Elizabeth Arden Green Tea Nectarine Blossom

Maaliskuu on ihanaa aikaa, valoisuus lisääntyy, aurinko lämmittää ja kevään ja kesän tuoksu-uutuudet lanseerataan kauppoihin. Maaliskuussa kauppoihin on ilmestynyt Elizabeth Arden Green Tea sarjaan Nectarine Blossom Eau de Toilette Spray. 

Elizabeth Ardenin Green Tea klassikko tuoksua olen käyttänyt useampia pulloja, kuin myös vartalotuotteita. Green Tea sananmukaisesti tuoksuu herkulliselle jääteelle, joka piristää kuumana kesäpäivänä. Nyt ”jääteehen” on lisätty Nektariinin tuoksua, joten voitte kuvitella miten herkullisen raikkaasta kesätuoksusta on kyse. Tuoksua kuvaillaankin pirteän flirttailevana ja raikkaana lisänä klassiseen tuotesarjaan ja en voisi osuvammin tätä tuoksua kuvailla. Green Tea Nectarine Blossom vie merenrannalle mummin mökille Sipooseen, aurinko lämmittää ja kultaa meren pinnan, hyvä kirja, ihana tuoksuva Nectarine Blossom, eväinä hedelmäsalaattia ja herkullista nektariinijääteetä. Tai etelänmatkalle missä markkinakojut notkuvat hedelmiä pullollaan.  On jännää miten tuoksut synnyttävät muistoja, sekä mielikuvia tulevasta. 

Latvatuoksu sisältää vihreän teen puhtautta, jonka ympärille kietoutuu hedelmäisenä kukkakimppuna persikkaa, aprikoosia, nektariinia ja bergamottia eksoottisten hedelmien viimeistellessä latvatuoksun.

Sydäntuoksussa herkullinen nektariini hehkuu yhdessä kukkien kanssa antaen vihreälle teelle heleää naisellisuutta.

Pohjatuoksussa pehmeät myskin sävyt viimeistelevät tuoksun viipyen iholla pitkään. 

Tuoksu on kevyt ja raikas ja tuoksua on mukavaa lisäillä päivän mittaan. Jos haluaa syventää tuoksua sarjasta myös löytyy Green Tea Honey Drops Body Cream, eikö kuulosta sekin ihanalta. 

Tuoksu on ehdoton päivätuoksu joka sopii kuitenkin myös kesäiltoihin viivyttäen yöttömien öiden kesäisiä tunnelmia. Iloinen, raikas ja naisellisen hedelmäinen, mutta ei liian makea tuoksu. Saatavilla Stockmann tavarataloista, Kicks myymälöistä ja yksityisistä tavarataloista. 

Onko Elizabeth Ardenin Green Tea tuoksut ja vartalotuotteet tuttuja ja miltä kuulostaa pirkashtelevan kesäinen Green Tea Nectarine Blossom? Kevät tulee kohisten, aurinkoista päivää kaikille!


23 thoughts on “Elizabeth Arden Green Tea Nectarine Blossom”

  • Sain joskus lahjaksi Ardenin käsivoiteen ja sen jälkeen olen ollut ihan tuotesarjan fani! Tämä tuoksu kuulostaa ihanalta, täydellisen aurinkoiselta maaliskuuhun. :)<3

    • Sama juttu, en edes tiedä mistä fanitus on alunperin vuosia sitten lähtenyt. 🙂 Hulluilta Päiviltä on aina tullut santsattua sarjan tuotteita. Tämä on kyllä sellainen keväinen piristysruiske mukavan pehmeällä tavalla. 🙂

      Aurinkoa päivään Noora <3

  • EA:N 8 hour cream on käytössäni (huippu) ja tykkään sen tuoksusta. Tämä on tuntematon, mutta kun on jo hiustuotteet joissa green tea tuoksu, niin menisiköhän liian 'Vihreäksi' koko olemus ?

    • Siit 8 hour cramista olen kuullut aivan mielettömästi kehuja ja mm.huulivoiteita. Ardenin muutoin meikkivoidettakin on suitsutettu ja monia muita. Omalla kohdalla tuttuja ovat juurikin nämä Green Tea tuotteet, mutta kun kaivelin muistia, niin onhan minulla muutama Arden huulipunakin ja ripsariakin olen käyttänyt. Ei näin vanhana enää muista kaikkea. 🙂

      Eikä mitään mene vihreäksi vaan ihanaksi, anti mennä vaan.

      Aurinkoista tiistaita Satu <3

    • Tämä on kiva ja ihana sellainen suihkunraikkaana suihkutteluun. <3 Kevyt, mutta riittävän yksilöllinen. <3

      Aurinkoa päivään Marina <3

  • Aurinkoinen kevät tuoksu ❤️ Ihanaa tiistai päivää ❤️

  • Musta tää on sellainen helteisen kesäpäivän tuoksu, mitä suihkaistaan hiuksiin ennen rannalle lähtöä. 🙂

  • Ihanan keväinen pullo ja kuvat! <3 Tuoksu ei ole tuttu, mutta täytyy käydä nuuhkimassa 🙂 Mä olen jotenkin enemmän niiden Elizabeth Ardenin viettelevämpien tuoksujen ystävä, näistä Green Tea-tuoksuista en ole vielä innostunut. Mutta persikkaiset ja aprikoosiset tuoksuvivahteet kuulostaa kyllä aika herkullisilta!

    • Oi kiitos niin paljon Mia <3

      Juu täällä taas rakastetaan kevyitä tuoksuja ja sitten ne vahvemmat on enemmän iltaan, mutta niitäkin pitää muutama olla, mutta ei niin montaa. Päivätuoksuja taasen tulee suihkuteltua enemmän. Tämä on kyllä täydellinen biitsipäivän tuoksu ja Jonna kivan idean vinkkasikin, että hiuksiin suihkutettuna. 🙂

      Ihanaa päivää Mia <3

  • Elizabeth Ardenin Green Tea Honey Drops Body cream on kautta aikain se ainoa kosmetiikkatuote johon olen kehittänyt itselleni riippuvuuden. Täydellinen kesäolon tuoja, eikä muute tuoteominaisuuksiltaankaan yhtään hullumpi. Mutta siis, että green tea -sarjassa on kasvovettäkin… täytyypä lähteä etsimään.

    • Sano muuta, en minäkään tiennyt tuosta kasvovedestä tai ehkä olen bongannut esim. Stockkalla mutta olen niin tuoksuhullu, että aina unohtuu nuo nassuvoiteet kurkkia.

      Ihanaa päivää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud