Jumalainen Nuxe

Ranskalainen Nuxe on ylellinen sarja, jonka yhdessäkään tuotteessa en ole törmännyt pieneenkään pisaraan negatiivista. Nuxe on makuuni täydellisen elegantti ja ylellinen sarja. Talvella Nuxen hienostunut ominaistuoksu tuo lämpöä kylmien päivien keskelle, kesällä Nuxe kosmetiikka saa auringon roihuamaan vielä lämpimämmin. Luxustunteesta ja ylellisyydestä huolimatta tai oikeastaan ilokseni Nuxe on kuitenkin keskihintainen selektiivisen luokan sarja. 

Nuxen kasvojen-ja ihonpuhdistukseen tarkoitettu pesugeeli tuoksuu aidolle hunajalle. Olen monen monissa purkeissa törmännyt hunajan tuoksuun, mutta harvemmin näin aitoon, tuoksu on ihana. Suihkugeeli on aivan käsittämättömän riittoisaa, kermainen täyteläinen koostumus ja pari pisaraa ja koko vartalo on pesty puhtaaksi. Jättää ihon ihanan pehmeäksi eli hoitava koostumus luo tunteen, että olisin sivellyt vartalolle myös vartalovoidetta.


Oikealla Nuxen ylellinen suihkuöljy joka sopii kaikille ihotyypeille ja puhdistaa ihon hellävaraisesti manteliöljyllä. Koostumus täyteläisen kermainen ja öljyssä upeita kultakimalteita, jotka tuovat lisäluxusta käyttöön. Jättää myöskin ihon samettisen pehmeäksi ja on erittäin riittoisaa. Perinteinen Nuxen lämpöisen sylin tuoksu, jossa appelsiininkukkaa, magnoliaa ja vaniljaa. Ihania molemmat, aivan mahdotonta valita suosikkia!

Olen jo aiemmin kirjoittanut Nuxen upeasta kuivaöljystä, jota on jo toinen pullo menossa, koska siinä on tuote, jota ilman ei voi elää. Lisäksi perinteistä kuivaöljyä voi käyttää auringossa tai auringon oton jälkeen rauhoittamaan ihoa. 

Ruskettuneelle iholle lisähehkua tuo Nuxen Kultaöljy, jota voi laittaa myös kasvoille tai hiuksiin tuomaan lisähehkua kesäpäiviin. Vaikka kyseessä on öljy, kuivaöljy kuivuu hetkessä iholla raviten ihoa ja tehden ihosta silkinpehmeän. Kultainen hehku on kuitenkin tyylikkään hienovaraista eli pientä kaunista säihkettä tuomaan kesän hehkua. Kultaöljyn tuoksu sisältää appelsiininkukkaa, luumua, ruusua, kieloa, valkoista liljaa, vaniljaa ja meripihkaa. 

Jos rakastat Nuxen vartalotuotteiden ja kuivaöljyjen ihanaa tuoksua, on mahdollista viimeistellä iho Prodiqieux le parfum tuoksulla. Prodigieux tarkoittaa ihmeellistä, hämmästyttävää ja tavatonta ja juuri tälläinen Prodigieux parfyymi monella tapaa on. Parfyymiin on onnistettu täydellisesti vangitsemaan Nuxen ainutlaatuinen tuoksu, jonka ensituoksun kevyessä sitrusmaisessa vivahteessa voi aistia bergamottia, mandariinia ja appelsiininkukkaa. Sydäntuoksussa kukkii ruusu, gardenia ja magnolia. Prodigieux parfyymin viimeistelee mausteisen pehmeä vanilja ja kookos. Tuoksu hurmaa kesäpäivän ja sopii kepeydellään ja lämmöllään kesäiselle hiekkarannalle. 

Käytän ympäri vuoden aurinkopuuteria, jota nuoruudessani maahohteeksi kutsuttiin. Nuoruudessani oli vain yksi maahohde, joka kimalsi kirkkaammin iholla kuin kuumimmankaan kesäpäivän auringon säteet. Nuxen aurinkopuuterissa on erittäin hienostunut sävy, joka tuo juuri sopivasti päivetykseen lisähehkua tai talven kalpeille päiville sitä extra jotain. Tarkempi arvostelu tulee vielä kesällä isossa aurinkopuuteripostauksessa, joka on työn alla. Mutta eikö olekin jumalaisen kaunis ja ylellinen rasia, josta Nuxe nainen voi itseään peilata ja ihastella. 

Nuxe on täydellinen sarja tuomaan talvisiin päiviin lämpöä tai kruunaamaan kesäpäivät ja yhden yhtäkään moitteen sanaa en sarjasta keksi vaan olen aina vaan erittäin myyty ja iloinen, että hinta-laatusuhteeltaan Nuxe hakee vertaistaan ylellisen laatukosmetiikan saralla. 

Eilen oli kevättä rinnassa, aurinko paistoi kauniisti täydeltä terältä ja oli kivaa fiilistellä Nuxe tuotteiden parissa. Onko Nuxe tuttu merkki sinulle ja jos on, löytyykö sarjalta jokin oma suosikki?

Aurinkoista maanantaita toivottelee Nuxesta lumoutuneena Tiia


Nuxen tuotteista voit lisää lukea täältä Sokos ja tuotteet on saatu blogiin testiin, paitsi perinteinen kuivaöljy, jonka olen aiemman loputtua ostanut itse. 


38 thoughts on “Jumalainen Nuxe”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud