Kirpparilla karkasi mopo käsistä ja Star Trek kuuloke-ja lippis arvonnan voittaja nyt blogissa!

No täytyy myöntää, että Muumien suhteen otsikko hieman huijaa. Olin eilen kyysäämässä tätiäni asioille Järvenpäähän ja samalla reissulla syynäsimme Iittalan alet ja sieltähän se löytyi haaveilemani Pikku-Myy purkki kohtuuhintaan eli 11euroa. Olin jo tyytyväinen päivän ostosten suhteen tähän, mutta vielä odotti Tuusulan Femmatori eli isohko kirpputori.

Niin miksi tuon pienen painavan ja luultavasti oman lapsuuden ajan koulutuolin ostin? Arvoin sitä kirpparilla moneen kertaan ja en päässyt lopputulemaan, mutta en vaan voinut jättää tuolia kirpputorille. 

Tuoleja oli myyntipisteellä kaksi ja koulupulpetti, mutta pulpetti meillä jo on ja yhden vanhan kahden istuttavan pulpetin olen jo myynyt, joten pulpetille ei ollut meille käyttöä. Mutta entäs tuo tuoli sitten?

Ensin tökkäisin sen meidän kylppäriin ja istua törötinkin tänään siinä tuumien, tässähän on mukavaa laittaa Taborttia pyykkeihin ja istua samalla. Kissojen hiekkalaatikkokin on kylppärissä, joten luultavasti senkin putsaaminen tuolilla istuessa on jatkossa mukavampaa. Joten kait tuolille sitten käyttöä tuli. Voi miksi shoppailujaan on aina seliteltävä ja puolusteltava?

No sitten tämä noin 50-vuotta vanha kenties terassi tai mökkipöytä. Bongasin jo tämän kaukaa ja syöksyin myyntipisteelle sydän läpättäen sekä innosta ja valmistautuen myöskin pettymykseen, sillä hintahan olisi kuitenkin pilvissä noin moitteettomasta vanhasta kaunottaresta ja lasikin niin täydellisessä kunnossa.

Mitä silmäni sitten näkivätkään, vain 25e ja miltei selvä peli sillä hetkellä. Ukkelille laitoin whats up:lla kuvia pöydästä, että mikäs hänen mielipide on asiasta, oli kuulemma neutraali ja ei kuulemma mitenkään ihastunut, no ostin kuitenkin, haha.

En oikein tiedä mistä ihastus kumpusi se tunne, että tälläisen olen aina halunnut. Mistä muistien kätköistä vastaava tälläinen pöytä hyvien muistojen joukosta löytyy. Onko sellainen ollut joskus meidän mökillä tai sisustuslehdissä? Vahva tunne kuitenkin tuli, että tälläistä olen aina etsinyt vaikka en tiennyt edes etsiväni. 

Kotona ukkelikin sanoi, että pöytähän on ihan ok ja kun juuri kyseisen sohvan vieressä ei ollut sohvapöytää aiemmin, niin mukavahan se on ukkelinkin nyt soffalle pyllynsä jysäyttää ja laittaa vaikka olkkosensa pöydälle. 

Vielä kuitenkin arvon mihin tämä meillä lopulta tulee ja joutaako lopulta pihalle. Toisaalta ajaa asian eli on todella kätevä.  


Loppuun William Morrisin viisaus kaikille joilla on shoppailumopo lähtenyt hieman keulimaan: ”Älä pidä kodissasi mitään sellaista, jonka et usko olevan hyödyllinen tai jota et pidä kauniina”. Eli nämä kaikkihan ovat molempia!


Juuri siksi nuo alla olevat saippuatkin tilasin Bellapuodista, koska edustavat molempia, kuten kaikki muutkin ostokset, ”erittäin hyödyllisiä” ja omaan silmään kauniita. ;)Niin eli eihän tässä sitten mitään. 


Meikäläisestä ei koskaan saisi kyllä sisustus/ruoka tai muotibloggaajaa, nämä kuvat kun ovat niin surkeita. 


Oletteko käyneet kirpparilla viime aikoina ja mikä on aivan paras kirpparilöytösi ikinä? Kaduttaako jokin juttu, joka on jäänyt joskus ostamatta?


Sitten vielä arvonnan voittajaan eli Star Trek kuulokkeet ja lippis menivät tällä kertaa nimimerkille mses ja kommenttihan oli tämä: 

Ihanaa hölinää taas! <3 Itse olen ollut aina myös rennomman scifin kuluttaja. Vanhat Star Warsit on nähty ennen kuin leffojen ikärajoista tiedettiin ja lapsena ensimmäisiä ihastuksia oli Star Trekin Next Generationin försti Riker. Vakavamieliseen hidastempoiseen scifiin en ole koskaan lämmennyt, vaan pitää olla säpinää, jänniä tilanteita, lasereita ja eri oliorotuja sekaisin. Seurailen bloglovinin kautta, joten 2 arpaa loistavien (!) kuulokkeiden arvontaan. [email protected]



Tuhannesti onnea voittajalle ja suuret kiitokset kaikille osallistujille, oli aivan mahtavia kommentteja monilta muiltakin scifihöperöiltä, kunpa kaikki olisivat voineet voittaa. Mutta eiköhän keksitä pian taas jokin kiva arvonta. Mukavaa lauantaita. <3





62 thoughts on “Kirpparilla karkasi mopo käsistä ja Star Trek kuuloke-ja lippis arvonnan voittaja nyt blogissa!”

  • Paras kirppislöytöni ikinä on meidän keittiön puusohva, 0€. Ei tarvinnut miettiä otanko vai jätänkö.
    Ihana tuo rottinkipöytä <3
    Kivaa viikonloppua Tiia!

  • No ihan mahtavia löytöjä! Mä oli tuhlailemassa Hietalahden kirppiksellä viime viikolla ja ei mennyt kuin 4 euroa, sain Amokselle koalan (toinen tykkää niin kovasti isoista pehmoleluista) ja kuvauslautasen! Olisihan siellä ollut vaikka mitä astioita mutta jos pienen maljakon hinta on 80 euroa, niin HUH! Taitaa siellä yli puolet olla ns. ammattikaupustelijoita. Omat parhaat löydöt liittyvät kyllä noihin kuvausastioihin ja piensisustukseen liittyviin aarteisiin!

  • Ihana pöytälöytö! Sopii mainiosti sohvan päätyyn.
    Kirppariostokset on siitä kivoja, että tavaran voi laittaa kiertoon hyvällä omallatunnolla, jos eivät sittenkään löydä paikkaansa.

  • Ihana tuo pikkupöytä! Jotenkin minulla tulee tuosta ihan lapsuus mieleen.
    Viime talvena löysin kirpparilta melkein uuden villakangastakin. Hinta 8 euroa, liekö kerran pidetty…Mikä parasta, kun menin kassalle niin juuri sen loossin tavarat oli -50%. Joten takin hinnaksi jäi 4 euroa. Kerrankin minulla kävi tuuri 😉
    Aurinkoista viikonloppua♡

    • Lapsuus tuli täälläkin mieleen. 🙂

      Voi vitsi kun teit hyvän löydön ja tuollaisesta ostoksesta tulee pitkäksi aikaa hyvä mieli. 🙂

      Kauniita unia <3

  • Hieno päytä! Jos se on noinkin vanha, niin hyvin on pidetty. Luulenpa että se on joskus ollut jonkun olohuoneen pikkupöytänä, koska minun mielestäni ei 50 vuotta sitten mitään terasseja vielä ollutkaan.

    • Niinpä ellei mökillä sitten.. Juu nainen oli paikalla jolta ostin ja kertoi, että ollut heillä mökillä 40v. On se aika söpö pöytä. <3 Kiitos Kristiina <3

  • Meillä on ollut hyvin samannäköinen pöytä kotona. Muistan sen Espoon kodista, josta muutimme joulun 79 jälkeen. Silloin pöytä siirtyi varmaan kaatopaikalle. Harmi, että sama kohtalo on ollut kaikilla 50-70 luvun huonekaluilla:(

    • Voi eih, toivottavasti joku olisi sen poiminut. Muoti kun muuttuu, niin paljon tulee hävitettyä ja myöhemmin tulee kaduttua. 🙁

  • Maalla on ihmeellinen vain sunnuntaisin pari tuntia auki oleva rojumyynti, jossa on ilmeisesti kuolinpesistä sellaista tavaraa, joka ei sukulaisille ole kelvannut. Sieltä olen ostellut yksittäisiä, vanhoja kuvauslautasia 0,20€/kpl, vanhoja kuntökilpailujen pokaaleja parilla eurolla yms. Toisesta lähellä olevasta roju/antiikkikaupasta hankin upean, vanhan jalallisen kakkuvadin vitosella ja Rörstrandin yli 100 v. vanhoja (etsin netistä, valmistus oli lopetettu 100 v. sitten) hyväkuntoisia lautasia 4€/kpl.

  • Kivoja löytöjä no nyt ei oo vähään aikaan tullu käytyä,mutta torista jotain löytöjä nicolle

  • Hyviä kirpparilöytöjä olet tehnyt eikä minusta sinulla nyt mopo puuhun karannut 😀 Tykkään käydä kirppareilla ja etsiä niitä aarteita. En ole mielestäni kyllä tehnyt yhtään huonoa ostosta….joku toinen voi toki olla ihan muuta mieltä 😀

    Mukavaa lauantai iltaa Tiia! Ja tuo pöytä on huippulöytö…

    • Reissushoppailujen jälkeen tuntui hieman, että mopo karkasi. 😉

      Ihan samaa mieltä, oman kodin osa kerroksista koostuu kirpparilöydöistä.

      Kiitos kovasti Marjo ja kauniita unia <3

  • Kirpparit ovat vaarallisia paikkoja, tulee hankittua tavaraa jota ei oikeastaan tarvitsisi. Mutta kirppareilla on ankara laki; jos joku kiinnostaa, ota se heti, muuten sivulta tulee vieras käsi ja nappaa sen. Aika monesti käynyt niin =) Kotona on sitten aikaa harmitella hutiostoksiaan. Minusta kirppareilla on paljon mukavampi kierrellä kuin tavarataloissa, harvoin vaan pääsen kunnollisiin. Sinun ostoksesi ovat olleet maltillisia ja hienoja……. jos ne nyt sitten jäivät noin vähiin ;D
    Mukavaa sunnuntaita sinulle ♥

    • Hih jäi ne, tuntui vaan paljolta reissushoppausten jälkeen. 😉

      Niin hyvin naulitsit kirpparifilosofian, näin se jetsulleen on.

      Ihania unia <3

  • Ihania juttuja olet bongannut ja omaksesi lunastanut. Itse en ole aikoihin kirppiksillä pyörinyt. Jotenkin en tunne niitä oikein omaksi jutukseni, vaikka niistä hyviä löytöjä tekeekin.

  • TOI PÖYTÄ! Tähän ehkä tuhat sydäntä! Juuri tässä selvitin, kuinka haluaisin tuon tyyppisen kukkapöydän kotiin! Oikein semmoisen kasari/ysäri-milloinlie niitä olikaan enemmän – lapsuudenkodissani oli sellainen ja nyt jotenkin se miellyttäisi silmää hirmuisesti. Onnea siis löydöstäsi, ehkä minuakin onnistaa jossain vaiheessa.

    Mukavaa päivänjatkoa ♥

  • Nää kirppis jutut on välillä vaan niin kaaosta täälläkin. Joko mulle nauraa isommat lapset ja kertoo isille mitä äiti sekoili tai sit teen sen miehelle ihan ite..
    Ei niitä löytöjä voi sinnekään jättää, niin on käynyt kun en jotain olekaan mukaani ottanu, ei sitä enään ole kun olen mennyt hakemaan..
    Loisto löytöjä jälleen 🙂
    Mulla oli paljon pienempiä löytöjä, muutamanlkuvasin viimeiseen postaukseen, kun en ole kerennyt edes kierteleen 😀
    Kivaa viikonloppua Tiia!

    • Niin ei niitä vaan voi sinne jättää, se on just näin.

      Nyt syöksyn blogiisi katsomasn mitä olet kirpparilta bongannut.

      Hyviä unia <3

  • Kivoja löytöjä,
    Tuo pikkutuoli on söpö!
    Paljon hyviä löytöjä kirpparilta olen löytänyt. En osaa nimetä vaan yhtä.😊
    Mukavaa illan jatkoa! Ja onnittelut voittajalle!

  • Ihania löytöjä 🙂 Minä en olekaan aikoihin käynyt kirppiksillä mutta sieltä tuli ostettua paljon hyviä vaatteita lapsille kun olivat pieniä ja aina välillä löytyi minullekin 🙂 Ja jotain sisustusjuttujakin :)Onnittelut arvonnan voittajalle 🙂 Mukavaa sunnuntaita <3

  • Tuon pöydän minäkin olisin ostanut heti. Aivan mahdottoman suloinen ja kaunis pikku pöytä!

    Viimekesänä Konmarin innoittamana siivosin koko kodin (miehen avustuksella) kaikesta tarpeettomasta ja ei iloa tuottavasta tavarasta ja asiasta. Sen jälkeen olen ollut aika hekumoissani täällä kodissani. Nyt kauniilla asioilla on tilaa. Eli kyllä shoppailijalle sopii oikein hyvin tuo William Morrisin lause =)

  • Mulla on samanlainen tuoli ja olen kans ajatellut sen olevan vanha koulutuoli. Siitä löytyy numero 158 kaiverrettuna tuolin takaosaan 🙂
    Olen jahkaillut, että jos maalaisi sen jollain herkullisella värillä (vanha roosa, mutta alkuperäisessä asussaan se on saanut olla.

  • Mukavat löydöt 🙂 Kirppikseltä en ole aikoihin mitään löytänyt – onneksi niin, koska raivaus onkin menossa, siksihän en ole varmaan löytänytkään (maailmankaikkeus säätelee) 🙂 Mutta kaikkien aikojen kirppisostos on tähän astisista ollut iso, valkoinen, vanha senkki 🙂

  • Näihin "surkeiksi" nimittämiisi kuviin minä sanon, että ihailen aina Sinun taidokkaita kuviasi ♫
    Nuo löytösi on ihan huikeita☺ Minä kun en juuri kirpparilta löyd mitään, paitsi yhden ison ikkunaverhon pari vutta sitten ja maksoin siitä kokonaisen yhden euron ☺
    Ihanaa pyhäpäivää Sinulle Tiia ♫~♥~♫

  • Kivoja löytöjä. Mä en ole käynyt kirppiksellä aikoihin, täällä on nykyisin usein vain pelkkää krääsää myynnissä, mikä on sääli. 🙁

  • Ihana pöytä, olisin ostanut sen myös!

    Viikolla kävin tyttären kanssa pitkästä aikaa kirppiksellä. Ostin Kirsi-sarjan astioita halvalla ja Paul Youngin lp-levyn! =D

  • Minä käyn hyvin harvoin kirppiksellä ja yleensä pyrin myymään omia tavaroitani pois. Itselleni olen kehitellyt säännön, että kirpparilta en saa ostaa mitään, en edes käydä katsomassa, koska silloin kaikki tienattu raha olisi hukkaan heitetty. Eli, ei en osta ja tiukkana pysyn. En edes tee mitään löytöjä ikinä! Myymään pitäs kyllä mennä, mutta kun sekin on aika työlästä touhua!!!
    Kivat ostokset sä silti teit ja itse olisin joskus tytöille halunnut pulpetin, mutta en löytänyt.
    Mulla on yksi hyvä ystävä, joka on todella haka löytämään kaikkea kivaa kirpparilta ja halvalla! Te olisitte hyvä pari:)

    • Viisas sinä! <3

      Voi eih ja meille rantautui sukulaisista 2 pulpettia ja toinen tallella kosmen säilytyspaikkana. 😉

      Juu kyllä meitä nuuskamuikkusia muitakin on <3

  • Nyt en ole vähään aikaa käynyt kirpparilla, kyllähän niistä aina löytöjä tekee. Mm jotain vaatetta tai kirjoja. Tori.fi on ollut viime aikoina se paikka mistä on enempi tullut haettua jotain tiettyä, tosi näppärä.

  • Hitsi täytyypä syventyä tuohon Toriin tarkemmin, en ole sieltä ikinä ostanut mitään. Aurinkoista uutta viikkoa Matkatar <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud