Olen karvainen kuin apina, tunnustan!

Olen karvainen kuin apina, tunnustan!
Nyt kyllä meni jotenkin vati! Luin juuri täältä ”Kuinka häiritseviä naisten runsaat” karvapallerot eri ulokkeissa ovat miesten mielestä. Tässähän ei saisi kuulkaas enää olla hapsuja kuin päässä, ripsissä ja kulmakarvoissa, kädetkin tulisi ajella, kuten ihan kaikki muukin. Tulevaisuudessa taatusti tulee sellaisia futuristisia avaruuskoppeja, jotka kerralla imevät kaikki karvat pois. Tämä kirjoitus on vielä MTV LIFESTYLE sivustolla, joka on naisille suunnattu. Nyt miltei tekisi mielenilmaisuna mennä polttamaan kaikki karvanpoistolaitteet roviolla. Ihminen/nainen ei vaan saa olla mitä on, vaan paineita tulee joka tuutista, tällä kertaa karvatuutista!

Karva-asiat kiihdyttää!


Ei siinä mitään, säärikarvoja on ajeltu vuodesta yksi ja kaksi, kuten kainaloitakin, bikinirajat myöskin. Tämän intiimimmäksi täällä ei jutut sitten koskaan enää mene. Säärikarvatkin ajelin, kun olivat untuhöytyviä vain, kun joku nuori pojan kolliainen niistä meni ja huomautti, itse en edes minimekossa valkoisia pehmoisia untuvia ajatellut. Traumoja, taas lisää traumoja.

Mutta pitäisi ajaa käsikarvatkin pois ja miesten mielestä oikein kaikki karvat ja nämä samat miehet ajelevat itseltäänkin kaikki karvat pois. Olen vanhanaikainen nainen, jos miehet tykkäävät siitä, että naiset tuntuvat silkkisiltä (aina se sänki sieltä puskee kuitenkin eli saisi olla koko ajan höyläämässä), niin en kyllä haluaisi, että tuo oma ukkelikin alkaisi kaikkia karvoja ajelemaan. Kaikki toki ovat makuasioita, enkä tuomitse, kukin tekee niin kuin lystää ja ilman muuta vaikka ihan alastomaksi karvoista jos niin tykkää, mutta se, että naisen pitäisi olla pelkkää karvatonta ihoa, mihin tämä maailma on menossa, että karvallinen nainen on vastenmielinen!

Säälittää jo nyt omat tyttäreni, jotka saavat taas uusia lisätraumoja jo haasteellisessa maailmassa. Nyt heidän tulee miettiä vielä, ettei kropasta vaan sojota jokin yksittäinen karvanen. Anna mun kaikki kestää.

Minkä ikäisiä kolleja haastattelussa on käytetty ja ovatko he oikeasti koskaan törmänneet tosirakkauteen vielä, kyllä se ukkeli minua katsoo sillä silmällä vaikka olisi minkälaiset kynnysmatot säärissä ja takareisissäkin, niin ja meikäläisellähän kasvaa vielä se partakin!
Miksi paksut hiukset ovat yes, mutta kaikki muu naisella ei.


Olen muuten saanut testiin Babylissin valolaitteen, joka säärikarvat ajettua valolla haihduttaa karvat pois. Testi tulee kestämään muutaman kuukauden ja tästä raporttia pukkaa keväällä, koska en nyt minäkään säärikarvat tuulessa lepatellessa kulje jahka hameaika koittaa, mutta kyllähän ne karvat nyt juuri niin mukavasti lämmittää, hehe. 

Olen siis monen miehen mielestä ällöttävä nainen, suorastaan apina, koska minulla nyt kaikessa tässä kiireessä on muutakin hommaa kuin karvoista paineen ottaminen. Karvojen suhteenhan olen oikea runsaudensarvi ja niitähän löytynee varmasti joka  paikasta ja talviturkkia pukkaa vaan lisää, mitä lähemmäs vaihdevuosia lähestyn.

Sanomattakin on selvää, jos omaa paksut hiukset,
koivetkin on kuin karvamatot!

Niin ja vielä tuo noitaluomi, siinäkin kasvaa karvoja, haha!


Juu ja sanon vielä sen, että täysin karvaton mies, juu ei nappaa meikäläiselle sellainen ja jos tuo ukkeli alkaisi urakalla karvojensa kanssa pelaamaan, saisi mennä armeijaan kertausharjoituksiin hakemaan karvoihinsa uutta ryhtiä ja perspektiiviä.

Nämä mielipiteet ovat subjektiivisia ja vain minun omia, korostan antaa kaikkien kukkien kukkia ja kukin saa olla niin karvainen tai karvaton, kuin lystättää. Mutta en ota kyllä sellaisen miehen sanomana paineita karvoistani, joka ajelee omia karvojansa päivät pääksytysten. Miesten karvat ovat mielestäni miehekkäitä ja omatkin karvat siististi ajeltuna ihan yes. Uskon kyllä, että kun ihmiset karvojansa puleeraa ja puleeraa ja kohta keksitään vielä joku tökötti tai imukuppi joka vie kaikki karvat ikuisiksi ajoiksi, niin vielä syntyy uusi uljas karvaton ihmisrotu. Mutta sitten tuleekin uusi jääkausi ja kaiki karvattomat ihmiset kuolevat sukupuuttoon, ei mikään kiva tulevaisuudenkuva. Olen siten karvainen ja varmasti lapsenikin ovat, mutta näiden mittasuhteiden karvoissa, joita minäkin omaan, ei ainakaan meidän karvaperhe ensimmäisenä kupsahda, jahka se jääkausi iskee. Ugh, olen taas niin puhunut.  


Pinkit korkokengät Maijun kanssa olemme tulleet kaapista ulos,
meillä molemmilla kasvaa parta!Miten siellä, täysin karvaton, midikarvainen, midikarvaton, jotain kaiken väliltä vai kaikki karvat ikinä ajelematta!

Voi hyvää päivää sentään vaan maanantaille!


92 thoughts on “Olen karvainen kuin apina, tunnustan!”

  • Sama täällä ja medium/midi mikälie karvainen nainen on jetsulleen hyvä ja vaikka karvaisempikin, ihan miten ketäkin lystättää! <3

 • Jos apina näyttää noin kauniilta, niin… voi Tiia! Ihan tottahan se on, että tänä päivänä jotkut nuoret miehen alut ei yleistetä)ihannoivat karvattomuutta, ja ajelevat kaikki pois ja vaativat sitä tytöiltäkin. Erästä tv-sarjaa seurasin sivusilmällä taannoin, jossa näitä "täydellisiä miehiä ja naisia" olikin. voi kuinka se täydellisyyden kuva karisi katsojan silmissä, mutta kaitpa he ihan oikeasti uskovat itse olevansa parasta A-luokkaa. Siihen ei karvat kuulu kuulemma. Kunhan kasvavat isommiksi ja viisaammiksi, alkaa ne karvojen poistokerrat harventua ja jäävät lopulta pois kokonaan( ? ) ja se tosirakkaus saa olla oma itsensä karvoihin katsomatta. Ikä tuo viisautta. Mikä meillä oli teininä yhtä kamala asia? Muistatko sinä?

  • Kääk, mutta mulla on ne kynnysmatot ja parta! Juu nää on näitä, mutta kyllä sydämen täytyy olla hieman vinksallaan jos karvainen nainen on vastenmielinen ja liian puleeraava mies, ovatko ajatelleet sitä, että ehkä sellainen ulkonäkökeskeisyys mieheltä ole naisesta niin hottentottia. No kukin tavallaan ja eivät varmaan ole ajatelleet ja juuri siksi olisi parempi olla muita tuomitsematta.

   Oi oli monta traumaa teininä, voi niin monta, pää painuksissa varpaita tuijotellen hiihdin menemään…

   Muiskis <3

 • Multa menee onneks nuo kaikenmaailman muotivillitykset ja tykkäykset aika pitkälti ohi! Noita lehtiä ja nettilinkkejä tulee niin vähän luettua 🙂
  Monenlaist sitä on vastaan tullu tai tv:ssä näytetty… mut kyl mäkin tykkään enemmän sopivasti karvasesta miehestä, ku ihan karvattomasta 😀
  Terv. Yks vanhanaikanen täti

  • Niitä ei kannata lukea, tulee hulluksi! Juu ei ihan karvaton, tosin ei ole rakkaudessa karvoihin katsominen ja sen luulisi pätevän toistekin päin.

   Ollaan tätejä yhdessä. <3 muiskis

 • Tuo Sun tukka on ainaki niin ihanan näköönen, muista karvoosta viis ☺☺
  Juu ei voi mitää ne karvat vain kasvaa, niin sääris kuin leuassakin ja kun kulmakarvat alkaa tökkiä yksittäisiä harmaita jouhia, niin ne on pakko nyppiä, kun ei niihin edes tartu väri kun pariksi päiväksi ☺
  Mukavaa alakanutta viikoa Sinulle Ihanuu ~♥~♥~

 • Tiia mä kuolen nauruun… Niihän meillä kasvaa. Onneksi on vehkeet, joilla ne saadaan pois ;)))

  • Hitsikseen kasvaa, mutta onneksi on Epicare ja nyt lähden tästä kynnysmattotaistoon Babylissinkin kanssa kevättä kohden. <3

 • Jos en miehelle kelpaa karvoineni niin sitten saa ukko mennä vaihtoon 😀 hahaha!! Onneksi silti kelpaan 😉 Mielenkiinnolla jään odottamaan tuloksia valohärpäkkeestä. Itsellä meinaan nois säärikarvat rehottaa ja kasvaa ihan liian nopeaan.

  • Juu säärikarvat tuntuu joka höyläämisen jälkeen vaan enemmän itsepäistyvän eli kyllä vaan niille tarttee tehdä jotain. Vaikka ne nyt talvella vähän lepattaakin, niin en nyt kesällä halua niitä roikottaa matkassa.

   Jännää on nähdä, että oikeastiko valolla lähtee karvat. Raporttia pukannee toukokuussa. 🙂

 • Minä en näin talviaikaan jaksa ottaa stressiä karvoista lainkaan. Poistan, jos ehdin, viitsin ja jaksan. Säärikarvat kesämekon kanssa on kuitenkin sen verran tyly yhdistelmä, että kesäisin on pakko tsempata 🙂 Käsivarsissani kasvaa hentoa karvaa ja minusta olisi ihan pöhköä alkaa niitä höyläilemään, kasvukin saattaisi vaan kiihtyä.

  Jos mieheni alkaisi kaikki karvojaan poistelemaan, niin en tiedä, mitä sanoisin. Pitäisi varmaan yrittää sälyttää jotain perhehommaa hänelle lisää, kun selvästi on elämässä tyhjyyttä, jos joutaa jokaista karvaista kohtaansa miettimään, että mitenkäs tämä puleerataan 😀 😀

  • Aivan sama juttu ja nyt on ollut useamman viikon aikamoiset turrit, kun en ole jaksanut ostaa uutta höylää ja mekkoakaan ei ole ollut tarve laittaa. No olipas eli jouluna, mutta hei en silloinkaan höylännyt, oli paksummat sukkikset,hehe.

   Juu aivan sama täällä, huolestuisin jos ukkelilta alkaisi karvat katoamaan…

 • Tiia ku sää oot niin ihana.
  Minä en kuules ajele juuri mitään paitsi ne bikinirajat käyn kosmetologilla siistimässä (silloin kun raskin). Kainaloissa ei juurikaan kasva mitään mitä pitäisi siistiä eikä juuri jaloissakaan. Miksi kummassa pitäisi käsistä karvat poistaa? ihan hullua. Kulmakarvaraukat on niin vaaleat ja harvat, mutta niitä olen kyllä aina nykimässä.

  • Jos on höytyvää, niin ei ne biksurajat sitten paljoa kirpaise, mutta täällä onkaikki kutrit paksua jouhta. On niin ihmeellistä, että toisilla, kuten sinulla ei kasva paljoa karvoja, kun itsellä olisi vaikka muille jakaa. Kyllähän ne hidastuttaa arkea, kun on niin kaamea homma ajella!

 • Hah haa, tuo sun tulevaisuudenuhkakuva jääkaudesta ja sukupuuttoon kuolevista karvattomista ihmisistä on huippu!:D

  Kun mä olin lukiossa, kerran pojat käytäväjuttelun aikana kertoivat, että kamalinta maailmassa on säärikarvainen nainen. (Joo, oikeesti niistä varmaan kamalampaa oli nälkään kuolevat lapset jne. mutta jutustelua nyt ei käytykään ihan semmoisella tasolla.)Mä olin siinä (sisälläni) puoliksi ärtynyt ja puoliksi neuroottinen, että ajelenko karvani tarpeeksi hyvin ja sitä rataa. Nykyään olen kuullut tätä samaa puhetta, mutta kauheinta maailmassa on nainen, joka ei aja alapäätään (kokonaan). Säälittää nykypäivän lukiotytöt. Vanhempia naisia ei tämmöinen kait samalla tavalla hetkauta, tai näin toivoisin. (olen ikävä kyllä todistanut usein jotain ihan muuta…)

  Joskus aiemmin jossain postauksessa kuvailit hiuksiasi laineikkaiksi. Kuvien perusteella mä olin aivan järkyttynyt; jos sulla on laineikkaat hiukset, mun on kai pakko myöntää hiuksieni olevani kiharat. Tai osin kiharat…? Hiusteni laadun ja värin perusteella voisi olettaa mun olevan paljon karvaisempi kuin olen. Joten kait tässä nyt täytyy olla kiitollinen.;) (Juu ja en mä oikeesti silleen traumatísoituvasti järkyttynyt sun hiusten kuvailusta.;))

  • Selvennys: mä olen siis kuvannut hiuksiani laineikkaiksi tai voimakkaan taipuisiksi (joskus osa hiuksista taipuu korkkiruuveiksi..;)) ja sun kuvista ja hiuksista päätellen, mun pitäisi ehkä käyttää jotain muita sanoja.;)

   Pahoittelut: muut käyttää sivistyneesti sanaa intiimialue, mä käytin näemmä vähän ronskimpaa kieltä. En sentään kamalan ronskia.;D

   Hauskaa päivää sinulelm Tiia!

  • Vastaan laineisiin ensin, siis föönaan ne suoriksi ja sitten laitan rullat. Ne on muuten laineikkaat ja luonnonkiharat, lapsena aivan korkkiruuvit. Mutta en koskaan pidä niitä laineilla siis omilla laineilla. Käytän myös erilaisia tököttejä, jotta siliää. Laadultaan ovat kovat ja rapean karkeat, siksi kait olen niin hitsin karvainenkin. Eli kaikki ei ole miltä päälle päin näyttää. 😉

   Juuri tuo, sama juttu, kun poika puistossa ehkä 12v kehtasi kommentoida säärikarvojani, niin heti menin ajelemaan ja vaaleiden ohuiden karvojen tilalle kasvoi jouhet. Maailma on kova ja odotukset sitäkin kovempia, täytyy aina muistaa tyttärille muistuttaa monistakin ulkonäköpaineisiin liittyvistä aiheista.

   No en nyt koskaan puhu intiimialueesta, hih.

   Oikein kivaa keskiviikkoa Sanna <3

 • Luin koko jutun ääneen Lumimiehelle ja hän täällä nyt nauraa hulluna;)

  Juu, en tajua tätä nykyajan outoa karvattomuutta, kun kaikki luonnollinen onkin nyt luonnotonta. Koska olen luomublondi aloin ajella sääriäini aivan suotta muutama vuosi sitten. Se lähti tietysti siitä kun tytär sanoi, että minäkin voisin ajella sääreni, kun T:n äitikin ajelee, vaikka on blondi ja haluaa olla ihan luomu, niin silti vain kuulemma ajelee säärikarvojaan. Siitä se sitten irtos: Ikuinen piina!

  Ole kiitollinen, että luomessasi kasvaa karva. Karva on merkki, että siinä ei piile melanooma!

  O tempora, o mores!

  <3

  • Voi ikuinen piina ja se on jännä miten nämä säärikarvojen ajelut lähtevät muiden aiheuttamista paineista!

   Juu tuo luomi on vaan siitä outo, että siihen tulee usein märkää tai jotain finniainesta, ja on oikein pullollaan ja kipeä, nyt esim.aivan punainen. Eli sillä lailla häiritsee elämää, kun koko ajan muistuttaa olemassa olollaan. 🙂

   <3

 • Piristys tähän maanantaihin, kyllä väistämättäkin hymykuopat nousivat kattoon.

  ( Ikkä lukee tuossa vieressä aivan silmät pyöreänä tätä juttua 😀 Mutta pitäköön hän karvansa. )

  Itse olen todennut uimaharrastelijana että karvattomuus on kaikkein helpointa.
  ( Ja tressitön vaihto ehto kun käy 3-4 kertaa viikossa uimassa 😀 )

  Ihanaa alkanutta viikkoa sinne !

 • Muistan kun New Yorkin Queensissa käveltiin Astorian alueella, joka kreikkalaisalue. Silmään pisti karvanpoistosalonkien määrä, niitä oli vähintään muutama joka korttelissa. Siippa on kai niin tottunut melko karvattomaan vaimoonsa, että hämmästeli naisille suunnattuja käsikarvanpoistomainoksia.

  Aikoinaan olin menossa ihonsiirtoon, jota ei onneksi sitten tehtykään vaan annettiin valtavan haavan parantua itsekseen. Ajatellun operaation aamuna hoitaja vei minut pesuhuoneeseen, jossa halusi katsastaa takareisien karvatilanteen. Olin nuorena naisena aika häkeltynyt minä apinanaisena minua oikein pidettiinkin, vaikka karvattomaksi kyllä lopulta todettiin. Hoitaja vain totesi kuivasti, että yli puolet joutuu kyllä ajelemaan.

  • Juu kreikkalaisille on varmaan tuota karvastoa enemmän, kuin suominaisella.

   Juu ymmärrän, että olit ja ei ollut nuorena minullakaan niitä takareisikarvoja, valitettavasti nyt on ja niitä kun ajelee, tummuu vaan ja ne jotenkin kyllä häiritsee ja koen jopa häpeällisiksi.

   Jännää kuulla, että puolella naisista on, ilmeisesti vaiettu salaisuus. 😉

 • Hyvin kirjoitettu! Antaa kaikkien karvojen kasvaa vaan! Itse jaksan siistiä kainalot ja kesäisin sääret ( arvaa vaan nolottaako talvisin uimahallissa jos sinne sattuu eksymään???). Ja jos isäntä alkaisi ajella karvojaan lähettäisin kyllä johonkin hermojaan lepuuttamaan!!!! Itse asiassa isännällä oli "karvaton" kausi kun sytostaattihoidot vei karvat, se kyllä riitti sitä lajia, mielummin katselen karvallista miestä!

  • Hirveä homma jos tarttisi lähteä uimahalliin!!!

   Teillä karvat on tärkeä merkki terveestä isännästä. <3 Ainakin toivon, että näin siis on, joten ymmärrän paremmin kuin hyvin tuon tunteen. Muutenkin karvat ovat miehellä ihan paikallaan. 🙂

 • Jos sanon, että kutsun karvojeni poistoa karvateatteriksi, ei varmaan tarvitse miettiä, että kauan kaiken ajelu kestää 😀
  Karvat on luotu suojaamaan ihoa ja intiimialueita. Ei ne turhaan kasva. Mä olen samaa mieltä täysin karvattomista miehistä, ei vaan nappaa. Selkäkarvat on ainoat mille joutuisi vahalappuja näyttämään 😀
  Annetaan siis kaikkien karvojen kasvaa vaan ja vaan välillä vähän siistitään.

  • Hahaa mahtavaa karvateatteri! Juu selkäkarvat ei nappaa, muutoin saa olla ihan miten paljon vaan noh ehkei jättiniskakarvatkaan… Mutta silti en niistä nyt mene kenellekään, että ajels kuules karvas. Höh. Eikä olisi varaakaan!

   Niin juuri antaa kaikkien karvojen ja karvattomien kukkia! <3

 • Voi hyvänen aika:) Kyllä ihmisillä on älyttömiä vaatimuksia toisiaan kohtaan. Mutta, joo tietyt alueet ajellaan, mutten uskalla koskea käsivärsiini, jottei ihan villiintyis kasvu:D
  Miten trendit muuttuu, jokunen aika sitten (taitaa olla kyllä jo aikaa) miehillä oli stressi siitä, kasvaako rintakarvoja tarpeeksi ja nyt ne ajellaan pois!

  • Sama juttu ja ajattele, jos käsissä kasvaisi samat jouhet, kuin säärissä, uijui… Juuri nämä odotukset ja paineet, toivottavasti tyttäret selviää selväjärkisinä, sillä paineet ovat kovemmat, kuin meidän nuoruudessa, kiitos somen, joka tuutista tulee.

 • Argh ikuista karvakeskustelua! Pienestä pitäen siitä on "saanut nauttia" muodossa jos toisessa eikä aina niin kivassa… Tunnustan silti että olen sortunut sokerointiin, ei mitään kaikki-pois -linjaa kuitenkaan tietenkään! Mutta samassa karvanpoistomyllyssä sitä tämäkin täti juoksee jeij. Anyway, mukavaa alkanutta viikkoa Tiiuskalle – karvaton tai ei 😊❤

  • Mahtava sana karvanpoistomylly! Hirrrrveeetä hommaa! Sokerointi eikö se satu aivan kamalasti.

   Hih ja kiitos, että ollaan ystäviä karvoihin katsomatta. 🙂

 • Hyvä Tiia! Mediumina mennään ja naista karvoihin katsomista, hih. Ei kai sitä julkisille paikoille saisi mennä kuin karvattomat bodatut bimbot, mutta mä menen silti.Katsokoot muualle, jos häijyä tekee.

  • Sieltäpä hyvinkin. 😉 Tämän päivän nuorten paineet ovat kovat, kiitos somen.

   Juuh ja just, tosirakkaus ei karvoihin katso. <3

 • Ai että ollaan taas niin tutulla alueella. Kulmakarvat, ylähuuli, kainalot, sääret, bikinirajat ja kun lääketieteellisistä syistä gynekologi kieltäytyi enää kirjoittamasta e-pillereitä, lisätään vielä takareidet. Mennään siis kohta jo pyöräilyshortsi-linjalla… Ylähuuli ja kainalot vahalla tai sokerilla, kulmat pinseteillä ja muuten Gillettellä ja ihan siksi, että näky olisi muuten melko roisi. Ex-kihlattu kerran kommentoi etureisiä, joissa thank God vaaleat ja melko hennot karvat (joita thank God en ole lähtenyt sheivailemaan), muttei kommentoinut toiste, kun kaukosäädin lensi seinään. Ja on nuorempana kerran puolituttu mies sanoi: "sullahan kasvaa… (viikset)", minkä johdosta yritän ylähuulen pitää suht siistinä. Muuten riippuu sit ihan treenien ja muun sutinan määrästä ja omasta viitseliäisyydestä. Mies saa olla karvainen, mutta naisella ei ehkä tarttis ihan joka paikasta kasvustoa tunkea. Ainakaan näin tummaa ja voimakasta ja laajalla alueella kuin itsellä, vähempikin riittäisi..,

  • Olen kyllä samaa mieltä, että vähempikin riittäisi, eli en pidä niitä itsekään kauniina, eritoten kun vääriinkinpaikkoihin pukkaa, vaikkapa juuri ne takareidet. Niitä jotenkin aivan häpeän. Viiksiä ei niinkään ole, mutta partaa pukkaa.

   Juu ja jos ne hennotkin karvat riittävät kommentointiin, niin en ihmettele, että kaukosäädin lensi seinään! Miten joillain on varaa sanoa toisille asioita, en vaan ole koskaan ymmärtänyt tuota asiaa. 🙂

  • Laittelen jossain kohti toukokuuta raporttia, luulen että tässä hommassa kestää, on meinaan aikamoiset jouhet taltutettavana. 😉

 • Ei ole kovinkaan paljon karvoja mulla! Ei ole päässä, eikä juuri muuallakaan! Käsissä ja jaloissa on ihan huomaamatonta haituvaa. Kesällä ne näkyy ruskettunutta ihoa vasten vähän paremmin, kuin näin talvella.
  Omiin häihini ajelin kainaloista kaikki neljä karvaani. Ja nyt pikkujouluihin ajelin ne taas.
  En koskaan ole kiinnittänyt karvattomuuteeni mitään huomiota, paitsi hiusten vähyyteen. Jos saisin paksummat hiukset, ottaisin vaikka viiksetkin ihan mukisematta!

  Mutta ainahan meissä naisissa jotain vikaa on! Ollaan karvaisia, läskejä jne.

  • Varmaan nuo karvat ovat liitännäisiä hiusten paksuuteen. Hyvä homma päässä, jos on karvoja, mutta ei muualla. Päätelmä>nainen ei voi ikinä voittaa. 😉

 • Kyllä karvaa maailmaan mahtuu:-) itse olen jo vuosia luottanut sokerointiin ja saanutkin karvat vähenemään kiitettävästi, mutta miksi ne eivät vaan lopu?!? Ikää myöten sen kasvupaikka vaan vaihtaa paikkaa, näin se vaan menee. Mutta samapa tuo, nypitään pois tai sokeroidaan jos häiritsee. Miehillä kaikki onkin niin paljon hepompaa kun ei tarvi välittää missä ja kuinkapaljon karvaa on….luulisin 😉

  • Sattuuko se sokerointi? Sitä on ehdotettu, mutta en vaan uskalla. Toisaalta rasittaa ajella kesällä koko ajan, toisaalta hävettäisi mennä sokerointiin, kun olen niin karvainen… Mutta kai ne on kaikki maailman karvat nähneet. 😉

 • Täällä on oikea karvapesä 😀 Vitsi mua nauratti tuo valolaite! Kerrohan sitten kokemus laitteesta. Kumma juttu, kun miehen saa olla vaikka mitä mörököllejä ja naisten pitää olla sitä ja tätä. Ihan ärsyttävää! No ollaan mitä halutaan ja antaa vaan toivoa miesten mitä haluaa, eiks niin! Hyvää yötä kaunokainen <3

  • Valolaitteen pitäisi hävittää karvat ja tänään jos ajelen, huomenna valotan ja tätä tehdään sitten parin viikon välein ja useampi kuukausi, katsellaan mitä tapahtuu. Ainakin olen todella karvainen koekaniini.

   Naisilla on valtavia ulkonäköpaineita, enkä halua, että tyttäriinkin tarttuvat.

   Ihanaa päivää kaunotar <3

 • Medium-karviainen taidan minäkin olla. Kyllä näin talvella karvanpoisto on paljon laiskempaa kuin kesällä, ei vain jaksa olla niin reipas ja aikaansaapa. Kiva kuulla tosta valolaitteesta, kuullostaa hauskalta!

 • Oon aina kärsinyt karvoistani, mutten ole mitään ihmekonsteja silti jaksanut kokeilla. Lähinnä sääret ja kainalot ihan vaan höylällä, mut niitäkin saisi olla koko ajan ajelemassa. Heti pukkaa sänkeä 😀 Lohdullinen sun kirjoitus meille karvallisille. Joo, ja karvat miehellä olla pitää!

  • Sama juttu, höylällä, mutta nyt on toki tuo valolaite, josko ne tästä. Lohdullista on huomata, etten ole karvojeni kanssa todellakaan yksin. <3

 • Tänään just totesin itselleni, että meikäläisen karvoitus elää ihan omaa elämää näin talvella. En jaksa ajella säärikarvoja, enkä näköjään kainalokarvojakaan kauhean usein…kesällä vasta sitten. Parturissa sentään käyn n. viiden viikon välein, mutta apinahan täälläkin ruudun takana on. Kasvattaa ne eläimetkin itselleen vähän paksumman talviturkin, miksei me saatais…. Jos talvella eksyy uimahalliin tai kylpylään, täytyykin keriä itsensä oikein pitemmän kaavan mukaan. En jaksa kuitenkaan stressata karvoituksen runsaudella…se on sellaista ehtymätöntä luonnonvaraa. Olitpa taas valinnut vallan mainion aiheen… 😀

  • No niinpä, tällä talviturkillahan on lämpöä antava tarkoitus! Juu ei tästä jaksa stressata, ei ainakaan enää, kun ikääkin pukkaa. 🙂 Onneksi en ole ainoa "apina" <3

 • Mua itseäni häiritsee omat sääri- kainalo- ja intiimialueen karvat, joten ne ajelen (no en nyt ihan kokonaan tuota yhtä aluetta), mutta kyllä käsivarret saavat pitää karvapeitteensä. Ja ikäpartaa odotan kauhunsekaisin tuntein 🙂

  • Juu kyllä ne häiritsee, mutta se että rakkaalle ne olisi kynnyskysymys… Että olisin vastenmielinen, että pitäisi olla tietynlainen.. Ehkei tule ikäpartaa, jos et kauhean karvainen ole vaikka muutenkaan. Lisäksi käyt reissuissa paljon, niin ymmärrän että karvat tulee olla huoliteltuja. <3

 • kyllä karvoista kärsitään täälläki oon nii kateellinen äidilleni jonka ei ol koskaan tarvinu ajella kainaloita ei vaan kasva karvat

 • En nyt tässä puutu naisten karvoihin tai karvattomuuteen, mutta miehellä kuuluu olla karvoja. Aivan karvattomat miehen sääret ovat mielestäni jotenkin vastenmieliset!

  • Juu pidän miehestäni karvaisena, vaikka ei mikään jättikarvainen siis ole, mutta normikarvainen. Suhteessa olen varmaan tämän parisuhteen karvaisempi osapuoli. Mutta karvat jopa tuntuu kivoilta miehellä. Makuasioita tosin kaikki tyynni, mutta juuri antaa kaikkien kukkien kukkia, jos ajelevat niin tulisi ajatella kun meitä tuomitsevat, että ehkä me kaikki naiset ei tykätä karvattomista miehistä. 😉

 • AAAMEEENNNN!!! JUMANKAUTA MIKÄ SIINÄ ON, ETTÄ MAAILMAN LUONNOLLISIMMISTA ASIOISTA TULEE LUONNOTTOMIA!! (Sori caps lock, mutta tämä on ollut just sellanen "äh, maailma, ei näin.." -päivä.) Olen sitä mieltä, että kyllä vaan suurella osalla ihmisistä kasvaa karvoja, joten eikös se ole ihan luonnollinen osa ihmiskroppaa. Itse olen ällöittävä apina, poistan kesällä (ehkä) säärikarvat ja nypin muutamia hajakarvoja pois, mutta that's it. En voi ajella kainaloitani pigmenttihäiriön takia, ja kun nyt näitä karvaisia kainaloitani katson, olen niiden kanssa enemmän kuin fine. Mikäs sen ihanampi tunne kuin kevyt kesätuuli hiuksissa ja kainaloissa..:D
  Joo hehheh, olen sinkku, mutta jos vaihtoehtona on tuollaiset miehet, niin juu thanks but no thanks. Blogin luonnoksissa on jo pitkään ollut teksti aiheesta. Ehkäpä julkaisen sen jonain päivänä..

  Vakavasti puhuen, paineet on kovat. Ja vaikka mitä tekisi, aina ne karvat kasvavat takaisin. Ja koko karvattomuusihanne on vaan niin sukupuolittunut, luonnoton ja älytön. Toivottavasti kamelin selkä katkeaa, ja ihmiset alkavat vähitellen tulla ulos kaapista karvoineen päivineen.

  Ihana kirjoitus ja ihana Tiia!<3

  • IHANA FANNI!!!! <3 Kautta aikojen on ollut ihmemuoteja, noh vaikka korsetti. Mutta kyllä tässä tuli jo sellaisesta naisenkin aseman alistamista, että vastenmielinen olen, jos on karvoja ja kaikki karvat pois! Kyllä nyt minäkin omia koipiani näillä karvakääreillä pidän epäesteettisinä, MUTTA jokin raja sentään

   Julkaise ihmeessä, todella mielenkiintoinen aihe ja vaikka joskus näitä jännittää julkaista, sitten näkeekin, hei en ole yksin karvojeni kanssa, vertaistuki on mahtavaa!

   Maailma on hyvin hyvin outo paikka.

   Kiitos Fanni ihanuus ja hurjan kivaa päivää <3

 • Hahaa, olipa taas ihan mahtavan hauskasti kirjoitettu! 😀 Karva-asiat koskettaa täälläkin, en meinaan mahan takia PYSTY ajelemaan mitään kainaloista alaspäin kun en esim sääriini taivu enää… Onneks on talvi xD

 • Sä olet ihana näine tunnustuksineen.
  Mä saisin olla aina ajamassa karvoja jos tuohon ryhtyis. Piikit poistan nassusta, ja kesällä karvat sääristä (jos muistan) mutta muu saa olla (eipä silti, vanhuuttaan karvatkin vähenee.. heh). Käsivarret on aina ollut valkoista untuvaa, mutta ei ne ole koskaan ketään miestä karkottanut.. 😀
  Mä en tykkää silosista miehistä, joilla iho on kuin vauvan pylly… yääk.

  • Jossain kohden varmaan karvat vähenee, mutta nyt mummovuosien ollessa ovella, ne valitettavasti oikein sikiää!

   Sama täällä, karvoja olla pitää. 🙂

 • Mun sukkahousut uhkaa repeytyi kun sänki jaloissa on niin terävä hahaa…Jouduin luopumaan talviturkistani Kuuba reissun vuoksi, he. Nyt menee taas tovi sitä kasvatellessa. Ilman talviturkkia tulisi vilu. Mulla karvoja päässä ja vähän joka puolella kaksin kertainen määrä normaaliin verrattuna. Kesällä siistitään näkyvät osiot ja talvella annetaan karvojen lämmittää sääriä mukavasti. Mies saa mun puolesta pitää karvansa <3

  • Ihan sama täällä, hehee tarttee paksut sukkikset!

   Sulla on uskomattoman upeat hiukset, niin paksut ja kauniin väriset. <3

   Näin juuri pidetään kaikki karvamme tai ollaan ilman, ihan sama, jokainen huolehtikoon oman tonttinsa. 😉

 • Voi Tiia, täällä nauraa hekottelee yksi Lady, jonka huulet vääntyy vain toispuoleiseen nauruun;)
  Mutta vastauksena: jotain tuolta väliltä ja silloin kun itsestä siltä tuntuu. En kenenkään käskystä – enkä taatusti ala meidän isäntää komentamaan karvojen ajeluun – sehän pistäisi minut pöpilään;)
  Maailmallahan välillä jotkut julkkikset yrittävät rustata vastarintaliikettä tälle karvattomuustrendille ja onhan noita karvaisia kainaloita nähty punaisilla matoillakin. Ja esim. Cameron Diaz on taistellut naisten täyttä karvattomuutta vastaan esim. sanomalla alapään karvoituksesta: "Ne ovat siellä syystä";)

  • Voi sinun kasvoja, kunpa paranisivat pian. <3

   Juu jenkeissä tuo on varmaan mennyt aivan ääriinsä, porsliini joka paikasta, hirveitä paineita naisille. Onneksi meidän ei tarvitse ja ollaan hyviä näin. <3

 • Ehkä midikarvaton olisi paras adjektiivi minua kuvaamaan, kiitos olemattoman karvankasvun =D

 • Hahaah ihana teksti Tiia 😀 Ite en jaksais ikinä vaivautua säärikarvoja ajelemaan, onneks on hentoiset karvat ja pelkästään nilkkojen lähellä mustia niin ei tartte kuin ne höylätä veke sentään. Mut onhan tää koko "karvapaine" aika älytöntä kun miettiin. Tosin mun mielestä kaikki vois ehkä kainalokarvansa kyllä ajella kun ne on vähän ällöt ja haiseekin paljon enemmän kuin pelkkä paljas kainalo. Mun lempisarjan RuPaul's Drag Racen jälleennäkemisjaksossa yks drag queen kertoi että se on ihan hullun karvanen ja ajelee itsensä päästä päähän joka toinen päivä! Mieti mikä vaiva, huhhuh.

  • Apua joka toinen päivä ajelee, mieti miten paljon menee höylän teriä ja kaikkea. Aina kun ajelen saan myös haavan jos toisenkin! Juu kainalokarvoja ajelen koko ajan, totta tuo hikihommakin. 🙂

 • Kukin taaplaa tyylillään 🙂

  Ehkä kuitenkin soisin, että naisväki ajelisi ainakin kainalonsa ja säärikarvansa (+bikinirajat) ainakin kesäaikaan sekä käydessään uimahallissa tai kylpylässä. Käsivarsien karvoitukseen en itse lähtisi koskemaan, varmaan vain lisääntyis. Ja vanhemmiten naisten naamakarvojen poisto olisi suotavaa. Ei ole mitään niin ärsyttävää, kuin jutella naisen kanssa, jolla on huulien pielessä pitkiä tummia karvoja.

  Ja miehet voivat kohtuudella poistattaa omia karvojaan, jos niin haluavat.

  Kunhan kaikki pitävät karvansa niin kuin itse haluavat, kaikki on hyvin. Kenenkään pillin mukaan ei tulisi tässäkään kohtaa tanssia. Ei taida olla parisuhde terveellä pohjalla, jos karvat tai karvatyomuus pääsevät määrittämään.

  • Samaa mieltä omalla kohdalla ja talvisinkin ajelen usein. Nyt on vaan laiskottanut, enkä ole ostanut uutta höylää, jotenkin on hieman epämukava olo. Mutta että olisin vastenmielinen tai käsistä pois myös, juu en alistu moiseen!

   Juu ja nimenomaan se, että sanotaan muille miten muiden tulisi olla, hoitakoon vaan jokainen oman karvatonttinsa!

 • Kiitos Tiia ihanainen tästä postauksesta <3 Minä täällä sängyn pohjalla koitan saada päänsäryn kaikkoamaan ja sait hymyn huulilleni tällä postauksella 🙂 Tulenkin lukemaan huomennakin josko olisit tehnyt uuden postauksen <3 Ihanaa tiistaita <3

 • Kiitos päivän nauruista, anteeksi, mutta oikeesti 🙂 Täällä yksi apina, siis nainen joka joutuu ajamaan karvat varpaistakin 😀 Käsivillat annan olla, mutta kyllä muuten vesuri viuhtoo! Minulla on epilaattori jolla annan kintuille kyytiä, kainaloihin ei sitä vehjettä voi käyttää hullukaan, tai no ystäväni kokeili. Sanoi että meinas lähtee taju, mutta läks kyllä karvatkin…

  • Hihii niin täälläkin viuhtoo ja on se minustakin hassu näky, jos jaloissa on kivat sandaalit ja varpaat lakattu punaisella ja pottuvarpaassa on karvoja, heh näin on käynyt, siis ihan itselle. Niistä tuli vallan neuroosi. Apua mutta eikö lähde taju, kun jo jaloista nipsii menemään?!

 • Mä oon siitä onnellinen, että muo on suotu silkkisäärillä, eikä kukaan huomaa eroa vaikka olisin sheivaamatta. Exä tätä jopa kerran ihmetteli 😀 joten en oo ikinä stressannut karva-asioista, mutta ymmärrän pointin ja onneksi välillä julkkis naiset kuten miley cyrus on näyttänyt toisenlaista esimerkkiä kainaloiden suunnalta 😀 mutta joka tapauksessa vitsi miten nättejä kuvia sinusta !:)

  • Oi joi ihanaa, sinä onnekas. <3

   Juu ja hyvä, että asiasta puhutaan, jotta kenenkään ei tarvitse olla mietteittensä tai jopa häpeän kanssa yksin. <3 Oi että kiitos niin paljon Noora, mähän olen vanha!

 • Hihii, loistavaa tykitystä taas, Tiia! 😀 Täytyy tunnustaa että minä en näin talvella viitsi ajella kuin kainalot. Tuskin tuo ukko sen takia minua lemppaa, vaikka joskus rapsuttaessaan voi luulla koiraksi 😉

 • Jukran pujut! Kaikkia ei voi ikinä miellyttää. Ja näitä karvattomia ei edes kannata yrittää! =o) Jos epäilee sellaiseen törmänneensä kannattaa hihat kääriä jo ensi tapaamisella ettei vahingossakaan etene "seuraavalle tasolle". Ihme muuten, vaikka ikä ohentaa hiuksia jne. niin ei kyllä mitään sellaista karvoitusta josta ei niin välittäisi.

  • Juu ovelana oikein esittelee vaikka kahvikuppia ottaakseen niitä käsikarvoja ja tarkkailee ilmeitä, hih.

   Niin miksi ei ohene muut karvat vaan sikiää! 😉

 • Heh, hyvä kirjoitus 🙂 Koitin etsiä sitä MTV lifestylen tekstiä, mutten löytänyt. Miksei kukaan juputa karvaisista miehistä. Se vasta ällöä on. Sitä paitsi suurimmalla osalla miehistä iho on kuin hiekkapaperia, naamakin. Mitä ne ovat meitä arvostelemaan 😉 Pata kattilaa soimaa, oliko miehen kirjoittama juttu 🙂

  • Hanna linkki siihen on tuolla ylhäällä eli se kohta missä mainitsen MTV lifestyle, sieltä klikkaamalla pääset. 🙂

   Mielestäni oli naisten kirjoittama ja miehiä oli haastateltu. Niin hyvä näkökulma, kyllä on välillä oman ukkelinkin sänki todella raapiva, mutta se kuuluu asiaan, naisten sänget ja karvat ei! ;(

 • Kyllä tuollainen täydellinen karvattomuus vaatimus täälläkin saa ahdistusta pintaan. Kainalokarvat ajan säännöllisesti, mutta näin talvella nuo säärikarvojen ajelu tuppaa hiukan jäämään, kun ei niitä sääriä missään tule esiteltyä. Ja ne ei sitten ole ollenkaan kaunis näky. Myös pientä naamakarva ongelmaa.

  • Hyvin samalta kuulostaa kaikki, mutta paineita en ala muiden ihmisten vuoksi asioista ottamaan ja toivottavasti ei omat tyttäretkään. <3

 • Ei hyvää päivää. Kaikkea sitä on kuultu! Ei käy. Minä pidän kaiken muun paitsi sääri-, bikini- ja kaunalokarvani. Parta ei vielä kasva vaikka after shavea käytänkin :D.
  Ja kyllä saa mieskin luvan pitää karvansa, ajeltu vähän ajatuksena jo puistattaa.

  • Aivan jetsulleen samaa mieltä Heli joka sanasta, höh jessus mihin tämä maailma on menossa! Liikaa ajateltavaa ihmisillä. <3

 • Ihan jo pelkkä ajatuskin, että rakkaimpani alkaisi itseään sheivaamaan – niin samaa mieltä kanssasi -taas 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud