Diandra ja Bernerin bloggaajapäivä

Diandra ja Bernerin bloggaajapäivä
Eilen Tädit tubettaa ja monet kauneusbloggaajat kävivät tutustumassa Bernerin kevään uutuustuotteisiin ja samalla tuli bongattua ihastuttava Diandra, joka on Herbinan tuotteiden mainoskasvo. Tiedättekö muuten mitä, Diandra on aivan ihana, iloinen pulputtaja, jalat maan pinnalla ja todella kaunis ja ehdottomasti omasta mielestäni Suomen paras laulaja, kuin Suomen Celine Dion tai Whitney Houston. Diandra tuli ystävällisesti kuvaan Pinkit korkokengät Maijun ja minun kanssa ja hiphurraa vielä Tädit tubettaa videolle. Pysykäähän kuulolla, on kivan aurinkoinen video luvassa ja kyselimmepä Diandralta Diandran omia kauneussuosikkejakin. 

Bernerin tilaisuudessa elämäntaparemppalaisella meni hyvin, smoothie ja kanavartaita ja jättikatkarapuja ilman couscousia ja juustokakunkin jätin hieman kirvelevin mielin väliin. Kyllä se tästä.

Kaikki 25-40-vuotiaat nyt kuulolla, nämä Clarinsin Multi-Active voiteet ihastuttaa koostumuksellaan ja aivan ihastuttavalla tuoksullaan. Nyt harmittaa, että olen liian vanha!

Nyt tapahtui taas kerran luja tuoksurakastuminen. Keyword Love Jonna johdatteli Chloe tuoksun luokse ja kysyi ”mitä pidät” ja rakastuinpa taas korvia myöten. Tämä Chloe tuoksu on mielestäni vieläkin ihanampi, kuin Chloe Love Story, tässä on jotain ihanan kirpeää, raikasta ja pehmeää, oijoi mikä tuoksu. Niin minä luulin, että Chloen tuoksut ovat vain tätini nimikkotuoksuja, mutta Chloe tuoksujahan on vaikka minkälaisia erilaisia ja kaikki puhtaan kauniita tuoksuja.  Syvä ooh! 

Sensai on omalla kohdalla ylellisyyden huipentuma ja sarjasta olen ostanut itseruskettavan ja myös puhdistus-ja kasvoveden, joissa on Sensain omaleimainen puhdas tuoksu. Voi sitä onnenpäivää, kun Sensailta ilmestyi eau de toilette ja parfyymi, joihin oli pullotettu tuo kaunis puhtaan ja raikkaan silkin tuoksu. 

Yläkuvassa Sensain Silky Design huulikyniä ja alakuvassa varmasti maailman kevyin aurinkokertoimella varustettu voide. Silkkinen ohut koostumus, imeytyi heti, tuoksu ihana ja jätti ihon uskomattoman pehmeäksi. Keyword Love Jonna nimitti maailman parhaaksi aurinkosuojavoiteeksi ja samaan yhdyn minäkin. Noin kevyeen koostumukseen en ole aurinkovoiteiden suhteen aiemmin törmännyt. Kun kerran kokeilet tätä, ei ole paluuta muihin. 

Isadoran herkullinen Tropical kesäkokoelma, joista suosikkejani on jo omistuksessa oleva aurinkopuuteri ja ihanat uudet huulikynät joita paikan päällä eilen testailimme. Huulikynissä on se loistavaa, etteivät mene huulirajan yli vaan antavat huulille väriä huolettomalla tavalla. Sävyt olivat herkullisen kesäisiä!

Paikan päällä kynsilakkauspisteessä kynnet lakattiin Sally Hansen Miracle Gel lakalla, kaksi kerrosta levittyi hetkessä ja päälle Miracle Gel Top Coatia ja muutama minuutti ja olin valmiis lähtemään hienon manikyyrin kanssa ja kynsilakka kuivuneena. En ollut uskoa silmiäni, vasta nyt todella aukeni Sally Hansenin gel lakkojen hienous. Noin vikkelä kuivuvuus on näin kärsimättömälle ihmisille iso arvo. Mikä parasta, kynsissänihän on iän tuomia viiruja ja myös yksi kynsistä irtosi lapsena, kun jäi lepolassen jousien väliin, niin Sally Hansenin lakat taikoivat kynsistä pulleat ja piilottivat kaikki viirut. Wau!

Pitihän tänä aamuna valita Chic Companyn kuumille ja kylmille juomille soveltuva mukikin Sally Hansenin lakkojen mukaan. Ihminen on välillä hieman hassu, mutta minkäs sävy sävyyn pakkomielteilleen voi. Löytyikö joukosta lemppareita tai tuttuja tuotteita? Bernerillähän on myöskin edullinen suomalainen LV sarja herkälle iholle ja myös iäkkäämmälle iholle viime keväänä ilmestynyt sarja, joka palauttaa iän myötä poistuvaa kosteustasapainoa. XZ merkiltäkin on tullut ihania uutuuksia vai miltä kuulostaa Raparperi Punaherukka hiustuotteet? Mavalaltakin on muuten ilmestynyt kynsilakkojen lisäksi huulipunia ja niistä saattekin lukea pian blogissa. 

Aurinkoista perjantaita kosmetiikkahuuruisin terveisin!


54 thoughts on “Diandra ja Bernerin bloggaajapäivä”

  • Ihana tapahtuma ollut! Itse kans tykkään Diandrasta, on kaunis ja juurikin sellainen jalat maassa oleva "julkkis" ja ääni varsin mahtava.
    Tuo Chloen tuoksu on aivan ihana! <3 mulla sitä pieni näytepullo ja sieltä ei taida enää tulla suihkaustakaa. 🙁
    Hienosti pidit itsekurisi!
    Ihanaa viikonloppua! <3

    • Diandra oli niin aito ja herttainen, wau sanon minä. <3 Tuo tuoksu on iiiiihaaanaa. Jonna sen tiesi, Jonna tietää täysin tuoksumaun ja tuo Chloe meinannut mennä täysin ja totaalisesti ohi, mikä helmi. <3

      Juu ei juustokakkua mulle vaikka niin hyvältä näytti.

      Ihanaa viikonloppua Kata Maria <3

  • Jokaisella pitäisi olla mahdollisuus kokeilla tota Sensain spf25 päivävoidetta, sen jälkeen tajuaisi millaisia suojakertoimellisia voiteita on mahdollista valmistaa. Ei tahmeutta, ei sitä valkoista jankkia mitä saa hieroa 5 minuuttia kasvoille, että se häviää. Ei mitään, ihan kuin ohut normi päivävoide. LOVE! <3

    • Sensain voide oli aivan uskomaton, en ole niin ohutta suojakertoimellista voidetta koskaan kokellut, no mutta Sensai on silkkaa luxusta. <3

      Sama juttu mykistyin voiteen ihanuudesta, aivan huippu! <3

  • Berner taitaa osata noiden bloggaajatapahtumien järjestämisen – toivottavasti joskus itselläkin ois mahdollisuuksia päästä mukaan 🙂
    Ihania uutuuksia on taas tuloillaan, pitää kaupassa käydä testaamassa livenä :]

    Ihanaa alkavaa viikonloppua sinne <3

    • Berner osaa kyllä ja se taannoinen Daisy lukijapäiväkin oli fantastinen. <3 Kivaa on kun kaikki uutuudet ovat esillä ja niitä pääsee avoimessa tilassa rauhassa tutkimaan. Tosi kiva tilaisuus ja hienosti järkätty.

      Herbinan Mango vartalovoide on muuten aivan ihana, tuo Sensain huulipuna, Sally Hansenit ja ooh Isadoralta on tulossa sellainen luomiväripaletti, että oksat pois!

      Ihanaa viikonloppua Mira <3

  • Kuulostaa taas niin täydelliseltä päivältä, bloggauksen helmiä ja niitä kohokohtia nämä tapahtumat (kun 6/7 viikosta yksin puurretaan…; ))
    Sensain tuoksut, voi että ihastuin niihin…hankintalistalle! Diandrasta olen aina tykännyt, mikä ääni ja ulkonäkö, siinä olisi kansainvälistä tähtiainesta. Näytätte taas niin superhyviltä : )

    • Nimenomaan, kun normipäivät puurretaan ja arkihommia muutenkin. Kyllä on nöyrä ja otettu olo, että saa kutsun tälläisiin, se on kunnia.

      Voi niin ihastuit siihen Sensaihin ja tiedän, se Eau de Toilette mitä Bernerillä tuoksuttelit, se on oma lemppari niistä kahdesta. Parfyymi on aikuisempi. Eau de Toilette silkkaa silkkistä puhtautta, rakastan sitä ja se on oikein sellainen rauhoittavan päivän tuoksu tai unituoksu.

      Diandralla on Suomen uskomattomin ääni ja miten ihastuttaa ja jalat maan pinnalla oleva nuori neito.

      Hih kiitos ihana Heli ja kivaa viikkistä. <3

  • Diandra on niin IHANA. Ollaan Pipunan kaa nähty hänet livenä enkä meinannut saada neitiä konsertista kotia.

  • Ihania tuotteita ja ihastuksen kohteena Isadoran upean värisävyn meikit. Heti piti ottaa käyttöön. Toi huulikynä oli niin <3

    • Tropical sarja on jetsulleen sun tyyliä, ihanan värikkäitä, kuten sinä ihana itsekin. <3 Toi pinkki huulikynä on sulle ihan täydellinen! <3

    • Huominen taitaa jäädä väliin nyt kyllä. Sanoin miehelle ettei mitään ole ja lähtevät mökille siivoamaan, en viitsi jättää tyttöjä yksin… Mutta ihanaa tapahtumaa! <3

  • Oltiin pääsiäisenä kuuntelemassa Diandraa, kun sattumoisin sattui samaan hotelliin keikalle. Keski-ikä yleisössä oli jotain 12, mutta ei haitannu mitään :). Ihan mielettömän kirkas ja puhdas ääni! Ja vaikuttaa niin aidolta ja sydämelliseltä tyypiltä.

    • Olisin kyllä mennyt kuuntelemaan myös, sillä se ääni on silkkaa nautintoa! <3 Niin kyllä vaikuttaa niin lämpimältä ja mukavalta, ihana tyyppi vaikka saattoikin olla ihmeissään, että mitähän tätejä ollaan. 🙂

  • No on ihanuuksia, ja mitä värejä! Sensain liquid eyeliner on paras rajauskynä ikinä. Sellainen mulla on oltava, vaikka välillä käytän muitakin. Isadoran huulikiilon olen ostanut joskus aiemmin, ja se toimii hyvin edelleen. Sävykin on ainakin lähes sama kuin tuossa kuvassa.

    Olen miettinyt sun hometalopostausta useampaankin otteeseen, mutta en ole saanut muodostetuksi siitä mitään selkeää ajatusta, jonka olisin voinut kirjoittaa tänne. Joka tapauksessa postaus oli tärkeä, hyvä ja ajatuksia herättävä. Joten kiitos myös siitä! Hyvää viikonloppua vaikka sadetta taitaa olla luvassa! 🙂

    • En ole kokeillut muita Sensain meikkejä oikeastaan, kun löytyy valonappi tai valopuuteri ja sitten ripsaria tietenkin on tullut kokeiltua. Mutta nyt on yksi huulipuna ja voi vitsi se on ihana!

      Voi sinua ja ymmärrän hyvin, joskus on vaikea löytää oikeita sanoja varsinkin painavia sellaisia ja siis ei haittaa tietenkään ja muutenkaan en ikinä odota, että kukaan ehtisi omalta elämältään aina näitä jupinoitani lukea, saatikka kommentoida. Ihana olet. <3 Oikein sydämellistä viikonloppua ja ei mietitä sadetta. 🙂

    • Juu kasari toistuu, ei ole parhaimmallakaan tahdolla oma juttu ei, mutta esim. Maijulle sopii kuin nenä nassuun ja monelle muullekin. 🙂 Ja nuorille ilman muuta! Ihailen värejä, mutta en osaa käyttää.

  • Nyt vasta tajusin, mä en kokeillu tuota päivävoidetta lainkaan!!! KÄÄÄK! Kuuntelin sitä esittelijää vaan niin ihan haltioissani 🙂

    Oli kyllä todella ihana tilaisuus ja tuo Chloé on i-h-a-n-a <3 Mä kirjottelinkin siitä viime vuonna 🙂
    Ihanaa viikonloppua Tiia <3

    • Voi eihh, nyt jollekin Sokkarin ständille kokeilemaan, tuo Sensain voide oli aivan uskomaton, se suli hetkessä ihoon ja niin kevyt! Iho vielä tuntui kuin olisi parhainta ryppyvoidetta laittanut, kyllä Sensai edustaa suurta luxusta. <3

      Oli ihana tilaisuus ja oh my tuo Chloe, taas rakastuin, taidan olla aika kevytkenkäinen. 🙂

      Ihanaa viikonloppua <3

    • Oli kyllä aivan upea päivä. Bernerin tilaisuudet ovat todella ajatuksella järjestettyjä. Diandra on uskomattoman upea ja ihana. <3

    • Diandralla on Suomen upein lauluääni. Juu ihan uskomattomia nuo Sally Hansenin lakat! Väri oli ihanan pinkki, oikea täydellinen pinkki!

      <3

  • Samaa mieltä, Dianda on suomen paras laulaja. Teillä oli varmasti upeita hetkiä tilaisuudessa =). Ihanaa alkavaa viikonloppua!

  • Diandra vaikutti kyllä tosi söötiltä ja kauniskin hän on ja laulaa jumalaisesti! Mulle kävi samoin tuon Chloen tuoksun kanssa. Se on parempi kuin Love Story! Iltapäivä oli todella kiva, kuten aina Bernerillä!

  • Diandra oli kyllä aivan ihana <3
    Ihanaa oli nähdä sinut ja olihan tuo aivan upea tilaisuus. Ensikertalaisena olin ihan silmät ymmyrkäisinä.
    Kivaa perjantai-iltaa Tiia !

  • Alankohan minäkin seuraavaksi videoita väsäämään, kun nyt on tullut oltua kansikuvatyttö? Blogissa lisää… 🙂 Te olette ällistyttävän touhukkaita. Viikonloppuajatuksin, Tuija

    • Ala ihmeessä, tilaisin heti kanavan! Tulinkin kurkkimaan, hurjasti onneksi olkoon! No välillä sitten levätään kunnolla, kuten tänään.

      Kivaa viikkistä! <3

    • Ei ollut helppoa kieltäytyä, mutta oli pakko! No oletkin hoikkeliini jonka ei tarvitse kieltäytyä. 😉

      Kivaa viikkistä. <3

  • Diandraa parempaa laulajaa saa hakea ja vielä kun aistii hänen luonnollisuutensa, niin onhan hän kertakaikkiaan upea ☺
    Ja upea päivä on taas ollut teillä ♫
    Onnea juustokakun kieltäytymisestä ♥
    Minä sensijaan sorruin illalla täytekakkuun, olihan tänään kuopukseni synttärit ♥
    Nyt sitten on mentävä laskemaan lampaita kamalan morkkiksen kans ☺☺
    Kivaa huomista lauantaipäivää Sinulle Tiia ~♥~

    • Jetsulleen ihana ja aito tuo Diandra. Sellainen satakieli, monella olisi noussut päähän. Kyllä synttäreillä kuuluu kakkua syödä! Senhän sanoo jo kakkulaki! Kivaa viikonloppua. <3

  • Ihania nuo kosmetiikka blogitapaamiset, siellä aina jotakin ihanaa tarjolla 😉 Mukavaa viikonloppua <3

  • Onpa ollut hauska tapahtuma!
    Ihanan värikkäitä nuo sinun kuvasi ovat, ihan ahmin niitä silmillä.
    Diandra on minustakin tosi suloisen oloinen.
    Hei, huomasin että oot vaihtanut myös nuo yläbannerin kuvat! Aivan mahtavia kuvia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud