Prada Candy Florale

Olen aiemmin täällä kirjoittanut kahdesta Pradan ihastuttavasta tuoksusta Prada Candy Eau de Parfum tuoksusta ja Prada Candy L’Eau tuoksusta, mutta nyt ollaan lempi Prada tuoksuni äärellä, sen tuoksun, josta koko Prada tuoksurakkaus alkoi. 

Prada Candy Florale on täydellinen kukkaistuoksu minun makuun, jossa on sopiva määrä pirteää energisyyttä ja silti kauneimpien kukkasten puuterimaista pehmeyttä. Florale Eau de Toilette on ollut Porvoossa kuukausia myydyimmän viiden tuoksun joukossa, tämän tuoksurakkauden kanssa en siten ole todellakaan yksin.

Harvoin onnistutaan tuoksuun saamaa näin täydellistä liittoa puhtaan pehmeyden ja kirpeyden välillä. Vaikka ensituoksussa tulvahtaakin pirteänä sitrus, sitrus pehmenee hyvin pian ja jää taustalle ihanasti piristämään päivää olematta silti liian energisoiva. 

Hyvin pian sitruksen nimittäin pehmentää täydellinen ruusu, ruusuntuoksu kauneimmillaan aitona ja pehmeänä. 

Ruusun ja sitruksen kietoo yhteen Prada Candystäkin tuttu makea karamelli ja karamellin makeutta täydentää hunaja.

Sitruuna, ruusu ja makean karamellin ja hunajan yhdistelmä nivoo Prada Candy Floralesta täydellisen raikkaan kukkaistuoksun. Joka kruunaa kesäpäivän ja minut tuoksu vie Sipoon kesämökille, ruohomättäälle, auringon suloiseen lämpöön ja kirjan viihdyttäessä kauneinta kesäpäivää ja Florale tuoksun leijuessa kilpaa yhdessä luonnonkukkien kanssa.

Rakastan tätä tuoksua ja niin rakastaa erittäin moni Porvoolainenkin, joten suosittelen tuoksuttelemaan, josko Prada Candy Florale olisi täydellinen kesätuoksu myös sinulle. Saa mm. Sokokselta, vink, vink. 

Ihastuttavaa päivää kaikille sateisesta säästä huolimatta, tänne tuo auringonpaisteen ihana tuoksu, joka muuten jaksaa kauniisti viipyä muuttumattomana iholla koko pitkän päivän.

Onko Pradan tuoksut tuttuja ja löytyykö suosikkeja?

*Prada Candy Florale lehdistönäyte



20 thoughts on “Prada Candy Florale”

  • Kivannäköinen puteli. Eipä ole tuoksut tuttuja, kun en tykkää (tai edes pysty) hajuvesiä käyttämään. Puteleita tarvii kyllä ihastella! Kiva on tuo Disney-mukikin!

    • Voi itku, kun en pysty käyttämään. Pullo on kyllä yksinkertaisen elegantti ja niin on tuoksukin monella tapaa. 🙂

      Kiitos Satu ja kaunista päivää sinulle <3

  • En mä niin noista hajuvesistä välitä, mutta nuo mukit on niiiiiiiiiin ihania, ja tuo juoma vaahtoineen näyttää todella herkulliselta 😀 Mitä juomaa sä oikein juot aina?

    • Ihana Minna. <3 Ihan lattea, eli tummapaahto kahvia ja ensin kuumennan rasvattoman maidon mukiin ja mikrotan siis sen. Sitten vaahdotan maidon ja ihan Ikean 1,50 maksavalla maidon vaahdottimilla. Sitten pari makeutusainetta ja ihana herkku on valmis. Ei kahvia ilman vaahtoa, on miltei sääntö, se ei ole enää sama.

      Ihania kahvihetkiä ja päivää Minna <3

    • Tämä on nyt sellainen, että kamuni jo meinasi hermostua, kun joulukuussa olin tämän pauloissa Porvoon Sokoksella. <3 On aivan ihana tuoksu. <3 Voisit vaikka tykätä. 🙂

      Ihanaa päivää Nella <3

    • Pradan tuoksupullot ja pakkauset, niissä on sellaista kivaa vintage henkeä päivitettynä tähän päivään. <3

      Aurinkoa päivään Maija <3

  • Niin kaunis hajupullo! Mun tarvitsisi ihan kohta käydä ostamassa joku uusi tuoksu.. Oliskohan jossakin jotain kivoja kesäaleja? Hhmmm.

    • Sokoksella ainakin olen bongannut monen monta tuoksua -40%, vink vink. Kannattaa samalla tuoksuttaa tämä ihanuus, on yksi omista ehdottomista suosikeista. <3

      Kivaa päivää Marie <3

  • Nuo hajuvesipullot ovat niin kuin koruja, tosi kauniita! Voi kun löytäisin juuri tuollaisen tuoksun, kevyen, ruusua ja sitrusta, joka ei pamauttaisi poskionteloitani umpeen ja herättelisi särkyä…joskus varmaan löydän!

    Kesäsade on ihanan raikastava, välillä taivas kirkastuu ja aurinko paistaa, on lämmintä kuitenkin 😀

    Mukavaa päivää Sinullekin!

    • Voi eihhh, toivottavasti löydät ja hei oletko kokeillut luonnonkosmetiikan puolelta, jos vaikka sieltä löytäisit, ettei allergisoisi. <3

      Täällä vaan sataa, nyt kaipaisin jo hieman auringon pilkahdusta. <3

      Ihanaa päivää Saila ihanuus <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud