon, ei kuori. 

Hoidot aktivoivat ihosolujen uudistumista ja koska kuorinta (Samantha) jää pois, voidaan käyttää happoja ja välttää kuitenkin ”Samanthamainen” ihoärsykereaktio.

Tehokas ja nopea hoito, joka kestää alle tunnin ja tehoaa ihon maksaläiskiin, couperosaan, näppylöihin, ruusufinniin, akneen ja hoitoja on myös ikääntyvälle ja elottomalle iholle. 

Pari kuvaa yllä näyttävät, että iho ei ole hurjan punakka hoidon jälkeen ja punakin täysin laskee parissa tunnissa. Iholle voi laittaa meikkivoiteenkin, joten naama punaisena ei tarvitse kaupungille lähteä. Omalla kohdalla punakkuus on korostunut juuri couperosa alueille. Lähdin suoraan ostoskeskus Jumboon lounaalle, eikä hävettänyt lainkaan. Loisto vaihtoehto myös kiireiselle, joka haluaa käydä vikkelästi hoidattamassa ihon lounastunnilla. Kyseessä ei ole perinteinen rentoutumishoito vaan hoito, jolla saa aitoja tuloksia. 

Hoidon kenties ainoa ikävähkö vaihe on ihon puhdistus. Ensin iho puhdistetaan tarkasti ja tämän jälkeen iho puhdistetaan vielä puhtaalla alkoholiliuoksella, joka siis on koko hoidon ikävin vaihe. Alkoholi ei kirvellä, mutta alkoholin huurut ottivat jonkin verran henkeen. Suosittelen ilman vetämistä sisään ja sen jälkeen hengittämistä suun kautta. Muutoin itse hoidossa tuntui vain pientä nipistelyä, ei mitään mullistavaa eli aivan turhaan jännitin ja kuvittelin hoidon olevan kivulias. 

Ennen ACNE hoitoa toteutettiin herkkyystesti 


*Osana ihon kuntokartoitushetkeä tehtävä S.P. Complex herkkyystesti määrittelee ihon senhetkisen kunnon, reaktio- ja tuntoherkkyyden. Herkkyystesti valmistelee ihoa varsinaista pinnoitushoitoa varten, avaten kuljetuskanavia sekä kevyesti kuorimalla ihon pintaa. S.P. Complex herkkyystesti tehdään ennen jokaista pinnoitushoitoa sopivan hoidon valitsemiseksi ja parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Herkkyystesti voidaan tehdä myös erillisenä pikahoitona ihon kunnon määrittämiseksi.

ACNE hoidon jälkeen hormonaaliset näpyt olivat aika jännän näköisiä. Kaikki sisällä kuukausia kytenyt mömmö oli tullut ulos ja näpyissä oli valkoinen pää, ei finnimäinen vaan valkoinen mömmö oli tullut ns.ulos. Seuraavana päivänä näpyt olivat alkaneet kuivua ja niiden päällä oli kuiva pienehkä hilse, ei rupi vaan lastumainen hilse, joka olisi tehnyt mieli nappaista pois. Leuka myös hilseili jonkin verran muutaman päivän, mutta ei niin merkittävästi, että kukaan olisi huomannut hilseilyä paitsi minä. Hilsekohtiin käytin pH-formulan jälkihoitoon tarkoitettua POST resurfacing creamiä, joka tasoitti heti hilseen. 

Viikon päästä hoidosta iho alkoi olla upeassa kunnossa ja näpyt hävinneet. Koska kuitenkin syön pillereitä edelleen, näppyjä yrittää ajoittain tulla. Hoidosta on siis nyt jo noin 3kk. Käytän aina kun näppyjä tulee, paikallisesti pH-formula Acne active formulaa ja näpyt ovat sulaneet seuraavaan päivään mennessä. Kyseessä ehdottomasti tähän mennessä tehokkain näppyjen sulattaja ja vielä vaikeiden hormonalisten näppyjen, jotka ova olleet ruusufinnimäisiä. 

Pinnoitushoidon jälkeen on tärkeää käyttää 30-suojakertoimella varustettua aurinkovoidetta ja välttää aurinkoa, joten hoidot on helpointa ja kätevintä tehdä juuri näin pimeänä aikana. 


SOS voide hoitaa purevilla pakkasilla ja on täyteläinen voide kuivaille ja herkälle iholle. Voide muodostaa ihon pinnalle, tehokkaan, suojaavan kalvon. Sopii erityisesti sää-ja ympäristöolosuhteissa kärsiville ihoille ja huulille. Tasoittaa ihon ärsytysreaktioita. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta ihanteellinen herkälle iholle. Sain käyttööni myös FOAM cleanse puhdistusvaahdon, joka on saippuaton, nestemäinen kasvojen puhdistustuote, joka muuttuu hellävaraiseksi, llmavaksi vaahdoksi kasvoille levitettäessä. Virkistää, puhdistaa ja rauhoittaa. 

Ohessa kuva ACNE hoidon tasoitutta, eipä näy punaisia näppyjä missään!

Oikealla ACNE active formula,

joka pitää näpyt loitolla. Vasemmalla CR recovery, joka sopii herkistyneelle


ja couperosa iholleni ja madaltaa couperosan äitymistä.


Takana ACNE ja CR hoito ja Age ja MELA peel off naamiot. 

Iho on selvästi vähemmän punainen, ihon väri tasaisempi ja näpyt poissa. Ihon muutos on jo merkittävä!

CR hoito *Herkälle, punoittavalle ja reagoivalle iholle tarkoitettu iholle tarkoitettu pinnoitushoito vahvistaa ihon toimintakykyä ja hillitsee ihon ärsytysreaktioita. Hoito sopii mainiosti myös rocasceaan (ruusufinniin) taipuvaisen ihon hoitoon. Ehkäisee punoitusta ja lehahtelua, parantaa ihon luonnollista suojamekanismia.
Kolmannella kerralla MELA powerclay, joka hoitaa pigmenttivaurioita, supistaa ihohuokosia, tasoittaa ihoa, kirkastaa ja liftaa. MELAN jälkeen laitettiin VITA C vitamiinihoito, joka on puhdas c-vitamiinijauhe ja tehokosteuttaja. 

Alla olevissa kuvissa iho kolmannen  hoitokerran jälkeen ja alin kuva on otettu noin kolme viikkoa viimeisestä hoidosta. Muutos on valtava! En osannut  lainkaan kuvitella, että couperosa ihoa on mahdollista saada kuriin, edes pakkasella ei ole lehahdellut koiralenkillä tulipunaiseksi ja poltellut tunteja lenkin jälkeen. Iho on rauhoittunut, eikä punakka. Ihohuokoset ovat selvästi pienentyneet ja ja ihon sävy tasoittunut ja kirkastunut. Mikä parasta hormonaaliset näpyt ovat tiessään. Samoja näppyjä oli kuukausia mm.leuassa ja vain ACNE hoito oli riittävän tehokas savustamaan ulos näppyjen mömmöt ja kuivattamaan näpyt pois. ACNE active formula taasen jälkihoitona pitää näpyt tiessään..

Kuten mainitsin kyseessä ei ole ns.rentoutumishoito, mutta ei myöskään kärsimysnäytelmä, jota ennakkoluuloisena pelkäsin. Iho pinnoitetaan ei kuorita! 

Jos haluat ihollesi aitoja muutoksia ja kärsit iho-ongelmista, ei voisi olla parempaa, nopeampaa ja mullistavampaa tapaa saada iho hyvään kuntoon. Suosittelen koko sydämestäni ja aion käydä jatkossakin, sillä ihoni ei ole näyttänyt näin hyvältä sitten nuoruusvuosien. 

Muita hoitoja ovat myös AGE hoito *Aikuiselle, ikääntyvälle iholle suunnattu pinnoituskokonaisuus silottaa olemassa olevia ikääntymisen merkkejä sekä aktivoi ihon toimintaa ja uudistumista. A.G.E. hoidoissa on mahdollista käsitellä ihoa useammilla happokerroksilla – myös paikallisesti, esimerkiksi erityisen häiritsevien alueiden kohdilta. 

VITAC hoito Lähes jokaiselle ihotyypille soveltuva V.I.T.A.C. C-vitamiinipinnoitus on miellyttävä, nopea ja tehokas toimenpide. C-vitamiinin (askorbiinihapon) kirkastava vaikutus tekee ihosta välittömästi heleän ja ihon pinnasta tasaisen sekä kauniisti valoa heijastavan.
Hinnat n.70-110e välillä.  

pH treatment kaikki videot löydät Youtubesta täältä 


Yhteistyössä Benecomin kanssa.


59 thoughts on “Iik keski-ikäinen pH-formula happohoidoissa!!!”

 • Aika mielenkiintoinen tuo happohoito :). Olisi varmaan hyvä myös mun kasvojen iholle, kun on tuota punaisuutta (vielä ei ole couperosaksi luokiteltu) ja näppyjä löytyy.

  • On erittäin mielenkiintoinen ja ennen kuin kävin, olin todella ennakkoluuloinen ja pelkäsin jopa hoitoa. Olisi ehdottomasti hyvä, suosittelen kyllä koko sydämestäni. Ihana kun couperosa ei ole punakkana ja näpyt on huitsin nevadassa:)

   Kivaa päivää <3

 • Onpa huikea lopputulos, ihanan kuulas iho. Ihoni on hyvin samanlainen kuin sinun, ilman couperosaa tosin. Voisin antaa itselleni hoidon syntymäpäivälahjaksi 🙂

  • Suosittelen, sillä kyllä olen maar niin tyytyväinen. Vielä kun saisi tuon leukaluomen nipsittyä pois ja hampaat valkaistua, niin jo vain taas jaksaisi painaa menemään. 🙂 Todella tehokas ja helposti ja nopeasti! <3

 • Ehdottomasti tehokkain kasvohoito mitä voidaan tehdä ilman paranemisaikaa tai kosmetiikkakirurgia. 🙂

 • Minulla on nin herkkä iho, että en uskaltaisi tuohon ryhtyä, mutta aurinkovoiteen suoakerroin on noussut huimasti, enkä oikeasti ota ikinä aurinkoa. Toinen juttu on se, että ei saa ottaa kovia löylyjä eli ne serkkujen kanssa järjestetyt löylykilpailut ovat nyt ohi. Parilla ystäväläni on couperosaa ja yhdellä rankka ruusufinni. Ruusufinninen sai lääkäriltä sekä sisäisen että ulkoisen kuurin jotain, en teidä mitä. Kaksi muuta käyttävät jotain Arbutinia. Seuraan tarkasti tätä aihetta, sillä edellisellä reissulla, joka oli keväällä, sain jotain punoitusta leukaani ja kun istä ei ollut ennen ollut, tein pahimman: Laitoin siihen Sibicorttia. Kortisoni sitä vain pahehtaa, jos se on vaikka couperosaa. Joskus tuntuu, että ihan sekin, kun tapahtuu paljon, saa ihon leiskahtelemaan…

  Luin muuten koko jutun eli oli kiinnostava: Kiitos <3 Ei sitä vielä tiedä, milloin olen 'pakotettu' tähän palaamaan;)

  • Herkkää ihoa tässä juuri vahvistetaan. 🙂 Täälläkin erittäin erittäin herkkä iho, couperosakin on nyt niin maltillisena, eikä läikehdi. 🙂

   Totta jos tapahtuu paljon, niin kuumottaa ja loimuaa posket. Verenpaine kun nousee niin siitäkin. Arbutin on kuulemma hyvä, sukulaiseni testailee parasta aikaa niitä ja odotan innolla kuulumisia. Mutta tämä on tehokkain ehdottomasti!

   Kiitos kovasti, että luit koko jutun, tätä oli mahdoton kirjoittaa lyhyesti, eritoten kun kävin kolmessa eri hoidossa.

   Hih hyvinkin voit palata ja huoletta, sillä tämä sopii herkällekin. <3

 • No näppyjä riittää minullakin, varsinkin leukapielissä ja otsassakin?! En tiedä uskaltaisinko kuitenkaan kokeilla, sillä ihoni on niin herkkä. Kiinnostava juttu ja kauniita kuvia sinusta <3

  • Hormonalisia näppyjä juurikin siellä oli ja eritoten leuassa. 😉 Nämä hoidot on siis herkkäihoisille, näissä vahvistetaan ei kuorita. 🙂

   Hih no en ole ihan varma kaikista kuvista, mutta kiitos Marianna <3

 • "Ikääntyvä ja eloton" täälä miettii, jotta oliskohan apua saatavilla näihin iän tuihin "potkukelekan" jäläkihin ☺ finniä kun ei tällä ikää enää oo ☺
  Sinulla on niin upeat kuvat Tiia ihanaisesta ♥♥ Mukavaa päivää ♫♫

 • No vaude mikä hohtava nainen!<3

  Happohoidoista todellakin tulee mieleen Samantha, enkä ollenkaan ihmettele, että epäilit. Minäkin epäilisin! :D:D Mutta täytyy pitää mielessä tämä hoito. Ihoni on suht hyvässä kunnossa nykyään, mutta tietyistä epäpuhtauksista en vaan pääse eroon kotikonstein. Ehkä jossain vaiheessa kun on varaa panostaa, voisin kokeilla kauneushoitoja!

  • Hihii no on tuolla aikamoisiakin meikittömiä kuvia. 😉 Mutta juu, Samanthalle tehtiin ihokerroksen kuorinta, tässä ei kuorita vaan ihon kanavia ns.avataan, jotta kaikki hoitavat aineet pääsevät sisälle ja ihoa pinnoitetaan. Eli ihan eri asia, vaikka itsekin luulin ihan muuta. 😉

   Suosittelen! Kuten Jonna tuolla kirjoittaakin, ainoa ja tehokkain, jossa ei käytetä veistä ja iho on heti meikkauskunnossa! <3

 • Vau, ihosi näyttää todella kauniilta! ph Formula ei ole minulle vielä tuttu, mutta olen vakuuttunut, että hoito toimii hyvin varsinkin näin talvella, kun ihon aurinkosuojasta ei tarvitse kantaa huolta.

  • Nyt on kyllä täydellinen aika käydä pHformula hoidossa, ei ole valon valoa! Tämä hoiton loistava, olen niin tyytyväinen, etenkin kun pääsin näpyistä eroon! <3

  • No nyt on sellainen muutos, että itsekin vallan huomaa, mikä mahtavaa. 🙂 On kyllä mullistava hoito, eikä pelottava tai kivulias lainkaan. 🙂

  • Ei ole edes hurjaa oikeasti, ihoa kun ei raavita, kuorita, ei revitä vaan puhdistetaan ja laitetaan noh happoja. 😉 Kyllä mullistui oma mielikuva totaalisesti ja vielä se, että tuloksia aidostu syntyy, niihin en uskonut ennen kuin koin. 😉 On nyt kestänyt jo kolmisen kuukautta niin, ettei näppyjä ole tullut vaikka hormoneja
   syön koko ajan. 🙂

 • Mulle on tehty happohoito (hyalurooni?? tai vastaava) n. 9 vuotta sitten ja muistan vieläkin sen upean raikkaan, hengittävän olon iholla kun hoito oli tehty, ja punotus hävinnyt <3 <3 Voi kunpa sais nyt lähes 10 vuotta "kulahtaneemmalle" iholle saman käsittelyn 😀
  Santa?? 😉
  Ihanalta näytät <3

  • Nyt vaan joulupukille kirjettä, vielä ehtii, sillä kyllähän tämä hoito on sellainen, jolla aidosti saa näkyviä tuloksia ja heti ensi kerran jälkeen. 🙂

   Kiitos kovasti Nadja, vaikka on tuolla hieman ööh rumempiakin kuvia 🙂

   Mukavaa päivää <3

 • Todella upealta näytät ja ihosi on parantunut hienosti. Taitaa olla tehokas hoito ja kiva kuulla, että tuo couperosakin on rauhoittunut! Voisi olla hyvä hoito myös meikäläiselle!

  • Hyvä sana tuo parantunut, sillä näpyt ym.kertoo, että iho ollut tietynlaisessa tulehdustilassa ja on nyt tosiaan parantunut. Couperosa on ollut mukavan rauhallisena, eikä ole kuumotellut, eli suuri apu oli siihenkin. Olisi kuule tosi hyvä hoito sulle ihan varmasti. 🙂

   Mukavaa päivää <3

 • Nätti ja raikas tuli, mutta ei sovi kaikille eikä ainakaan mun herkälle rosacae iholle:( Valohoito kokeilematta, sähköä kokeiltu, sekään ei passaa sun muut ovat olleet mun juttuja.

  • Ymmärsin, että tämä auttaa myös rosacae iholle mutta toki kannattaa asiaa kysellä ennen hoitoon menoa. Eli kyllä sinuna tiedustelisin asiaa, ellet toki ole sitä jo tehnyt.

   Ihanaa päivää Mustis <3

 • Mitäpä ei nainen tekisi kauneutensa eteen =) Hyvää tuo näytti ainakin sinulle tehneen, mutta jää minulta kyllä kokeilematta, kun ei tällä ulkonäöllä enää ole niin väliä =D

  • Hih kyllä monenlaista, mutta Samantha hoitoon en menisi… 😉 Voi Sude sun kanssa ja kaikkihan me vanhenemme. Taitaa täällä päässä olla viimeiset hetket tehdä asioille jotain, siis tämä meikäläsen pärstä.

   Ihanaa päivää <3

 • No niin – ihan minun iholleni tarkoitettu hoito – couperosaa ja suurentuneita ihohuokosia kun löytyy! Nyt sitten tutkailemaan, mistä tuota Turun seudulla saa – ja vinkki isännälle, että perinteinen hoitolahjakortti hoituu tällä – kiitos vinkistä, ihaNainen Tiia <3

  • Lady todellakin suosittelen ja niin moni muukin, kuten Keyword Loven Jonna tuolla ylempänä, jotka ovat tämän kokeneet. <3 Ole hyvä Lady ihanuus ja mukavaa päivää <3

 • Tiedätkö, mä sain 30-vuotislahjaksi lahjakortin tällaiseen. En ikinä uskaltanut mennä, kun pelkäsin näyttäväni viikon punanaamalta. Ehkä tuo ei niin pahalta kuulostakaan nyt kun luin juttusi.

  • Voi ei Jani etkö, tämä niin hyvä hoito ja hei muuten oletko jo 30vee, näytät kuules niin paljon nuoremmalta. Nooh ehkä juuri siitä syystä et sitten niin hoitoa olisi tarvinutkaan, kun olet niin nuoren näköinen. 🙂 Ei ole paha, ei lainkaan, aivan turhaan pelkäsin ja sinä myös. 😉

   Kivaa päivää <3

  • Suosittelen kovasti, kyllä on tehokkaat hoidot ja iho kiittää. <3 No mutta kiitos, ihan kuule kotiraidoitetut hamput, hih. 🙂 Kivaa päivää <3

  • Suosittelen kovasti, nyt vaan aikaa buukkamaan. Oli kyllä hieno kokemus ja kiitollinen, että sain testata hoitoja. 🙂 Mukavaa päivää <3

 • Tätä olen miettinyt, jos iho ei olisi nyt hyvässä kunnossa, olisin jo varmaan mennyt noihin hoitoihin 😀 Ihana kuulla että sulla auttoi hormoninäppyihin!

  • On kyllä erittäin tehokkaita, eikä peloittavia tai kivuliaita laisinkaan, toisin kuin aluksi epäilin. 🙂 Olen erittäin iloinen, että lähdin mukaan hoitoihin. Jännää nähdä sitten sinun fiiliksiä ja kuvia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud