Reissu shoppaukset nyt blogissa!

Reissu shoppaukset nyt blogissa!
Pidemmittä puheitta ja suoraan asiaan. Tukholman Coop marketista tuli ostettua keksejä, koska osta kolme pakettia ja saa kaupan päälle nostalginen peltirasia. Ballerinat esimerkiksi maksoivat 10kruunua eli euron eli kolmella eurolla sai kolme pakettia keksiä ja peltirasian.

Ostin keksejä niin paljon, että peltirasiahöperö tätinikin saa oman peltirasian, mutta keksit syödään perheen kesken ihan itse. 😉

Pieniä pastillirasioita sai sekä Viron, että Latvian puolelta ja eri makuisina ja maksoivat alle euron ja tälläinen lähtee myös yhdelle lukijoista blogin ylläriarvonnan muodossa. 

Latvian Stockmannin herkussa bongasin tämän keksirasian ja kekseistä viis, rasia oli niin kiva. Näitä oli myös Lontoo ja Amsterdam rasiat ja hintaa näillä oli 2,29e. 

Sarotti limited edition kaakaojauhe peltipurkki pullollaan kaakaojauhetta muistaakseni maksoi noin 4e ja tälläinen lähti myös tädille tuliaisiksi. 

Tic Taceja pojalle, tykkäsi näistä pikkupoikana ja aina on tapana tuoda reissusta makuja joita ei saa Suomesta. Lisäksi vähän äidillekin omia sukulaatiherkkuja. Juu suklaattomuus ei koske reissuja haha. :

Piti sitten ostaa Viron puolelta liimapuikko, koska siinä oli Punahilkka kuva. No oli sille kaiken kukkuraksi tänään vielä käyttöä, joten hyvä ostos ja maksoi euron. 

Ollaanpa mekin huimia ”viinaturisteja”, sillä tässä on saldo miten paljon alkoholia tuli reissulta tuotua. Ostin kaikki olutpullot niiden ulkonäön vuoksi ja kaksi keskimmäistä maksoi noin euron ja oikealla oleva IPA olut, ukkelin suosikki maksoi jopa 2,29 Stocmannin herkussa. 

Somersby rapsusiideri oli minulle ja tätä jäin harmittelemaan, etten ostanut Ruotsin puolelta näitä vähän enemmän. Bongasin rapsusidukkaa sekä Viron Rimistä, että Tukholman Coop marketista. Hintaa oli Virossa noin euron ja vielä en ole raaskinut maistaa, kun vain yksi on mistä nauttia. Mihinköhän elämän kohokohta tilanteeseen tätä nyt säästetään sitten. 

Viron Rimistä ostin täydellisen limen tuoksuisen suihkugeelin ja tämän olen bongannut ja tuoksutellut alunperin ystävällä. Hinta oli noin viisi euroa ja tämä ei ole aivan philosophyn suihkugeelien laatua, jotka tiiviin koostumuksen ansiosta kestävät kuukausitolkulla, mutta tuoksu on aivan ihana!

Fa ja Lady Speed Stick dödöt ostin Viron Rimistä ja Fa on merkki, jota olen aina Viron puolelta raijannut ja tiedän dödön pitävän hyvin ja kyseinen dödö tuoksuu vielä ihanalta. 

Lady Speed Stick dödöä käytin koko helteisen reissun ajan ja tuoksuu mustaherukalle eli aika ihana tuoksu ja ei pettänyt dödö ei. LdB dödöt ovat olleet suurimpia suosikkeja sitten nuoruusvuosien Pierre Robert dödöjen, siinä on kaksi merkkiä, jotka eivät ikinä ole pettäneet. 

Pierre Robert dödöihin en ole törmännyt sitten nuoruusvuosien, paitsi nyt googlatessa museoista? LdB dödöt lähtivät hitsin plitsi sekä Siljan laivoilta, että S-marketeista pois, joten nyt joudun kantamaan dödöni Ruotsista. Ostin neljä, jotta pärjään syksyyn. 😉
Jälleen kerran yksi lempiliikkeistä, joka poistui noin vuosi sitten Suomesta, Accessorize ja tätä liikettä ei voi enää bongailla myöskään Tukholmasta vaan Latvian ja Viron puolelta. Ostin parit kynsilakat kokeilun vuoksi, koska olivat euron kipale alessa. 

Stenders latvialainen suurin kosmetiikkarakkauteni, johon tutustuin Latviassa jo vuonna 2001. Onnekseni Stenders rantautui parin liikkeen voimin Suomeen ja epäonnekseni vain lähteäkseen pian pois. Eli Latviasta on edelleen Stenders ostokset tehtävä, mutta jotenkin on sellainen hytinä, että myös Virossa olisi Stendersin liikkeitä.

Stendersiltä ostin täysin greipille tuoksuvan tuoksun, mutta greippi on niin ihana tuoksu. Reissun ajan laivoilla tuoksuteltuani Victoria’s Secret Bombshell tuoksuja, myös aitoa Eau de toilettea, huomasin tämän parfyymi mistin keston olleen ihollani niin hyvä, että vielä aamulla tuoksui ranteissa. Tuoksu olikin varmaan kallein ostokseni eli 30e puteli. 



Silloin kun asuimme Latviassa ja en piitannut kosmetiikasta tuon taivaallista, vain halpa oli hyvää, niin käytin usein paikallisia meikkejä. (Joe Blasco oli tosin poikkeus;) Nostalgian vuoksi ostin nytkin kaksi latvialaista Dzintaryn huulipunaa, toinen 1,50 ja tuo oikean puoleinen jopa tyyris eli 4,50e. 😉

Latvian Accessorizestä tuli ostettua myös helyjä eli kolme kaulakorua, joiden hinnat olivat 2×6,50 ja 1×1,50. 🙂

Accessorizestä ostin myös viidellä eurolla kuvan sandaalit ja näitä kesärimpuloita löytyy muutenkin todella monet ja näillä on hirmuisen hyvä kävellä. 

Ajauduinpa Origo ostoskeskuksessa vielä paikalliseen vaatekauppaan ja ylempänä oleva kesämekkonen maksoi 3e ja alempana oleva 5e. Ovat siis sellaisia,  joita käytän ihan kainaloihin asti, eli en vyötäröllä. 

Sittenpä ranskalainen Promod, joka on ollut täsmäisku kauppa joka ikisellä Latvian ja Viron reissulla, kunnes rantautui Suomeen ja kappas lähti myöskin pois Suomen markkinoilta. Mikä meidän Suomen markkinoita vaivaa, kun kaikki lempimerkit poistuu?!

Promod on lempiliikkeitä aivan ylipäänsä, vaatteet istuvat keskipyörylälle vartalolleni ja vaatteissa on monesti pieniä kivoja yksityiskohtia. Neuleessa yllä on esimerkiksi tummansinisessä kaula-aukossa ohut kultainen neulos ja neule maksoi 10e. 

Promodista löytyi myös paljon muuta, kuten yllä oleva jakku hintaan 17e. Kyseessä on siis loppualehinnat ja jakku oli -70%. 

Promodista löytyi myös yllä oleva neule ja alla oleva paituli ja molemmat 7ekpl. Olen nämä suurin piirtein matkalaukusta suoraan kuvannut eli en alkanut vaatteita silittämään, pahoittelen. 🙂

Promodista löytyi myös yllä oleva paituli, joka on suosikkini ja jättää olkapäät paljaiksi ja hintaa oli 10e. 

Accessorizestä löytyi -70% alennuksella talveksi villa-ja puuvilla huiveja, joita ostin tuliaisiksikin ja hintaa näillä oli vain 5e kpl. 

Cropp liikkeestä, joka olikin sitten lasten suurin suosikki ja mieskin löysi sieltä muutaman kivan jutun, ostin sitten astronautticollagen. Mies tätä ostosta ihmetteli, että olenko tosissani, mielestäni on päivänselvää, että henkilöllä, joka on pienestä pitäen haaveillut pääsevänsä avaruuteen, täytyy olla oma astronauttipaita merkkinä asiasta. 🙂 Hintaa tällä mielettömyydellä oli 15e. 

En nyt ala muutoin miehen tai lasten ostoksia tänne sen enempää laittelemaan, mutta tyttärille löytyi sekä Niket 20e ja Vansit 30e eli hyvässä alessa olivat nämä. 

Milteipä kaikki vaateostokset oli aleostoksia, Latviassa tuntuu kyllä aina olevan ale, mutta etenkin näin kesän loppupuolella shoppaaminen on miltei halpaa kuin saippua. Latviaan kannattaa todellakin lähteä myös shoppailureissulle, syödä edullisesti, nähdä kulttuuria ja upeita historiallisia rakennuksia ja shopata mahdollisesti sydämensä kyllyydestä. 

Suurin osa ostoksista tehtiin Riian Origo ja Galerija Centrs ostoskeskuksista. 🙂

Mikä on sinun paras löytö ulkomaanreissuilta, kenties joku brändi, jota ei ole Suomessa ja haetko jotain tiettyä aina matkoilta? 

Kivaa perjantaita kaikille!





77 thoughts on “Reissu shoppaukset nyt blogissa!”

  • Vaikka muiden mielestä saatan ostella paljon ja turhaa, olen kaupan tätinä siinä määrin hintatietoinen shoppailija, etten osta, jos saman tai edes vastaavan tavaran saisin "omasta kaupasta" edullisemmin. Suomessa harvoin siis harhaudun tekemään ostoksia vierahille. Espanjasta olen aiemmin tuonut lainalapsille kassikaupalla vaatteita C&A-ketjun liikkeistä. Nyt vaan isoimmat alkavat olla niin isoja, ettei mitoitus enää taida riittää ja aikuisten puolen valikoima ei ole yhtään niin kiva. Paikallisista Zaran myymälöistä tekee myös löytöjä, joita ei välttis koto-Suomen myymälöistä saa.
    Sephora ja Victoria´s Secret sekä Kiko ovat kosmetiikkapuolella paikkoja, joihin on mentävä aina kuin mahdollisuus. Onneksi Sephoraa ja VS:ää saa nykyään myös Tukholmasta, missä tulee muutenkin käytyä 5-6 kertaa vuodessa.

    • VS kosmetiikkaa saa Suomestakin jo, ihan Forumista. 🙂 Sephorassa ja Kikossa en ole ikinä käynyt mutta mitä enemmän tämä kosmetiikkahöperyys vaan kasvaa, niin ensi reissuilla niihin, jos vain mahdollista. 🙂

      Kivaa viikonloppua <3

  • Ihania ostoksia ja tuota Lady Speed on mun lemppari ja olenkin sitä hehkuttanut 🙂 ja sitä tulee aina ostettua useampi stick.

    Ihanaa perjantaita <3

  • Olipas paljon mukavia ostoksia. Oh, nuo peltipurkit! Pitäisköhän munkin joskus joku nätti hankkia…

    Mä en sitten tajua, miten ihmiset voi käyttää varvassandaaleita. Paljasta se salaisuus mulle? Mä menin Kreikassa ostamaan sellaiset ja sain maailman hirveimmät rakot, jotka pilasi pari ekaa päivää :/

    Suomesta pian lähtee muutkin merkit, näin kärjistäen, liian moni tilaa vaatteet nettikaupoista ulkomailta.

    • Hih pitäähän sun nyt joku peltipurkki hankkia. 🙂 No kuule ajattelin ennen samoin varvassandaaleista, kunnes löysin nuo Accessorizen ja ne on passannut myös lapsille, tädille ja ystävälle, ne on aivan ihanat jalassa! Olen löytänyt myös hyvät Hilfigeriltä ja Guessilta, mutta totta on ettei kaikkien varvassandaaleita vaan voi käyttää.

      Kurjaa, että tuli rakot ja oliko nyt siellä ne Compeedit mukana?

      Niin se menee, verkkokaupat jyllää. En henk.koht tykkää ostaa vaatteita verkkokaupoista, ärsyttää palautteleminen. Eli housut ja mekot, niitä tuskin koskaan ostan netistä.

      Kivaa viikonloppua Heli <3

  • Ihania löytöjä!! Ja kyllä, itsekin teen tuota, että reissussa annan Visan palaa koska hintataso on järjestään halvempi (poislukien Jenkkilä) ja tuotteet jotain mitä ei kävele vastaan joka kulmalla. Ihan H&M Virossa myy ihan eri kamaa kuin täällä.
    Valitettavasti täältä poistuu moni liike, ja jatkossa varmaan vielä enemmän, koska itsekin teen niin, että mahdollisesti sovitan täällä ja tilaan sitten netistä, missä valikoima värien tms osalta voi olla isompi ja hinnat pienemmät. (Oma vika siis kun liikkeet lopettaa….) Tiedä sitten mitä tai ketä syyttää: hintatasoa vai sisäänostajia.

    Varvassandaalit. AIH! Mulla ei kyllä kestä varpaanvälit sitä hiertämistä. Niin monet on ostettu kun kivalta näytti ja kahden päivän jälkeen paikkailtu rakkoja epätoivon vimmalla ja kirottu kirveleviä jalkoja uimassa…… nuokin on taas just sellaiset, että sortuisin.

    • Niin on haastavat ajat, jokaisen täytyy ajatella omaa taloutta, mutta sitten kokonaisuus rikkoutuu eli liikkeitä kuolee.

      Ei minunkaan kestänyt ennen, mutta sitten löysin nuo Accessorizet ja ne on pehmeät kuin tohvelit kaikilla tavoin. Mutta varmaan se on niin, että toisilla on varpaanvälin iho herkempi kuin toisilla.

      Kivaa viikonloppua Vivi <3

  • Ompas edullista tosiaan! Minä bongailin (ja edelleen nykyään) Desigualia Barcelonassa. Nyttemminhän sitä saa myös Suomesta mutta kalliimmalla ja tietty tiedän ne outlet-paikat Barcelonassa…

    • Oli tosi hyvät alet kyllä. Desiqual on aivan ihana merkki ja muuten ihan sinun oloinenkin. Harmi kun en yhdelläkään Barcelonan reissulla ymmärtänyt selvittää missä outletit olivat.

      Kivaa viikonloppua <3

  • Olen sellainen vaeltava shoppailija. Teini kun on mukana, hän pitää huolen missä käydään. Minä käyn siinä matkalla kaupoissa, jotka näyttävät kivoilta. Accessorize oli muuten minunkin lemppari. Viroon siis. 🙂 Ihanaa viikonloppua. <3

    • Juu kyllä se lasten ja teinien kanssa on himppasen erilaista. Accessorizestä niin ilahduin kun tuli Suomeen ja harmitus kun lähti.

      Ihanaa viikonloppua <3

  • Muahahahaa, kukaan muu mun tuntema ihminen ei ostaisi keksejä kolmea pakettia peltirasian vuoksi, mut hei muru mä ymmärrän. 😀 <3 Ihana tuo harmaa paituli. 🙂

    • Hih ihan normimeininki meikäläisellä, kuten arvaat. 😉 Latviassa asuessa ostin 2xkessuaski per yksi leffalippu kylkiäisenä ja kessut maksoi ehkä 1,50 ja leffalippu noin 3,50, kessut annoin sitten ystävälle. Ja ostin kuule monta, hihi. <3

      Kivaa viikonloppua Jonna <3

  • Ei mikään hukkareissu kun ostoksiakin on tullut noin mukavasti mukaan ja mikä säästö hinnoissa 😉 Keksirasioihin olisin minäkin hurahtanut ja syönyt kaikki keksit itse =)

    • Juuri näin tehdään, syödään keksit ihan itse, hihi. 🙂 Juu kyllä halvalla lähti eli kannatti shopata. 😉

      Kivaa viikonloppua Sude <3

    • Virossa on kyllä edukasta, vaikka ostokset suurimmalta osin oli Latviasta ja tuntuu, että siellä on aina alet. Kivaa viikonloppua Leena <3

  • Onpa hyvä, etten ole ainut joka shoppailee alkoholia pullon mukaan. Mies nauraakin mulle, kun etsin kivannäköistä pulloa ja sisältö on sivuseikka 😉
    Ihanaa viikonloppua<3

  • Oi, olet ehtinyt shoppailemaan. Tuntuu että itse en ole pahemmin koko kesänä käynyt kuin Prismassa! 🙂 Kivoja löytöjä olet tehnyt!

  • Hei! Vilkaisen blogiasi silloin tällöin ja erityisesti kissakuulumiset ilahduttavat. Parin viikon kuluttua matkaan minilomalle Riikaan ja Tallinnaan. Molemmissa tietenkin ohjelmassa vierailu kissakahvilassa. Tallinnan Nurri on jo tuttu paikka, mutta Riian Minka-kahvila ihan uusi tuttavuus, jota odotan innolla. Itsekin olen löytänyt Virossa mieleisiä ostoksia Promod-liikkeistä, myös Reserved ja Mojito ovat mukavia ja tarjonta kivan erilaista verrattuna Suomessa toimiviin ketjuliikkeisiin. Ja ainakin Tartossa ja Tallinnassa olen käynyt saippuakaupoilla Stendersillä. 🙂 Kissaystävillesi terveiset Onni-kollilta Kainuusta 🙂 -Ulla-

    • Hei kivaa jos kisuasiat kiinnostaa, täytyypä pian kirjoittaa meidän kissojen kuulumisia. 🙂 Enpä muuten tiennyt, että Riiassakin on kissakahvila, wau ja olisi ollut kivaa käydä siellä. 🙂

      Reserved muuten on myös tosi kiva liike, joka löytyy myös Latviasta ja Promod on suosikki, yksinkertaista naisellista ja pienellä twistillä. Mojito onkin vieras merkki, kiitos täytyy laittaa korvan taakse. 🙂

      Tarjonta on erilaista, mikä juuri ilahduttaa.

      Aivan mahtavaa reissua Ulla ja hirmuisesti terkkuja Onni kollille ja ai niin kivaa, kun Stenders on tuttu. <3

  • Kikon liikkeistä ostan aina väritöntä puuteria. Nytkin sitä on varastossa. Yleensä tykkään ostaa paikallisista liikkeistä/ketjuista sellaista jota ei ehkä muualta maailmasta saa, en niinkään kansainvälisistä ketjuista. Ja ruokajuttuja tulee aina tuliaisina.

    • Vitsi Kiko on täysin käymättä, mutta niin paljon kehuttu, että seuraavalla reissulla joka kohdistuu maahan, jossa Kiko, haluan käydä siellä.:)

      Pienet persoonalliset putiikit ovat ihania ja normisti vaikkapa juuri Amsterdam, Barcelona ja Lontoo on tullut käytyä juuri niissä ja löydettyä kaikkea kivaa ja persoonallista kotiin. Mutta Latvian pikkuliikkeet, niin ei oikein nappaa meripihka vaikka meripihka Tiffany lampun kyllä voisin huolia. Muutenkin pikkuliikkeet täynnä sellaista latvialaista kansallishenkistä tavaraa. Mutta kaikkein persoonallisimmat jutut löytyy kyllä pienistä liikkeistä ja ruokakaupat ovat ihan paras juttu ja arvaa mitä, peltirasioita sieltäkin metsästän. 😉

      Kivaa viikonloppua Lumo <3

  • Tykkään käydä ulkomailla tutkimassa paikallisissa ruokakaupoissa, kun niissä myydään aina kaikkea jännää, mitä ei Suomesta saa 🙂

    • Ihan sama juttu, ne vaan on pakko käydä läpi ja periaatteessahan sieltä tuo keksipurkkikin löytyi ja moni muu juttu. 🙂 Toin myös ruotsalaista leipää. 🙂

      Kivaa viikonloppua Marika <3

  • Kivoja ostoksia!
    Tic tac minions oli myös Kyproksella myynnissä. Poika niitä osti itselleen.
    Ulkomailla tykkään käydä eri kaupoissa kuin Suomessa. Ja ruoka kaupoissa on paljon erilaista kuin meillä.
    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    • Tic tacit ovat kova juttu. Ihan sama juttu, en poikkea liikkeissä jotka löytyy Suomesta. Ruokakaupat ovat ihan must.

      Kivaa viikonloppua Sari <3

  • Oletpa löytänyt kivat ostokset! Kyllä kaikkea erilaista kannattaakin hankkia ulkomailta ja näin mekin teemme. Eilen olimme juuri tyhjentämässä Mall of Splittiä ja hyvä saalis tuli. Siitä myöhemmin blogissa varmasti lisää.
    En ollut huomannutkaan, että Promod oli lähtenyt. Sieltä sai aina hyviä ale löytöjä!!

  • Tuut aina mun mieleen, kun jossain näen makeita peltirasioita :)Tykkään niistä myös mutta ei ole tilaa säilyttää..voi apua jos joskus saadaan oma talo tai mökki:D Mekin käydään aina sataman Rimissa ja ostan myös kaikkea mitä meiltä ei saa! Tuo rapsusiideri on varmaan hyvää, kerro sitten miltä maistui kun raaskit juoda 🙂 Oon muuten huomannut että dödövalikoima kaupoissa vähentynyt? Täytyy muistaa kun seuraavaksi Tallinnaan menen, ostaa kokeeksi noita mitä käytät! Mulla ei ole mitään tiettyä suosikkia reissussa mutta aina joku uus laukku, muutaman kengät ja vaatetta tarttuu matkaan 🙂 Ihanaa viikonloppua aurinkoinen!

    • Hih voihan peltirasia sentään. 🙂

      Niin tässä voisi jo kohta puolet kamoista siirtää johonkin mökkiin. 😉

      Uusi laukku on vuosia ollut minunkin juttu, sellainen asia joka on mennyt kaiken muun edelle, mutta se himo on vähän laantunut ja huomaan koko ajan tuoksuttelevani eri tuoksuja.

      Rimi on aina pakko käydä kokemus Tallinnassa ja esim. Lavas leipää tulee aina ostettua kotiin pakkaseen, on niin hyvää paahdettuna.

      Kivaa viikkistä Maiccu <3

  • Ostin Saksasta essencen kosmetiikkaa jo ennen kuin ne olivat rantautuneet Suomeen, edelleenkin yksi kosmetiikkasuosikeistani 🙂

    • Merkillä on paljon ihania tuotteita ja on vielä niin edullinen. 🙂 En yhtään ihmettele ja niin olisin kyllä tehnyt minäkin. Kivaa viikonloppua Annika. <3

  • Kauniita asioita olette ostelleet! Ja tehän ihan hurjiksi aloitte alkoholiostosten kanssa. 😉 😀 Me tulimme eilen Tukholmasta ja ostin laivalta piccolo-samppanjan, yhden valkoviinipullollisen ja yhden portviinin. Se tuntui vähältä, mutta nyt en sano mitään. 😀

    Meinasin sinulle Instassa kommentoida, että olisin voinut vilkuttaa sinulle kun olitte paluumatkalla Symphonylla. Me näet matkasimme silloin Serenadella kohti Tukholmaa. Samoilla vesillä jossain välissä.

    Mukavaa viikonloppua!

    • Hih eikö ollakin huimia viinaturisteja. 😉 No on sekin vähän ja nuo omat pullot, kaikki muut paitsi rapsu, on ostettu pullojen ulkonäön takia ihan pelkästään.:) Tosin kyllähän se mies on nyt niitä miellellään maistellut vaikka oli sitä mieltä, että mitään olutta ei ala reissusta kantelemaan ja huom. olimme autolla. 😉

      Voi ei, olemme ohittaneet toisemme, aika jännä juttu, olisi pitänyt sopia tärskyt kannelle. En tosin tiedä mihin kellonaikaan ohitus tapahtuu.

      Kivaa viikonloppua Katja <3

  • Yksi peltipurkkifriikki täällä voisi melkein lähteä käymään Tukholman Coopissa ihan tuon purkin takia….

  • Huikea määrä ihania ostoksia! Ulkomailta on aina mukava shoppailla tuotteita tai merkkejä, joita ei kotimaasta saa. Ihanaa viikonloppua!

    • Niin ja kun laskin yhteen, ei kuitenkaan mennyt kuin 180e. Ulkomailla shoppailu on aivan erityistä.

      Aurinkoista viikonloppua <3

  • Oi joi,ihania purkkeja ja muitakin löytöjä olet tehnyt.😊 Promedia ja Accessorize on tuttuja juttuja,asusteita ja huiveja löytyy meiltä runsaasti.Cropp taas on/oli New Yorkerin kanssa lempikauppoja Virossa pojalle/koko perheelle,muutama vuosi sitten oli myös muodissa Suomea vuoden edellä.Alennukset oli myös huimia mm.t-paidat parin euron luokkaa,nyt hintataso noussut paljon.Tallinnassa paikalliset kempparit myy onneksi edelleen edullisesti vaikka ja mitä,niissä tulee aina valinnanvaikeus,maksanko 2 vai 4e, pahatapa ostaa sitten molemmat.Ihanaa viikonloppua Tiia

    • Varvassandaaleista piti vielä vinkata,varvasvälin 'kiinnike tai miksi sitä voi nimetä'on itsellä aina ohut,paksut muovijutut hiertää/ei jousta yhtään,varmat rakot.Mulla tuli nyt loppuun 5v vanhat fläpärit,niillä pystyi kävelemään se 10km päivässä,vaatii totuttelua mutta useampi vuosi on kävelty niillä muutaman euron fläpeillä..joo mulla on niitä useempi pari.😀

    • Cropp oli niin kova sana nuorilla ja miehellekin löytyi kivoja juttuja. 🙂 Hurjat alet vielä eli ihan täydellistä. Hih sieltä voi todellakin ostaa molemmat.

      Hyvä vinkki sellaisille joilla sattuu varvasväleihin ja periaatteessa voisi itselläkin sattua, jos hankkisin toisenlaiset varvassandaalit. Minäkin kävelen kaikki koiralenkit usein varvassandaaleilla ja ei niin mitään ongelmaa.

      Kiitos vinkistä Tanja ja aivan ihanaa viikonloppua <3

  • Kyllä olette kivoja ostoksia tehneet! Itse tykkään reissussa katsella mm. kosmetiikkaa, ja tulee käytyä liikkeissä, joita ei kotinurkilta löydy. 🙂
    Mukavaa viikonloppua! 🙂

    • Ihan sama juttu ja tuli kyllä moni kosmehylly zekattua, mutta ei niin paljon eksoottisia juttuja, kun jos matkustaisi kauemmas. Kivaa viikonloppua Johanna <3

  • Kivoja ostoksia 🙂 Hihittelin kekseille ^_^ Mutta rasia on kyllä hieno 🙂 Aurinkoista viikonloppua!

    • Hih no mutta Latviassa asuessa ostin 2xkessuaski hintaan 1,50 yhteensä ja kaupan päälle 3,50 leffalippu ja ostin todella monta ja mies häpesi kaukana ja kassa naureskeli. Kessut annoin ystävälle ja käytiinpähän monta kertaa miehen kanssa leffassa, eikä hävennyt sitten enää yhtään. 😉 Hihi. <3

      Kivaa viikkistä Salka <3

  • Nyt täytyy minunkin ryhdistäytyä ja laittaa Lontoo-shoppailut blogiin!
    Ihania ostoksia olet tehnyt.
    Minä ostan kosmetiikkaa ulkomailta: Lushia aina ja monesti Nyxiltä huulipunia. Myös hajuvesi pitää ostaa joka reissulta.
    Ruokakaupoista ostan erilaisia teepakkauksia. Esim. Clipperit ovat muualla paljon halvempia ja valikoima suuri. Myös gluteenitonta herkkua lähtee matkalaukkuun…
    Mukavaa lauantaita sinulle!

    • Juu laita ihmeessä, Lontoohan on ihan pullollaan kaikkea ihanaa. <3 Hei teetä olen tuonut myös Lontoosta Celestial Sleepy time teetä ja oli puolet halvempaa kuin täällä. Clipper teet ovat ihania. <3 Varmaan gluteenittomiakin juttuja on ihan eri tavalla. Nyx on edelleen minulle täysin vieras eli yksi sininen huulipuna ostettu jenkeistä ja sekin lapsille Halloween hommiin.

      Ihanaa viikonloppua <3

    • Hihi, no tämä äiti söi rapsu ja lime keksit ja loput jäi muksuille, onpahan karkkipäiviksi kekkuleita. Tytöt kun eivät ole niin karkin perään, vaan kekseistä tykkäävät kovasti. Kivaa viikkistä Katja <3

  • Wau, miten kivat ostokset ♫
    En erikoisemmin shoppaile reisulla, mutta tosi monta vuotta sitten Canarialta löytämäni pörröinen takki on yhä käytössä ☺
    Ihanaa lauantaipäivää Sinulle Ihana Tiia Ystäväin ♫~♥~♫

    • No mutta ihana muisto ja tuominen tuo pörröinen takki, josta ilmeisesti on tullut kovin rakas. <3

      Ihanaa viikonloppua ma-te ihanuus <3 <3 <3

  • Kivoja ostoksia olet tehnyt ja huokeaan hintaan! Nuo peltirasiat ovat kyllä ihania ja varmasti mieluisia tuliaisia:) Mukavaa viikonloppua<3

    • Peltirasioita voisin kyllä jo lakata keräämästä, mutta aina kun näen jonkun ihanan, niin…

      Kiitos kovasti Anne ja kivaa viikonloppua <3

  • Ihania ostoksia!
    Peltipurkkeja minunkin pitäisi alkaa keräilemään. Niistä on joka syksy puutetta, kun kuivattavaa kertyy 😉 Joku vaan pakotta mut sieneen ja pihaltakin löytyy koko ajan purkkiin laitettavaa, houh. nm. ruohosipuli tuoksuu koko kämpässä *nolo*
    Mukavaa lauantai-iltaa!

    • Hih et ole nolo vaan ihana ja ei kun kuule peltipurkkikeräämiseen, erityisesti kirppareilta löytyy edullisesti. 🙂

      Kivaa päivää Marketta. <3

  • Rasian ja pullon muodon vuoksi voi ostaa aina =). Jos kylkiäisenä sitten keksit, karkit tai juoma maistuu vielä hyvälle, niin ostos on täydellinen, hih!

    Ihania löytöjä teit matkallasi, minä yleensä tykkään käydä paikallisissa ruokakaupoissa katselemassa mitä erilaista maukasta kotiin löytyy. Vaateliikkeittenkin nimet ja merkit unohtuu aina. Nettiostoksia ei tule tehtyä, joten matkailu avartaa tälläkin saralla =)

    Suloista sunnuntain jatkoa sinulle!

    • Birgitta sinä olet kyllä hyvin oivaltanut tämän filosofian, jetsullee niin. 🙂

      Ruokakaupat ovat ihan must, on niin jännää aina katsella miten ruuat eroavat eri paikoissa, voin viettää ruokakaupoissa aikaa vaikka kuinka kauan. Täälläkin todella todella harvoin ostetaan netistä, joten siksikin shoppailu on kivaa hommaa ihan livenä.

      Aurinkoa viikkoon Birgitta <3

  • "Suklaattomuus ei koske matkoja"- tästä taitaa tulla meikäläisen uusi motto 🙂 Tuo Göteborgs kex peltiloota on ihana! Ollaan lähdössä lähiviikkoina Ruotsiin, ja aion ehdottomasti käydä katsomassa löytyisikö tuota tarjousta vielä. Edulliset keksit olisi hyvää matkaevästä ja rasialle tulee mieleen monta käyttökohdetta.

    • Hihi, mutta eikös ole hyvä motto. 😉 Juu ja keksilootaa tosiaan löytyi Coop ruokakaupasta ja sellainen taitaa jopa olla vanhan kaupungin alussa, jollen väärin muista. Tosin pieni sellainen. Toivottavasti löydät rasian, mielestäni tarjous oli tosi hyvä, kolmella eurolla kolme Ballerina pakettia on jo hyvä tarjous, mutta siihen vielä tuo ihana rasia, niin täydellistä. 🙂

      Mukavaa Ruotsin reissua Nina <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud