Kumman kaa, Tädit vauhdissa, maailman hirvein kuva taas!

Ajattelin viihdyttää teitä Tätien Kumman kaa videolla tänään ja olla pölisemättä sen kummempia. Sillä olen tänään ihan tööt ja vaatii traktorilla muokkausta saada tuo nassu kuntoon tämän päivän menoja varten. 

Näin niin hirveää painajaista viime yönä, että nyt se on todistettu pelko ja kauhu unissa voi todella vaikuttaa naamatauluun. Ääh mitä söpötän täällä, joka aamuhan näytän tuolta. 😉

Unesta sen verran, sukellusvene täynnä vettä ja mieheni ja yksi tyttäristä sisällä veden valtaamassa sukellusveneessä. Raavin kynsillä katon muoviluukkuja, jotta rakkaani pääsisivät ulos. Mietin luukun raavittuani auki jollain hirmupedon kynsivoimilla, että sukellanko itsekin pelastamaan rakkaita, ovatko kuolleita jo vai olenko sukeltamatta, jotta kotona oleva tyttäreni ei jää orvoksi. Kauhea Sophien valinta unessa…olo oli aamullakin vielä hyvin onneton. 

Olin tuon unen aikana soffalla pakosalla kuorsaava ukkelia, mutta kiltisti menin peittojeni kanssa ukkelin kainaloon, jotta sain vielä unesta kiinni ja tiedättekö mitä painajainen jatkui eri sukellusveneessä. Ei kiva ei.

Miksi painajaiset jatkuvat aina, eikä hyvät unet koskaan, siinä on päivän kysymys teille. 

Huomenna ilmoittelen arvontojen voittajat. 😉 Parempaa päivää meille kaikille, onneksi on ystävien seuraa, niin kyllä tämä tästä. 🙂


54 thoughts on “Kumman kaa, Tädit vauhdissa, maailman hirvein kuva taas!”

    • Sä oot niin ihana Taru ja se oli maailman karsein, vieläkin värisyttää. Onneksi painavaiset eivät usein rääkkää sua. <3

  • Painajaaset ei oo kivaa katteltavaa. Ja ihan hirveä Sun painajaanen ja kehtas viä jatkuakin.
    Näin viimeviikolla unta, jotta oikiaa kättäni repii joku irti ja heräsin siihen, ku käsi oli niin kipiä ja puuduksis☺
    Kivaa tätä sadetpäivää Sinulle Tiia♡♡

  • Oi, mä rakastan tuollaisia realistisia aamukuvia ♥ Kaikkihan me taidetaan olla aika – krhm – luonnollisen näköisiä herättyämme. Mulle tulisi vain alemmuuskompleksi, jos katselisin mallitypyjen/pintajulkkisten muka-naturelleja kuvia (kuitenkin on laitettu irtoripset, kestopigmentit kulmiin, keinorusketus, ehkä salaa vähän meikkiäkin jne). Nää tällaiset aidot on paljon parempia!

    Hirvee uni, hui!

    • Tuo on kyllä karmee kuva, oikein itsekin säikähdin ja jotenkin hyvin peilaa siihen painajaiseenkin. No en nyt koskaan aamulla hyvältä näytä tietenkään, mutta on tuo kaamea.

      Kiitos Tuula, arvostan ja ihanaa, että normikauheat kuvat kelpaa. <3

      Kivaa viikkistä. <3

  • Samaa olen myös monesti ihmetellyt, että miksi painajaiset mokomat kehtaavat joskus jatkua kun uudelleen on onnistunut nukahtamaan, mutta hyvät unet eivät koskaan!?! Epäreilua :/
    Huh miten hirvittävää painajaista näitkin! Minä heräilin viime yönä vain kaatosateen kohinaan 😉
    Mukavaa sadepäivän jatkoa sinulle Tiia ❤️

  • Voi sua, mikä inha uni. Sitä se rakkaus läheisiä kohtaan saa aikaan, se menettämisen pelko. Onneksi ovat vain unia.

    Mä oon taas oppinut takaisin vähän ohjailemaan uniani, niin että saatan jopa onnistua heräämiseni jälkeen jatkamaan samaa unta. Mutta jos lähtee sängystä hipailemaan sinne tänne, niin sitten ei kyllä onnistu, jos herää liikaa.

    Heh, minäkin tykkään niistä ihan aidoista kuvista. Ihana oot ja kaikki me naiset ollaan. Pitäiskin varmaan ottaa juuri tällainen viikonlopun aikana videon teon yhteydessä. Tai eikä tarvikaan, sehän tulee videolle entistä aidompana :D. Ha!

    • En osaa kyllä yhtään ohjailla unia, vitsi se vaatii varmasti mielenhallintaa. On tuo niin kaamea kuva, että luulen ettei sitä halua kukaan katsella, hihi.

      Oikein ihanaa viikonloppua Heli <3

  • Minä olen nukkunut nyt sikahyvin, sillä armahaiseni on nukkunut pari yötä kirjaston sängyssä. Olen nyt sattuneesta syystä erityisesti syvän unen tarpeessa ja se, että R. todellakin kuorsaa aamuyöstä, pitää minua hereillä.

    Meillä R. näki viime yönä kauhean painajaisen, jossa hukkasimme kummikoiruutemme. Jos minä näen kauhua, se on sellainen, että me ollaan myyty tämä ihana koti pois ja asutaan jossain läävässä ja kadutaan hirveästi. Näen tuota toistuvasti…

    Minä en ikinä tunnista, kuka minua aamulla katsoo peilistä!

    <3

    • Juu kyllä se toinen kääntyily, äkilliset äänet, röhinä, kun nukahtaa ja aamuyö on kuorsauksen aikaa. Juu noita kodin menetys unia näen myös, ne on kamalia. Hyi painajaiset!

      Hih en minäkään tunnista, mutta kait tuo aamunaama ominta itseäni.

      Kivaa viikkistä. <3

  • Voih Tiia, tuo sun aamulook on mun lähes jokapäiväinen look 😀 Eikä se siitä juuri paremmaksi muutu, vaikka mitä yrittäisin…

    Painajaiset on ihan peestä! Mun painajaiset kohdistuu yleensä lapsiin, ja silloin olen monesti kiljunutkin yöllä kurkku suorana aiheuttaen ukkokullalle lähes sydärin.

    • Hihi no niin on omakin joka päiväinen look tuo, voi meitä! Ihan juuri nuo pahimmat painajaiset liittyvät lähimpien menetyksiin, lapsunet pahimpia.

      Mukavaa viikonloppua <3

  • Paha uni ja vaikea valinta olisi ollut jos olisi ollut totta. Joskus kyllä harmittaa kun on nähnyt jotain oikein ihanaa unta ja sitten herää, eikä koskaan saa tietää miten uni olisi jatkunut.

  • Sinä se kyllä laitat todella itsesi likoon =D. Ihanaa rehellisyyttä, täällä kun piipahtaa niin tulee aina niiiin hyvälle tuulelle =D.

  • Voi ei, painajaiset ja sellaiset jatkokertomus painajaisunet, ne on inhoja 🙁 Joskus on nähnyt niin ahdistavaa unta, ettei uni ole enää tullut silmään vaan valvomiseksi on mennyt :T

    • Juu nyt oli ihan lähellä sama, mutta menin ukkeliin kiinni, niin se rauhoitti, tosin ei unien osalta. Kivaa viikkistä ja ei painajaisia! <3

  • Painajaisunet ovat inhottavia 🙁 Näin joskus vuosia sitten aina sellaista painajaista, että minua ajettiin takaa. Minulla oli unessa sellainen kyky, että kun aloin heiluttelemaan käsivarsiani kohosin ilmaan juurin niin korkealle etteivät takaa-ajajat ylettäneet minuun. Unessa piti vain koko ajan räpytellä ettei pudonnut takaa-ajajien saavutettavaksi ja muistan, että minua aina sattui unessa käteen kun ne olivat jo ihan maitohapoilla. Myös heräsin aina siihen, että käsiini sattui. Usein olin itseasissa nukkunut niiden päällä ja siksi heräsin. Levollisempia unosia Tiia <3

    • Onpa mielenkiintoinen uni, täälläkin monesti ajettu unissa takaa, mutta tuota räpyttely apukeino en ole hoksannut, ties vaikka seuraavassa unessa, kiitos sinun vinkin. <3

      Ihanaa viikonloppua Marjo <3

    • Sano muuta, oli heti yöllä pakko mennä katsomaan myös muksuja, että heillä kaikki hyvin. Painajaiset tuntuu aina niin todeltakin.

      Kiitos kovasti Anna ja mukavaa sunnuntaita <3

  • Oi miten rohkea aamukuva! Mä yritän katsoa peiliin aamulla aina lähes kiinni olevien ripsien välistä. En sitten säikähdä niin paljoa ja niska revähdä äkkinäisestä pakoonlähtö liikkeestä. Mutta onneksi kokemus on auttanut kovasti ja itsensä henkisesti kokoominen on nopeampaa (johtuneeko kuitenkin ikänäöstä) ja paikkaaminen menee sujuvasti puoliunessakin.

    Mahtavaa viikonjatkoa sinulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud