Nyt jännittää, se on sitten hääpäivä ja vietetäänkö se kaatopaikalla vai ei?

Nyt jännittää, se on sitten hääpäivä ja vietetäänkö se kaatopaikalla vai ei?
Nyt oikeasti jännittää antaako ukkeli hääpäiväarmoa ja säästää kaatiskeikalta ja autotallin siivoukselta. Huomenna pukkaa sitten raporttia miten tämän rouvan tänään kävi. Saanko löysäillä vai joudunko illalla kuuraamaan itseni juuriharjalla, ui.

(Taas on muuten nukuttu pyjama väärinpäin)
Välillä tuntuu, että viisaudetkin vinoilee. Elloksen aamutakki tuumii, että kauneutta tulee löytää jokaisesta päivästä, kaatikseltakin.. Ymmärrän varmaan tämän viisauden paremmin kaatopaikkakeikan jälkeen. 

Jokin yhteenkuuluvuuden tunne siivotessa autotallia ja kipatessa löyhkäävälle kaatopaikalle romppeita varmaan tuovat katseemme yhteen ja saa tuntemaan kiihkeää rakkauden paloa toisiamme kohtaan. Hyvässä ja pahassa, sitähän me vannoimme. 

Onhan yhteinen tekeminen sitä arjen romantiikkaa parhaimmillaan ja parisuhteeseen ja merkkipäiviin ladatut odotukset melko turhaa hypetystä vai onko?
Näenkö merkkejä joka puolella, Hop Hop bisukat suorastaan kirittävät kuuraamaan autotallin putipuhtaaksi, samalla ollen vissiinkin ukkelin mielestä meidän hääpäiväskumpat. Visuaalisesti mukavasti tölkkien kuvissa lähdetään romanttisesti kuumailmapallolla lentoon, piileekö päivässämme romantiikan taikahippustakaan, se selvinnee tuota pikaa.

Mitä tänään tapahtuu, jännittää… Nyt harhauttamaan ukkelia elokuva-ja ravintolatarjonnalla, tosin aika tarmokkaalta se tuossa puuroa istuessa näyttää, hui…

Kivaa lauantaita ja mitäs te puuhaatte tänään? Ainakin muistan, että Villavalkon Katilla on tänään myös hääpäivä, ollaankohan siellä kaatiksella vai ei?

*Ellos aamutakki saatu pr-tapahtumasta

Related Posts

Marks&Spencer syystakit ja huikea arvonta!

1. Harmaa takki, Classic for M&S Collection 2. Kamelinruskea takki, M&S Collection Yllä olevan takin ostin itselleni harmaana. 😉 3.  Harmaa takki vyöllä 4. Kamelinruskea takki kauluksilla Marks&Spencerille on tullut huikean hienoja syystakkeja, joita parhaani mukaan yritän tässä teille nyt esitellä. Himppasen on jököttäviä poseerausasentoja tai en oikein […]

Negatiivinen kommentti satuttaa miltei aina ja miltä sitten tuntuu olla, lifestyle, kosmetiikka ja ”mainosbloggaaja” ja avata vielä omaakin elämää?

Kommentoin tuossa taannoin erään bloggaajan blogiin, joka antoi negatiivista palautetta eräistä tuotteista, että kyseiset tuotteet sopivat minun iholle ja niistä toinen on oma suosikkini. Sain kommenttiini aika jännän vastauksen, että hänen lahjomaton ja sponsoroimaton raporttinsa seuraa. Hämmennyin sanoista ”lahjomaton ja sponsoroimaton”, sillä se oli aika […]79 thoughts on “Nyt jännittää, se on sitten hääpäivä ja vietetäänkö se kaatopaikalla vai ei?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud