Hääpäivä, miten se menikään?

Nyt tuntuu aivan hirmuiselta tuottaa kaatispettymys, sillä emme viettäneet hääpäivää kaatiksella. Meillä on ollut viime aikoina aika kiire, eritoten ukkelilla, koska hänen vanhempansa ovat varsin huonossa kunnossa ja jotenkin minulle tuli sellainen naisellinen vouhkaamisolotila, että haluan huomiota.

Harvoin olen sellainen, mutta eilen totesin miehelleni, jos kaatista ehdotat, se on kyllä hääpäivän alennustila. No ei ehdottanut ei ja joku ihme kipinä kaatikseen itsellekin tuli keskellä koiralenkkiä, mutta todettiin siihen kellonaikaan homma jo mahdottomaksi toteuttaa, sillä peräkärri olisi pitänyt lainata Sipoosta ja kaatopaikka menee lauantaisin kiinni klo 14.

Toimettomana emme olleet, ukkeli leikkasi nurmikon ja minä ukkelin nurmikon eli hiukset. Kauppaan veimme pullot ja pahvit, joten saimme kuitenkin noin hääpäiväksi jotain aikaiseksi eli miltei kuin kaatiksella olisi käyty, mutta vähemmillä hajuhaitoilla.
Eilisellä aamulenkillä törmäsimme melontaporukkaan, jotka söivät eväitä rannassa ja jotenkin heillä oli todella kiva ja yhteneväinen aurinkoinen meininki. Tuli hyvä kesäinen fiilis. 

Toki keräsin kukkasia hääpäivän kunniaksi, no en todellakaan vaan ihan muuten vaan keräsin. Ukkeli seisoi vieressä ja odotti, kunnes pari kukkasta keräsi nippuun ja siihen oli ihan pakko naureskella, että ajattele jos laittaisin blogiin, että yhdessä keräsimme kukkiakin ja katselimme romanttisesti toisiamme silmiin. Ukkeli keräsi pari nippua kukkia ihan vain siksi, että pääsisimme joutuisammin eteenpäin. 🙂 

Pohdimme elokuvaa ja ulkona syömistä, joista toteutimme toisen eli kävimme sushilla. Leffan virkaa toimitti Elisa Viihteeltä vuokrattu Beck Gunvald osa 31. 

Otimme myös päiväunet, tai ukkeli otti, sillä päätti taas laulattaa sitä moottorisahasuutaan ja eihän siinä unta silmään tullut. Mutta totisesti teki ukkelille hyvää, sillä tänään polkaisi Matildanjärvelle kalaan aamuviideltä. Matildanjärvelle on meiltä 191km suuntaansa, aika dorkaa touhua, mutta toinen kun rakastaa niitä fisuja niin palavasti.

Yleensä kun menen sushille, on se aamupala, lounas ja illallinen ja varmaan Oishi Sushi paikassa, ovat aina kauhusta kankeana, että sieltä se nälkäinen nainen taas tulee ja syö kaikki meidän Lohinigirit. Eilen söin kuitenkin niin turkasen paljon lenkin jälkeen aamupalaa, ettei susheja mennyt kymmenittäin, mikä oli omalla tavallaan harmi se. Mutta ulkona piti syödä, koska oli hääpäivä.

Oletteko muuten ikinä törmänneet lauseeseen ”minun häät”, joka on saattanut kuulua jonkun morsiamen suusta. Kyseessähän on meidän häät ja myöskin meidän hääpäivä. Eli ei ole ns. juhlakalua vaikkapa vaimoa, jota pitäisi yksiselitteisesti hemmotella, koska kyseessähän on meidän hääpäivä ja hemmottottelun tulee täten olla kaksisuuntaista. 🙂

Tapanamme ei ole ”meidän” hääpäivänä antaa toisillemme lahjoja tai minun vaimona odottaa, että ukkeli toisi kukkia ja keittelisi minulle aamukahvia, sillä onhan hänelläkin hääpäivä. Tällä kertaa ukkeli kuitenkin sai lahjan.

Annoin hääpäivälahjaksi Calvin Kleinin ck-one Summer tuoksun, joka voisi toki olla lahja molemmille, koska on unisex tuoksu. En itse kuitenkaan miellä Calvin Kleinin tuoksuja naisten tuoksuksi vaan omaan tuoksunenääni nämä ovat miesten tuoksuja. Vaikka mies pitää kovasti vahvoista tummista tuoksuista, Calvin Kleinin tuoksuja hän on kuluttanut monet pullot yhteiselomme aikana. 

Calvin Kleinin tuoksuihin liittyy myös tuoksutarina, sillä saimme häälahjaksi ystävältäni Calvin Kleinin ck-one Graffiti tuoksun vuonna 2003 ja siksikin uusi Calvin Kleinin kesätuoksu oli osuva lahja. 

Ukkeli muuten iltalenkillä tuoksui aivan ihanan suihkunraikkaalle, kun oli suhauttanut lahjapullosta tuoksua. Oli niin hyväntuoksuinen lenkkihetki meillä. 

Calvin Klein ck-one Summer alkutuoksussa huumaa vihreä omena, limetti mojito ja inkivääri, kuulostaa juuri minun cocktaililta. 

Sydäntuoksussa hurmaa Guava, Tahitin tiarakukka ja Kataja, joka antaa tuoksulle miehekkyyttä.

Jälkituoksussa hurmaa kookosmaito, setripuu ja sammal. 

Kyseessä on kyllä aivan mielettömän ihana ja raikas tuoksu, todellinen kesätuoksu miehelle ja varmastikin monet naiset, jotka eivät ole niin täydellisesti kukkais-ja hedelmätuoksujen ystäviä vaan kaipaavat raikkaalta tuoksulta hieman mystisyyttä rakastuvat tähän. Pullo itsessään on erittäin kaunis, mielestäni Calvin Kleinin ihanimpia tuoksupulloja ikinä.





Vitsi olisi mahtavaa jos olisi tullut säilyttettyä kaikki elämänsä aikana käytetyt tuoksupullot ja olisivat vaikka kaikki lasivitriinissä. Vielä mahtavampaa olisi, jos pulloissa olisi tallella tuoksu jonka kautta voisi palata vanhoihin muistoihin. Oheinen ck One Graffiti pullo häälahjan muodossa veisi tuoksumaailmallaan häämatkallemme Roomaan vuoteen 2003. 


Ukkeli kesti myös urhoollisesti aamu-ja iltalenkin valokuvaushetket ja Calvin Klein tuoksun kuvaukset. Sellainen oli hääpäivämme, tuikitavallinen, rento, puuhakas, hauska, herkullinen ja lämmin, juuri sellainen kuin meidän avioliittokin on. Ei mitään extremeä vaan perussettiä eli leppoisan kotoisaa.

Mikä on paras hääpäivä tai juhlapäivämuisto, voi olla mikä vaan eikä tarvitse liittyä hääpäivään ja onko Calvin Kleinin tuoksut tuttuja? Aurinkoista sunnuntaita kaikille, täällä pukkaa flunssaa, joten nyt aion koomailla koko päivän.


Kerta kiellon päälle eli hääkuva vielä tänne, vaikka ei ole niinkään kauan, kun  näitä kuvia blogissa olikin jo. Naimisiin menimme Helsingin maistraatissa 11.6.2003 ja häät siunattiin Latviassa Riiassa 14.06.03, mutta koska perheen kuopus on syntynyt 14.06.2006, vietämme hääpäivää virallisena päivänä eli 11.6. 🙂


*Calvin Klein ck-one Summer saatu blogiin


62 thoughts on “Hääpäivä, miten se menikään?”

  • Kuulostaa samalta kuin meidän hääpäivät. Elisa viihde hoitaa usein tuon viihde puolen 🙂
    Paras hääpäivä muisto taitaa olla juurikin tuo leffa ja ruokailu, ei sen erikoisempaa, mutta tulee sitäkin tehtyä liian harvoin. Onhan se aika romanttista istua vierekkäin leffassa ja pidellä toista kädestä kun leffassa tulee jännä kohta.
    Kivaa sunnuntaita ja toivottavasti se nuha ei nyt iske kunnolla päälle.

  • Ihana hääpäivä teillä on ollut. <3 Ei siis lähtenyt kuumailmapallo kaatsikalta hih… 🙂 Ah tuota riisisateen määrää, alimmassa kuvassa. 🙂

  • Kuullostaa ihanalta, ihanan tavalliselta, kiireettömältä ja aurinkoiselta päivältä <3

    Myös tuoksu kuullostaa hyvältä, minulla myös lahjahankintaa edesssä joten heitän korvantaakse^^

    Ihanaa alkavaa viikkoa, paljon aurinkoa<3

    • Ei susta saa maskuliinista tekemälläkään! Nuo ck one tuoksut ovat unisex tuoksuja ja jokaisen iholla tuoksuu omanlaiselta. Olen itsekin ostanut Miyaken miesten tuoksun, käyttäen viikkoja ja luullen olleen naisten tuoksu. 😉

  • Tuollaisia ovat meidänkin hääpäivämme useimmiten, eli käydään ulkona syömässä, eikä lahjoja kumpikaan anna. Ja niin totta tuo, että se on MOLEMPIEN hääpäivä. En ole koskaan ymmärtänyt sitä, että nainen olisi aina se joka saisi mieheltä lahjan.

    Tästä tulikin mieleen että meillä on ensi viikolla hääpäivä!

    • Juurikin hyviä hääpäiviä! :)Ihan samoilla linjoilla, se on molempien hääpäivä. Kivaa hääpäivää teille Kristiina. 🙂

  • Meillä on kanssa yhtä yksinkertaisesta, tosin joskus ollaan unohdettu koko päivä. Ollaan puhuttu siitä kuukautta etukäteen ja kuukausi jälkikäteen tullaan huomanneeksi, että se menikin jo. 😀

  • Suloinen hääpäivä, tuollaiset on parhaita 💛! Calvin Kleinin tuoksut ei ole mun makuun, niin kuin itselleni. Nätti sinänsä tuo pullo! Enkä ole unisex-tuoksujen kannattaja. En haluaisi tuoksua miehekkäälle tai että mies tuoksuisi minulta. Meikäläisen korvienvälijuttuja 😊

  • Kuullostaa oikein ihanalta teidän hääpäivänne! Lahjoja meilläkään ei hääpäivänä anneta, olen joskus tainnut saada mieheltä kukkia hääpäivänä, mutta ei sitäkään ole kovin usein tapahtunut, yleensä ollaan kyllä "nukuttu" koko päivän ohi, eli huomattu vasta muutaman päivän päästä, että se meni jo 😂

    • Hih hyvä meininki ja sama täällä, mutta hääpv on taidettu aina muistaa. Sitä auttaa muistamaan tyttären synttärit. 🙂

  • Kivalta kuulosti tuo teidän päivä. Mies on joskus yllättänyt tekemällä vaikka kreikkalaisen salaatin, jonka me sitten olemme kuohuvan kera nauttineet terassilla, kun lapset on saatu nukkumaan. Siis silloin joksus, kun niitä vielä piti peitellä:) 10v hääpäivää on vietetty Tukholman risteilyllä ja nyt onkin seuraavaksi 20 v hääpäivä heinäkuussa tulossa. Ei meilläkään mitään isompia lahjoja ole osteltu, tosin silloin 10 v päivänä sain käsikorun:)
    Meillä hääpäivä ei unohdu, sillä yleensä ollaan heinäkuussa lomalla ja silloin sen muistaa helpommin!

    • Juu kyllä pyöreitä täytyy isommin juhlia. 10v oltiin Lontoossa ja mitähän te teette 20v tullessa? Huimaa niin ne vuodet vierii. <3

  • Kivan rento, mukava hääpäivä teillä 🙂
    Mun mies ei tunne sanaa romantiikka, joten ei edes muista meidän hääpäivää, Yhdesti muisti ja toi korun 🙂
    Minä ostan kyllä joka vuosi lahjan ja teen kakun 😀 Mies yllättyy joka vuosi yhtä paljon :'D

    10v hääpäivää vietettiin ihan julistamalla, muina hääpäivänä ollaan syöty kakkua ja just kateltu kotona joku elokuva 🙂

    • No ei se sen kummempaa juuri tarvitse olla. Ei mekään romanttisia olla, liian jalat maassa tyyppejä. Leffa ja kakku täydellistä. <3

  • Ihan mahtavalta kuulosti teidän hääpäivä ja hei, ei sen tarvitse extremeä ollakkaan 🙂
    Meillä ei hääpäiviä ole sen erityisemmin vietelty, aika saman tyylistä kun teillä Tosin itse joudun aina välillä viettämään sen töissä 😀

    Tuo Calvin Kleinin tuoksu on hyvä, mutta mielestäni enemmän miehelle.
    Kaunis kukkakimppu muuten <3

    • Kiitos Souliina ja ihan sama meininki. 🙂 Samaa mieltä Calvin Kleinin tuoksuista, ihania mutta enemmän miehille suunnattuja. Ihanaa iltaa.

  • Ihana vihreä pullo! Meidän hääpäivän viettämiset on sitä, että suunnilleen unohdetaan molemmat koko juttu. Sortin anti-romantikot löytäneet toisensa 😀

  • Hääpäiviä ei ole paljon juhlittu. Mies oli melkein aina iltavuorossa, no enää ei ole. Kerran käyvimme muksujen kanssa syömässä. Jospa seuraavan kerran, kun puolivuosisataa tulee täyteen, hih.
    Mukavaa kesäkuista viikkoa sinulle Tiia!

  • Tähän kuuluu sanoa, että mitä mä sanoin. Sä sait sushia. Millään muulla ei ole merkitystä, kuin sillä, että on onnellinen ja saa sushia 😉 Onnea hääpäivän johdosta 😉

  • Hyvältä kuulostaa päivänne! Onnea! <3 Tärkeintä ei ole juhlallisuudet, vaan yhdessä vietetty aika ja muistaminen. Meilläkin on hääpäivä ensi viikolla, ja toiveeni on, että voisi rauhassa tehdä jotain hyvää ruokaa ja vaikka pikkaisen kuohuvaa. Kunhan on leppoisaa ja saadaan olla yhdessä. 🙂

  • Oi, minä kunnioitan ihmisiä joilla on pitkä liitto ja jopa juhlivat hääpäiviään. Minusta ei semmoiseen ole. Itse olen mennyt kahdesti naimisiin ja muistan jopa, että joskus kesällä ne häät olivat.=) Kumpaakaan liittoa en jaksanut kuin pari vuotta, kaikista ei vaan ole pitkään suhteeseen. Siksipä kunnioitan heitä jotka pystyvät semmoiseen ja ovat kaiken lisäksi vielä onnellisia keskenään. Paljon ja pitkään onnellisia yhteiselon vuosia teille ♥

    • Ihana Sude niin aito ja rehti, arvostan juuri sitä. Juu varmasti ei ole avioliitto kaikille tarkoitettu, koska me ihmiset olemme niin erilaisia. Kiitos niin paljon kauniista sanoista. <3

  • Oih, mikä ihana ja niin elämänmakuinen hääpäivä, melkein kuin olisin kulkenut mukana, kun luin tätä kivan hääpäivän tarinaasi ~♥~♥~
    Ihanaa alkavaa viikkoa Sinulle ja Hänelle ♫~♥~♫

  • Ihana hääkuva! Tuhannesti onnea hääpäivän johdosta!! Luonnonkukat kruunasivat kauniin päivän 🙂

  • Minusta teidän hääpäivänne kuulosti oikein ihanalta ♥ Kiireetöntä yhdessäoloa ja yhteistä tekemistä, vaikka vähän arkisempaakin 🙂 Onnea vielä teille molemmille ♥

  • Hääpäivä on aina ikimuistettava, ihanat kuvat, paljon onnea ~♥~ Monenlaisia hääpäiviä on jäänyt taakse, onneksi ne loppuivat 30-vuotiseen sotaan:) Calvin Kleinestä tulee mieleeni Travis Fimmel ♥ UUtta hääpäivää ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta ehkä sekin on tulossa:)

    • Silloin kun 30v soditaan, niin on varmasti hyvä näin ja etenkin kun vastaan tulikin henkilö jonka kanssa ei kulmat kolise. <3

      Jännä totta, Travis voisi hyvin olla kyseisen tuoksun keulakuva. 🙂

  • Suloiset onnittelut hääpäivän johdosta!
    Kai sitä voi hääpäivänä käydä kaatiksellakin tai viedä pulloja kauppaan, yhdessä rakkaan kanssa <3
    Mulla kun ei tuota hääpäivää ole ollut eikä vielä pojallanikaan niin tällä hetkellä ikimuistoisin hääpäivä on kummipoikani hääpäivä jossa oma poikani oli komeana bestmanina serkulleen 🙂 Kyllä itketti ilosta 🙂

    • Ihana sinä ja kiitos ja kyllä sitä voi olla romantikkaa vaikka kaatiksen tuoksussa, jos parilla on kipinää, hih mikä ettei. 😉

      Ihanaa, poikasi oli varmasti niin komea, kun äitikin on niin upean kaunis. <3 Muiskuja. <3

  • Onnentoivotukset jälkikäteen hääpäivän johdosta – onnea, iloa ja rakkautta toivotan vähintäin toisen mokoman lisää <3
    Ja tuollaisia ne meidänkin hääpäivät pääsääntöisin ovat – tosin isäntä ostaa nykyisin sen ruusupuskan, sillä anoppini muistuttaa häntä siitä aina edellisenä päivänä – ei se muuten muistaisi;)
    Isompina hääpäivinä olen lahjuksiakin saanut, mutta niistä on pitänyt aloittaa muistuttamiset hyvissä ajoin – ja on isäntäkin omat lahjansa pokannut. Vaan ei tuoksuja, sillä minun allergianenäni ei niitä siedä;)

    • Ihana sinä, kiitos ja on sinulla ehdottomasti maailman paras anoppi! <3 Kyllä pyöreitä vuosia pitää juhlia vähän komeammin vaikka muut vuodet vaipuisivat välillä unholaankin.

      Ihanaa viikkoa kultainen Lady <3

  • Ihania kuvia! <3 Teidän päivä kuulostaa juuri täydelliseltä 🙂 Mun mielestä nuo CK:n unisex-tuoksut on myös enemmän miehisiä. Muuten kyllä tykkään CK:n tuoksuista.

    • Kiitos ihana Mia <3 Päivä oli kiva ja ilman molemmin puolin mitään pakkoja eli vapauttavan kiva. Juu samaa mieltä, ihania tuoksuja, tänäänkin mies laittoi tuota ck one tuoksua ja se on aivan ihana, mutta miehelle. Mutta kuten tiedetään tuoksut käyttäytyvät eri ihmisillä eri tavoin, niin varmaan sopii naisillekin. 🙂

      Ihanaa päivää ja kiitos <3

  • Kauniita kuvia 🙂 Pääasia että hääpäivän muistaa, kiva ehkä viettääkin sitä yhdessä mutta ei ne puitteet sitä hulppeaksi tee vaan se "tunne" – että toinen on se sydämen valittu oli vuosia yksi, 11 tai 51 ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud