Lapsuudenkamut ja bonuksena kauhia kaksarikuva! hui!

Sofia söi sitruunaa, ai miksikö, no koska on lapsi.
Me juotiin pienenä mustapippurichilijuomaa.

Olipahan hyvä sun spray, en palanut lainkaan 
vaikka olimme koko päivän auringossa.

Eikä tuoksunut millekään, yleensä aurinkovoiteet ei tuoksu hyvälle.


Oikeasti kyllä tovin mietin laitanko tämän kuvan tänne, sillä kaikki muut kuvat ovat vallan säädyllisiä. Mutta voihan tätä ajatella myös opetustarinana, älä koskaan vedä leukaa sisään ainakaan ottaessasi triblaselfietä! Yy, kaa, koo, nee, siis jösses. Mutta kuvassa on aidon rehellisen hyvä meininki ja näiden tyyppien kanssa on vedetty rapussa sukkahoususillaan silloin kun elopainoa oli noin 20kg eli 4/5-vuotiaana, joten mitäs pienehköt vuosirenkaat kaulan osalta 42-vuoden ystävyydessä merkkaa. Toisaalta mietin myös onko jokin mopo karkaamassa jonnekin, jos en kehtaa enää näitä kauheampiakin kuvia tänne laittaa. 

Mitähän muuta ollaan tehty, rakennettu maja kusiaispesään, sivelletty Fairylla kallio ja laskettu fairykallio alas pulkalla, laitettu kävelykeppiin purkkaa ja kerätty kolikoita toivomuslähteestä, naukkaistu elämän ensimmäiset hömsyt, soitettu pilapuheluita ”puhelinlaitokselta päivää”, heitetty salaisia paketteja kadulle ja katsottu miten ihmiset toimivat pakettien kanssa, haastateltu kadulla ihmisiä mukamas radio-ohjelmaan kasettisoittimella jne. Vasemmalla olevan kamusen kanssa olemme toistemme lastemme kummeja ja oikealla olevan kamusen kanssa polut kohtasivat uudelleen, kuin ne eivät olisi koskaan erkaantuneetkaan. Ihan sama tuttu ystävä siinä. Tänään pohdittiin miten katsomme toisiamme, näemmekö keski-ikäisiä naisia vai näemmekö toisiamme katsoessa ne lapset joita olimme, kun tutustuttiin. Lapsuuden minät toisissamme näimme eikä niin mitään vuosirenkaita saatikka kaksareita. Hyvässä ystävyydessä näköjään toimii myös retusointihommelit. 
Missä viiskytkaksaria nyt? Kotona illalla omassa pihassa ja tarkoitus oli kuvata pinkkiä taivasta, mutta olikin kaksarikuvan jäljiltä selfieasennossa. Ihan tööt, mutta olipahan kiva päivä ja sain nauraa vedet silmissä ja vatsa ja kaksarit pulleana. 


Aurinkoista äitienpäivää tahi sunnuntaita kaikille!


*Eucerin saatu blogiin


64 thoughts on “Lapsuudenkamut ja bonuksena kauhia kaksarikuva! hui!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud