Hurja vappu nuorena ja maltillinen vappu vanhana!

Hyvät hyssykät sentään täällä rauhaisan vapun keskellä kävin fiilistelemässä nuoruuden vappuja, jotka eivät olleet mitenkään epänormaalin villejä, vaikka jännittävämpää olisi niitä aikoja villeiksi kutsua. Sumutin ystävien kasvot kuvista, jotteivät pahoita mieltään. Vappukuvia löytyi hirmuisen vähän, koska ennen otettiin täysillä ilo irti elämästä, eikä kameran kautta. Yllä olevassa kuvassa meikäläinen vasemmalla jättikokoisissa farkkuhaalareissa ja ylenpalttisen isossa blazerissa, se ysärimuoti, juu en kaipaa takaisin. Alla meidän kamupoppoota, joiden kanssa tuli kyllä vietettyä kaikki muutkin viikonloput, mutta Kaivarin vaput olivat legendaarisia. 

Oli vappu tai ei tuossa kuvassa, niin tämä permanenttistrutsi sininen kajal ysärihirviö huusi päästä tähän postaukseen ja salettihan se on, että tälläisellä lookilla tuli myös vappua vietettyä. Kuvassa muuten oma luonnollinen hiusten väri.


Ensimmäinen vappu Latviassa yllä.


Vaput seesteityivät, kun tapasin ukkelin ja muutimme Latviaan. Yllä olevassa kuvassa meidän ruokailutila ja alla olevassa kuvassa olemme perheen ja ystävien kanssa syömässä Jurmalan kävelykadulla. Harvinainen esiintyminen ukkelilta, nooh on häntä ajoittain täällä blogissa nähtykin. Oikealla muksut ja vasemmalla ystävät.

Rehellisesti luulen, että punamekkokuva on Halloween matskua, mutta koska vappumatskua ja biletysmatskua on niin vähän niin tuollainenkin löytyi Latvian ajoilta. Tummista hiilellä piirretyistä kulmakarvoista sen verran, ettei ollut normilook silloinkaan.


Nyt vappua vietetään lasten ehdoilla ja ainoa kunnon vappubilettäjäsekoilija on Sofia, jonka huoneesta kuva alla. Huomion arvoista, että huone oli saatu tähän vappukuntoon jo varhain aamusta. 

Vappuaattona tunnin kävelylenkki.

Onni julistaa vapun alkaneeksi.

Hamppareita kaikkea muuta kuin hienostuneesti,
talouspaperilla vaan.
Join jopa piccolopullosta puolet kuohua,
hurrrja meininki.

Vappuaaton iltalenkki ja tänä aamuna Treat oranssit lakat. Eipähän käsi tutaja ”väsymyksestä” ja on se vaan auvoista tälläiset rauhaisat vaput, mutta silti mieleeni pulpsahti ajatus, olenko kamalan tylsä? Vai onko tämä aivan normaalia iän tuomaa viisautta kokemusten kautta opittua sellaista? Arvatkaa missä ukkeli tänään on, Matildanjärvellä kalassa eli huitsin nevadassa täältä Porvoosta katseltuna, heh ihan parasta, tokkopa ukkelikaan nuorena vappuna fisusti, ainakaan kaloja. 😉

Miten vietit nuoruuden vaput, miten eilen ja tänään on mennyt? Hauskaa vappupäivää kaikille!


66 thoughts on “Hurja vappu nuorena ja maltillinen vappu vanhana!”

  • Nuoruuden vaöut vietin kavereiden kanssa, mutta kun tapasin oman ukkelin jo 16 vuotiaana niin rauhoituin aika ajoissa. Ekan kotivapun vietin jo 19 vuotiaana. Välillä ollaan oltu kavereiilla kuitenkin kylässä. Eilen hengailtiin kotona ja kaverit kävi kylässä.
    Rentoa vappupäivää!

  • Uuuuu mikä hottis punaisessa mekossa. <3 Ihan mahtava statusotsis tuossa yhdessä kuvassa, mulla oli samanlainen, miten ihmeessä sen sai aina pysymään noin korkeella..hauska postaus. Näin ne ajat muuttuu, nuoruuden vaput oli vähän erilaisia. Pääosassa taisi olla juoma ja nyt on ruoka. ;D

    • Hihi tais olla hieman Halloweentupeerausta ja kulmakarvaa. 😉

      Siis tuo otsis, ei ole totinen tosi, tupeerausta, lakkaa ja mitähän vielä, voi auta armias.

      Niin juuri, ja täällä nimenomaan ruoka. <3

  • Ysärimuoti uppoaisi vieläkin. Olisi niin kiva löytää ylisuuria vaatteita, nykyisin vain löytää ylipieniä 🙁
    Vappu oli vain ylimääräinen vapaapäivä, joka yleensä sujui ihan kotitöissä kera lapsien. Kun itse olisi ollut bileiässä, olikin jo äiti eli se niistä bileistä. Ei silti ihan tarkoituksella olin äiti. Olimme käytännössä kaikkialla lasten kanssa eli samat aamuheräämiset ym, vaikka aamuun olisit valvonut.
    Nyt ei lapset jaloissa pyöri, mutta eipä jaksa bileettääkään. Eilinenkin meni kaappitalkoissa. Meidän 18 vuotias lapsenlapsi oli auttamassa ja yötäkin meillä täällä korvessa. Kävimme me rantasaunassa: kamalat pippalot, hih.
    Minä syntinen voi ottaa, vaikka lasin viiniä tänä iltana yömyssyksi. Olen mä sellainen bilehai, reps.

    • Hih voi sinun kanssa, että olet ihana ja saat aina nauramaan. 🙂

      Hui mikä bilehai siellä saunan jälkeen viiniä, no mutta toivottavasti otit ja nautit illasta. <3

  • Moi! Maltillisesti täälläkin mökillä, kun tänne päästiin monien järjestelyjen kautta. Ihan työn merkeissä. Hauskaa maltillista vapunpäivänä sullekin!

  • Aika rauhallisia olivat nuoruudenkin vaput – miten ihmeessä se niin menikään :)? sitten kun lapset olivat pieniä niin heidän ehdoillaan – nyt sitten joko niin, että meillä on ollut ystäviä kylässä ja vappupäivä rehellisesti pihatöissä. Nyt flunssa vähän muutti systeemejä ja vieraat jäivät tulematta kun emäntä niiskutti sohvan kulmassa – tänään piti sitten sen verran olla työhenkeä päällä, että pihatöihin menin – ja nukuin pitkät päikkärit päälle … kesää odotellaan <3

    • No hööh flunssako tuli ja muutti suunnitelmat. Toivottavasti flunssa on hellittänyt kun vihdoin saamme nauttia kesäisistä säistä. <3

  • Ihania kuvia! Ja hyvää vappua!! Itse olen toista päivää kuumeisessa vatsataudissa enkä pysty edes omaa blogia päivittämään… Plääh!

  • Hauskoja kuvia ja joo, onhan tuota tullut biletettyä vappuna kavereiden kanssa milloin missäkin. Iisisti mekin noita vappuja olemme viettäneet sen jälkeen kun perhettä saatiin.

  • Ihania kuvia nuoruudesta. Kyllähän se nyt viimeistään tuli todistettua, että sä olet oikeasti niin blondi. Onneksi ei enää vietetä vappua, niin kuin sitä vietettiin ennen. Ei vaan kykenisi. Nyt en edes nähnyt vappua.

  • Nuoruuden vapuista on vaan muistot jäljellä… onneksi 😉

    Ihania kuvia ja niitä on mukava katsella vuosien päästä <3

  • Hauskoja kuvia nuoruudesta. Taisin itsekin näyttää tuolta, tukassa permis ja sinistä ripsissä. Itse mietin eilen samaa, miten vaput ovat muuttuneet. Omasta mielestäni parempaan suuntaan. 😉 Minä olin aika villi juhlimaan nuorena.

    • Kyllä ehdottomasti parempaan suuntaan. Juu sinisen kajalin ja ripsarin uusi tuleminen ei kyllä nappaa.

      Juu sama täällä joka viikonloppu jossain bilettämässä. 😉

  • Just tässä isännän kanssa naurettiin, että on meistä tullut epäsosiaalisia laiskimuksia. Olisi ollut isommat bileet tarjolla eilen ja mehän jäätiin kotiin kokkailemaan lasten kanssa ja rakentamaan akvaariota numero 2… eikä muuten lähdetty lähirantaa kauemmaksi tänäänkään.

    • No eikös sitä sanota, tässä iässä paras meno on peruuntunut meno, hih. 🙂

      Juu ihanaa vaan kun ei aina tarvi rampata. 🙂

  • Olin kauhistuneena selvinpäin eilen baarissa! Oli viimeinen kerta! Ihan kamalaa. Hirveä meteli, örvellys ja oikeastaan menin vaan tukkoon siellä savun keskellä, ei kiitos. Hauskaa oli ennen sitä, siellä ei niinkään.

  • Kyllä se niin vaan on, että lasten ehdoilla mennään silloin, kun ne lapset siinä vielä hyörivät – niin tehtiin meilläkin vaikka lakituksessa käytiinkin. Mutta lapsia sinne ei viety hulinaan ja takaisin tultiin ajoissa ja siinä kunnossa, ettei lasten tarvinnut ihmetellä. Nuoruuden hurjat vaput taitavat olla historiaa – nyt kun voi taas rauhassa hurjastella, ei huvita eikä jaksa;)
    Aurinkoista ja upeaa toukokuuta, Tiia ihaNainen <3

    • Näin se juuri on ja ihanaa niin, en vaihtaisi mihinkään. .)

      Näin se on, mutta onneksi oli joskus hurvitteluaika, niin ei tee enää oikein mielikään. 🙂

      Aurinkoa sinne myös ihana Lady <3

  • Minusta on aivan ihanaa kun ei enää tarvitse suorittaa ja esittää kenellekään – varsinkaan mitään bilehilettä, mikä en koskaan itse asiassa edes ollut.
    Kajalit ja permikset on tosin niin nähty. Ai varjele, häpeän edelleen joitain niistä kuvista. =)
    On muuten aika messevä fiilis heräillä itsekseen ennen seiskaa vappupäivänä, keitellä rauhassa teet ja käyttää koirat pihalla – ilman päänsärkyä tai muita vaivoja. Todella järjettömän ihanaa olla aikuinen! (Se nuorempi painos aikanaan luuli, että elämä päättyy kun täyttää 25….)
    Hurjan hauskaa tätä kuukautta!

  • Rauhallisesti on täälläkin vappua vietetty, eilinen meni ratsastuskisoissa talkoilemassa ja kun kotiuduttiin syötiin lasten kanssa ja paistettiin munkit, isännän kanssa illalla avattiin kyllä pullo kuohuvaa. Tänään on siivoiltu terassia, pesty grilliä, lenkkeilty koirien kanssa metsässä, niin ja käytiinhän me vapputorilla ja haettiin kiinalaista kotiin, eli näin hurjasti juhlittu 😂. Mutta oikein mukava vappu on ollut täälläkin ja ilma on kyllä meitä hemmotellut. Ihanaa alkanutta toukokuuta sinne!

    • Kuulostaa aivan täydelliseltä vapulta, paljon toimintaa ja kivaa sellaista. 🙂

      Tännekin vihdoin aurinko rantautui eilen, ihanaa.

      Kivaa uutta viikkoa <3

  • Ihania kuvia! Mä olen tullut niin nuorena äidiksi että olen vaput ollut pääasiassa kotosalla lasten kanssa. Nyt kun ne jo isoja ja eron myötä kaksi kotia, on ollut näitä aikuisten vappuja muutamat 🙂 Kivoja ovat mutta vanha olen kun en taida jaksaa, menee monta päivää palautuessa. Mukavaa iltaa!

    • No mutta hei, jos on nuorena tullut oltua lasten kanssa kotona, niin nyt olet vielä niin nuori ja on vielä aikaa itselle, kumpikin hyvä.

      Niin menee, täällä menee palautumiseen miltei viikko, siksi ei kiitos. 🙂

  • Onhan kivoja kuvia ja hauskahan niitä kattelles on muistella ☺☺
    Hih hih, on tämäkin mummo joskus juhulinut wappua ja saattaapa olla jokunen kuvakin, vaan eipä sitä enää…….☺☺☺
    Ja ollaan muuten joskus katsastettu Jurmalan kävelykatu ja poikettu sielä syömässä ☺
    Aurinkoista alkavaa viikkoa Sinulle Tiia ♥♥

  • Meillä kans naurettiin ja muisteltiin menneitä vappuja ennen lapsia. Hieman oli eri meno silloin.

  • Meillä kans naurettiin ja muisteltiin menneitä vappuja ennen lapsia. Hieman oli eri meno silloin.

  • Me olemme viettäneet tänään vapunpäivää niinkuin nuorenakin. Ullanlinnanmäellä piknikillä 🙂 Ihan samat ongelmat kuin 20v sitten, taas tuli liian vähän juotavaa varattua 😀 😀 😀 Olisi mennyt yksi pullo kuohuvaa lisää ja yksi cociskin lisää. Eväitä, jopa karkkia, jouduimme kantamaan takaisin päin.

    Ainoa ero 20v takaiseen oli se, että aattona emme olleet missään ja lapset olivat mukana menossa.

    • Hih kuulostaa ihan mahtavalta ja ehkä mekin, jos hieman lähellä asuisimme, niin hyvinkin.

      Juu ja kyllä me nuorena aloiteltiin kerran jo neljän päivän vappuputkena, jos sopivasti meni vapaat ennen vappua sillä tavoin, että sanonko huhhuh. 🙂

  • Ihania kuvia ja tunnelmia nuoruusvuosiesi vappuhulinoista!
    Tylsä vappu on vappu minunkin makuuni 🙂 Oikein ahdistaa
    jo pelkkä ajatuskin kaupungin karkeloista, mökkimaisemissa
    viihdyn paljon paremmin.
    Aurinkoista ja uskomattoman lämmintä toukokuun ekaa viikkoa!
    Kyllä meitä nyt hemmotellaan!

    • Hih minua kyllä ahdistaa myös mökkikin eli sekin vaihe on nyt niin eletty, kotona on paras. Tosin jos olisi oma mökki, omilla varusteilla, voisin ajatella täysin eri tavoin. 🙂

      Ihanaa uutta kuukautta Teija <3

  • Ihanat vanhat kuvat! Ja on teillä ollut huikea ruokailutila! rauhallinen vappu, eilinen töissä. Mut toisaalta perjantaina juhlittiin kunnolla Tallinnan suunnilla 🙂

  • KÄÄÄK toi otsista – muistan hyvin tuon tukkamuodin 🙂 ja toki myös olkatoppaukset sekä lappuhaalarit… 😀

    Vappu voi minusta olla rauhallinen tai menevä – kumpikin käy. Tänä vuonna ei poistuttu Espoosta Hgin hulinoihin mutta ensi vuodesta ei tiedä. Aurinkoa, hyvää ruokaa ja juomaa, yhdessäoloa, karvakaverin lenkitystä, valkovuokkokimppu metsästä, tippaleipiä ja simaa…siitä oli tämä vappu tehty.

    • Eiks oo mieletön otsis! Hih. Olkatoppaukset haki vertaistaan ja miksi kaiken piti olla niin isoa?

      Sama täällä kumpikin kyllä käy, mutta tuota alkoholia en enää niin nauti, koska jo ihan pienestä on veto veks ja se ei ole kivaa.

      Teidän vappu kuulostaa jetsulleen täydelliseltä ja kuvistakin päätellen olikin sitä. <3

  • Kiva kuvakavalkadi entisajan vapuistasi!
    Nuorena mekin hilluttiin ensin kaupungilla kiertelemässä ja sitten yleensä jonkun luona kotihipoissa. Ja sen meiningin sitten tietääkin.
    Nyt ei kaipaa minkäänlaista kovempaa menoa, mutta niitä Turun aikaisia vappupäivän jokirannan kiertelyjä kaipaan ja lasillista aurinkoisessa Blancossa!

    • Jokirannassa on kyllä ihanaa täällä Porvoossakin istuskella ja sellaista tehdäänkin kesällä, eli ymmärrän hyvin kaipuusi vaikka muuten ei enää nuoruuden bilettämisiä kaipaakaan. 🙂

  • Tylsä vapunviettäjä täälläkin, mutta eipä sitä lasten kanssa hirveään hillumiseen pysty ja jotenkin kivempi näin. Kivoja katsella näitä vanhoja kuvia.

  • En muista koska viimeksi vappuilin näin rauhallisesti. Grillikausi avattiin ja toki kesälle kippisteltiin, mutta ihan vaan kahdestaan kotosalla, koiralauman kera. ;)<3

  • Jos rauhallinen vappu tarkoittaa tylsää, niin sitten omanikin oli sellainen. Mies ja poika kainalossa, mikä sen parempaa :). Pari lasia kyllä meni skumppaa ja se kuuluisa päänsärkyhän siitä seurasi. Senkään takia ei tule enää juotua kovinkaan paljoa, kun jo pari lasia laukaisee migreenin :(.

    Ihanaa alkanutta viikkoa sulle, kaunotar! Unohtui edellisestä kommentista Nuxeihin toivotukset pois 🙂

    • Hih riippuu mistä vinkkelistä katsoo. 🙂 Juu sama täällä aina migreeni ja pulssi hakkaa, en saa nukuttua pulssilta, voi vanhuutta ei se vaan tule yksinään vaan moninaisin muodoin.

      Ihanaa uutta viikkoa sinulle Heli ja höpö, sinä oot, se kaunotar <3

  • Vappuaatto ei koskaan ole ollut iso juttu. Vapunpäivänä sen sijaan on kokoonnuttu eri kokoonpanoilla brunssilla tai lounaalla. Tänä vuonna oli miehen kanssa ikimuistoisin vappulounas Mandarin Orientalin notkuvien pöytien ääressä

  • Oi aikoja, oi vappuja! Hauskoja kuvia! Silloin aikoinaan tosiaan keskityttiin pitämään lystiä, kuvista viis; minulla ei montaa vappukuvaa ole.
    Meillä oli tänä vuonna lapsellinen vappu – miehen poikien perheitten kanssa vietettiin vappujuhlaa. Ja kuviakin otettiin 🙂
    Heleää helatorstaita!

  • Vietin opiskelevien kavereiden kanssa perinteistä opiskelijavappua ja hauskaa oli! Etenkin kun itse menin ihan juhlakuntoon pepsi maxista ja ensimmäiset kaverit halailivat ämpäriä jo kuuden aikaan illalla… :'D En määä jaksa riekkua enkä ole koskaan sellainen riekkuja ollutkaan – jaksan silti tanssia aina jatkojen jatkoille asti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud