Olenko halpis, jos ostan vaatteeni ruokakaupasta?

Olenko halpis, jos ostan vaatteeni ruokakaupasta?
Perustin aikoinaan blogini hieman vastaiskuna kaikille elämän kohokohdille. Ei niin ettenkö ajatellut kohokohdista kertovani vaan niin etten lähtisi stailaamaan elämääni. Muiden kauniiden ja tyylikkäiden blogien paine on kuitenkin vaikuttanut alitajuntaani ja oli kuka tahansa Instagram tilistäni mitä tahansa mieltä, instaa olen kuitenkin pyrkinyt viilaamaan eli etten sinne lähetä niitä rumimpia ja suttuisimpia kuvia. Miksi asia on näin ei hajuakaan, muuta kuin juuri se muiden parempien ja kauniimpien instatilien ihailu ja myöskin tilien aiheuttama paine on laittanut viilaamaan omiakin kuvia. Koska kyllä omasta mielestäni tyylikkäitä ja kauniita blogeja ja instatilejä on kivaa seurata, ovat kuin parhaimpia naistenlehtiä, blogimaailman Vogueita. Esimerkkinä vaikka Rosie Londoner, oi  miten hieno ja tyylikäs tili, bloggaaja kuin filmitähti. Matkisin Rosieta varmasti jos peppu olisi mini ja sääret kilometrin korkuiset, hiukset tuuheat kuin leijonanharja ja joku haluaisi tämän kauneuden maksaa kuvia vastaan ulkomaille eri kohteisiin. Oi kyllä matkisin minkä ehtisin, jos osaisin ja olisi paketti kasassa ja no jos en olisi jo näin vanha. 

Blogin olen sitten koko ajan pitänyt taasen maanläheisempänä, mutta toki on tännekin niitä instakuvia päätynyt ja esimerkiksi tuotepostauksissa olen yrittänyt erityisesti viilailla niitä kuvia, huom. siis omasta lilliputtiperspektiivistä. Välillä on mielestäni surullista, että omakin blogi sortuu tähän, koska jokaisen blogin henki on juuri se oma persoonallisuus. Jos blogi on ollut tyylikäs alusta asti, on se blogin henki ja kokisin, että kyseinen henkilökin on tyylikäs. 

Pidän vaatteista ja pukeudun asiallisesti ja myös hyvin röntästi täällä maaseudulla, mies esimerkiksi  häpeää vaaleanpunaisia ikivanhoja Crocseja ja mitä enemmän  häpeää, sen varmemmin pidän. Maksan mieluusti enemmän asusteista, esimerkiksi laukuista, no mitä pötypuhetta, en nyt mitenkään mieluusti, mutta JOS maksan niin laukut, huivit voivat olla hintavampia, mutta muutoin rakastan halpislöytöjä. Ne halpislöydät toki saavat olla myös niitä merkkivaatteita, ei ole väliä, kunhan Nuuskamuikkunen saa kivan tunteen, tämä vaate oli löytö!

Nämä lärvikuvat ovat tässä koska, ylempi kuva päätyi instaan vaikka naamataulu on mielestäni parempi alla olevassa kuvassa. No miksi näin, no katsokaa alla olevan kuvan kaula-ja dekoltee alueen ryppyjä, järkyttävää! Eli yllä olevaan kuvaan levitin kädet laajalle, jottei ryppyefektiä tulisi, eli pyrin maximaaliseen hyvään tulokseen. Olenko ulkokultainen, no kyllä se on myönnettävä, olen!

Toppi Lidl 7e, Neule Lidl 10e, housut KappAhl alerekki 15e,
kengät Hilfiger alesta 23e. 

Toppi Lidl 7e



Lintuneule Lidl 10e ja musta toppi Lidl 7e



Lila neule Lidl 10e ja toppi Lindex ale 15e
Voisin toki vaieta ja esittää, että kyseiset vaatteet ovat jostain muualta, jopa kalliita tai joitain salaperäisiä löytöjä. Moisesta huijauksesta olisi kuitenkin noloa jäädä kiinni ja oikeastaan on oikein hauskaa hauskuuttaa ihmisiä omana insidejekkuna, silloin kun kehuvat vaatteita ja vastata töräyttää ”Lidl”. Jännä miten siitä tulee sellainen lievästi kiusallinen tunnelma, jota on vaikea sormella kohdistaa. Olenko nolo jotenkin, että paljastuin, että vaatteeni ovat auttamattoman halpikset tai nolottaako kysyjiä, koska olettivat jotain muuta tai pelkäsivät paljastavansa suuren salaisuuteni eli halpaakin halvemmat vaatteeni. Miten seuran taso, muutunko jotenkin ”halvemmaksi”, koska vaatteeni ovat ruokakaupasta? Nimittäin vaatteiden kehujia on ollut yllättävän paljon eli tästä päästäänkin kysymykseen miten paljon ratkaisee brändi? Miksi esimerkiksi kirppistely on muodikasta ja jopa persoonallista, mutta ruokakaupasta ostetut vaatteet mielikuvana kuulostavat omaankin korvaan epäseksikkäältä? Se jos mikä on varmaa, Lidlistä vaatteiden ostaminen ei vaan kuulosta tyylikkäältä, koska Lidl on ruokakaupoista se halpa. 


Miten olisi mahdollista brändätä asia tyylikkäämmäksi? Auttaisiko joku kaikkien ihailema julkimo, joka vetäisi Lidlin vaatteet päälle ja kaikki seuraisivat perässä. Silloin kun joku kuninkaallinen kietaisee jotain halpista päälle, loppuu kyseinen vaate kaupoista heti. Tämä aihe on kyllä niin loputtoman mielenkiintoinen, koska toki on tuotteiden laatu, mutta niin suuri osa perustuu ihmisten mielikuviin. Joskus olisi mahtavaa vapautua mielikuvista ja ehkä pukeutumalla Lidlin vaatteisiin on osa tätä vapautumisprosessia, omaa pientä kapinaa kulkea erilaisia polkuja tai sitten kyseessä on vain kivat vaatteet jotka olen saanut ostettua edullisesti? Vai onko koko tämä keskustelunaihe jo ylimielistä, ylimielistä määrittää joku asia halvemmaksi kuin toinen, mitä te luulette? Perustuuko halvemmaksi määrittäminen minullakin omiin mielikuviin. Mikä on oikeasti halpaa, pikemminkin halpamainen huono käytös, epäaitous jne. Voiko vaate edes tehdä halvaksi, ihminen joko on tai ei ole, nimittäin sydämen sivistynyt ja se onkin kaunein vaate mitä kukaan voi kantaa ja vieläpä aika halpa. 


Oli miten oli, miksi maksaa paljon, kun voi maksaa vähemmän? Mitäs hih tykkäätte meikäläisen asukuvista?

Onko sinulla vaatteita Lidlistä yhden yhtäkään ja oletko kirppistelijä vai hifistelijä vai sekalainen mix, kuten täällä? Jos sinulla on joku superruokakauppalöytö, paljasta ihmeessä. 🙂

Aurinkoista sunnuntaita kaikille ja nyt laulattaa Lidlin mainos, Lidl on halpa. 😉



171 thoughts on “Olenko halpis, jos ostan vaatteeni ruokakaupasta?”

  • Itse juurikin tykkään siitä, et ei blogeissa esitellä vain sitä kallista… Ja todellakin halvat ja Kivat löydöt on mielenkiintoisia ja itse Tykkään lukea niistä! Ehkä siksi ku itse en oo mikää merkki ihminen!
    Ollaan Me sellaisia ku ollaan, ei lähetä muuttaa itseämme miksikään muuksi mitä ei olla!
    Ihanaa Sunnuntaipäivä! <3

    • Ihan sama, kaikki liian kallis ja stailattu siis huom. minulle on tylsää. On kivaa kun on vaikka juttuja pihistä ja panosta, koska kyllä tykkään molemmista. 🙂

      Kiitos kovasti Kata Maria ja aivan ihanaa sunnuntaita <3

  • Itse en ole koskaan hävennyt ostaa/käyttää ruokakauppojen vaatteita. Joskus joku opettaja tokaisi meille aikuisopiskelijoille, että tavarataloista EI VOI ostaa vaatteita!? – Siis mitä… 😀
    Niin ja kyllä olen ostanut vaatteita myös Lidlistä 🙂

    Mukavaa sunnuntaita <3

    • Miten voi joku noin sanoa, niin junttia, voi huoaahh. Kaikkein epäedustavin vaate on sivistymättömyys. Hieno ihminen on hiljaa. Hölmö ope!

      Kivaa kuulla ha kivaa sunnuntaita <3

  • Just eilen mietin ihmisiä, jotka ostavat useiden satojen eurojen laukkuja, takkeja tms. Sitten jotain LV:ia kannetaan siinä käskynkässä sen näköisenä, että mullapa on tällainen. Mulle merkillä ei ole niin väliä, jos vain muuten on kivannäköinen ja sopii mulle, nytkin arkikäytössä on vitosen maksanut olkalaukku. Kalleimmat ostokseni (jos telkkaria ei lasketa) ovat olleet yli 400€ iltapuku, josta kyllä maksoin reilusti vähemmän henkilöstöedun ansiosta sekä Espanjasta mittatilaustyönä hommattu bata de cola -laahushame. Flamencoon kyllä voin syytää rahaa, samoin teatteriin, konsertteihin ja reissuihin… Ja jos merkeistä vielä puhutaan, tykkään tosi paljon Lindexin vaatteista. Lidlissä olen keskittynyt lähinnä paistopisteen antimiin… Mukavaa sunnuntaita!

    • LV huumaan en ole lähtenyt koska niin kallista ja koska myös on kaikilla, niin jotenkin status on kärsinyt, samoin kuten aikoinaan Burberryn ruudulla kuorrutettiin koko asu. Tavallaan tuote kokee konkurssin kun sitä näkee teinitytöilläkin. Näin siis omalla kohdalla, eli henkilökohtainen asia tämäkin. Mutta LV:n hinnalla saa vaikka kolme Korsia, niin…

      Juu ja sama täällä, jos jotain oikein haluaa, se voi maksaakin, mutta perusjutuista en viitsi maksaa.

      Mukavaa sunnuntaita <3

  • No mulla on tuolta Lidl:stä leggareita ja mun memppari raitapaita. Olin niin happy kun sinne tuli vaatetta myyntiin myös meille isoille tädeille. Mistä vaatteen ostaa, on toisarvoista. Vaatteessa tärkeintä on, että se tuntuu omalta päällä. Oot ihana Tiia ja kiva kun juttelet näistäkin asioista avoimesti.
    Haleja <3

    • Viisaita kirjoitat ja näin juuri! Juu mitäs näitä häpeämään ja minä kun kuitenkin pidän myös vaikka hieman arvokkaammista käsilaukuista, mutta en missään nimessä haluaisi kaiken olevan merkkiä, se on jopa jo hassua.

      Haleja <3

  • Voi miten mielenkiintoinen keskustelunavaus! Minusta tyylikkäintä on, jos osaa pukeutua itselleen mieluisesti ja onnistua näyttämään hyvältä ilman, että yhtään tarvitsee katsoa vaatteiden ja asusteiden merkkiä. Olisihan se kaikkein helpointa mennä ison lompakon kanssa merkkiliikkeeseen ja ostaa "varmasti tyylikästä".
    Minulla on montakin Lidlin urheiluvaatetta. Lenkkaritkin, joita on kehuttu ihan hirveästi ja aina on tullut kehujalle hämmästys, kun paukautan ostopaikan :). Ja mikäpä sen ilahduttavampaa, kun jauhelihaostosreissulla tarttuu kiva mekko matkaan Cittarista!
    Itselläni ei ole sellaista paloa pukeutumiseen ja muotiin, että minun pitäisi tai edes osaisin aina olla tyylikäs. Pikkukaupungissa elämä on siinä mielessä armollista, että ihmisiä harvemmin arvioidaan pukeutumisen perusteella. Ja niin sen pitäisi olla kaikkialla.
    Ps. Kivoja asuja. Tuo punainen toppi näyttää aivan ihanalta. Nyt on mennyt minulta Lidlin tarjous ohitse!

    • Samaa mieltä, ei se merkki vaan miten vaatteensa kantaa ja miten niitä yhdistelee. Ja hieno ei voi koskaan olla hieno, jos on tympeä tyyppi, siinä ei merkit auta niin mitään.

      Lidlin urheiluvaatteita on paljon kehuttu, joten toki myös vaatteet ovat hyviä siinä missä nekin.

      Ihan samaa mieltä, jauhelihaostoksilla on aivan mahtavaa, kun siinä sivussa löytyy joku kiva vaate. Vaateostokset nykyään ovat mielestäni aika rasittavia, mutta toki joskus minäkin innostun ja karkaa mopo käsistä. 😉

      Tuo punainen toppi kun on hieman ruskettunut, niin se on siinä.

      Tällä viikolla ostin nuo, eli vielä voi hyvin olla. 🙂

  • Tyyliä ei voi ostaa rahalla. Voi olla vaikka mitkä vuittonit ja guccit, mutta silti onnistuu näyttämään halvalta. Tai sitten on kivasti yhdistellyt Lidlin vaatteet ja näyttää hyvältä, niin kuin sinä. Olen äärimmäisen laiska ostamaan vaatteita, joten kuljen vuosia samoissa rytkyissä. Suloista sunnuntaita <3

    • Marika olet aina ollut supertyylikäs ja naisellinen nainen ja kaikki ne sun korkkarit. Mutta toki sitä itseään määrittelee esim. myös arkilookin myötä eli kokonaisuutena eikä vaikka työpaikka uniformun mukaan. <3

      Ihanaa sunnuntaita Marika <3

  • Lidlistä en ole koskaan vaatteita ostanut; melko harvoin siellä kyllä tulee käytyä ja toisaalta ainakaan meidän Lidlissä ei ole kokeilumahdollisuutta, harvemmin ostan vaatteita kokeilematta – paitsi jos kotoa jo löytyy samaa mallia ja tiedän koon taatusti natsaavan. Itse en tosin kieroon katso jos joku sanoo Lidlistä shoppailevansa, päinvastoin on ihan superia jos sattuu sieltä löytämään itselleen sopivia ja vieläpä kivannäköisiä vaatteita! Noista sun vaatteistasi ei tosiaankaan nimittäin tule Lidl tai ylipäätään mikään halpiskauppa mieleen. 🙂

    • Juu ei siellä voi kokeilla, mutta kun palautusaika on 2vkoa, niin palautan seuraavalla ruokareissulla ja eipähän muuten ole pahemmin tarvinut palautella. 🙂

      Näen kyllä yleensä vaatteesta sopiiko, mahtuuko istuuko ja Lidlin vaatteiden koot jo tiedän hyvin kokemuksesta. 🙂

      Niin samaa mieltä, ei nuo näytä halpisvaatteilta vaan niissä on tosi kiva ja raikas suunnittelu, tykkään kovasti. Kiitos Mira <3

  • Hyvä postaus Tiia! Minusta sillä onko vaate halpa tai kallis ei loppupeleissä ole yhtään mitään väliä. Esim. Gloriassa – joka kuitenkin on MUOTILEHTI (huomaa ISOT kirjaimet) – on samaan stailaukseen yhdistetty sekä halpaa että kallista. Halpisketjuista tai jopa Lidlistä voi siis löytää helmiä. Olen itse ostanut Lidlin kenkälaarista legginsit, jotka ovat yhdet lempparini ulkoilussa sekä myös yhdet ulkoilukengät. Erittäin toimivia ja palvelleet minua hyvin. En ole häpeillyt jos joku on kysynyt niiden ostopaikkaa.

    Vaatteiden sekä asusteiden osalta sanoisin, että se miten ihminen kantaa vaatteet tai miten hän yhdistelee niitä on paljon enemmän merkitystä kuin sillä kuinka monta euroa hintalapussa on koreillut ostohetkenä 🙂 Itse kierrän myös kirppareita todella paljon ja teen esim. Fidas hyviä retrolöytöjä "mummojen siivousmekkoja".

    En kiellä sitä ettenkö myös ihailisi ja haluaisi omistaa merkkituotteita ja vaikka LV:n käsilaukkua tai Hermesin huivia mutta silti voin myös shopata halpiskamaa. Olen itse käyttänyt tolkuttomasti rahaa kenkiini (joita on varmaan jo yli 180 paria) mutta todellakaan kaikki niistä eivät ole kalliita. Minna Parikat ovat sieltä kalleimmasta päästä mutta löytyy myös niitä kirppiksen 3-5 euron kenkiä.

    Aurinkoa ja iloa päivääsi sateesta ja pilvistä huolimatta 🙂

    • Niinpä ja Gloria on ns. Suomen Vogue ja sielläkin osataan mix and match. 🙂 Kirpparit, alet ja sitten joskus joku juttu on vaan saatava maksoi mitä maksoi. Minulla ei ole 180 paria kenkiä, mutta laukkuja on hävytön määrä, tosin häviän hurjasti tuolle kenkämäärällesi kuitenkin.

      Minna Parikat on haaveissa, mutta sitten se vasta tuntuukin hyvältä kun sellaisetsaa joista on kauan haaveillut.

      Ihanaa sunnuntaita ja täällä on paistanut koko päivän aurinko, ihanaa. <3

  • Kiva postaus! Itsekin olen ostanut vaatteita myös Lidlistä (ja Prismasta, Citymarketista yms) ja koen, että ulkonäöllä on väliä, ei hankintapaikalla. En ymmärrä, miksi merkki on se joka ratkaisee, tai hinta. Jos kukaan ei tiedä (tai et olisi kertonut), noita vaatteita voisi luulla juuri joksikin ihan muuksi! Kiitos aiheellisesta ja tärkeästä kirjoituksestasi!

    • Sepä se, mutta olen sellainen jänkhä, että haluan kertoa mistä on ostettu, enkä ainakaan esittää, että vaatteeni ovat kalliimmat kuin ovatkaan. Onhan täällä paljon merkkikäsilaukkuhja, Burberryn Ponchoa, Hilfigeriä ja niin edelleen ja kyllä sinne joukkoon Lidl mahtuu. 🙂 Kiitos sinulle ja ole hyvä. <3

  • Tiia, minä sanon aina, että se on ihan sama, että mistä vaatteensa ostaa. Ostaako Anttilasta, ostaako Primasta vai ostaako Stockkalta. Pääasia on se, että itse viihtyy ja ostaa oman näköisiä vaatteita. Minäkin ostan ihan mistä vaan, jos sattuu omalle kohdalleni mun näköinen vaate. Voin ostaa Anttilasta, voin ostaa design vaatteen, ihan mikä vaan, kunhan se on mun näköinen. En osta siksi, että se olisi joku tietty merkki, vaan siksi, että minä TYKKÄÄN siitä. Ole oma itsesi ja tee juuri niin kuin sinä haluat. Se on juuri se juttu, että elämme juuri omaa elämeemme ja teemme juuri niin kuin me tahdomme. Ei niin, että tekisimme niin kuin joku toinen meidän tahtoisi tekevämme. Me ollaan juuri omia aitoja itsejämme. Se on se pointti. Huomenta vaan ihanuus.

    • Niin sanot ja allekirjoitan sanomisesi. Ihmisen oma juttu ratkaisee ja miten vaatteensa kantaa, ei merkki. Jos pelkkiin merkkeihin kuorruttautuu voi olla joko paljon rahaa tai voi se olla itsetunnon boosteriakin.

      Nimenomaan teemme juuri kuin tahdomme, emmekä siksi mitä muut ajattelee tai muut tahtoo. Se on se juttu, hyvää iltapäivää ihanainen Maiju <3

  • Lidlissä käyn paljon ja työkaverit nauraa, että missä mää olen torstaiaamuna ku tuun hieman myöhemmin töihin. Sit ne hoksaa, aa se on lidlissä 🙂 Ostan sieltä yleensä trikoovaatteita ja ne on tosi hyviä ollut ainaki mulla. Leggingsit, t-paidat, tunikat jne. Enkä häpea asiaa yhtään. Olen julkisesti köyhä lähihoitaja ja koska tykkään vaatteistä, ei minun palkallani osteta merkkivaatteita. Näin se vain on. Joidenkin mielestä "litukka" on köyhien kauppa, mutta minähän olen köyhä 😀
    t:Sanna

    • No sinnehän pitää mennä to ja ma aamuisin, jotta saa mitä haluaa. Menevät kuin kuumille kiville. 🙂 Näin voi tietämättömät ajatella, mutta menettävät sitten aika paljon kun eivät käy Lidlissä. 😉

      Onneksi on Lidl, vai mitä. <3

  • Minä tykkään juuri näistä edullisista vaatepostauksista, ei mulla ole mahdollisuutta laittaa montaa satasta vaatteisiin ( ei sen puoleen mihinkään muuhunkaan ) ja on ihana huomata, etteinse tyylikkyys ja hyvältä näyttäminen todellakaan ole kiinni rahapussista vaan jostain ihan muusta! Ja on ihana tehdä nouta edullisia löytöjä, Lidlinkin valikoimaa olen katsonut nykyään ihan uudella silmällä, kiitos sinun, ainoa harmi on,ettei siellä ole sovitus mahdollisuutta, kun koko aina välillä arveluttaa! Jatka juuri näin kaunokainen!

    • Juu no mutta Lidlissä on kahden viikon palautusoikeus. Minä ostan ja palautan ja jos joku koko arveluttaa voi ostaa molemmat koot ja palauttaa toiset tai vaikka molemmat. Yleensä ei tarvitse palauttaa mitään ja tunnen toki jo Lidlin koot ja valikoimat.

      Juu siellä on kivaa kauhoa laareja ja Lidl kauppana ruokapuolena on jo vienyt suomalaisten sydämen, josko pian tuo vaatepuolikin. ;=

      Ihanaa päivää Anu <3

  • Lidlistä en ole koskaan vaatteita ostanut, koska käyn siellä niin harvoin (lue: sijainti väärässä paikassa). Mutta jos kävisin Lidlissä useammin, taatusti ostaisin. Olen kuullut todella monen henkilön suusta, että Lidlin rievut ovat laadukkaita ja kestävät pitkään. Sitä paitsi ainakin sinun asukokonaisuudet kuvissa ovat tosi nätit. Itse ostan vaatteeni periaatteessa juurikin niistä ruokakaupoista eli Prismasta tai Cittarista. Lindexiltä tarttuu usein myös jotain mukaani.

    • No ne on laadukkaita, ole niin monet ostanut, ettei nyt niin mitään eroa laadussa vaikka Henkan ja Maukan kanssa. Tämä ns. "laaduttomuuskin" perustuu ihmisten mielissä ennakkoluuloihin. Voi miten monet kalliimmat merkitkin tehdään samassa tehtaassa Kiinassa.

      Lindexin Holy&White on oma lempparisarja Lindexillä, noudattaa juuri tätä samaa tyyliä mikä näissä postauksissakin on.

  • Voi kuule, aivan ihanaa kuulla avautumista rennosta pukeutumisesta 🙂 Mulla löytyy jokunen Liiderin toppi, leggareita ja sukkiksia ainakin. Oompa ostanut sieltä joskus kivat farkutkin, mutta ne haalistui ikävästi pesuissa ja jäivät sitten käyttämättä. Mutta on tehnyt hyviä löytöjä mm Cittarista ja Prismasta, viimeksi eilen, Cittarista löytyi ihana Torstain ulkoilupusero jollaista etsinyt. Mun vaatekaappi on yks suloinen sekamelska, merkillä ei niin väliä kunhan se vaate on mun näköinen!

  • Niinkuin se on niin että tyylikkyys ei katso hintalappua vaan se lähtee korvien välistä!!
    Ei ole mitään järkeä laittaa satasia vaatteisiin jos ei osaa kantaa niitä tai pukeutua..halppis vaatteillakin voi olla tyylikäs ,on vain persoonasta kiinni!! Nättejä vaatteita nää viime osot!!! terv.anjamerja

    • Niin totta, tyyliä ei voi ostaa se on niin totta ja vaatteet tulee osata kantaa. Toki hoikkeliinit esim. kantaa ne kauniimmin kuin meikäläinen täällä, mutta siltikin.

      Niin totta, kaiken ratkaisee loppupeleissä se ihminen siellä vaatteiden sisällä. <3

      Kiitos minäkin tykkään, että nyt tuli hyvät löydät. 🙂

  • Aivan mahtavaa! Mulla itsellä on ollut hieman opettelemista siinä ettei kaiken tarvii olla aina hinnakasta ollakseen hyvännäköistä. Sulla on hyvä tyyli 🙂 Ihanat noi sun autossa otetut selfiet! Postasin tässä just blogiini omista selfieistä – ei oikein ole mun juttu, mutta välikö sillä 😀

  • Olen ostanut Lidl:sta alusvaatteita ja yhdet kengät. Yleensä kyllä katsastan keskiosan korit, että mitä sieltä löytyy. Yhdessä vaiheessa kävin kaupassakin Lidl:ssä useammin nyt taas jäänyt. Vaatteiden tyylikkyys ei todellakaan ole kiinni hintalapusta vaan taidosta yhdistää värejä ja asusteita.
    Itselläni on usein Chanelin laukku ja parinkympin mekko tai merkkilaukku ja varvastossut 😉

    • Ihan sama meininki, tosin minulla ei ole Chanelia eikä Vuittonia, mutta kuitenkin, kalliimpaa ja halvempaa sulassa sovussa. :)Ehkä se tuo myös sen jujun siihen pukeutumiseen ja persoonaa. 🙂

  • Niinkuin moni on tossa jo sanonutkin, ei tyylillä ole hintalappua! Sä olet mun mielestä aina ihan älyttömän tyylikkään ja hyvinpuetun näköinen kun nähdään, eikä sillä ole mitään väliä mistä ne vaatteet on. 😀 Mä pihistelen itse monesti just vaatteissa, mulle riittää että on luonnonmateriaalia (koska kaikki muut sähköistyy mulla, tein niille mitä tahansa). Kenkiin pistän rahaa, koska mun jalat huutaa huonoissa kengissä tuskissaan. Ja niihinkin pistän rahaa vain sen takia että olen löytänyt sen yhden hyvän merkin jonka kengät on mun jaloille ihan täydelliset. Kosmetiikka onkin sitten ihan eri asia.. :'D

    • Niin juuri kukin laittaa rahansa mihin tykkää ja meikäläisen kosmevarasto taatusti kalpenee sun Maceille ym. mistä en edes mitään ymmärrä. ;

      Kengissä mukavuus on sellainen arvo, että siitä kannattaakin maksaa. 🙂 Ihan samaa mieltä. Jokainen valikoi ne omat mielijutut joihin mieluiten rahaa syytää. Minäkin kun olen aikamoinen keräilijä, niin eihän sitä voi kaikkea ostaa, etenkään kalliilla. 😉 Ihanaa olla nainen. <3

  • Voi Ystäväni! Miksi meillä naisilla on ajatus, että pitää sanoa mistä joku on ostettu tai onko se alesta! Ei toinen sitä tiedä jos ei sano tai hintalappu roiku missään. Ja hinnakkaiden vaatteiden laatu ei ole aina niin hyvää kuin hinta antaisi olettaa!

    Vaatteesi ovat niin kauniita, ja en olisi tiennyt että ne on alerekistä tai Lidlistä jos et olisi sanonut! Nokka pystyyn vaan ja jos joku kysyy että mistä vaate on kotoisin, niin täytyy sanoa että jostain …. mmmm kaupausta ulkomailta 😀

    • Niinpä tämäkin on kyllä oikeaa naisten kouhotusta, sillä miehet tokkopa mihinkään vaatteiden lappusiin tuijottelee.

      Tuokin totta, hinta ei aina valitettavasti takaa laatua!

      Hihi juu nämä ovat Lontoosta tai vielä parempaa Pariisista tai Nykistä. 😉 HIh.

  • Olen ihan samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa. Citymarketista olen tehnyt pari todella ihanaa löytöä ja ostin viimeksi sieltä tyylikkään käsilaukun. Pari viikkoa sitten kuvasin perjantaivideolle Citymarketin sovituskopissa mekkoa, johon ihastuin, mutta joka ei valitettavasti laskeutunut kivasti. Ehkä käyn sitä vielä sovittamassa alusmekon kanssa.

    • Juu aina ei istu kauneinkaan mekko, oli se kallis tai halpa. Täytyy tulla katsomaan tuo video, nyt ollut niin kiirusta, että tänään vastaan monen päivän kommentteihin vaikka ulkona vielä paistaa kauniisti aurinko. 🙂

      Käy ihmeessä vielä sovittamassa. <3

  • En Lidlistä, mutta Prismasta kyllä. Lidli on vaikeasti päättävissä, Prisma vieressä. Pääosin urheiluvaatteita. Sen sijaan rakastan löytöjä verkossa, jaksan selata uudelleen ja uudelleen eri sivuja alejen aikaan.

    Itselleni tärkeintä on materiaali, olen kranttu ja suurin osa vaatteista pitäisi olla luonnon materiaaleja. Monesti syynään materiaalin ensin ja vasta sitten sovitan. Istuvuudestakaan en tingi. Sen jälkeen vasta katson hintalappua ja voikin miettiä haluanko tai tarvitsenko vaatetta. Etenkin nyt kun paino on pudonnut ja vaatteet jää nopeasti väärän kokoisia. Reissuissa jos on Primarkkia niin kannan kotiin treenivaatteita urakalla.

    Mihin sitten törsään? Laukkuihin. Vaadin laatua kengiltä ja takeilta, olen valmis maksamaan paljonkin mutta kyllä ne Longchampin laukut ovat se paheeni. Sentään käytössä kaikki ovat. Talvitakit saavat maksaa. Samoin ulkoilukamat, mutta oletan niiden myös kestävän. Samoin etenkin talvikenkien.

    Mutta ne laukut. Ei mitään logiikkaa miksi niistä olen valmis maksamaan mutta ne on kyllä mun juttu.

    Miten muut sitten pukeutuvat on itselleni ihan sama. Tyylikkyys ei vaadi suuria summia minusta ainakaan ja toisaalta ne luksusmerkitkin saa näyttämään halvoilta jos vaatteen kantaja ei koe oloaan niissä hyväksi.

  • En Lidlistä, mutta Prismasta kyllä. Lidli on vaikeasti päättävissä, Prisma vieressä. Pääosin urheiluvaatteita. Sen sijaan rakastan löytöjä verkossa, jaksan selata uudelleen ja uudelleen eri sivuja alejen aikaan.

    Itselleni tärkeintä on materiaali, olen kranttu ja suurin osa vaatteista pitäisi olla luonnon materiaaleja. Monesti syynään materiaalin ensin ja vasta sitten sovitan. Istuvuudestakaan en tingi. Sen jälkeen vasta katson hintalappua ja voikin miettiä haluanko tai tarvitsenko vaatetta. Etenkin nyt kun paino on pudonnut ja vaatteet jää nopeasti väärän kokoisia. Reissuissa jos on Primarkkia niin kannan kotiin treenivaatteita urakalla.

    Mihin sitten törsään? Laukkuihin. Vaadin laatua kengiltä ja takeilta, olen valmis maksamaan paljonkin mutta kyllä ne Longchampin laukut ovat se paheeni. Sentään käytössä kaikki ovat. Talvitakit saavat maksaa. Samoin ulkoilukamat, mutta oletan niiden myös kestävän. Samoin etenkin talvikenkien.

    Mutta ne laukut. Ei mitään logiikkaa miksi niistä olen valmis maksamaan mutta ne on kyllä mun juttu.

    Miten muut sitten pukeutuvat on itselleni ihan sama. Tyylikkyys ei vaadi suuria summia minusta ainakaan ja toisaalta ne luksusmerkitkin saa näyttämään halvoilta jos vaatteen kantaja ei koe oloaan niissä hyväksi.

    • Sama heikkous laukut! Mukava materiaali on kyllä kaiken a ja o ja etenkin kaikissa kotivaatteissa, yöpuvuissa, matkustuksessa jne. vaalin mukavuutta, mutta sitten kun lähden kaupungille, niin voi olla tuollaista tekokuitua. Mutta helteellä tekokuitu ei ole kyllä kiva ja monesti vaatii vaikka puuvillaa alle. :9

      Longchamp on ihana merkki ja ensimmäinen merkkilaukkuni hmmp. taisin olla lukion ekalla oli Longchamp ja kävin sen itse kesätyorahoilla ostamassa. 🙂

      Ihan totta tuo viimeisin kommentti, tyyliä ei voi ostaa, se joko on tai ei ole ja mikä sitten on tyylikkyyttä, no sehän on sitten jokaisen katsojan silmissä.

      Ihanaa päivää Satu. <3

  • Minäkin ostan vaatteeni milloin mistäkin ja harvoin maksan mistään kalliimmasta vaatekappaleesta täyttä hintaa. Lidlistä olen ostanut alusvaatteita, sukkia ja urheiluvaatteita. Varsinkin Lidlin juoksushortseihin olen todella tyytyväinen, mulla onkin niitä jo kolmet =D Cittarista ja Prismasta teen myös välillä löytöjä. Hinta, tyylikkyys ja laatu eivät mielestäni läheskään aina kulje käsi kädessä.

    • Kaikki kehuu Lidlin sporttipuolta, mutta koska en juokse enkä jumppaa, niin en tiedä niistä mitään. 😉

      Näin on, eivät todellakaan kulje käsi kädessä. 🙂

    • Täysin ymmärrettävää ja johonkin pitkäaikaiseen ja kestävään hyvinkin voi käyttää, se on sijoutus. Mekin ostettiin 400e lamppu ja koen, että se on forever lamppu. Tosin se ei juuri valaise, hehe, eli oliko järkee hei, ei tainnut olla. 😉

  • Mulla on lidlin tissiliivit ja hyvät on näille ketunnaamoille. Mä ostan tarjoustalosta vaatteet eikä nolota!

  • Tää postauksesi oli loistava Tiia! Ja minä tykkään sinun blogistasi nimenomaan, koska se on helposti lähestyttävä. Itse ostan vaatteita milloin mistäkin, pääasia , että itse viihdyn ja se on minun näköinen. Viime kesänä Lidlistä lähti mukaan muutama kesämekko, jotka on olleet aivan huippu hyviä laadultaan, ja vain muutaman euron hintaan. Nuo sinun Lidlin topit on itse asiassa todella hyvännäköisiä, koska olet ostanut ne? 😀

    • Ihanaa kuulla ja hei samaistua pitää voida. Aina vaan harmittaa ettei tavallista naista valita kamppiksiin vaatteiden suhteen vaan joko pitää olla xxl tai sitten langanlaiha, mutta meitä tavallisia on suurin osa, meille ei kukaan mainosta niitä vaatteita. Tämäkin postaus kun on herättänyt hurjana mielenkiintoa ja ihan Lidlin vaatteet. 🙂

      Tällä viikolla ostin kuule eli hyvinkin voi vielä olla ja hei nuo neuletakitkin on tosi kivoja. 🙂 Täälläkin muuten on Lidlin kesämekkoja ja hei huomenna muistaakseni niitä tulee taasen. 🙂

  • Mää ostan kaikki vaatteeni ruokakaupoista (Lidl, Citymarket, Prisma, Halpa-Halli) tai kirppareilta. Enkä koe itteeni sen takia huonommaksi tai tyylittömämmäksi mitenkään. Ja sitäpaitsi, Lidlin vaatteet on aika kestävää kamaa. Mulla on monetkohan caprilegginsit sieltä ja ne on kolmatta kesää käytössä nyt. Ja yhet ballerinat on nyt toista kesää käytössä ja ostinpa sieltä eilen uudetkin sellaiset. Mää oon semmonen, ettei mua kiinnosta vaatekauppoihin meno yhtään. Gina tricotissa voin käydä sen verran, että haen lisää niitä ihania pitkiä toppeja, jotka kestää käytössä vuosia. Heh, en siis oo shoppailija ollenkaan. 😀 Mutta tää kaikki on hyvin pitkälle mielikuvahommaa. Mainosten ja muun kautta ihmisille luodaan mielikuvia asioista. Ja jostain syystä halpaa pidetään huonona. Onko halpa ruokakauppa (kuten Lidl) huono ruokakauppa? Ei mun mielestä. Halpa on joissain asioissa huono, kait. Vaan eipä se kalliskaan oo aina hyvää. Että otapa tässä nyt selvää mikä on hyvää… 😀

    • Niinpä ja koska et olekaan tyylittömämpi!

      Lidlin vaatteet ovat todella kestäviä, olen käyttänyt sieltä vaikka mitä, farkkuleggareita kenkiä jne, hyvin kestää siinä missä muutkin. Ennakkoluuloja ihmisillä aina.

      Hyviä asian pyörittelyjä, juuri näin paljon on mielikuvissa vikaa, koska ehkä ennen vanhaan halpa oli huonoa, mutta tänä päivänä asia ei vaan ole enää niin. Lidl ei todellakaan ole huono, vaan loistava.

      Ymmärsin pointit. <3

  • Kiva postaus Tiia. Itsekin käytän paljonkin marketti-, ja ketjuvaatteita. On minulla Lidlistä ostetut ulkoiluhousut ja jumppatunika. Tyyli ja hinta eivät kulje yhdessä. Ennenkuin jättäydyin opiskelemaan, oli minulla laadukkaita työvaatteita. Mutta se nyt oli sellainen työrooli vain. Mutta kotona kuljen farkuissa ja t-paidoissa. Lapset inhoavat äitinsä legginssejä ja sateenkaarenkirjavia mekkoja.

    • Niin juuri ja sama juttu, että pankkiiriliike hommissa tuli pidettyä sitä työlookia ja silloin jopa menin hieman merkki-imuun. No samalla lailla menin Latviassa korkkari-imuun, kun kaikki siellä käyttivät korkkareita. Tärkeintä on olla oma itsensä, pukeutui miten tahansa. 🙂

      Hihi meillä ei hirveästi puututa pukeutumiseen, mutta eivät tykkää kun meikkaan. 😉

  • Kiva postausaihe 😊 Olen ostanut itselleni sekä neidille vaatteita Lidlistä, ja ne ovat kyllä hintaansa nähden tosi laadukkaita. Ja vaatteiden hintakin on monesti tuolla sellainen, ettei hutiostos kauheasti haittaa. Myy sitten kirpparilla pois tai laittaa kaverille kiertoon. Huteja tullut muutama juurikin sen takia, ettei sovitusmahdollisuutta ole. Mutta nykyään saatan ostaa kaksi eri kokoa ja laitan sen väärän sitten eteenpäin. Ja siitä lähdetäön pukeutumisessa, että itsellä on hyvä olla.

    Aurinkoa sateiseen päivääsi Tiia 💕☀️

    • Niinpä juuri ja Lidliin kun vielä voi palauttaa kahden viikon aikana, niin ei ole niin mitään ongelmaa. 🙂

      Ihan samaa mieltä, vaatteiden tulee tuntua hyvältä, liian kiret on kauhistus.

      Aurinkoa päivään ja täällä on paistanut ihanasti koko päivän aurinko. <3

  • Oon ostanut Lidlistä oikeestaan kaiken mahdollisen koko sen ajan, kun Lidl on ollut Suomessa ja ollaan Euroopassa reissattu. Lidlin vaatteet on hyvä laatuisia ja edullisia, joten kyllä niitä tulee ostettua. Lisäks oon ostanut hiustenkuivaajan, seinätarroja, kenkiä, ulkoilupuvun, meikkejä, koruja yms. Eli sielä on parasta kyllä se, että ikinä et tiedä et mitä löydät! 😀 Kivaa sunnuntain jatkoa! <3

    • Hei vitsi niitä meikkejä on pakko testata, kiitos vinkistä Terhi ja ulkoiluvaatteita nyt on niin moni kehunt, että ensi kerrallanappaan sellaisiakin. 🙂

      Ihania unia Terhi <3

  • Aina kannattaa kulkea silmät auki. Hinta ei aina ole laadun takeena nykyisin, koska kaikki ommellaan Kiinassa. Olen tehnyt aivan hyviä ostoksia Prismasta tai Sokkarilta.
    Heleää Helluntaita Sinulle.

  • Lidliä meillä täällä ei ole, mutta halpiskaupoista olen kyllä useinkin ostanut vaatteita. Ehkä paras halpiskauppahankintani oli vuosia sitten Turussa Vapaa Valinnasta ostamani pellavakankainen (en tiedä oliko aitoa pellavaa, vaiko vain sitä muistuttavaa) jakku, jota olen käyttänyt lähemmäs kymmenen kesää ja aina se vain on yhtä mukava. Se on ihan päivittäisessä arkikäytössä, joten kyllä kestävää ja kivaa saa halvallakin. Se taisi maksaa silloin n. 15€.

    • Ihan mieletön löytö Kristiina ja ajattele miten mieluinen ja rakas ja pitkään käytetty. Nuo ovat niitä elämän parhaimpia löytöjä. :=)

  • Minä ostan kaikki vaatteeni halpakaupoista ja kirppareilta, sillä en ymmärrä miksi siitä merkistä pitäisi maksaa niin tuhottomasti, Halvan vaatteen raaskii heittää roskiinkin, kin alkaa kyllästyttämään. Minulla on miniä, jolle ei kelpaa kuin merkkituotteet ja samaa opettaa lapsilleenkin, hyi kamala. Olin kerran kävelyllä 10v tytön kanssa kun hän huomasi. " Mummo, meillä on samalaiset kengät……paitsi että sulla on feikit, mulla on aidot". Tämä mummo piti sen jälkeen pitkän opettavaisen puheen ;D

    • Voi että vaikka miniä rakastaisikin merkkivaatteita, ei kannattaisi lapsia opettaa moiseen, koska eipä ole kiva kun menevät kamuillekin sanomaan, että sinulla on feikkikengät jne. Arvot kohdilleen. Enpä ole juurikaan lapsille merkkijuttuja ostanut, paitsi juuri ulkoiluvaatteita, millä on ollut hyvä pvkodissakin temmeltää. Mutta muutoin en näe siinä järkeä, kun menevät heti pieniksi tai sotaksi. 🙂

  • Kivoja vaatteita olet löytänyt 🙂 Minäkin olen tehnyt ihan älyttömän hyviä vaatelöytöjä Lidlistä (itselle että lapsille). Nytkin on päällä Lidlin jumppahousut ja harmittaa kun en ostanut kahtia tämmösiä, on niin kivat päällä. Ukkeli kehui aamulla miten on hänen päivänsä pelastus päällään olevat shortsit, ovat niin kivat (jotka on yllätys-yllätys Lidlistä).

    Vaatekauppavakioni: Lidl, Seppälä, Citymarket, Vila, urkkaliikkeet ja Kontti, tarvittaessa Kekäle. Kontista oon löytänyt kivoja merkkivaatteita suht edullisesti. Ja eilen just ihastelin vaatekaappiani, että nyt on kyllä hyvä vaatetilanne. Kaikki on tosi mieleisiä, istuvia ja sopivia. 🙂
    Kivaa ja aurinkoista sunnuntaita Tiia <3

    • Tulin vielä "mainostamaan" Prismaa ja House-merkkiä. Se unohtui listalta iltapäivällä rustaillessa noita. Äsken juuri Prismasta löytyi vaatteita lapsille, ja kaikki Housea. 🙂 Itsellä on paljon myös tuota Housea. 🙂

    • Juu monesti jos löytyy hyvät pöksyt ostan useammat, koska mukavia ja istuvia housuja on vaikeaa löytää ja en myös tykkää ostaa housuja.

      Kekäleessä on ihania vaatteita ja hyviä aleja. 🙂 Sinulla on aivan täydellinen tilanne, kyllä on mieli rauhallinen, kun vaatekaappi on kunnossa ja vielä, että kaikki sopii keskenään. Voi yhdistellä asuja loputtomiin. 🙂

      House on muuten tuttu ja olen ostanut House vaatteita. 🙂

      Ihania unia Soili <3

  • Lidl on meidän vakikauppa ja sieltä on tullut ostettua ruoan, sukkisten ja alusvaatteiden lisäksi laadukkaita puuvillatoppeja. Työ on opettanut tunnistamaan laatua. Kallilla merkeillä voi olla luokatonta laatua ja halvoilla todella hyvää. Kääntelen vaatteita, katson työn ja kankaan laatua, arvion saumoja, pilliintymistä (=nyppyyntymistä) ja mietin kuinka vaate sopii jo olemassa olevien vaatteiden kanssa. Halpakin voi olla kallis, jos käyttökerrat jäävät pariin, toisaalta taas kallis voi muodostua edulliseksi jos käyttökertoja kertyy satoja. Pyrin yleensä käyttämään luonnonkuituja ja asussa voi iloisesti olla sekaisin kahden euron t-paita ja paljon kalliimpi kashmirhuivi. Yleensä jollain kivalla, laadukkaalla asusteella saa hyvin edullisesta asusta hintaansa arvokkaamman näköisen kokonaisuuden.

    • Sinulla on varmasti tarkka laatusilmä, toivottavasti tai et varmaan voi edes sille mitään, kiinnitä huomiota muiden ihmisten vaatteiden laatuun, apua! <3

      Totta tuokin ja ei yhtään tyhmä lause "köyhän tulisi ostaa kallista" kyllä se silloin kun johonkin oikein satsaa on ihanaa, miten juttu vuosia palvelee. Mutta silloin tuotteet täytyy olla sellainen, että kestää aikaa.

      Ihan samaa mieltä, että vaikkapa noh Burberryn huivi ja jokin laadukas laukku tai erikseen ja edullisemmat vaatteet ja hyvin pelittää kokonaisuus. 🙂

  • Täällä on yksi sekametelisoppaan pukeutuja. Kriteeri on että mahtuu päälle ja on omaan mieleen. Lidlistä ostan ilolla edullisia sporttivaatteita ja trikoomeinikiä. Helppoa ja halpaa. Olen vähän samaa mieltä, että markettivaatteet ovat kaikkein epähaluttavampia. Niissä kun olisi omasta mielestäblaadullisesti parantamisen varaa. Ostan kyllä niitäkin välillä jos sattuu löytymään jotain kivaa. Jos panostan johonkin, niin ensisijaisesti laulkuihin ja kenkiin. Mielenkiintoinen aihe tämä!

    • Just sama kriteeri! 🙂 <3 Juu ja totta tuo, että monesti olisi laadullisesti parantamisen varaa, mutta toisaalta voi tehdä löytöjäkin. 🙂 Ihan sama, täälläkin panostetaan laukkuihin, ne on kivoja. Juu tätä postausta olisin voinut pyöritellä vaikka kuinka ja aiheesta on taatusti tehty väitöskirjojakin. 😉 <3

  • Sekatyylillä mennään täälläkin. Ruoka kaupoista tulee tehtyä hankintoja, mutta sika harvoin kun olen ulkoistanut kauppakäynnit kun en niistä tykkää…

  • Sekalainen tyyli on täälläkin:ostan vaatteita Kappahlista,Lindexiltä ja H&M:ltä, usein alesta.Ja puolet jumppa/urkkavaatteista on löytynyt Lidlista.Ja ovat muuten tosi laadukkaita 🙂

  • Sä oot niin söpis, oli ne vaatteet sitten ihan mistä vaan! Mä olen jäänyt loukkuun UFF:iin, vaikka en mikään vaatteiden suurkuluttaja enää olekaan. Oli vaihe, jossa sisustin elämääni ostamalla vaatteita, ja niitä edelleen maksellaan… Noooh, eipähän tarvii enää ostella kun on mummoksi asti rynttyitä… Mun mies häpeää mun keltaisia kumisaappaita, mutta mitä enemmän häpeää, niin enemmän myös minä pidän… On niillä oltu baarissakin… Nauti elämästä ihana!

    • Hitsi Uffissa en ole käynyt aikoihin, mutta pitäisi kyllä mennä, sieltä voi tehdä vaikka mitä löytöjä. Juu joskus vaatemania tai mikä tahansa muu voi olla oire johonkin ihan muuhun. Tarkemmin en tiedä mistä sinulla kyse, mutta kuitenkin monisyiset ovat shoppailuhimon syyt.

      Keltaiset saappaathan on ihanat, täällä on punaiset! Sinä myös ja tunnistetaan toisemme sitten sieltä baarista niistä kumppareista. 😉

  • Kyllä vain mulla on Lidl vaatteita! Lego aseita, toppeja varsinkin. Vasta ostin sellaisia harmaita miesten hihattomia, oli 3kpl/5e.
    Ihania pitkiä toppeja ovat ja miesten S just sopiva mun M yläkropalle!
    Ja mitoitus ihanan pitkä.

    Sit mulla on ainakin yks tunika mekko sieltä ja lapsille oon ostanut, lasten sukat on ihan parhaita!

    Ja Cittarista ja Prismasta nappaan jatkuvasti vaatteita.
    Muuten ostan Kappahl ja Lindexillä linjaa, et sitä luvusta edustaa mun yks ja ainut merkkikäsilaukku 😀

    • Lego aseita?! 😀 voi autocorrect! Leggareita!!
      Muutenkin näköjään voisi lukea kommentit ensin ennenkuin lähettää.. Höh.

    • Hih mielestäni tuo Legoase oli ihan paras ja kuule vielä täydestä meni. 😉 Niin hyvä meininki, koska kannattaa todellakin pitää silmät auki ruokakaupoissa. 😉 Kivaa iltaa ja hei tuo toppivinkki oli huippu!

  • Minun mielestä on ihan sama mistä ne vaatteet ovat, kunhan ne osaa kantaa ja yhdistellä! 🙂 Yleensä ottaa päähän kun bongaa lehdestä vaatteen johon ihastuu ja sitten siellä lukee tyyliin "Max Mara 399 euroa". Just, ei sit. 😛

    • Juu just sama, ihastuu johonkin mekkoon ja uuh mikä hinta. Kivoja on pihistä ja panosta jutut, joissa on monen hintaisia tuotteita ja jokainen voi hankkia mieleisensä ja lompakolleen sopivimman. 🙂

  • Tykkään teikeläisen asukuvista paljon, tällaisia toivoisi näkevänsä enenmmänkin 🙂
    Olen itsekin vaatemixailija, ostan sieltä mistä löytyy kivannäköistä kohtuulliseen hintaan: ketjuliikkeet, marketit, kirppikset ja netti. Lidlistä on mukaan tarttunut muutamat kalsarit ja leggingsit.
    Aloittelen omaa blogiani, maanläheisellä otteeella, ja noita samoja kysymyksiä joita käsittelit tekstissäsi olen miettinyt. Hyvää pohdintaa ja hyvä blogi, mukavaa että löysin tieni tänne !

    • Anna kiitos niin paljon ja siis nuo kännykkä kädessä asukuvat kuvasin ystävälle, ett katso mitä löysin Lidlistä. 🙂 Päätin juuri ne kuitenkin asujen ja ylipäänsä koko postauksen hengessä laittaa. Asukuvat kun muutenkaan ei ole ominta minua. Niin tuollaiset sitten vaan.

      Juu tätä asiaa voisi pyöritellä vaikka kuinka ja syvemminkin, miksi ja miten jne. Mutta nyt tuli tälläinen postaus. Hurjasti onnea sinun uudelle blogille ja vinkkaa ihmeessä sen nimi, jotta pääsen myös lukemaan blogiasi. 🙂

      Kivaa iltaa <3

    • Yritinkin saada tuohon kommenttiini myös linkkauksen ja blogin nimen näkyviin, metsään meni! Uusi yritys tässä,ja tervetuloa
      visiitille blogiini !
      Oikein mukavaa uutta viikkoa sinulle!

      T.Muija maalaiskylästä 🙂

  • Lidli:stä minäkin ostaan paljon vaatteita. Hinta ok, ja moni lempivaate on juuri sieltä ostettu 🙂

  • Minäkin shoppailen vaatteita Lidlistä, Prismasta ja Anttilasta. Sekä tietenkin kirppareilta, huuto.netistä ja tori.fi:stä. Ja siksipä juuri tykkään lukea blogeista myös muista "ruokakauppa-tyylibloggareista" 🙂 Kivoja löytöjä sulla!

  • Hyvännäköisiä vaatteita! En ole käynyt Lidlissä vähään aikaan ja olenkin nyt vähän yllättynyt, että sieltä löytyy noin kivoja vaatteita.
    Mielestäni on ihan sama mistä vaatteet on ostettu, jos ne on omaan mieleen ja niissä viihtyy.
    Kivaa sunnuntaita! 🙂

    • Juu nämä vaatteet olivat omalla kohdalla napakymppi ja suosikki on tuo harmaa neule, jossa on ohuella mustalla lintuja. 🙂 Näin just samoilla linjoilla ollaan. 🙂

      Kivaa iltaa Johanna <3

  • Ei minullekaan ole väliä mistä vaatteeni ostan kunhan vain vaate on hyvä päällä, ja sopiva. Olen ostanut farkut lidlistä 9e sovittamatta ja ihan hyvät olikin, ja voin kyllä kertoa jos kuka tulee kysymään mistä ostin. Ja toisaalta. Voin ostaa myös kalliitkin farkut kunhan vain ovat sopivat, hinta ei ratkaise niitten vaatteiden kohdalla mistä tietää että tulee pidettyä paljon ja pitkään.
    Tuohon postauksen alkuosaan sanoisin, että ainahan naiset ovat itseään kaunistaneet, niin se vaan on ja niin se tulee olemaan ja on tosiaan hyvä pitää itsestä huolta, eihän sitä kukaan toinen puolestasi tee 🙂
    Ihanaa sunnuntain jatkoa sinulle ihanainen Tiia ❤️❤️ Ja kiitos niin mielenkiintoisesta ja rehellisestä blogista!

    • Vaatteiden istuvuus on kyllä kaiken A ja O niin totta ja siitä lähdetään. On tukala olo jos vaate ei istu.

      Näinhän se on, kaunistautuminen tosiaan kuuluu naiseuteen ja kiva on, että voi kaunistautua.

      Ihanaa sunnuntaita sinulle Tuulikki ja ole hyvä ja kiitos sinulle yhtälailla. <3

  • En juurikaan seuraa sellaisia blogeja, joissa raha ratkaisee ja kaikki kallis on ainoastaan hienoa. Enhän itsekään ole sellainen. Minulla ei edes ole varaa ostaa kalliita vaatteita. Nippanappa kerran kahdessa vuodessa joku yli 20 euron vaate. yleensä ne ovat lahjoituksena saatuja jo kuluneita tai pakon edessä halpahallikamaa. Eli rönttähelkku olen ja syytön siihen. Toimeentulo kun ei ole riittävä. Mutta jos olisi rahaa, ostaisin KAUNIITA vaatteita, oli ne mistä tahansa.

    • Tykkään kyllä katsella ja ihastella ns. täydellisiäkin blogeja, ovat ns. viihdettä kuin aikakausilehti, aina ei siis tarvitse samaistua. Mutta esim. noin markkinoinnin kannalta, en silti lähtisi ostamaan samoja tuotteita, eli kyllä samaistumispintaa siihen hommaan kaipaan.

      Niinpä mitä väliä mistä ne ovat, jos silmää miellyttää. <3

  • Lidlistä olen aikanaan löytänyt yhdet parhaista ulkoilukuteista ikinä: takki 19,95 ja housut 14,95. Samanaikaisesti Haltin järjettömän kallis (265) DryMaxx, joka päästi vedet läpi tihkusateessa olkapäiltä ensimmäisellä käyttökerralla, ja josta valmistaja sanoi, etteivät ole missään korvausvelvollisuudessa.
    Että kyllä, ostan saksan marketista mitä tahansa mielummin kuin "taattua suomalaista laatua", joka kusee heti ja maksaa mansikoita.
    Lidlin tuotteet on tähän asti olleet kaikki hyviä, on sitten kyse kodinkoneesta tai vaatteesta.

    • No hitsi mikä juttu oikeasti ja eivät ole korvausvelvollisia, mitä ihmettä. Juu monet sadevermeet on lapsillekin tullut Lidlistä ostettua ja hyvä vinkki nuo ulkoilujutut Lidlistä myös, niitä täälläkin tarvitaan. Tähän kommenttiin todellakin pätee, miksi maksaa hunajaa, jos ei ole pakko!

      Ihan samaa mieltä kaikesta. 🙂

  • Ihan sama mistä vaatteet on ostettu, kunhan ovat ehjiä ja sopivat kantajalleen. 🙂 Lidlistä saa todella hyviä vaatteita! Olen itsekin ostanut mm. urheiluvaatteita ja todella kivan ulkoilutakin sieltä. Muuten koluan enimmäkseen kirppiksiä, koska en vain osaa enää ostaa oikeista vaatekaupoista mitään.

  • T-paitoja, toppeja, shortseja ja tunikoitakin olen ostanut Prismasta. Ruokaostosten ohessa parit uudet vaatteet 🙂 Siistimmät työvaatteet ostan kyllä ihan muista kaupoista, mutta minä hikoilen sen verran, että ei ole mitään järkeä maksaa hirveitä summia vaikka t-paidoista tai muista vapaa-ajan vaatteista.

    • Juu kyllä jakkupuvut ja sen sellaiset ajattomuudet kannattaa ostaa muista kaupoista ja laatua. Työasut ovat oma lukunsa. 🙂 Täällä mixaillaan hieman kalliimpaa ja halpaa surutta ja se on kivaa puuhaa. :9

  • Mun vaatteet on sieltä täältä ja tuolta ja sama meno jatkuu kodissakin eli ei meillä mitään kallista designia ole vaikka haluaisinkin. Hoitajan palkalla on ostettava sieltä minne rahat piisaa.

    • Niinpä ja mielestäni teillä on kaunis koti ja sinun asut aina tyylikkäitä, joten mihin tulemaan tästä päästiinkään. Hyvä maku ratkaisee niin paljon. <3

  • Ihana Tiia! Minä pidän aidoista ihmisistä ja sinä olet sellainen. Kiitos sinä tyylibloggari! Ja kuvissasi esiintyy tyylikäs nainen!

    • Hih tyylibloggaria ei saa tekemälläkään, mutta arvostan heitä kovasti. Asukuvat eivät ole hel)

      Kiitos niin paljon sinä ihana Tuula <3

  • Mun tennarit on Lidlistä, niissä on ihanat pinkit nauhat, en voinut vastustaa. Viimeksi tänään tallustelin niillä. Rannekellokin on Lidlistä, ja ihan samanlainen on myös mun luottoeläinlääkärillä. Kivaa sunnuntai-iltaa!

    • Ooh kuulostaa kivoilta, miten onkaan mennyt ne ohi. Muistan aina ihanan lennon Lontooseen kun kehuin stuertin kelloa ja vastaus oli "liiteristähän" se. 🙂

      Siinä näet, Lidl rules aivan selvästi. 🙂

      Kivaa iltaa <3

  • Enpä ole Lidlistä vaatteita ostanut, mutta Cittarista yleensä vaatteeni hankin…niin ja tänään kävin kirppiksellä (käys lukemas postaus). Mä en oikein ymmärrä kalliiden merkkituotteiden päälle mitään.

  • Olenkohan mä maailman noloin tyypi, kun ostan Lidlin vaatteetkin käytettynä kirpparilta ;D
    Melko harvoin ostan mitään uutena kaupasta enkä ikinä mitään kallista.

  • Minulla on sinänsä onnellinen olotila, että olen ollut samankokoinen oikeastaan koko aikuisiän (siis yhtä ylipainoinen aina) ja siksi aikoinaan ostetut työvaatteet tyyliin jakkupuvut, kotelomekot, neuletakit, nahkajakut yms. menevät aina vain kuten myös klassisemmat arkivaatteetkin, joten hirveästi en vaatteita ole oikeastaan viimeaikoina ostellutkaan, mutta viimeisin ostos oli kuin olikin Lidlistä, nimittäin juoksutrikoot 🙂

    Tosin kuulun siihen naislajistoon, jolle laukut ja kengät ovat lähes pakkomielle, ja perustelen hankintojani sillä, että ne jäävät perinnöksi tyttärelleni. Eli olen ilmeisen huvittavan näköinen viipottaessani Lidlin juoksutrikoissa olalla Chanel tai käsikynkässä Hermes. Minusta jokainen saa ostaa vaatteensa ja asusteensa juuri mistä huvittaa ja millä hinnalla parhaaksi syystä tai toisesta katsoo, enkä itse ole ainakaan vielä sortunut arvostelemaan ihmisiä heidän ulkoisen olemuksensa perusteella, vaikka tiedän itse herättäväni närää tasaisin väliajoin kanssaihmisissäni. Vaatteet on tehty kulutusta varten, mutta laukut ovat minulle ikuisia 😉
    Minna

    • Ymmärrän niin tuon laukkujutun. Täällä ei ole ikuisia laukkuja, mutta olisihan se ihanaa jos olisi. Mutta miksi ei voisi ostaa juuri sitä mitä haluaa ja mixailla, tulee vaan persoonallisempaa meininkiä. Tärkeintä on, että itse tykkää ja viihtyy vaatteissaan. 🙂 Paheksuntaa en ole kyllä koskaan kuullut, pikemminkin hämmentyneisyyttä ja juuri varmaan siitä, että Lidlistäkin saa siis vaatteita. 🙂
      ! <3
      Olet taatusti tyylikäs näk

  • Onkohan minulla yhtää vaatetta joka olisi ostettu normaalihinnalla? Vaikea kysymys…lapsilla saattaa olla, mutta minulla ei 🙂 Ja miksi, no kun ei ole ollut tarve, halvempikin kelpaa ja vaikka sieltä Lidlistä. Ostan sitä mikä miellyttää silmää ja sopii minulle ja tilanteeseen, en sitä missä lukee joku hieno merkki ja maksaa maltaita, tosin niitäkin on, mutta sieltä alesta tai saatu ystäviltä.
    Ja pidä vain blogisi tällaisena. Tämä on kuin Pepin Huvikumpu… hassunhauskaa peruselämää ilman pingottamista ja saa aina hyvälle mielelle <3
    Juuri siksi minä tätä seuraan ja luen <3

    • Miten iiiiihaanaa vertaus, teki onnelliseksi, Pepin Huvikumpu miten kauniisti sanotti, kiitos niin paljon Satu. Voi että ja olen niin kiitollinen, että seuraat ja jätät aina painavaa sanaa hauskalla tavalla. <3

      Niin me äidit aina lapsille parasta ja itsellemme jotain muuta. <3

  • Lidlistä olen löytänyt joogatoppeja ja -housuja. Tyytyväinen olin niiden laatun! Kirppiksillä tykkäisin käydä jos olisi enemmän aikaa. Itse satsaan laadukkaisiin nahkalaukkuihin ja -kenkiin, ne saavatkin sitten maksaa melkein mitä vaan kun mieluinen löytyy. Muuten mennään halvemmalla linjalla : )

    • Kengät kun on mukavat, niin korkeimmillakin pärjää. Omalla kohdalla kengät ei niin kiinnosta, mutta ne laukut!

      Niinpä asusteet kalliimpia ja muut voivat olla vaikka mistä. On kyllä kenkiäkin hommattu Lidlistä ja mikä ettei. 🙂 Laukkuja en ole löytänyt tosin Lidlistä, paitsi aivan ihanan korilaukun viime kesänä. 😉

  • Kiitos tästä tosi mielenkiintoisesta ja ajatuksia herättävästä postauksesta! Todella hyviä kommenttejakin tullut, joten eihän tässä itselle jää mitään uutta sanottavaa.

    En ole ostanut vaatteita Lidlistä, mutta innoittamanasi aion jatkossa penkoa ne keskilaaritkin läpi. Olen kuullut, että heidän treenivaatteensa ovat myös hyviä, joten niitä metsästämään. Käyn ylipäätään niin harvoin Lidlissä, etten ihan tunne heidän filosofiaansa, mutta taitaa olla niin, että siellä aina silloin tällöin esim. juoksutrikoot myynnissä, mutta sitten seuraavana päivänä ei niitä ehkä enää olekaan saatavilla?

    Itse ostan vaatteita sieltä täältä. Työni edellyttää jonkinlaista dress codea, joka tosin viime vuosina väljentynyt, kun siistit farkut ovat syrjäyttäneet nk. suorathousut (onneksi). Mutta jos en olisi työelämässä, käyttäisin varmaan vain farkkuja, koti- ja ulkoiluvaatteita. Työn takia vaatteita joutuu ostelemaan. En arvota ihmisiä heidän vaatemerkkiensä perusteella, vaan kuten kommenteissakin todettu, tyyliä ei saa rahalla. Se, että pienellä rahalla tekee löytöjä ja osaa yhdistelemisen taidon, on mielestäni paljon hienompi juttu kuin se, että ostaa tonnilla jotain vain merkin takia. Pääasia, että viihtyy vaatteissaan ja on löytänyt tyylinsä. Minun vaatteeni taitavat olla joko halpoja tai keskihintaisia, pääasiassa perus-espritiä, lindexiä, kappahlia, your facea ym., mutta myös henkkamaukkaa ja marketeistakin olen tehnyt löytöjä, sitten on jokunen hieman hintavampi, mutta satasia en ole valmis maksamaan mistään. No, ehkä kunnon nahkarotsista, jos sen löydän ja laadukkaasta talvitakista.

    Tiedätkö, olisi tosi mukavaa seurata sellaista muotiblogia, jossa bloggaaja ostaisi halpoja perusvaatteita ja tekisi niistä ootd-postauksia. Tuntuu, että muotiblogit keskittyvät pitkälti kalliimpiin merkkeihin, minkä toisaalta ymmärrän. Silti tämä merkkifanaattisuus on mennyt vähän ööveriksi ja itselläni LV:n lisäksi myös Michael Kors tulee korvista ulos. Persoonallisuus rules!

    Olet niin ihana Tiia juuri tuollaisena, aitona omana itsenäsi. Pysy aina tuollaisena! <3

    • Tämä aihe on selvästi herättänyt tunteita ja on myös paljon moniuleitteisempi kuin ensialkuun miettiikään.

      Minusta ei saa muotibloggaajaa, en vaan osaa poseerata ja en viihdy kameran edessä, mutta voin kyllä toteuttaa toistekin vastaavan ns. asupostauksena. 🙂

      Juu ja työvaatteet on asia erikseen, kun täytyy edustaa ja puvut jne.

      Juu ja Lidlistä menee kyllä kaikki heti, niitä kappaleita tulee aina yhtäkin kokoa ihan muutama, joskus vaikka vain kaksi. En muuten tiedä miksi se on niin, koska ovat niin suosittuja.

      Juu omaperäisyys myös kunniaan vaikka itsekin Korsin ostin viikko sitten, mutta se laukku ei ole itseisarvo, se vaan kolahti. 🙂

      Kiitos niin paljon ja kiitos hienosta ja pitkästä kommentista ja sinä olet ihana ja sanot aina syvää ja painavaa sanaa, arvostan. <3

  • Voi kyllä olen ostanut Lidlistä esim. aivan täydellisiä T-paitoja. Muutenkin rakastan Lidliä <3 Tykkään todella paljon siitä, että hedelmät ja vihannekset punnitaan kassalla. Ja aina hämmästelen sitä, että vaikka pussit olisi niin täynnä ruokaa, että vaivoin saan ne kannettua autoon, lasku ei yleensä koskaan ole yli neljän kympin. Sama satsi jossain Cittarissa maksaa helposti vähintään kuuskymppiä.

    • Sama juttu noiden hedelmien suhteen, ei tarvi tarrailla ja rampata, helppoa! Totta muuten tuo, vaikka meidän S-marketista ei saa yhtään mitään 50:llä eurolla, mutta Lidlistä saa Ikeakassillisen. 🙂

  • Aivan mahtava postaus, asiaa. Tärkeintähän se on miten itse viihtyy vaatteissa/ itsensä kanssa, niin se on ihan toisarvoinen asia mistä vaatteensa ostaa. Kiitos mahtavista lukutuokioista, tykkään 🙂

  • Aivan mahtava postaus, asiaa. Tärkeintähän se on miten itse viihtyy vaatteissa/ itsensä kanssa, niin se on ihan toisarvoinen asia mistä vaatteensa ostaa. Kiitos mahtavista lukutuokioista, tykkään 🙂

  • Tosi mielenkiintoinen postaus! Itse en välitä merkkivaatteista, katson vaatteissa lähinnä laatua, väriä, leikkausta ja hintaa. Lidlistä en ole tajunnut koskaan ostaa vaatteita, joten suuret kiitokset vinkistä! Ja muutenkin kivasta postauksesta! 🙂

    • No mutta kiva, jos tästä vinkistä oli hyötyä ja toivottavasti löydät ensi kerralla jotain kivaa Lidlistä. Kuten kommenteista näkee, niin ihmiset tykkäävät tosi paljon Lidlin vaatteista ja eritoten ulkoilu-ja urheiluvaatteista. 🙂

      Ole hyvä Johanna <3

  • Minä ostan vaatteita milloin mistäkin. Cittarista, Prismasta, H&M jne.
    Ja kirpparilta olen myös löytöjä tehnyt. Mistä vaan kiva ja edullinen vaate löytyy.
    Ei tarvii olla merkkivaatteita!
    Ja nuo sinun vaate löydöt on hienoja! Kivasta aiheesta kirjoitit!😊
    Ihanaa illan jatkoa Tiia!❤️

    • Sari kivaa kuulla ja kyllä vaan ihan samoista paikoista ja monesta monesta muusta myös. Se on se vaate mikä puhuttelee, eikä se merkkilappu vaatteessa. Toki hinta toimii useimmiten esteenä. Tykkään todella paljon Hilfigerin vaatteista, mutta ei niitä koko ajan vaan ostella. 🙂

      Kiitos kovasti ja ihania unia Sari <3

    • Laatu on monesti ratkaiseva tekijä, en Lidlistäkään ostaisi jos olisi huonoa laatua eli ei se halpakaan hinta todellakaan ratkaise vaan vaatteen tulee kyllä näyttää ja tuntua hyvältä. 🙂

  • Kun blogi on rehellinen ja aito, sitä onn kiva lukea ja seurata. Ja, tuo otsikkosi oli hauska. No, mistä niitä vaatteita sitten ostaa jos ei ruokakaupasta? Meillä vaateliikkeet vähissä ja kiinni iltaisin kun ehtisin ostoksille. Prisma,Lidl on hyviä. 🙂

    • No niin todella on ja sujuupahan vaateshoppailukin siinä samassa. Kiito kauniista sanoista ja kuin myös, aivan mahtavaa jengiä täällä. <3

  • Mä en välitä vaikka vaate/kengät tms löytyy halpiskaupasta ja muuten vaan ovat halpoja, päin vastoin ole silloin tosi tyytyväinen. Ostakoon muut niitä kalliita ihan rauhassa 🙂 Singaporesta tein kivoja kenkälöytöjä ja tosi halvalla, meleikin ilmaiseksi 🙂 ja mukavia ovat jalassa!
    Pidä tyylisi ja olet täydellinen omana itsenäsi. Et mikään instafeikki 😀

    • Ihan sama juttu, tosi tyytyväinen ja onnellinen olo, kun sai tehtyä halvalla löytöjä. Noista Lidlin löydöistä tuli niin hyvä mieli ja kaikki nuo vaatteet yhteensä 52e!! Eli 3 neuletakkia ja kolme toppia, kyllä kelpaa.

      Kiitos niin paljon, instafeikit menestyy, mutta en edes osaisi vaikka kuinka yrittäisin, kuvani ja näkemykseni ovat vaan niin rouheita. 🙂 Kiitos niin paljon Marre <3

  • Parasta vain olla oma itsensä. 🙂 Itselläkin löytyy vaatteita laidasta laitaan: kirppislöytöjä, merkkivaatetta, marketista ostettua, blogin kautta saatua, kaverin kanssa vaihdettua. Käytän kuitenkin vain sellaisia vaatteita, mitkä tuntuu ja näyttää omaan silmään hyvältä.
    Ja mitä tuohon kuvien stailaukseen tulee, se voi olla ihan hauska harrastus. Mainitsitkin nuo kosmetiikkapostaukset, ja niihin tosiaan on kiva käyttää luovuutta ja mielikuvitusta. Toisaalta, en kuitenkaan lähtisi stailaamaan vaikka meidän kotia tai itseäni ihan eri uskoon blogikuvien vuoksi, se olisi jo melko hassua. 🙂 Mukavaa viikkoa Tiia! <3

    • Olen täydellisen samoilla linjoilla sanasta sanaa ja juuri näillä eväillä mennään eteenpäin. Sinulla on ihania kuvia ja tyyli, niistä paistaa sinun ihana oma persoona. Persoonallisus on aina erittäin mielenkiintoista ja on jopa taitolaji tehdä oman näköistä juttua ja kivalla meiningillä. :=)

      Kiitos niin paljon Niina ja ihanaa viikkoa <3

  • Mää oon aika laiska käymään kirppiksillä, pitäs ryhistäytyä sen suhteen!! En oo koskaan vaatteissa ollut mikään merkkiuskollinen enkä tuu koskaan olemaankaan! Mää oon tehnyt lidlistä kans löytöjä.. oon ostanut sieltä mm. urheiluvaatteita, lenkkareita, kesäkengät, mekkoja, paitoja, housut, yövaatteita, kylpytakin jne. ja kannan niitä päälläni ihan ylpeänä :))

    • Ihan sama juttu ja hei velourasuja ja täällä kannetaa myös ylpeydellä, koska vaatteet ovat nättejä. 🙂 Kirppiksillä kannattaa kyllä käydä, sieltä voi löytää vaikka mitä, mutta se on toki sellaista aikaavievää koluamista. 🙂

  • Huikee määrä kommentteja, piti vaan pyörittää tätä eväiden kanssa, ennekuin pääsin kirjoittaan omaani:)
    Minä olen kyllä kalliidenkin vaatteiden peräään, mutta en niitä yleensä ostele. Minä teen itse ja intoilen kankaiden ja lankojen hinnoilla:)Nuorena hävetti kulkea omissa valmistamissa vaatteissa, koska en ollut ostanut merkkivaatteita, mutta kuljin silti. Ompelin jopa tiettyjä merkkejä vaatteisiini, jottei kukaan pääse sanomaan, että: "Ai, oletko ite tehnyt?" Silloin se ei ollut muodikasta! Mut mikä mulla on mennyt pieleen, että en raski ostaa puseroa, joka maksaa 60 e, mutta langoista maksan sujuvasti sen ilman tunnontuskia:) No, sehän on tietysti harrastus, joten siihen voi törsätä:D Mutta ollaan halpiksii vaan sit molemmat! <3

    • No mutta hih kiitos, että jaksoit pyöritellä. Ja juu tämä taitaa olla aikamoinen samaistumisen kohde, kun on suositumpi kuin arvonnat. 🙂

      Niin mutta tuo on totta, että neulominen on terapauttista puuhaa ja harrastus, joten sitä ei voi samoin arvottaa, vaan se on arvokkaampaa kuin ostotilanne.

      Ollaan vaan halpiksii, osataan me olla tyylikkäitäkin. 🙂

  • Heippa Tiia ♡ lidlissä käyn ruokaostoksilla viikoittain. Mut en ole noita vaatteita edes katsonut 🙁 oma makuuni ja tyylini on omani ja sillä ei ole mitään merkitystä mikä merkki on jos itse tykkään. Tiedän ja tunnistan silti niitä kalliita merkkekä ja onhan niitä löutöjä tullu halvalla tehtyä. Äitini jo silloin kun olin lapsi kävi kirpputorilla kun ne ei vielä ollut in juttuja vaan niin noloja 🙂
    Kotona meillä on paljon kirppislöytöjä..
    se on se mun harrastus 😀

    • Ihan sama täällä, kotona paljon kirppislöytöjä ja hei se tekee kodista peroonallisenkin. Täällä yhdistellään kallista ja halpaa sulassa sovussa. 🙂 Sinulla on viisas äiti <3

  • Kyllä täällä aina katsotaan liiterin vaatekorit ja muutkin tilpehöörit. Alusvaatteista lähtien mekeinpä tulee sieltä nykyään ostettua käyttövaatteet itselle ja isännälle..kyllä pojallekin sukat ja kalsarit on kelvannut. Ihan laatukamaa kohtuulliseen hintaa – tykkään – hyvä postaus!!!

    • Täälläkin Lidl on Liiteri. 🙂 No mutta kun siellä on vaikka mitä ja vielä ovat hyvälaatuisia! Ja ihan samaa mieltä kirpparilöydöt kruunaa niin kodin kuin asutkin! <3 Kiitos kovasti Tanni <3

  • Kivoja asukokonaisuuksia. Lidl on tullut itsekin hankittua vaatteita. Pari pitkää maximekkoa löytyy, yksi neuletakki ja kasa urheiluvaatteita. Ja second handina vaatteita on tullut hankittua enemmän ja vähemmän. Laidasta laitaan löytyy, merkkivaatteita varmaankin kaikkein vähiten. Ylpeästi olen halpa.

    • Juu täälläkin on muuten neuleita ja maximekkoja ja neulettakin olen pessyt kymmeniä kertoja eli sellaista paksumpaa pooloneuletta, eikä vaan ole miksikään mennyt. Kirpparit vielä päälle, on ihanaa tehdä edullisia ja kivoja löytöjä. Samaa mieltä tuosta, ylpesti. <3

  • No höh. Itse oon useinkin tehnyt ihan loistavia vaatelöytöjä Lidlistä, kun oon alunperin mennyt ostamaan vaikkapa pinaattia ja lehtikaalia :).
    Mulle edullinen hinta on enemmän lisäarvo kuin häpeän aihe.

    • Annukka, ihanaa, ihan sama täällä, lisäarvo! <3 Kätevää myös ostaa se pinaatti ja paita yhdellä kertaa, kaupoissa käyminen kun on niin rasittavaa. <3

  • Mä en ole mitenkään merkkiuskollinen, jos löydän jotain kivaa, niin ostan 🙂 Hintalapun hinta ei määrittele sitä, että onko jokin mulle parempi valinta. Mitä edullisempi sen parempi ja kirppiksiltä tekee hyviä löytöjä.

    • Ihan sama juttu ja ihan sama mikä merkki ja jos joskus on taas joku täydellinen juttu joltain merkiltä, niin toki se on yhtä tervetullut kotiin, kuin Liiterin halvemmat löydöt tahi kirppislöydöt. 🙂

  • Minä en osta koskaan vaatteita, kenkiä saati asusteita normaalihinnoilla. Odotan että ne tulee vähintään 50% alennukseen. Tai kaikista parhaimmat löydöt olen tehnyt jämä ale-laareista. Tällä hetkelläkin päälläni on housut, paita ja jakku ja ne maksoi yht. 15€ . Hauskinta tässä on se, että yhdestä kaupasta löytää 5€ turkoosin paidan ja toisesta 5€ vihreät housut. Näistä tulee ihanan värikkäitä kokonaisuuksia. ja se tunne kun tekee ihania löytöjä halvalla! 🙂
    lapsille olen opettanut samaa mutta teini-ikäisille joutuu joskus ostamaan ns. täysihintaisia vaatteita.
    Ja täytyy sanoa ettei ne kalliit luxus vaatteet ainakaan minun silmääni kovin häävejä ole, tyylikkäitä ehkä mutta hiton tylsiä ja värittömiä.
    Joten dont worry, jos vaate on päälläsi hyvä niin toisten mielipiteillä ei ole edelleenkään mitään merkitystä 😉

    • Ihan sama täällä, että saan ostokokemukesta eniten tyydytystä, jos vaikka on ale-70% ja siitä vielä -50%, tulee niin hyvä mieli.

      Ja juu halpaa ja myös hieman hintavampaa sekaisin, siitä oma tyylini koostuu. Voi olla jopa epävarmuutta, jos ei kehtaa lainkaan edullisempaa vaatetta laittaa päälle. 🙂

      Kivaa päivää <3

  • Tämä blogi on juurikin hyvä näin. <3 Olen useamman kerran aikonut ostaa Lidlistä jotain sporttipuolen paitaa tai housua, mutta ne on kaikki aina loppu. Pitäis oikein mennä jonottamaan, kun tarjoukset tulee. 😀 Mun mielestä tyyliä ei voi rahalla ostaa ja miten tylsää, jos on päästä varpaisiin esim. LV.tä, mielikuvituksen puutetta, sanon minä. Hih, se on vain oma mielipiteeni, kaikki tekee niinkuin parhaaksi näkee. Oma tyylini on sekoitus, on edullista ja vähän kalliimpaa. Pyrin ostamaan laadukkaita kenkiä, tuntuu, että ne maksaa itsensä käytössä takaisin. Kivaa viikkoa! <3

    • Juu hieman samoilla ajatuksilla, toki jos on megarikas, niin kai kaikki on sitten Lidlin hintatasoa rikkaalle. Kengät mieluiten nahkaa kyllä ja että hyvältä jaloissa tuntuu. <3

      Kivaa viikkoa Outi <3

  • Tiia, kivat asukuvat ja kiitos, että jalkateräsi eivät ole kuin pikkutytöillä sisäänpäin. Tiedäthän tuonkauhean poseerauksen, jossa aikuisetkin mallit laittavat jalkansa kuin 5 -vuotiaat tytöt. Tästä oli juttua jossain naistenlehdessä viime vuonna ja olin iloinen, että asia on huomattu.

    Nainen, sää olet laihtunut!!! Miksen minä. Ai niin, mulla oli la Magnum Classic -ilta kera Wallanderin ja tänään R. oli niin kiltti, että kun nouti jotain pientä kaupasta, toi taas kotiin kaksi Magnumia…Ja 15 vuotta onnistuin siitä olemaan erossa ja nyt se iski yhden vahinkokeikan jälkeen eli uupuneina äitienpäiväjuhlien jälkeen väärässä kaupassa ja sitten silmiin näkyi tuo tuttu…

    Mekin käymme Lidlilssä 🙂

    <3

    • Hih Leena kiitos sinä tarkkanäköinen ihanuus. <3

      En kyllä taida olla laihtunut, en ainakaan huomaa itse ja jos olenkin, niin en riittävästi, hööh. Voi ne Magnumit, eritoten se valkosuklaa, syvä huokaus.

      Uupuneena juuri näitä sattuu.

      Lidl on paras. <3

  • Iso kiitos, sä osaat kirjoittaa eläväisesti jokapäiväisistä asioista. 🙂 <3
    Lidlin vaatteet. Voi kyllä! Parhaat treenivaatteeni olen Lidlistä löytänyt jo vuosia sitten, edelleen ovat käytössä (joskin vihdosta viimein ovat jäämässä isoiksi). Myös trikoopaitoja, leggareita, tytölle vaikka mitä hienoa! Ilmaisjakelunivaska kun kolahtaa luukusta, niin mä luen ekana Lidlin mainoksen nimenomaan vaatteiden takia. Eilen ei päästy käymään mekko-ostoksilla, mikä harmittaa kovasti. Tänään tuskin on mekon mekkoa enää jäljellä. Täytyy kuitenkin käydä vielä kurkkaamassa.

    • Piiuli, voi kiitos niin paljon. <3

      Voi hitsi, miksi en treenaa kun kaikki kehuvat niin kovin Lidlin treenivaatteita, ilmeisesti ovat megalaatua ja hei millä hinnalla. <3

      Ihan sama juttu, aina luen Lidlin mainoksen mitä on tulossa ja olenpa välillä mennyt aamulla aikaisin ostamaankin heti kun ovet aukeaa. 🙂

      Täytyy toivoa, että löysit mekkoja. Ostin itse mustan ja mintunvihreän, muita ei ollut.

      Kiitos kivasta kommentista. <3

  • Hyvä postaus – ja melkeinpä veit postausaiheen näppiksiltäni, sillä olen itse ajatellut hyvin paljon samoja juttuja! Sitä, millaisen kuvan sitä blogissa ja kuvillaan itsestään antaa – ja miten rehellinen ja aito on. Sinä olet juuri sitä <3
    Ja minulla on vaatteita laidasta laitaan – mutta ei kalliita merkkivaatteita. En vaan osaa laittaa rahaa menemään sellaiseen – eri juttu on, jos joskus ostan jotain kotimaista, laadukkaampaa vaatetta. Mutta senkin taatusti isolla aleprosentilla;) Cittarin ja Prisman vaaterekeistä on tullut ostettua yksi jos toinenkin vaate – Lidlistä ei niinkään, sillä yleensä silloin, kun minä sinne pääsen, ovat koot jo loppu – ne isot koot kun tuppaavat loppuvan ensimmäisinä;)
    Ja tottamaar aion tätä asiaa vielä blogissakin räpöstellä, kunhan tuo silmä alkaa pelittää sen verran, että taas kirjoittamaan kunnolla pystyn.
    Ihana olet – juuri tuollaisena. Kauniissa Lidlin vaatteissasi!

    • No mutta Lady anna pala vaan. Tämän jälkeen olen bongannut jo pari Lidl aiheista postausta, heh olisiko tämä sellainen kaapista ulostulo Lidlin vaatteiden suhteen. 🙂

      Ihan sama juttu, täytyy olla jotain järisyttävää, että olen valmis maksamaan siitä isomman summan ja sellaisia tulee vastaan harvoin. On oikea sellainen edullisten vaatteiden silmä, eli alerekit vetää magneetin lailla.

      Ehdottomasti räpöstelet ja toivottavasti silmäsi paranisi pian. <3

      Sinä ihana kiitos ja aurinkoista sunnuntaita <3

  • Hei pitkästä aikaa Tiia ja sullahan on ollut täällä vauhti päällä blogin puolella.�� Lidl aiheeseen kommentoiden itse ostan kyllä jos jotain minun kaipaamaa tai muuten vaan kivaa vaatetta tulee myyntiin.Kaapista löytyy niin trikoota,housuja,alusvaatteita jo usean vuoden ajalta.Kestävät ainakin minulla pesua ja kulutusta hyvin.Vinkiksi sovituskoppien puuttumiselle,hanki ns.pehmeä rullamitta,mittaa n.mitat sopivista vaatteista esim.kainalo-kainalo,vyötärönympärys ja haara-vyötärö 'vaimiksisitä mittaväliäsanotaan'mitta.Hutiostot ja turhat palautukset saa minimoitua.��Minä harvemmin sovittelen kirppikselläkään ja aika vähän nykyisin tulee hutiostoja.Aurinkoista alkavaa kesää Tiia ja jatka samaan malliin.

    • Tanja ihanuus, arvaa kuka ilahtui aivan mielettömästi kun illalla vielä mobiililla lukin tämän viestin. Olen monesti miettinyt mitä sinulle kuuluu, mahtavaa että poikkeisit tänne. <3

      Kiitos loistavasta vinkistä ja yhdyn myös ehdottomasti Lidl vaatteiden kehuun, ne todellakin kestävät käyttöä ja pesua. Saavat myös miettimään, kuinka paljon ilmaa vaatteiden hinnoissa on, erityisesti siis kun vaatteita tehdään massana. En ole ikinä mitannut oikein mitään, mutta josko jaksaisin nyt itseni mitata, sillä sovittaminen kirppikselläkin on rasittavaa.

      Ihanaa kesää sinulle ja oli aivan mahtavaa kuulla sinusta Tanja <3

  • What you typed made a great deal of sense. But, what about this?
    suppose you typed a catchier title? I mean, I
    don't want to tell you how to run your website, however suppose you added a post title to possibly get
    a person's attention? I mean "Olenko halpis, jos ostan vaatteeni ruokakaupasta?"
    is a little plain. You should peek at Yahoo's front page and watch how they create news headlines to get viewers to click.
    You might add a video or a related picture or two to get readers interested about everything've written. Just
    my opinion, it might make your posts a little bit
    more interesting.

    Here is my website: sac du phong samsung

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud