Hiukset hanurista!

Lauantaina ukkeli ennen menojaan pystyi viemään minut Supersmoothie kirjajuhlajaisiin ja jotenkin tuli fiilis, etten kehtaa mennä paikalle 10cm tummalla tyvikasvulla. Olin edelisenä päivänä ostanut raita-aineen joka ei ollut ihan sama jota yleensä käytän. Schwarzkopfin Body Blonde kylläkin, mutta ihan erilainen pakkaus. Hätäpäissäni halusin kuitenkin tehdä korjausliikkeen hiuksille ennen juhlia, jotten joutusi häpeilemään tyväriä ja kuinka sitten kävikään! Juhliin meni täysin oranssi appelsiini. Yritin paikata tilannetta hopeasuihkeella, johon jo mieskin kysyi ”miksi hiuksesi on sinisenharmaat?” Lopulta suihkutin pullollisen lempikuivasampoota Batistea joka on aivan loistava mm.tyvikasvun peittämiseen, mutta eihän Batisteakaan koko pullollista kuulu truutata. Hiuksissa oli kuin hilsematto joka oikeasti leijui minne meninkin ja tummat housut olivat valkoisessa mömmössä. Onneksi porukka oli kiva ja asialle pystyi naureskelemaan, mutta myönnettäköön olihan se olotila kuitenkin aika kiusallinen ja kuviin en suostunut menemään. 

Yllä siniharmaa appelsiinitötsä menossa Supersmoothie juhliin… Itkettikö vaiko naurattiko, en tiedä.

Eilen yritin tehdä oranssille korjausliikettä ja korjaantuihan se tukka siitä lopulta ja meikäläisestä kuoriutui pääsiäistipu eli hiuksista tuli tipunkeltainen. Lapsetkin naureskeli ja piikkiä tuli, että ”äiti sun hiukset on tänään ihan keltaiset.” No niin on, niin on, mmrrr…. Alla oleva ilme kuvastakoon kaikkea pääni sisällä pyörivää epätoivoa…

Tipunkeltainen tyväri näytti tänä aamuna sitten tuolta, kuten kuvassa yllä ja ei jumpe kolmas korjausliike. Tässä oli alunperinkin ajatuksena pehmentää tätä viritelmää joka töröttää pääni päällä eli laittaa vain ohuita raitoja, jotta tumma alkaa sieltä luonnollisesti kasvamaan, mutta mitä teet, kun on blondia, oranssia raitaa ja tummanruskeaa hiuspehkoa! Kolmannella yrityksellä tulla tupsahti taas kunnon aito peroksidiblondi, joka on ihan yes, sitten kun sitä tummaa tyveä alkaa sieltä puskemaan. Sanotaanko, että tämä look on makuuni noin kuukauden päästä tyvärin ollessa jo nähtävissä, mutta ei luonnottoman iso vielä. Tätä onnea kestää noin 3-4-viikkoa, että olen hiuksiini tyytyväinen ja sitten taas alkaa sama rumba. Voi olla, että Tiian kotiraidoitusajat ovat taakse jäänyttä, en taida jaksaa tätä enää joka kolmas kuukausi…  Kolme päivää yhtä hiussavottaa, hulluksi tulee vähemmästäkin. Jotenkin olen ihan finaalissa.


Sain sentään tänään auton lopulta pajalta ja kiisin syömään sushia kaikkeen pahaan oloon, jota hiusepisodin ja autottomuuden jäljiltä myllersi. Että sellaiset kolme päivää ja kaikkea muutakin tilannetta on toki päällä. 

Mitä sinne kuuluu ja juu en kaipaa mitenkään erityisesti hiusvinkkejä, tiedän, että hiukseni ovat kuin hanuria tuijottelisi! Leppoisaa maanantaita kaikille. <3


103 thoughts on “Hiukset hanurista!”

  • Tuija Zemppiä, joskus ei vaan suju ja luulen, että päässäni on tapahtunut joku ihmeellinen hormonihäiriönnällinen muutos, kun yksi kerta raitoja ei enää riitä!. Suoraan harmaaksi vaan.

   <3

 • Mä kyllästyin reilu pari vuotta sitten kotona sähläämisen (ja hiusteni huonoon kuntoon) ja siirryin kokonaan hyvän kampaajan hoteisiin. Oli varmaan yksi parhaista päätöksistä ikinä!

  Käyn kampaajalla noin kolmen kuukauden välein ja toisinaan tuntuu, että harvemminkin voisi. Taavi raidoittaa tyven aina niin fiksusti, että edes se kolmen kuukauden tyvikasvu ei näytä kamalalta!

  • Ennen riitti yksi raidoituskerta ja pystyin tosiaan laittamaan ohuemmin raitoja, mutta nyt kun joudun laittamaan jo apua kaksi tai kuten nyt kolme kertaa, niin on mahdotonta saada siistiä osumaa juuri niihin ohuisiin raitoihin, jotta saisi ne oranssit, sitten keltaiset vaaleiksi. Hiukset ovat hulluna ruvenneet tummenemaan nyt kohti vaihdevuosia, hyvää kait on se, kun tulee harmaat, on sitten kait kunnolla harmaita.

   Luulen, että joudun tekemään samat kuin sinä, en enää henkisesti jaksa tätä säätöä ja vieläkin hieman kellertaa, neljättä kertaa en enää uskalla, sillä apua, sitten lähtee jo hiukset ja varmaan koko pääkin samalla.

   Kuulostaa hyvältä tuo sinun Taavi, upeaa, että olet löytänyt täydellisen kampaajan ja lopettanut säätämisen, kait minunkin pitää.

   <3

 • Voi höpsö sun kanssa! Mutta hyvältähän tuo tänään näyttää, eikö vain? Parempaa viikon jatkoa siis sinne!

  • On ne taas aika peroksidit, asia josta olen saanut moitetta… Uuh mutta en itse osaa saada hiuksia hyvin, tarvisi värin ja raidat, en kaikkeen taivu tavallinen ihminen ei.

   Kiitos Anu ja ihanaa viikkoa sinulle ja parempaa hiusonnea <3

  • Aah auto, sinne meno monta sataa, mutta nyt koitti taas vapaus. Ai kamala, eilen oli täällä niin paha migreeni, että jouduin menemään pimeään huoneeseen ja silmät kiinni. Ehkä loppuu sitten kun vaihtarit on ohi, sitä toivoessa. 😉

   Kivaa uutta viikkoa <3

 • Hih hii… ei saisi nauraa… mutta… Minulle kävi kerran ihan samalla tavalla. Menin otamaan väärän purkin ja päästä tuli ihan kauhean värinen. Soitin luottokampaajalleni, että montako kertaa hiukset kestää värjätä peräkkäin? Hän kysyi että mitä oikein teen =D. Minä painin puolestani sen kanssa, että halusisin leikkauttaa ihan lyhyet hiukset ja pääsisin irti hätäponnaristani. En vaan tiedä millaisen mallin haluisin. Pohdinta jatkuu… Kiitos blogistasi, täällä tulee aina niin hyvälle tuulelle =D.

  • Saa nauraa, en nyt just ite naura, kun olen niin väsynyt, mutta kyllähän tämä taas tuota pikaa aivan himputisti naurattaa!

   Ihan sama fiilis, että montakohan kertaa kestää, ennen kuin tippuu kaikki pois. Neljättä en enää uskalla, vaikka vieläkin on keltaisuutta. Voi ei, no annat mielen hautoa, kyllä se malli sieltä kehiytyy, usko pois.

   Ihanaa jos vertaistuki auttaa ja hymy huulille, se on ilo!

   <3

 • Kuule 😉 mulla kävi just tuollain jouluaattona kun ihan vaan pikasesti piti korjailla raitoja ite. Yleensä ne on hyvä hätävara, siis ne ite tehdyt raidat. Nyt niistä tuli jostakin syystä aivan keltaiset ja hätäpäissäni juoksin vielä hakemaan uuden korjaus-sarjan. Mitä vielä entistä keltaisemmat, sillä erolla, että nyt niitä oli jo koko pää täynnä. Siis aivan keltainen pää. Mieheltäkin pääsi tahaton nauru kun näki ;( . Ei siinä auttanut muu kuin taas kauppaan ja ruskeeta väriä ja sillä raitoja. Ihme ja kumma se tepsi ja selvisin aaton yli. Kun sitte pesin hiukset niin ruskea lopahti viemäriin ja tipu paljastui 😉 lähdin kuubaan sillä järkyllä tukalla. Sen jälkeen vasta pääsin kampaajalle. kOSKAAN enää en laita itse mitään hiuksiini. Tyttärelle kävi samoin. Tultiin siihen tulokseen että luotto raita-aineelle on tapahtunut jotakin. Ikimuistoinen jouluaatto siis

  • Apua kävikö, ooh mielestäni näytit niin megahyvältä Kuuban kuvissa ja kaikissa, olet aina niin kaunis, mutta hei ymmärrän yskän paremmin kuin hyvin ja kaikkeahan ei kuvissa näe eikä näy.

   Apua siitäkö johtuu, varmaan joku myrkky kuule jätetty raidoitusaineesta pois ja lopputulos on jotain väliltä orange yellow. Juu ei tätä jaksa enää, todella kuluttavaa ja juuri tulee ihan liian blondi, koska tuplakerralla raidoitaessa ei vaan saa osumaa siihen keltaiseen tai oranssiin ja sitä paitsi se keltainen ei edes lähtenyt!

   Voi meitä, nyt kampaajalle minäkin ja sinulla kun on vielä niin mielettömän kauniit kutrit. <3

 • Sori mut ihan pikkuisen repeilen täällä sun seikkailuja hiusvärien maailmassa <3 Kampaajalla pääsee aika paljon helpommalla, mä käyn noin 8-12 viikon välein ja pysyy värit suunnilleen ojennuksessa. Iso peukku autolle!

  • Sulla onkin niin ihanat hiukset ja kuule jotain sellaista lähdin niinkuin tavoittelemaan, mutta metsään meni! Kampaajalle!

   <3

 • Toinen blondi sanoo, että aika kamalat kuvat alussa ja ihanat lopussa. Ihan samaa olen kokenut, ja tämä ei ainakaan paranna tilanetta, että sain tukkani hunapupuksi ammattilaisen käsissä tässä meidän yhteisessä kaupungissa. Sitten löysin kampaajan ja laitoin s-postina, että haluan tukkani täksi, kuvassa olin parikymppinen. Kampaaja tajusi heti. Se on vain täydellinen kuva ja kampaaja näki siitä, millainen tukkani oli ennen. En halua keltaista tai oranssia. Haluan sen värin, joka on mun. En edes halua pottaa, vaan kasvatan…

  • Kyllä se nyt vaan on niin, että väsytystaiston olen käynyt raita-aineeni kanssa ja kampaaja kutsuu, ei tälläisestä tule enää yhtään mitään. Ei keltaista, ei oranssia, ei pottaa, vaan joku elävä teos olisi kiva. Tämä on vähän niin kuin taidetta ja minä en totta tosisesti osaa maalata!

   Kasvattaminen on muuten rankkaa hommaa, mutta kyllä se kasvaa, kun oikein jaksaa uskoa <3

 • Lähes koko ikäni oon värjännyt itse hiukseni, viimeksi kävin kampaajalla – ja kyllä, siellä käyn jatkossakin! Ensi viikolla väri vaihtuu ja sitä ootan jo innolla 🙂
  Hiusasiat on niin tärkeät, että kyllä huonosta väristä masentuu… halaus <3 onneksi lopulta onnistuit 🙂

  • Hui miten jännää, jään innolla odottamaan uutta lookkia! <3

   No on se vieläkin keltainen ja ihan kauhea peroksidi, hih. 🙂

 • Hih, mullekin kävi joskus niin että sen ultra blond highlightsin tilalle tuli napattua kaupasta joku kultasävy ja metsäänhän sillä mentiin! Kaikista tuhansista kokeiluista viisastuneena 2 1/2 v sitten löysin oman kampaajani Kirkkonummelta (Hairstyle 4 you), jolla käyn 3 kk välein (aika tulevana torstaina, jeeee) Raidoitus ja leikkaus, menee liki 3 tuntia, mutta on kaiken hinnan arvoista! Hän osaa juuri tehdä sellaisen raidoituksen (kylmät sävyt) kuin haluan, samoin kuin föönauksen ja suoristuksen! Ei edes ehdottele uusia kokeiluja, kun tietää tyylini : ) T. kalkkis ja samaan tyyliin jämähtänyt

  • juu ai kauhea kun tulee valittua pokkana väärä, jos vaikka kaupassa ei ole juuri sitä mitä pitäisi. Sulla on ihanat hiukset ja ajan hermolla, ei mitään jämähtänyttä kuule, sopii sulle!

   <3

 • Voi sua Tiia!
  Monta vuotta leikkasin, pehmensin, raidotin omat hiukseni. Samat tytön hiuksille ja miehelle leikkaus. No kävihän silloin kaikenlaista, vaikka yleensä onneksi ihan kelvot. Nyt käyn kampaajalla, kun kädet ei jaksa ylämaailmoissa roikkua. Muutaman kerran vuodessa on hyvä hiuspäivä sentään. Useammin kävisin, jos vaan budjetti kestäisi. Miehenkin olen saanut mukaan leikkuuttamaan. Jes, on mulla helppoa nykyisin.
  Meillä on kaakkusia, suklaata, pihviä paremmalle puoliskolle huomenna ja hiukan kuohuvaakin illaksi.
  Eli tänä iltana ajoissa peiton alle, että aamulla herää sankarille kahvin keittoon 😉

  • Oi Marketta herkullisia hetkiä synttäreiden parissa ja onnittelut sankarille. <3

   Ihan samalta kuulostaa, täälläkin pääsääntöisesti "kammattu" koko perhe, mutta tuo värjäys se se onkin sitten haasteellisempi homma. 😉

 • Itselläni ei juurikaan ole kokemusta hiusten värjäyksestä, muuten kuin että värjäytyvät aina itekseen vihreiksi.. Ne yrittävät maastostoutua tänne lande pöndelle. :,D Parturien aineetkaan eivät meinaa väriin purra.. Oon niin laiska käymään parturissa. Nyt olen ihan hiilenä, kun popsin murtuneen jalan takia vahvaa d-vitamiiniä ja kalkkilitkua, jotka on saaneet hiukset räjähtävään kasvuun. Just kävin parturissa niin nyt jo etuhiukset tulee silmille ja aiheuttaa päänsärkyä! Toivottavasti sama vaikutus olisi myös luustoon.. 🙂

  • Hei täällä oli sama vihreä ongelma Latviassa asuessa ja se johtui ruosteesta putkissa, voisiko olla sellaista? Siihen ei auttanut mikään, paitsi suihkuosaan sellainen suodatin.

   Toivotaan että se luusto vahvistuu siellä kohisten ja kurjaa kuulla murtuneesta jalasta, etenkin kun heppahommia ja kaikkea, etkä pääse liikkumaan!

   Pikaisia paranemisia <3

  • Meille asennettiin jonkin lainen suodatin, mutta edelleen hiukset värjäytyvät. 😛 Hirvee hinku heppailemaan, mutta vielä menee jokunen tovi, että pääsen. Tänään sain lääkäriltä luvan olla kotona ilman kipsiä, jee! Passitti kuitenkin mut ens viikol tt kuvaan. Sen mukaan arvioidaan joudunko uuteen operaatioon vai jatkuuko kuntoutus.. Ennusteena saikulle vielä 1-2kk. Enpä ole ollut 20 vuoteen näin pitkää aikaa pois hevosen selästä. 😀

  • Meille asennettiin jonkin lainen suodatin, mutta edelleen hiukset värjäytyvät. 😛 Hirvee hinku heppailemaan, mutta vielä menee jokunen tovi, että pääsen. Tänään sain lääkäriltä luvan olla kotona ilman kipsiä, jee! Passitti kuitenkin mut ens viikol tt kuvaan. Sen mukaan arvioidaan joudunko uuteen operaatioon vai jatkuuko kuntoutus.. Ennusteena saikulle vielä 1-2kk. Enpä ole ollut 20 vuoteen näin pitkää aikaa pois hevosen selästä. 😀

 • Mä en uskalla tehdä kotivärjäyksiä ollenkaan, vaan luotan ammattilaisiin ja heidän tuotteisiin. Samalla tulee sitä kuuluisaa laatuaikaa itselle päähierontoineen päivineen. Minulla värjäyskertojen väli on n. kolme kuukautta, kun kasvattelen vähitellen sitä "viimeistä väriä" ja aina välillä otan vain kevytsävytteen. Toimii meikäläisellä 🙂

  • Niin se kannattaisi, tosin on kyllä kampaajalla mennyt moni asia omalla kohdalla pieleen.

   Mutta niin totta kampaajalla käynti on ihanaa, etenkin kun nykyään päähieronta kuuluu pakettiin.

   Kolme kuukautta on hyvä väli, täällä se ei ehkä ihan riitä.

   Kivaa päivää <3

 • Lopputulos on onneksi hyvä! Minä taas olen käännynnäinen toisin päin. Aina olen käynyt kampaajalla ja pari vuotta sitten luulin jopa löytäneeni sen parhaan, lopullisen. Kunnes sitten pari viimeistä kertaa on tullut kylmien vaaleiden raitojen sijaan maantienharmaan vihreää versiota. Kääk! Niinpä olen juuri aloittanut "kotihoidon" ja pienten kokeilujen jälkeen mulla on ensi kertaa niin kylmän vaaleat raidat päässä kuin olen aina halunnut. Ajattelin vaan laittaa tän viestin, että ei se aina auvoista ole kampaajallakaan ja hintakin on pääkaupunkiseudulla ihan päätä huimaava, ei sellaiseen ole varaa alvariinsa… Oletko kokeillut hopeasampoota keltaisiin kohtiin, muuten? Mulla se toimii.

  • Oi miten olet saanut ne aikaiseksi? Kerro, kerro, täällä kaivataan kaikki vinkit, tosin jokaisen hiukset reagoi eri lailla, voi mööh..

   Juu valitettavasti nytkin on pukannut niin paljon rahaa autoihin ja eläinlääkäriin, että sitä sitten mieluiten värjää itse, lopputulos nyt on mitä on, mutta on joskus kampaajallakin mennyt niin pieleen eriävien näkemysten kanssa, että kotona kun yleensä olen saanut sellaisen menettelevän version, niin olan taaplannut sillä. 🙂

   Juu hopeasampoota on ja jotkut ihanasti kirkastaa, mutta joistain tulee kumman siniharmaa ja sitä lookkia en taas hae.

   Ihanaa päivää Pilvi <3

 • Olipas vastoinkäymisiä hiusten kanssa kerrakseen 🙁 Lopputulos on kiva, mutta ei se varmaan tee hiuksille eikä päänahalle hyvää että käsittelykertoja tarvitaan useampi. Minä en ole juuri itse hiuksiani värjätyt, koska lopputulos aina enemmän tai vähemmän punertava. Välillä voi käydä niin kampaajallakin.

  • Juu etenkään kun on atooppinen iho ja päänahassa jo muutenkin inhoja hilselaikkuja. ei tee hyvää ei. Mutta onneksi on paksut ja pörheät hiukset, niin ne kestää aika hyvin kaikkea kiduttamista.

   Juu täälläkin tuo oranssi viittaa juuri tuohon punapigmenttiin, voi meitä.

   Kivaa päivää <3

 • Voi sua Tiia 🙂 onneksi tukka on taas kuosissa ja autokin poissa pajalta – hip hip hurraa.

  Pakko tunnustaa etten ole itse koskaan värjännyt hiuksiani – en edes hurjimpina teinivuosina. En varmaan edes osaisi värjätä hiuksiani. Olen aina luottanut kampaajaan silloin kun joskus on tehty raitoja/liukuvärjätty. Kampaajaan kuluu kyllä rahaa mutta samalla saa sitä hemmottelu itselleen.

  Mukavaa maanantai iltaa 🙂

  • Hyvä juttu, kunpa minäkin olisin alunperin jo pitänyt näppini erossa hiuksistani, niin olisi ollut paremmat hiukset, nyt on menty vuosia menettelee tyylillä, vaikka hiuksethan ovat naisen kruunu. Sinulla on kyllä maailman kauneimmat hiukset ja ihanaa, ettet ole niitä mennyt minun tyylillä vahingoittamaan. <3

   Mukavaa päivää Marjo <3

 • Eikä! Juuri sellainen painajainen, johon itse yleensä joudun, jos on jotkut kemut tiedossa. Aikoinaan, kun yksi serkuistani oli menossa naimisiin, niin hääjuhliin valmistautuessa päätin päästä eroon inhottavista säärikarvoista. Siihen aikaan ei ollut epilaattoreita tai en ainakaan ollut kuullut sellaisista. Shavereita oli, mutta en omistanut sellaista. Olin ostanut kempparista jotain säärikarvojen poistoainetta. Ohjeessa pyydettiin kokeilemaan ensin pienelle alueelle. Joo, joo, niinhän ne aina. Vetäisin mömmöt kertaheitolla molempiin jalkoihini, eikä mennyt kuin hetki kuin jalkani olivat kuin tulessa. Ei sitten sopinut se aine meikäläiselle. Oli kivat hääjuhlat, kun neitokaisen sääret kirkuivat tulipunaisena pientä näppyä täynnä. Kaikki karvat ovat todellakin ongelmallisia.

 • Ihana illan hihitystuokio!!
  Oransseista reidoista tykkäsin, oikeesti. Kyllä kuitenkin tuo viimeinen kuva on paras, silmäsi näyttävät mielettömän hyvän värisiltä, viher-ruskeilta, wau! Eli kuka niitä hiuksia huomaa?

  • Hihi juu oranssi voisi olla ihan yes, jos vaan sopisi.:)

   Hih ja täällä on siniharmaat silmät, jännä miten tuo kamera tai jopa paita muuttaa. Tai minulle kyllä lapsena sanottiin, jos syön paljon salaattia saan vihreät silmät josko ne nyt olisi muuttuneet vihdoin <3

   Hih kiitos ihana ja kivaa päivää <3

 • Voi ei, mikä värjäysrumba. Lopputulos näyttää oikein hyvältä kuitenkin.
  Pari vuotta sitten haaveilin vaaleista kutreista, että harmaa kasvu ei niissä erottuisi niin selvästi niin kuin näissä tummissa, mutta totesin sen liian työlääksi ja kalliiksi projektiksi.

 • Ok..hyvä kun muistutit tuosta rumbasta. Jätänkin sen värjäämisen väliin ja odotan, että aurinko tekee tehtävänsä…
  Vaikka vaalea olenkin, niin aika paljon on tuota punapigmenttiä, ja kun laittaa vähän vaalennusta niin ihan pissiksi se menee :/ Tai sitten kun kokeilin jotain tukholman vaaleaa blondausta, niin tädää…violetti! Joku kullan vaalea veti vihreäksi ja joskus on ollut jopa pinkin sävyä…ikinä ei onnistu yhdellä kertaa!! Ja ei aina muuten edes mun kampaajallakaan…:)
  Ja tummaa ei voi kokeilla kun… ei vaan voi 😉 ja siinä ois sitten tuo sama tyvikasvu-ongelmakin….
  Mä niiii-in tiedän nuo sun tunteet ja fiilikset ja mikä kumma se on että aina pitää alkaa sählää viimehetkellä ennen jotain juttua tuon tukan värjäyksen kanssa??? nimimerkillä been there, done that, every f***time ;b
  Loisteliasta viikkoa sinulle Blondi-pupuli <3

  • Auttaako sinulla aurinko, täällä ei.. Nuorena muuten auttoi, taidan olla jo niin brunette tai liekö harmaahapsi. 😉

   Juu ja se punapigmentti se pilaa kaiken!

   Juuri se viime hetken sähläys, arvaa pitikö sählätä kun häät ovella, juu kyllä piti. Onneksi ihana kampaajakamu teki monen tunnin työn ja korjasi asian. 🙂

   Hihi kiitos ja kyllä nyt ollaan niin blondina niin blondina.

   Aurinkoa päivään <3

 • Voi ei…mä niin tiedän tuon blondauksen haasteet. Ostin just tänään jonku yberplatinablondivärin ja vähän jo valmiiksi pelottaa mikä on lopputulos…mut lopputulos on kyllä sulla hyvä, ehdottomasti siihen tarvi vähän sushia palkinnoksi 🙂

 • Mä en edes huomannut meidän tilaisuudessa sun ongelmaasi 😉 Voi olla, että se häiritsi vain sinua itseäsi 😉

 • Mä en edes huomannut meidän tilaisuudessa sun ongelmaasi 😉 Voi olla, että se häiritsi vain sinua itseäsi 😉

 • Mä kuule just kirosin tänään tätä mun juurikasvua. Tukka näyttää koko ajan likaiselta ja se jos mikä ärsyttää.
  Ajattelin ehkäpä laittaa vähän tummemmaksi tukkaa, koska en jaksa tätä jatkuvaa värien kanssa pelleilyä.
  Ymmärrän siis paremmin kuin hyvin sun hiussodan…niin ärsyttävää 🙁

 • Anteeksi, että nauran täällä ihan hulluna 🙂 Mähän sanoin, että annan kampaajan tedhä se, hah-hah! Tyvärit eivät näy 6-8 viikkoon, js sulla on seillä niitä muitakin raitoja, joista sulle kerroin.

  By the way: Nyt löysit sisäisen malli-ilmeesi, sillä tuo tiukka ilme on oikeesti sikahyvä <3

  You made my day…kiitos<3

  • Voi Leena sinä viisas, tiesit että tässä käy näin…

   Hihi vai tuo vihainen kypsä ja hieman finaalissa oleva ilme vai nuo muut, hehe.

   Ihanaa, ole hyvä. <3

 • Ei voi olla todellista, miten sun hiukset kestävät tuon käsittelyn??? Nyt tarvit Olaplexia!

  • Ne on niin sellaista paksua jouhta, että kai siksi, muutoin luultavasti jo tippuisi päästä. 🙂 Jonkun käsittelyn otin juuri viikko sitten kampaajalla, kun leikattiin polkka, liekö siitä johtunee tuo oranssi?

   Kivaa päivää <3

 • Loppu hyvin, kaikki hyvin! Sorry, nauratti ihan sikana noi sun hiusjärkkailyt, vaikkei se mikään naurun asia olekaan. Tiedän kokemuksesta, miten kotivärjäilyt ovat aina onnen kauppaa, joten sympatiat täältä sinne. Hyvältä näytät nyt!

 • Mun mielestä Sun hiukset on niin nätit, enkä näe Sun tyväris mitää vikaa ☺
  Plondina tääläkin, mutta ilman tyvikasvua, syystä että reilut 20 vuotta sitten alkoi oikean otsalohkon hiuksiin ilmestyä harmaita, joita pinsetiillä nypin pois ja itkin, etten halua tulla harmaaksi. Mutta niin vain kävi, että todella nopias tahdis koko hiuspehko oli muuttunut plondiksi ☺
  Ja kun sitten päätin etten vieläkään hyväksy harmaata, niin värjäsin itte tumman ruskealla värillä ja mielessani jo naureskelin, jotta ähäkutti enpäs suostukkaan harmaaksi☺
  Mutta kuinka kävikään, peilistä mua katteli ihan vieraan näköönen naisimmeinen jolla oli ihan violettinen tupee. Ja eikä siinä kaikki, kun illalla oli häätilaisuus, johon oli ihan pakko mennä. No sitten alkoi mieletön peseminen, enkä edes muista millä sitä yhritin pestä, eikä se siitä miksikään muuttunut.
  Nyt oon hyväksynyt tämän "plondin", kun siitä ei eroon pääse.
  Muutama vuosi sitten kampaajani (lapsenlapseni) ehdotti että värjättäisiin vain jokin osa tummaksi ja niin sitten tehtiin. Päällä on oma väri, koska koko tukkaa ei voi värjätä juuri sen tyvikasvun takia, sieltä jo viikon päästä loistaas se harmaa☺
  Nyt siis oon tyytyväänen tähän väriin ja usein saan selittää, viimeksi tänään, että vaalea on oma väri ja tumma on värjätty ☺
  Ihanaa alakanutta viikkoa Sinulle Tiia ~♥~♫~♥~

  • Oi ma-te mikä tarina ja tuon violetin tuskan ymmärrän paremmin kuin hyvin ja vielä häätilaisuus illalla. Se on jännä, että sitä uskaltaa saada päähänsä muodonmuutoksen juuri ennen joitain juhlia.

   Ihana lapsenlapsi ja sinä, oikein mukavaa pääsiäistä <3

 • Hih ♡
  minä olin viikon blogilomalla , kun arjen kiire kävi sietämättömäksi.
  oli niin ikävä sun blogia, mikä fiilis oli tänään kun pääsin tätä lukemaan♡

 • Ai oletko omalta väriltäsi tumma? Vaikea kuvitella. Minä en ikinä värjäisi hiuksiani vaaleiksi, uskon ettei sopisi mulle ollenkaan enkä osaisi olla blondina. Voisi kyllä hakea taas sitä ihanaa hennaväriä tuolta putiikista ja keittää sitä hassua puuroa…

  • Taidan olla enemmän sellainen maantienharmaa ja punertavalla twistillä, mutta nyt käynyt niin, että tukka on alkanut tummentumaan ihan hullun lailla, ilmeisesti ennen lopullista harmaantumista.

   Sulle sopii kyllä tummat ihanasti. <3

 • Minulle on käynyt kerran samoin ja sen jälkeen luotan vain ja ainoastaan kampaajan. Kerran kuussa käyn ja ohuet hiukset kun on , päädyin nyt tummempaa vaaleilla raidoilla, ei näy tyvikasvu.
  Iloa viikkosi ja munarikasta pääsiäistä 😉
  -päivi-

 • Onpas ollutkin vastoinkäymistä. Tiedän tunteesi koska minulle punapäälle tuli kerran sinisenlilat hiukset ja olin kuin haudasta noussut.
  Parempaa loppuviikkoa sinulle.

 • Taitaa olla joku atmosfäärinen aivojumiavaruus kun ei täälläkään oikein mikään tykitä…Kaikki on vähän niin ja näin. Tsemppiä Tiia, olet ihana juuri sellaisena kuin olet! T: häpeällisen tyvikasvun omistaja… 😛

  • Hih olet ihan paras, juu kyllä tähtien asennot on huonolla tolalla ja ei tämä apinan vuosi ole alkanut parhain päin. 😉

   Häpeällisessä tyvikasvussa ei ole mitään hävettävää. <3

 • Täälläkin hiuspulmia. Yritän kasvattaa vähän pidempää mallia ja nyt tämä pää näyttää siltä kuin olis pata laitettu päähän ja leikattu vaan ylimenevät hiukset pois = näyttää tosi tyhmältä. Kaiken lisäksi uusi parturi hakusessa. Menen tänään kokeilemaan yhtä uutta. Saa nähdä miten käy. Aurinkoista viikon jatkoa hiuspulmista huolimatta!

  • Ooh tuo patavaihe, koettu on, se on se rankin, mutta hupsis vaan kun se menee ohi, kaikki on paremmalla tolalla. <3

   Toivotaan että kaikki meni kivasti ja mukavaa pääsiäistä <3

 • Erittäin hyvä, ellei täydellinen lopputulos. Eikä olis ollut paha tuo tipunkeltainenkaan, varsinkaan, jos olis saanut koko tukan siksi, vähän viirulliseksi, kuten viiriäinen 😉 Mun tukka on aina hanurista. Tarvisin lisää karvoja.

 • Voi Tiia, uskon tietäväni tuon tunteen, koska lähes vastaavassa tilanteessa olin itsekin juuri toissaviikolla. Hiukseni ovat ohentuneet viimeisen parin vuoden aikana hurjasti, ja myös päänahkani on päättänyt, ettei siedä enää väriaineita 🙁 En voi siis enää värjäillä koko päätä kotona, kuten olen jo 35 vuotta tehnyt.
  Yritin siis itse laittaa vaaleahkoja raitoja, jotka häivyttäisivät harmaan tyvikasvun silleen sopivasti 😉 Hehheh, häivyttihän lopputulos huomion vissiin meikäläisen naamastakin siinä samalla, sillä sen verran hurjan värisiä raitoja onnistuin saamaan aikaiseksi ja vasemmalla puolella päätä niitä oli ehkä puolet enemmän kuin oikealla. Purskahdin itkuun, laitoin pipon päähän ja kiitin luojaani, että täällä oli sinä aamuna pakkasta muutama aste 😉 ajoin markettiin ja nyt on taas brunette harmaalla tyvikasvulla ja pikimustilla ja TODELLA kuivilla latvoilla. Siis ihan järkyttävän kamalan näköinen kuontalo!
  Huomenna kampaajalle, joka toivottavasti saa tämän alati ohenevan, luonnontaipuisan ja kovaa vauhtia harmaantuvan hiuspehkon edes siedettävään kuosiin. Köyhää hirvittää jo etukäteen sekä lopputulos että laskun suuruus, mutta en voi tällaisena hirvityksenäkään enää elää 🙁 Johan kuntoutujat kuntoutumisen sijaan romahtavat kun pelästyvät hirviöhoitajaa =D

  • Oi voi onkohan muuten kampaajilla hauskaa, kun saavat aina ajoittain meitä korjaustapauksia pakeilleen. Voi mikä epätoivo ja tunnen tänne asti tuskan, tää on niin tätää eli hiusvärikirousta!

   Toivottavasti nyt on hiukset mallillaan ja kaikki kivasti, vaikka se lasku on kyllä aina aika hurja, noin 200 menee äkkiseltään ja etenkin jos täytyy kuontaloa kovasti rempata.

   parempaa pääsiäistä <3

 • Oujee, tätä tää on, blondina pysyminen. Keltaisuuden taittamiseen parhaimmaksi olen todennut Fudgen hopeashampoon. Tiukkaa tavaraa, kädetkin saavat hetkeksi kivan lilahtavan sävyn 😉

 • No mutta appelsiinihan sopii mitä parhaimmin smoothiejuhliin :). On se huomattavasti kivempi kuin avokado kumminkin :D. Sellainen kuosi on mulla kerran ollut (sen jälkeen, kun värinpoistolla koitettiin häivyttää väriä, joka oli kampaajan mielestä "kevyen tuhkanvaalea", mutta todellisuudessa korpin musta..)

  • Hihi sinä sen sanoit ja onhan sellainen sarjakin Orange is the new black, hehe.

   Voi ei oletko ollut avokadona, miten en tähän keksi nyt mitään hauskaa sutkautusta, voi voi. Olin itsekin ihan avokado Latviassa, kun oli ruostetta putkissa ja blondit hiukset muuttuivat vihreikis. höh.

   Juu ei aina kampaajan ja asiakkaan näkemykset mene yksiin.

   Mukavaa pääsiäistä <3

 • Itse olen KAMPAAJALLA ottanut "kullan vaaleat" hiukset ja näytin aivan Kärtsyltä… Ei minulla tosin mitään Kärtsyä vastaan, mutta ei ollut ihan sitä mitä ajattelin. Korjausajan olisin saanut puolentoista viikon päähän…juu en, en mennyt tälle kampaajalle enään…

  • Ou no Kärtsy, toki monet hakee Kärtsyn tyyliä, mutta jos ei sellaisesta punakasta punasta tykkää, niin hui kauhistus. Kuule kampaajana olisin tehnyt ylitöitä, jos tulee mokattua pahasti. Höh, kaikkea sitä pitää naisen kokea kauneuden hoidon saralla.

   Mukavaa pääsiäistä <3

 • Vaaleiden hiusten kanssa on vähän tällaista.. :/

  Tää ei oo vinkki 😉 Mie kokeilin eka kerran vuosia, vuosia sitten itse vaalentaa KOKO PÄÄN, tee-se-itse-vaalennus. Noh, mielikuvissa oli ajatus sellaisesta täydellisen kauniista vaaleasta hiuslookista. Siis se se vasta KOT KOT olikin 😀 Olin just vielä menossa töihin hiustenvärjäyksen jälkeen ja kyllä asiakkaat huomasivat että Soili on värjännyt hiuksia, asiakkaat olivat kyllä niin suloisia ja ihastelivat uutta lookkiani: sanoivat vaaleaa WAUU (ei ollu toisiaan ihan waauta!!). Pipo päässä sitten illalla vaan kauppaan ja tummempaa sävyä hiuksiin kotkotin päälle. Sen jälkeen olen aina käynyt vakkarikampaajallani vaalennuttamassa tätä hiuspehkoani. 🙂

  Kyllä se tästä iloksi ja uudeksi riemuksi muuttuu. 🙂 Jaksuhaleja Tiia <3

  • Voi että sinua ja KOT KOT se se vasta hyvä nimi on pisunvärille, paljon lempeämpi. Mutta hei ihania asiakkaita sinulla. <3

   Ihanaa pääsiäistä ja kiitos Soili <3

 • tyväri on yksi syy siihen, miksi lopetin hiusten värjäilyn. Onneksi olen alkanut viihtyä omassa värissä. huh. Leikinkin sitten kampausten ja pituuksien kanssa. Esim. tällä hetkellä toisella puolen ei kasva kuin millinen siili. Tällä siilillä ei kuitenkaan piikit ole pystyssä. 😉

  • Mitä olen kuvia nähnyt facessa, sinulla on todella kaunis oma hiusten sävy, monestihan juuri se sopii ihmisen ihon sävyynkin parhaiten.

   Wau sivusiili, ystäväkin veti eilen niskan siiliksi. 🙂

   Ihanaa pääsiästä Viltsu <3

 • Muistan oman blondiaikakauteni kun tuntui että aina se lopputulos oli ylläri. Lopulta kyllästyin jatkuvan tyvin värjäämiseen ja nykyään tosiaan olen tylsä maantieharmaa pää.

 • Hyvähän siitä sitten loppujenlopuksi tuli 🙂 Ite värjäsin mooooonta vuotta maantienharmaata mustaksi ja viime kesänä lopulta kyllästyin siihen jatkuvaan rumbaan ja oranssihtavat hiukset alkoivat näyttää aika houkuttelevilta. En ole kyllä kertaakaan katunut, nyt tyvikasvua ei hyvin edes erota kun kevytvärillä vain sävyttelen hiuksia oranssimmiksi niin sekin haalistuu aika mukavasti omaan väriin sopivaksi tyven kasvaessa 🙂

  • Sinulle sopii se oranssi täydellisesti ja silloin kun on oranssi mitä haetaan ja se oikea oranssi, eikä tuollainen kauhea tikrutiikeri mikä minulla on.

   <3

 • Ei se niin paha ollut, kun sä nyt tässä kirjoittelit. Nykyisin kun nuo neonvärit ovat muotia,heh! Mutta kyllä meillä naisilla riittää riesaa näiden tyvitukkien kanssa! Itse myös eilen värjäsin hiukseni punakupariseksi ja kukaan ei edes huomannut! Se oli muuten se väri, jonka vuosi sitten sain id-tapahtumassa, joten kauan olenkin sitä tuolla hautonut ja vältellyt värjäyksiä ja teetättänyt sen kampaajalla. Tytär nimittäin sai uuden sävytyksen juurikin tuon karmaisevan tyvikasvun takia ja sinne meni 200 e. Joten siksitämä äiti värjäsi oman tukkansa itse:D

  • Haha oot ihan paras, ihana sinä. <3 Niin ehkä olinkin himskatin muodikas ihan tietämättäni. 😉

   Oi nyt tarttisi nähdä minkälaiset tuli, hyvä että otit käyttöön ja olet varmaan kuitenkin itse tyytyväinen.

   Juu 200e sinne paukahtaa kampaajalle humps vaan ja tyttärelläsihän on vielä aivan uskomattoman paksu tukka1

   <3 Hih ja ymmärrän nyt miksi, lapset ensin, näinhän se meillä niin monessa menee.

   Hyvää pääsiäistä. <3

  • Samaa mieltä, nämä ei toimi yhtään meikäläisellä. Huomasithan kuitenkin, että kyseessä 3-vuotta vanha blogipostaus. Hiukset täysin erilaiset nykyisin.
   Hirmu kapea-alaista kuitenkin määrittää, että joku väri ei sovi johonkin ikään. Surullista jotenkin.Vaikka 100-vuotias vetäisi näin valkaisut, niin ikä ei ole se kysymys vaan se, sopiiko tyyli ihmiselle vai ei.

   Ei pidä lokeroida ihmisiä iän mukaan, joko joku toimii tai ei, mutta iällä ei ole asian kanssa niin mitään tekemistä. Toisaalta myös jokainen tekee omille hiuksille mitä lystää. Eiks je.

   Kivaa kevään odotusta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud