Vessapaperit roikkuu pöksyistä ja kaatiksellakaan meikäläisestä ei maksettaisi ropoakaan!

Vessapaperit roikkuu pöksyistä ja kaatiksellakaan meikäläisestä ei maksettaisi ropoakaan!
Nyt on loppuviikko ollut niin haippakkaa, että kotona olen ehtinyt käydä vain nukkumassa ja enpä kunnolla edes sitäkään. Tiedättehän mitä ihmiselle tapahtuu, kun ei saa riittävästi unta, no ihmiselle alkaa tapahtumaan jänniä. 

Sain pr-tilaisuudessa kyseiset Acot, mutta eivät ne kyllä koskaan päässeet kotiin asti. Minne ne jäi, sitä en tiedä, mutta luultavasti sinne pr-tilaisuuteen ja jäi sinne useampi muukin juttu, oikeastaan koko kassi. 

Älkää edes kysykö, elämäntaparemppa on mennyt ihan läskiksi. Väsyneenä ei jaksa edes arpoa otanko vai enkö ota, no tietenkin otan ja huh nyt ei kuitenkaan puhuta sen pahemmasta kuin leivoksista. 

Koska tämäkin on väsynyt postaus, niin tässä vaan lyhyenä vinkkinä kaikille ettei Nyx ole suunnattu vain lapsille vaan sitä voi käyttää vaikka 100plus, kuten kuvasta näkyy. Huulipunat ja kiillot ainakin vakuuttaneet Maijun ja minut ja sarja on halpaa kuin saippua, joten nyt ihan vinkki viitosena tähän väliin edullinen kosmetiikkasarja. Itse en omista Nyxiin meikkejä kuin sinisen huulipunan Halloween tarpeisiin, mutta luultavasti tässä joutuu kaupoilla sortumaan.

No niin siihen pr-tilaisuuteen jonne unhoitin pr-kassinkin, kun tuli jo niin kiire toiseen paikkaan. Eli käyttäkää hyvät immeiset aina valkoisia farkkuja, koska niistä ei ole niin helppo huomata jos vessapaperilaahus roikkuu pöksyistä. Ajatelkaa nyt mustia housuja samassa tilanteessa, hui kauhistus. Juuri valkoisten housujen vuoksi onnistuin kävelemään  miltei koko pr-tilaisuuden läpi kenenkään huomaamatta yhtikäs mitään eli sitä noloa seikkaa, että vessapaperilaahus roikkui pöksyistäni ja juu ei ole toki ensimmäinen kerta, mutta edellisellä kerralla olin nuori ja alkoholilla oli silloin jotain vaikutusta asiaan. 

Vessapaperipäivää ei pelastanut myöskään kadulla perään huuteleva äijänkäppyrä, joka huusi blogikamuilleni ja minulle, ettei meistä ole mihinkään ja kaatiksellakaan ei meistä maksettaisi penniäkään! Nooh ehkä ihan asiallinenkin kommentti vessapaperinaiselle, mutta tyylikkäät blogikamuni eivät kyllä moista rumaa sanansäilää olisivat ansainneet osakseen. 

Loppuillasta oli kaikin puolin aika kaatismainen olo, taas oli tietyllä tavalla saavutettu sellainen oma nollapiste valintana huumori tai häpeä. Jos valitsisin aina häpeän kun noloihin tilanteisiin joudun, ei tässä jaksaisi enää koskaan nousta sängystäkään. Huumorilla eteenpäin kuin höyryveturi. Kulps. Miksi muuten en myöskään osaa pitää suutani tukossa vaan vessapaperilaahuksesta pitää kertoa kaikille. Mitä enemmän tarinaa ilmeisesti kerron, sen enemmän tilanteen nolous vesittyy mielessäni. Mutta enpä ole ajatellut sitä puolta, että jokainen kuulija kuulee jutun ensimmäisen kerran, joten juttu on aina kuitenkin yhtä nolo. No mitä tätä enää pyörittelemään, maailma olisi paljon tylsempi paikka, jos ei joskus munaisi itseään, sillä nolouden ja häpeän kautta ihminen pysyy nöyränä ja ajoittain tuntee tietynlaista ”alastomuutta” universumin edessä. 

Kuinka monella siellä on roikkunut elämänsä aikana vessapaperit pöksyistä ja onko teille huudeltu kadulla hävyttömyyksiä? Hilpeää lauantaita!

(Kaikkien kiireiden vuoksi kommentteihin vastaaminen on viivästynyt, mutta vastailen ajan kanssa, sillä nyt taas ponkaistaan ukkelin työpaikan kevätriehaan:)


71 thoughts on “Vessapaperit roikkuu pöksyistä ja kaatiksellakaan meikäläisestä ei maksettaisi ropoakaan!”

 • Kiitos sinulle eilisestä. Meillä ainakin oli hauskaa. Itselleen ja kommelluksille on hyvä nauraa.

 • Kiitos Tiia elisestä. Olipa taas kiva nähdä. Ja vessapaaperit on roikkuneet pöksystä, stay upit lahkeesta ja työhaastattelussa on tullut käytyä pyllystä ratki olevilla housuilla. Pakko vaan nauraa, kun ei muuta voi! 🙂

  • Kiitos sinulle Kati, oli aivan mahtava päivä, suorastaan uskomaton! Hih voi että ihana sinä, saitko työpaikan, hehe. Niin lopulta nämä ovat niitä ihan hauskimpia juttuja joille nauraa.

 • Vieraiden huutelot oon jo unohtanut. Tyttö murrosiässä ei suostunut kävelemään samalla puolella mun kanssa, kun mun vaatteet oli kuulemma niin kamalat. Viime keväänäkin sanoi mun vaatetta yöpuvuksi, kun sukujuhliin lähdettiin. 😀 Mutta en ota pulttia, kun tässä iässä saa jo ihan itse valita kaapunsa.
  Kommelluksista olen hiljaa, ku niitä on "muutama" jo vuosikymmenten varrella kertynyt. Ja yksikään ei tainnut unohtua matkan varrella. Siis minäkään en ole täydellinen, vaikka usein uskottelen. 😉

  • Hih ihana sinä ja nimenomaan sinun on kaapusi! Haha juu mutta olisiko se täydellisyyttä juuri se epätäydellisyys ja etenkin rohkeus tunnustaa se. <3

 • Oli niin monta kirjoitusvirhettä, että ajattelin korjata ne, mutta nyt hävis koko kopioitu kommenttikin . pahus. Kirjoitan siis uuden, mutta ihan lyhennetyn version.

  Sitä meinasin sanoa, että sun juttusi ja toilauksesi on koko rahan viihdettä… heh. Wessapaperilookki ei taida olla sitä kaikkein kivointa.
  Ja ei noille huutelijoille kannata muuta kuin mielessä vilauttaa keskisormea. Ei heillä ole itsellään kaikki asiat kunnossa, luulevat vain olevan maailman napoja ja oikeutettuja arvostelmaan. Katsoisivat ensin omaan peiliin.

  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  • Haha ihan parasta jos viihdyttää. Juu se vessapaperihuntu roikkuen pepusta, se on kiusallista jopa minusta vaikka olenkin varsinainen tumpelo.

   Juu taisi olla päissään koko huutelija ja myös epävakaa, mutta jotenkin saatiin niin hyvät naurut, että kaatiksellakaan ei maksettaisi penniäkään. Aika hauskasti sanottu.

   Ihanaa viikkistä. <3

 • Hei, sitä on liikkeellä, eli itsensä nolaamista: mullakin ratkesi tällä viikolla housut keskeltä pehvaa ja keekoilin niissä koko työpäivän kunnes joku ystävällisesti huomautti asiasta 😛 Vitsit kuinka mua edelleen hieman harmittaa etten päässyt Pingiin, kun lapsi oli kipeä ja päivä meni hoitajana. No, toivottavasti ensi kerralla… Mahtavaa että te olitte siellä ainakin pitämässä meidän kypsempien bloggaajien lippua korkealla <3

  • Voi ei ratkesiko ja näkyikö kalsongit?! Voi ei, oltaisiin taas tavattu, nyt on menty ohi Haikon ja Pingin, hööh! Kiitos ja kyllä onneksi meitä oli paljon muitakin, sillä nuoria kuitenkin oli loppupeleissä suurin osa. 😉

 • On varmaan vessapaperitkin roikkuneet. Muistan kuitenkin paremmin sen kerran kun kävin Tennispalatsin taidemuseossa ennen leffaa. Olin jättänyt takin museon narikkaan ja jouduin kävelemään Tennispalatsin ympäri hakemaan sitä. Ihmettelin kun niin moni hymyili minulle hölkätessäni pakkasessa ilman takkia. No selvisihän se kotona katsoessani itseäni peilistä… Museon pyöreä, maalitaulua muistuttava punavalkoinen tarra oli keskellä sepalusta.

 • Koulussa 90-luvulla pidin lopputyön purkua. Jännitti ja piti käydä vessassa ennen esitystä. Siihen aikaan käytettiin bodyja ja tungin ne läpät vaan farkun sisälle… tai niin luulin. Vedin esityksen täydelle auditoriolle ja paikallis sanomalehdelle bodyn etuosa farkkujen päällä. Ihmettelinkin kun kaikki olivat niin iloisia ja seurasivat kiinnostuneesti..

  • Voihan body sentään, no et varmasti unohda tuota esitelmää koskaan. Ne bodyt eivät ole oikein koskaan auenneet meikäläiselle ja juuri tuo vaivalloisuus on se syy. 😉

 • Voi sinua! Ei saisi nauraa, mutta tuo vessapaperi- ja kaatisepisodi oli hauskaa luettavaa. Parasta on oikeasti, että osaa nauraa itselleen. Minulla ei ole tainnut vessapaperit roikkua housuista yleisillä paikoilla kulkiessa. Sellainen kommellus tuli mieleen, että olimme A-luokan matkalla naisten kesken Turkissa, jossa ystävälläni ja hänen miehellänsä on asunto. Olimme juuri tulleet Turkkiin, joten ryntäsimme heti uima-altaalle ja allasbaariin. Allasbaarissa janojuomista ja auringosta nauttien olimme olevinamme kovinkin hienoja leidejä. Minulla oli uudet bikinit päällä. Jotenkin siinä istuessani liikuin hieman rehvakkaasti (hieno nainen). Samassa tunsin, että bikinien yläosan muovilukko napsahti selässä ja bikinit olivat tippua päältäni. Aloin nostella saronkia hieman rintojeni peitoksi ja sanoin ystävälleni, että laita biksujen lukko kiinni. Ystäväni alkoi tutkia bikinejä ja lukko olikin napsahtanut rikki! Ystänäni on toimelias nainen ja hän alkoi solmia biksuja selästä kiinni. Yritimme sanoa toisen ystäväni kanssa, ettei se voi onnistua. Kyllä onnistuu. Hirvittävä äherrys ja nauru. Jossain vaiheessa huomasin, että ystäväni veti bikinini toisen olkaimenjotenkin pääni yli. Naurultamme emme meinanneet tajuta, että olisi paras ehkä mennä vessaan fiksaamaan bikinit. Lopulta, kun tämän älysimme, tungimme ystäväni kanssa baarin pimeään vessaan korjausoperaatioon. Minulla hiki tippui, enkä voinut muuta kuin nauraa. Biksut saatiin fiksattua sen verran, että sen iltapäivän selvisin. Loppuloman käytinkin muita biksuja. Tämä tapaus oli niin huvittava, että muistamme sen varmasti ystävieni kanssa aina. Hienot naiset matkassa.

  • Hih paras nauru on itselleen nauru, eikä sitä sovi muiden ainakaan kustannuksella nauraa. 🙂

   Voi ei teillä on aivan mahtava yhteinen kokemus, jota voitte aina vedet silmissä naureskella kun tapaatte. Ihana tarina. <3

 • Hauska vessapaperitapaus 😀 Mulle sattuu ja tapahtuu kans ja se on ihme jos jotain ei satu, ja hölötän ihan samalla tavalla ja sitten joskus mietin että pitikin hölöttää koko maailmalle.. 😀 Mie joogasin joogatunneilla haaroista rikki olleilla housuilla siihen asti kunnes kotona jossain vaiheessa huomasin että ohhoh katos, on haarukset vähän rikki. Miten pitkään lie olleet edes rikki.. 😀 Joogapaikkani oli ihan opettajan lähellä edessä, ajattelin kuitenkin että tuskinpa se nyt varmaan oppilaiden jalkoväleihin on katsellu ja kurkkinu 😀 😀 Eilen joku mies kaupungilla huuteli mulle ja muille ohikulkijoille että "Nyt on kaikki mennyttä. Nyt on kaikki mennyttä." Aika surullista, vaikka vähän pelottavalta ja koomiselta tuntuikin. Yritti ressukka antaa läpyjäkin. Mut tuo siun huutelijatapaus oli aika ajattelematon, ei varmaan ihan tajunnut mitä sanoo. 🙁

  Mie "erehdyin" apteekissa juuri äsken muuten nuuskuttelemaan ja laittamaan käteen tuota Acon wild flowers voidetta, tuoksu on ihan taivaallisen ihana!!! Pitää varmaan lähteä ostamaan ihan oma puteli, nenä on nimittäin kiinni koko ajan kämmenessä johon laitoin vähän kokeeksi ko voidetta. Olen ihan rakastunut tähän tuoksuun… <3 Kivaa viikonloppua <3 <3

  • Juu ei sinne ole katsonut ei varmasti ja et varmasti ole myöskään ensimmäinen tapaus. Apua maailmanlopunennustaja, hui!

   Oi onko se ihana tuo Aco, hyvä tietää ja harmittaa, että unohdin ne kaikki sinne pr-toimistoon, niin tohelo olen.

   Kivaa viikonloppua Soili <3

 • Vessapaperit on roikkunut, tissisuoja on tippunut keskelle markettia, tampooni on tippunut kassalla kaikkien näkyville ja helma oli juuttunut sukkisten vyötärönauhaan ja pylly siinä tuulettui samalla. Tekevälle sattuu ja nolouden jakaminen auttaa aina 😀
  Ihanaa oli nähdä eilen.
  Kivaa viikonloppua!

 • Täällä väsymys vaivaa pahasti, allergioiden takia…viime yönä nukuin 11h ja kun avasin silmäni tuntui etten olisi nukkunut ollenkaan.No sitten aamutoimiin ja odotin että piristyn ja äsken vieraiden tullessa sain huomautuksen että hei sulla on mennyt paita väärin päin päälle ja vähän ajan päästä huomautus että hei onko sulla sukatkin väärin päin, tänään ei vaan siis oo mun päivä ;)Taidan kömpiä sänkyyn loppu päiväksi!Voih miten asiatonta kommenttia olet saanutkaan blogikavereidesi kanssa pyh ja pah moiselle kommentille <3 Ihanaa lauantai päivää <3

  • Voi maar allergiat, täällä ei niin pahana kuin aiemmin, mutta tänään on tuntunut. Ihan hirveää miten lääkkeet väsyttää. No 50% mahdollisuus saada kampsut oikein päin, joten täysin ymmärrettävää! Nyt zemppiä, sinne ja toivottavasti pian menee ohi. <3

 • Kyllähän sitä sattuu ja tapahtuu aina silloin tällöin, enemmän ja vähemmän noloja asioita. Tämä elämä olisi aika tylsää, jos ei koskaan mitään tapahtuisi.
  Ei muuta kuin rinta rottingille ja eteenpäin!

 • Sitä sattuu 😀 Mitäs vessapaperista, kuka sitä taakse kattelee, kun ihmistä katsotaan silmiin, eikä p-silmiin 😀 Kauheeta tekstiä… Ostin kans yhden nyx tuotteen ja huulipunan meinaan kans ostaa vielä. Ihanaa viikonloppua Tiiuska <3

  • Hihi justiinsa ja jetsulleen, ihanaa tekstiä sain päivän naurut! <3 Pakko jotain Nyxin huulijuttuja ja poskipunia hankkia. Luulin ettei ole minun juttu, mutta ONPAS sittenkin. 😉 Ihanaa sunnuntaita <3

  • Voi hitsi! Sen lanseerausluennon olisin halunnut minäkin kuulla! Nyx kyllä kiinnostaa vaikka on vieraimmaksi Lorkun brändeistä jäänyt. 😉

 • Kiitos taas kivasta postauksesta! Ei, minulla ei ole roikkunut vessapaperit housun kauluksesta, mutta olenkin sellainen varmistelija, joka varmistaa useamman kerran, ettei mitään ylimääräistä tuolta takaa roiku 🙂
  Noista meikeistä en tiedä mitään, mutta tykkäsin tosi paljon siitä Kubissin huulipunasta, jonka voitin arvonnassasi kerran. Olisin halunnut ostaa sitä, mutta en ole vielä missään kaupassa sitä merkkiä löytänyt 🙁

  Ihanaa keväistä viikonloppua sinulle Tiia!

  • Kristiina pitäisiköhän munkin alkaa varmistelemaan. 😉

   Voi hitsi, minäkin tykkäsin niistä Kubiss huulipunista ja itse en ole nähnyt niitä kuin verkkokaupassa ja I Love me messuilla. Voi harmitus.

   Ihanaa viikonloppua Kristiina <3

 • Hävyttömyyksiä joutuu kuuntelemaan, jos saa osakseen syrjintää tai rasismia, joten tuttua on. Veskipaperikatastrofi taas on vielä kokematta, mutta eikös se päivä jokaiselle koidu ennemmin tai myöhemmin. Unohda moiset moukkamaisuudet huutelijan osalta ja rentoudu viikonloppuna. Kerää voimia.

  • Hih voi ei Viltsu ja hei toivotaan, ettet joudu ikinä veskipaprukatastrofin keskelle. 😉 Juu nauroimme vaan hullulle huutelijalle, aika hauska tuo kaatiskommentti heh. Kiitos Viltsu <3

 • Hahhahhaaa, vai roikkui sulla vessapaperit pöksyistä. Mulle sattui vähän samanlainen viime viikolla. Tunsin kauppaan mennessäni parkkipaikalla jotain nilkassani. Kun katsoin alas, niin farkun puntista roikkui eiliset pikkarit. Olin vetänyt illalla kerralla kaikki pois ja pikkarit oli jäänyt farkkujen sisään. No aamulla laitoin puhtaat ja vedin farkut jalkaan ja eiliset pikkarit oli jäänyt punttiin 😀 Tulivat sitten vasta parkkipaikalla näkyviin, onneksi siinä, ettei kaupassa 😀 Nooooo… jos elää, niin sattuuu ja mehän eletään, eiks niin…. Kivaa kevään jatkoa!

  • Hih tuokin on käynyt täällä, no tietty on. Tällä viikolla on kuule löytynyt jo 4x vessapaperit pöksyistä, että alan olla aika huolissani, miten miksi ja mitä ja onko se kotitonttu joka tekee jäyniä. Niin juuri kun elää niin sattuu ja tapahtuu ja se on sitä täyttä elämää. 🙂

   Kivaa kevään jatkoa sinnekin <3

 • Tekevälle sattuu… 😀 mutta nuo kaikenmaailman äijänkäppyrät vois pistää päänsä puskaan ja mutista siellä yksinään 😉
  – Ihanaa viikonloppua <3

 • Oi voi, vessapaperiepisodit ovat niin tuttua. Osaan minäkin ihan selvinpäin, ja nuorena osasin vielä enemmän. Ihana postaus, itselleen on hyvä osata nauraa. Sait ainakin minut nauramaan. Ihanaa viikonloppua Tiia. <3

  • Hihi juu nuorena sitä sattui ja tapahtui miltei joka viikko, hehe. 🙂

   Kivaa että naurattaa, se oli postauksen tarkoituskin ja pakko se on vaan itselleen nauraa tai muuten möröksi muuttuu. 😉 Ihanaa sunnuntaita <3

 • Voi vitsi noita huutelijoita :/ minulla ei ole koskaan tuollaista käynyt, mutta hyvin voisi – eipä sillä. Tuttavallani roikkui kerran sukkahousut housunkauluksesta – oli aamulla vetänyt farkut jalkaan ja unohtanut , että siellä tuli mukana sukkikset ;).. Tekeville sattuu 🙂

  • Hihi tuo sukkisepisodi on tietty käynyt täälläkin ja kalsongit myös ovat roikkuneet, se on aika kauheaa, koska ne on aikamoiset jättikset vielä. Kun elää ja tekee, niin sattuu ja tapahtuu. 😉

 • Joo vessapaperit ovat roikkuneet, hameenhelma ollut vyötäröllä, farkkujen vetoketju auki, liivinsuojuksen kauluskoristeina jne… noita sattuu. Kaikilla naisilla taitaa olla samanlaiset kokemukset 🙂
  Just luen kirjaa, jossa pohditaan haavoittuvuuden tai nolojen tilanteiden "kutistamista" sillä, että niille julkisesti nauraa. Minä ainakin allekirjoitan keinon tehokkuuden.

 • Täällä se toinen niistä blogikamuista, joille huudektiin ja hei, kuule se huuto oli meille kaikille:D Se äijä ei nyt tajunnut pääsevänsä kuuluisaksi. Olisi muuten pitänyt ottaa siitä kuva, jotta olisi hänkin saanut osansa tässä foorumissa. Toisaalta välillä noiden deekujen jutut saattaa oikeesti olla hauskojakin ja näinhän me se otettiinkin!
  Minulla Tallinnassa oli shortsit kerran ja sellaiset hamemaiset liehukkeet ja hitsiläinen minulla oli laukku olalla ja lahje kävellessä nousi ylöspäin. Olin siinä ostamassa kukkia, kun eräs suomalainen nainen ystävällisesti huomautti, että sulla on tuo hame vähän huonosti, melkien pikkarit näkyy. Kyllä mua huvitti ja …no teinitkin mukana nauroi iloisesti. Oli niillä isille kertomista!
  Mukavaa lauantaita!<3

  • En kehdannut teitä mainita, kun en tiennyt mitä tykkäätte, kun olette kuitenkin niin upeita naisia. Juu deekuhan se oli ja mielenterveysongelmallinen. Voihan sortsit sentään, mutta sinun sääriä taatusti kelpaa esitelläkin ja varmaan pikkaritkin pikkarit, eikä jättikset kuten meikäläisellä. 😉

   Hih oli teillä naurun aihetta. <3 Ikimuistoinen reissu siis. 🙂

   Ihanaa sunnuntaita <3

 • Tekevälle sattuu! En muista että olisi paperit roikkunut muualla kuin kengissä joskus nuorena ravintolassa. Vaan huudeltu on vähän kaikenmoista tämän elämän varrella. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos! Rentoa viikonloppua ja hyviä ja pitkiä yöniä sinne<3

  • Hih niin on huudeltu ja voipaketistakin olen saanut päähän, olen kait niin mahottoman ärsyttävä. Ihanaa sunnuntaita ja zemppiä meille. <3

 • Muistan karvaasti edelleen kun kaupungilla itseäni (mielestäni) paremmassa seurassa yritin näyttää fiksulta niin eikös paikallinen laitapuolen kulkija huutanut minulle kadun toiselta puolelta kovalla äänellä, että `terve pitkästä aikaa, sää oletki vähän lihonu viime näkemisen jälkeen`. Hmm. Joskus on vaan parasta olla selittelemättä, kommentoimatta tai reagoimatta yhtään mitään..

  • Hihi ihan paras ja anteeksi, että naurattaa, mutta onhan tuo niin tuttavallisen mojova ja ei toivottu kohtaus, jonka näen ihan jo sieluni silmissä. Silloin kun yrittää olla cool, on luultavasti aina sitä vähiten, se on kait Karman laki. 😉

 • Toi huutelu ja nimittely on mulle ammatin puolesta ihan arkipäivää; oon ollut kaatopaikan asukaskin joskus ja vähintään huora ihan säännöllusesti, mikään ei varmaan tulis mua hätkäyttämään kaupungillakaan. Siihen on jo niin turtunut…

  • Voi ei, miten jaksat, no jos ei ota henk.koht, koska sitähän se ei ole, niin pärjää vaikka voi se ajoittain olla todella raskasta. <3

 • Juu, on vessapaperit roikkuneet, sukkahousut ja sukat pulpahtaneet housunlahkeesta ja hameenhelmat olleet useammankin kerran sukkahousujen sisällä. Tekevälle sattuu. Ihanaa viikonloppua!

 • Oli muuten ihana nähdä Tiia ja hei ei kukaan huomannut sitä vessapaperia 😀 Onpas siellä ollut tosi nuija tyyppi huutelemassa, ei tuollaisita kannata välittää 😉

 • Kerran kuopuksen vauva-aikana menin avaamaan oven, postimies siellä pimpotteli. Pyysi kuittauksen pakettiin ja ihmettelin kun se niin katteli pitkin seiniä.
  Kannoin paketin keittiöön ja vasta siellä tajusin et mullahan liitosta imetysliiveissä molemmat luukut apposen auki!

 • Kerran kuopuksen vauva-aikana menin avaamaan oven, postimies siellä pimpotteli. Pyysi kuittauksen pakettiin ja ihmettelin kun se niin katteli pitkin seiniä.
  Kannoin paketin keittiöön ja vasta siellä tajusin et mullahan liitosta imetysliiveissä molemmat luukut apposen auki!

  • Ei en kestä, tämä oli päivän paras, kiitos ja anteeksi, että naurattaa, mutta onhan tuo ihan mahoton juttu ja äiti-ihmiselle juurikin voi sattua, kun on niin väsynyt. <3

 • Ha! Minä olen jo viikkotolkulla kirjoittanut ylös repsahduksiani ruokapuolelta. Yritä siinä sitten hoikistua ja elää terveellisemmin, ei näköjään multa onnistu 🙁

  Mulla ei ole roikkunut vessapaperit mut sellainen hulmuhelmahame on jäänyt pikkareiden alle töissä. Eikä kukaan sanonut mitään. Luultavasti myötähäpeän määrä oli liian suuri.

  • Mutta kun näytät niin hyvältä, ei sun tarvi. Ymmärrän toki, että jokaisella oma hyvä olo. Mutta olet hyvännäköinen nainen! <3

   Täälläkin hame jäi työpaikalla sinne sukkisten sisään, se oli NOLOA! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud