Signe Seebid kauneinta luonnonkosmetiikkaa!

Voivatko käsivoide ja huulivoide olla enää kauniimmissa purkeissa? En raaski edes hävittää näitä pahvirasioita koska ovat niin viimeisen päälle somasti mietitty. Kuvassa suojaava ja kosteuttava Shea käsivoide, joka ensi alkuun vaikuttaa jopa kovalta, mutta taipuu käden lämpimässä kosketuksessa. Juuri tuo ”kovuus” tekee käsivoiteesta erittäin riittoisaa ja on erinomainen myös kynsinauhoille, kantapäillekin kokeiltu ja olenpahan laittanut ukkelin hieromaan kipeitä hartioitakin tällä. Käsivoide taipuu moneen. Sisältää A, E ja F vitamiineja ja Ylang Ylang ja appelsiinin eteerinen öljy loihtivat herkullisen itämaisen tuoksun.

Mandariini ja Greippi huulivoide ooh pienessä ”hillopurkissa” on suloisuuden huipentuma, tuoksu on sitrushöperölle täydellinen ja itse voide on erittäin kosteuttava huulilla. Huulivoide verkkokaupassa 6e ei ole mikään hinta näin suloisesta ja erinomaisesta huulivoiteesta. 

Macadamiaöljy on uskomattoman kauniissa sinisessä ”lääkemäisessä” pullossa ja Macadamiöljylle annan arvosanan 10+. Kaunis lasipullo, täydellisesti tuleva öljy ja herkullinen etiketti ja itse öljy on erittäin riittoisaa, ihoa pehmentävää ja kosteuttavaa. Sopii sekä hiuksille ja iholle ja virkistää mm. ihoa auringon oton jälkeen. Pieni pisara esimerkiksi kosteutti koko kämmenen ja kuivuu hetkessä ja ihosta tulee silkkisen pehmeä. Miten tämäkin upeus voi verkkokaupassa maksaa vain 10euroa!

Merisuola- Appelsiini saippua, jossa hellävarainen vaaleanpunainen savi puhdistaa ja virkistää ihoa. Merisuola rentouttaa lihaksia ja auttaa myös ihoa palautumaan ja pitämään yllä ihon luontaista kosteutta.  Tämä saippua on verkkokaupassa 8e, mutta vink vink vaan, verkkokaupassa on monen monta saippuaa alessa 4:llä eurolla, mm.jalkasaippua, ja näpyistä kärsivän ihon saippua. 

Alla olevassa kuvassa Mansikka Vanilja kasvonaamio ja Appelsiini kuorintavoide, joille en löydä parempaa sanaa kuin täydelliset. Appelsiini kuorintavoide on jokaisen sitruksista pitävän unelma, appelsiinin tuoksu on aito appelsiini! Kuorintavoide jättää ihon ihanan pehmeäksi, kuin öljytyksi, mutta ei tahmeaksi. Kaunis ”hillopurkki” hurmaa tyystin. 

Mansikka Vanilja kasvonaamio on jauhemaisessa muodossa ja jauhetta voi sekoittaa joko 10g veteen jogurttiin tai maitoon. Sisältää A-ja C vitamiinia, rautaa ja kalsiumia, puhdistaa ja kirkastaa ihoa ja on kuin jälkiruoka iholla, tätä tekisi mieli syödä. Tiedän, että Pinkit korkokengät Maiju rakastaisi tätä kasvonaamiota!

Signe Seebid virolaisessa luonnonkosmetiikkasarjassa ihastuttaa kaikki. Väittäisin jopa, että Signe Seebid on luonnonkosmetiikan saralla esteettisesti kauneinta kosmetiikkaa johon olen törmännyt. Aina on viehättänyt silmää ”lääkemäiset” vanhan pullot tai ”hillopurkkimaiset” purkit ja Signe Seebidin kosmetiikassa on yhdistetty molemmat asiat. Onhan se kauneudenhoitokokemuksena aivan toista lusikoida vaikkapa hillopurkista herkullista appelsiinin tuoksuista kuorintavoidetta lai laittaa kasvoille puhdistavaa kasvonaamiota joka tuoksuu mansikoille ja vaniljalle. Signe Seebidin tuotteista tulee valtavan hyvä mieli sydänalaan asti. Signe Seebid tuotteissa kolahtaa täydellnen kokonaisuus ja vaikka olen testaillut paljon erilaista kosmetiikkaa, Signe Seebidin osalta voisin vain jatkaa testaamista ja testata sarjan kaikki tuotteet. Signe Seebit herätti isosti mielenkiintoni. Kauniit purkit, luonnolliset raaka-aineet, upeat tuoksut, ihoa  hemmottelevat tuotteet ja hinnat erittäin edulliset. Näitä kelpaa suositella koko sydämestä. <3

Lisäksi Signe Seebid kosmetiikka valmistetaan käsityönä Virossa ja kaikki raaka-aineet ovat luonnollisia ja kosmetiikassa on käytetty korkealaatuisia raaka-aineita ja Viron kasveja. Väriaineetkin ovat peräisin kasveista, savesta, lietteestä, oksideista tai muusta luonnossa esiintyvästä. Tuotteet eivät sisällä minkäänlaisia synteettisiä aineita ja saippuoille tuoksua antavat eteeriset öljyt. 

Mikä mukavinta sain tavata Signe Seebidin maahantuojaan koska maansuunnat menivät niin mukavasti treffien suhteen yksiin ja takana on erittäin herttainen ja sydämellinen nainen ja tuntuu, että koko Signe Seebidin testaamishetkiin tuli erityinen tuntuma, koska ihminen näiden takanakin on niin mukava. Siellä me hölöttelimme pimeässä kylmässä talvi-illassa ja olisin voinut jutella hänen kanssa vaikka kuinka pitkään, jollei pakkanen olisi pureskellut niin kovin. Sydämelliset kiitokset Bona Valere verkkokaupalle ja maahantuojalle. Olen nauttinut ihanan kesäisistä testaushetkistä kaiken talven ja lumen keskellä. Kuten kuvista näkyy, takatalvi iski taasen, vaikka periaatteessa kevät voisi olla jo pitkällä. Ihokin joutuu koville ja oma ihoni on tällä hetkellä rutikuiva ja tarvitsee kaiken kosteutuksen.

Innostuitko Signe Seebid kosmetiikasta, oliko joku tuotteista heti sellainen joka oikein innosti? Oletko testannut jo Signe Seebid kosmetiikkaa?

Aurinkoista ja lumista päivää kaikille ja kiitos Bona Valerelle testihetkistä. 

*Pr-samplet




46 thoughts on “Signe Seebid kauneinta luonnonkosmetiikkaa!”

    • Aivan samaa mieltä, näissä viehättää kaikki, purkit, tuotteet, hinnat ja tuoksut. Täydellisyyttä!

      Aurinkoa uuteen päivään Kata Maria <3

  • Aivan ihania purkkeja 🙂 täytyy kyllä käydä tutustumassa verkkokauppaan, josko sieltä löytyisi jotain 🙂

    • Samaa mieltä Jessi ja näistä tulee niin hyvä mieli! Lompakkokin kiittää, miten tälläiset kauneudet ja ihanuudet voivatkin olla niin edullisia. Olen myyty. Aurinkoista päivää Jessi <3

  • Mä aina säilytän kaikki nätit purkit ja putelit. En voi sille mitään.. jotenkin se on vaan niin tapa 😀 Noi purkit pääsis kyllä meijän kylppärissä mun lempparipurkkihyllylle, haha! 😀 Täytyy käydä tutustumassa noihin paremmin! 😀

    • Sama täällä, ei vaan voi heittää pois ja pitäisikin keksiä jokin uusiotarkoitus näille. Näissä jopa pahvirasiat niin kauniita, etten henno hävittää! Eikö ole ihania ja siellä eri tuoksuja jokaisen makuun, kahvia, laventelia, minttua, ooh. Hinnatkin ovat kyllä täydellisesti kohdillaan. <3

      Aurinkoa päivään Terhi <3

    • Näyttävät, tuoksuvat mutta ei onneksi tunnu tahmeilta hilloilta. Arvaat varmaan Jonna, että tälläinen kosmetiikka kolahtaa meikäläiseen satasella!

      Pikaista paranemista ja paljon Mignon munia ja mehujäitä <3

  • En ole koskaan testannut tätä sarjaa. Kauniit pakkaukset saa yleensä pään sekaisin ja jos tuotd vielä tuoksuu hyvältä, niin sehän on pakko sitten hankkia 🙂
    Ihanaa alkanutta viikkoa ♡♡♡

    • Sama täällä ja näissä kauneus kohtaa hinnat, tuoksut ja hoitavuuden. Hipoo täydellisyyttä, ei moittaan sanaa, pelkkää iloa. <3

      Upeaa uutta viikkoa <3

    • Ihanuutta siis pullollaan, mutta samaa mieltä tästä kosmetiikkasarjasta. <3 Tuo muki on 90-luvulta Villeroy Boch ja Foxwood tales satuhahmot, löytyy lautaset ja mukit ja purkkeja. Mukeissa ja lautasissa on neljä vuodenaikaa ja yksi lautasista meni rikki ja se kyllä harmittaa!

      Ihanaa päivää Sari <3

  • Ihania purkkeja ja mulla taitaa olla joku kuorinta jonka sain kerran blogiystävältä täytys testata sekin

  • Signe Seebid on ihana ja monta tuotetta olenkin heiltä löytänyt mitkä on hurmanneet täysin 🙂 mm. vartalonkuorinta ja kylpyvoidesydämet. Cathy on kyllä niin herttainen ja mukava tyyppi että mielellään jää vähän rupattelemaan kun käy ostoksilla 🙂 Kivaa alkanutta viikkoa Tiialle!♥

    • Emmi mahtavaa kuulla, että tuttuja ja monta suosikkia, enkä ihmettele! Cathy on niin herttainen ja mukava, että sopii täydellisesti näin kauniin sarjan keulakuvaksi täällä Suomessa.

      Tuoksuvaa ja aurinkoista viikkoa emmi ihanuus <3

  • Laitoinpa heti tilauksen vetämään…. mahtavan oloisia tuotteita . Saas nähdä millainen fiilis jää käytön jälkeen. Kiva postaus sinulla muutoinkin.
    Tv. Tuikku

    • Tuikku oi mahtavaa ja olen kyllä varma, että tykkäät. Nämä aiheutti sellaista hieman jopa hullua riemua, että "lisää". 😉 Tuo kuorintavoidekin on niin ihana ja Macadamiaöljy, ja ja ja.. 😉 Kiitos kovasti ja oikein ihanaa päivää Tuikku <3

    • Mia sano muuta ja lapset onkin kysyneet voiko noita syödä ja tuo appelsiinikuorinta on henkilökohtainen lemppari! <3 Ihanaa uutta viikkoa <3

  • Nyt näyttää ensimmäinen kuva siltä, että melkein kaivoin lusikan käteeni heti sen nähtyäni. Upea kuva ja herkullisilta näyttää kuva… nams, nams.

  • Mahtuukohan mainostajien elämään mitään muuta kun purkit ja purnukat. Mihin te työnnätte tuon kaiken roinan vai päivät pääskytystenkö hölväätte itteenne ja kirjottelette lausuntoja. Vielä laukkaatte esittelyissä.
    Täytyy olla mahtava mielikuvitus kun tuotteista postaa.
    Kauniin rauhallista kevättä.

    • Jokaisella on omat rakkautensa ja mielenkiinnon kohteet, täällä esim.kahvi, kosmetiikka, kirjat, peltirasiat. Näistähän on mitä inspiroivinta postata ja bloginihan ei ole pelkkää kosmetiikkaa vaan täällä käydään läpi kaikkea maan ja taivaan väliltä.

      Itse testataan ja kaikki tuotteet eivät valitettavasti edes päädy blogiin. Testauksen jälkeen kultakimpaleet jäävät omaan käyttöön ja loput menevät ystäville, sukulaisille, tyttärille, pojan tyttöystävälle jne. Olenpa saanut hirmuisesti jakaa iloa muillekin. 🙂

      Minulla on kyllä mahtava mielikuvitus, mutta kun jokin inspiroi, asia puhuttelee, eikä siinä mielikuvitusta edes tarvita.

      Tulisi muistaa, että bloggaaja aidosti testaa, eikä ole vain pelkkä kuvamainos ja tulisi muistaa, että meillä kaikilla on omat mielenkiinnon kohteet. Jos ei kosmetiikka inspiroi, niin tuo sinun näkökulmasi on helpommin ymmärrettävä.

      Kaunista kevättä lumisesta säästä huolimatta toivottelee kosmetiikkahullu Tiia 😉

    • Piti vielä todeta, että jatkuvat arvonnat joita täällä järkkään on monesti juuri sitä ylimääräistä kosmetiikkaa jota saan ja haluan jakaa iloa myös teille lukijoille. Monen monet postimaksut olen maksanut omasta taskustani, per paketti on 8,10e 😉

  • Ihanat purkit just tuollaisia purkkeja tulisi ostettua ihan vaan ulkonäönkin takia mut mikä parasta et sisältökin on tosi jees 🙂 Aurinkoa maanantaihin :)Päiväkahvit takapihan terassilla auringon paisteessa, ihana kevät <3

    • Sano muuta, mutta näissä onneksi on hinta ja laatu kohdillaan ja taas tarvittaisiin tuoksunäppäintä. <3

      Täällä ei paista ja lunta tuli ihan liikaa aamulla. Nauti kahvista. <3

    • Ei pysty sanomaan, mutta koska olen niin heikkona sitrusjuttuihin, niin kenties tuo appelsiinikuorinta, se vaan on täydellisistä täydellisin, niin on tosin huulivoidekin ja ja. 😉 <3

    • Täällä aina menee ensin niin, että pari viikkoa vaan ajoittain tuijottelen ja tuoksuttelen, sitten ne ei ole enää niin uusia ja raaskin ottaa käyttöön, sittenkin niitä täytyy ajan kanssa makustella, ennen kuin raporttia pukkaa. 🙂

      Ihanuuksia kuten sinä ihana Lady <3

  • Nuo pakkaukset ovat niin kauniita että niitä jo sinällään jaksaa katsoa kylppärin hyllyssä!
    Voisin heti muutaman kokeilla…

    Voi Onnia, kyllä se aurinko pian taas lämmittää turkkia!

    Ihanaa pääsiäisen odotusta!

    • Nämä on Susanna ihan sinun näköisiä jetsulleen. <3 Näin se on, kyllä se kevät yllättää ja tulla tupsahtaa taas lämmittämään Onni poloisenkin vanhoja luita. <3

      Ihanaa pääsiäisen odotusta myös sinne <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud