Kerasilk uutuuksia, vaahtoamaton puhdistava hoitoaine!

Sain kesän alussa blogiin testiin Kerasilk sarjan uutuus hiustuotteita. Olen sarjan tuotteita aiemminkin testannut ja pitänyt tuotteiden tehokkuudesta ja miten ne toimivat milteipä kärähtäneiksi vaalennetuilla hiuksillani.

Tällä kertaa hieman ennakkoluulot nakersivat mieltäni, vaahtoamaton sampoo tai oikeastaan puhdistava hoitoaine ja joka ei vaahtoa. No niin, eiväthän hoitoaineet vaahtoa, mutta että puhdistavat?

Päätin kuitenkin tarttua parisen viikkoa sitten härkää sarvista ja ottaa tuotteet testiin jännityksen sekaisin tuntein. Minullehan mielikuva puhtaudesta on juurikin se vaahto. Toisaalta olen jo 20-vuotta käyttänyt vaahtoamatonta hammastahnaa, joten miksipä ei.

Pesin hiukset Kerasilk Color sarjan uutuudella Cleansing Conditionerilla kahdesti, koska niin on aina tapana. Huomasin heti, että hiukset olivat silkkisen pehmeät pesun jälkeen, eivätkä kaivanneet ns. ylimäääräistä hoitoainetta. Seuraavaksi pohdin miten tahmeiksi tai rasvaisiksi hiukset jäisi, sillä miten hoitoaineella nyt voisi tulla puhdasta, erityisesti kun muistissa oli nuoruuden 2in1 hiustuotteet. 

Mutta puhdasta tuli, oikeastaan erinomaisen puhdasta, jopa niin puhdasta, ettei millään  maailman hiustuotteilla ole pesuväli venynyt neljään vuorokauteen. Myönnän olin jopa hieman tulisilla hiilillä, taustalla ajatus, että hiukset tulisi pestä, koska olen tottunut pesemään ne joka toinen päivä. Mutta miksi pestä turhaan, koska päänahka ei rasvoittunut, kuin vasta neljäntenä päivänä.

Mietinpä, että aikamoinen säästö, yhdessä purkissa sampoo ja hoitoaine ja pesuvälit harvenivat noin monella päivällä. 

Cleansing Conditioner on monella tapaa ollut aivan uudenlainen kokemus hiustenhoidon saralla. Miten paksuiksi eli tuuheiksi hiukset taikoivat, kuitenkaan hiusten olematta karheat. 


Suojaa myös hiusten luonnollista pintaa ja estää värin ennenaikaista haalenemista. Tätä aion hankkia lisää ja pestä tällä vaikka joka kolmas kerta hiukset ja saaden näin ihanan puhtaan päänahan. Tuoksusta muuten, tuoksu on puhdas ja hennolla tavalla marjaisa eli oikein ihastuttava ja ylellinen tuoksu. 
Reconstruct sarja täydentyy kauniissa pipettipullossa tulevalla Split Ends Recovery Concentrate-latvahoitoaineella. Haaroittuvat latvat saavat suojaavaa hoitoa ja suojaavat hiuskerroksen. Hiukset saavat kiiltoa, taipuisuutta ja eivät latistu vaan niihin tulee vastaleikatun latvan tuntua. 

Tuoksu ylellinen ja aavistuksen unisex ja havaittavissa pieni pilkahdus vaniljan tuoksua. Sama tuoksu siivittää alla olevaa Balmia ja jokaisessa tuotelinjassa onkin oma ominaistuoksu. 
Reconstruct sarjaan tuli myös uutuutena Restorative Balm-vahvistava balsami. Olen testannut hiusrutiinien yhteydessä, sekä ilman Balmia, että Balmin kanssa. Balm tuo hiuksille pitkäkestoista elastisuutta ja kosteutta, joka on ollut rutikuiville hiuksilleni loistava asia. 
Kerasilk Repower ja Kerasilk Color sarjat täydentyivät myös kuivasampoilla ja uskallanpa todeta, että näiden avulla ja Cleansing Conditioner kokoonpanolla sain harvennettua pesuvälin jopa viiteen päivään. 

Vasemmalla oleva Kerasilk Repower Volyme Dry Sampoo antaa hiuksille volyymia ja raikkautta. Ei jätä kertymiä eli ei tule tunnetta, että hiuksissa kuivasampoota olisikaan, lisäksi on täysin väritön, vaikka kyseessä onkin puuteripohjainen kuivasampoo. Repower sarjan tuotteissa on suosikkituoksu, puhtaan raikas, luonnollinen ja merellinen tuoksu, joka kelpaisi hajuvetenäkin.

Oikealla oleva Kerasilk Color Dry Sampoo, puhdistaa ja virkistää hellävaraisesti ja antaa hiuksille maximaalisen värisuojan. Tuoksuna Kerasilk Color sarjan hienostunut tuoksu. Jokaisen linjan tuoksut voisi kyllä yhtä hyvin pullottaa Eau de Toiletteksi, niin herkullisen raikkaat tuoksut näissä kaikissa on. 

Taas on ennakkoluuloja ravisteltu, hiukset todellakin voivat tulla puhtaiksi ilman vaahtoa ja hoitoaineen ja sampoon yhdistävällä vaikutuksella. Hiusten pesuväliä on mahdollista omalla kohdalla pidentää jopa usealla vuorokaudella. Hiustuotteet voivat tuoksua niin ihanalle, että kävisivät miltei hajuvesistä. 

Kaiken tämän jälkeen on vielä mahdollisuus saada testijakson keskellä hiuskehuja koskien kuvaa alla. Kiitos Beauty Highlightsin Mia hiuskehuista, taisi kaiken takana olla tällä kertaa Kerasilk uutuudet. 

Miltä sarja kuulostaa, kuinka usein peset hiukset, onko sinulle vaahto tärkeä tekijä hiustenpesun yhteydessä. Kiehtooko hoitoaine, joka myös puhdistaa ja ei vaahtoa? Tuli sellainen tunne, että tämä sarja tulisi jokaisen itse kokea. 

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!


*Tuotteet saatu blogiin pr-näytteinä 


26 thoughts on “Kerasilk uutuuksia, vaahtoamaton puhdistava hoitoaine!”

 • Ihanan kuuloiset tuotteet! Kuivashampoot kiinnostaa aina ja huh onpa hyvän oloinen tuo hoitoaine.

  • On niin jännä tuote, koska pesee, mutta on hoitoaine ja hoitoaineethan ei vaahtoa. Sitten hoitoaineen luulisi rasvoittavan hiuksia, mutta tällä pesuväli 4vrk! On kyllä sellainen tuote, jonkalaista en ikinä aiemmin ole testannut. 🙂

   Kivaa viikonloppua <3

  • Ihan sama juttu ja aina kun föönaan, niin latvoista tulee kauhea pallo, koska ovat niin purkkamaisessa kunnossa. Tuo on auttanut siihen ja pipettipullo, wau.

   Kivaa viikonloppua Outi <3

 • Kiinnostus kyllä heräsi, saako näitä Stockmannin hiusosastolta (jossa useimmat kampaamomekit löytyvät)? Pesen hiukset 2-3 päivän välein, omat raidoitetut ja kuivahkot, kuivasahmpoo antaa sen extrapäivän lisää! Itse huomaan, että vaikka kuinka on lempparituotteita, niin hiukset tottuvat ja on aina hyväkin vaihdella tuotteita! Hoitavuuden lisäåksi tärkeimpiä kriteerejä on juuri tuo tuoksu. Tulipa mieleen, että 90-luvulla taisi markkinoilla olla hiusparfymejä…Minulla oli sellainen Thierry Muglerin Angel…ei ollut hiuksiin niin tujakka kuin normaali EDP : )

  • Höpö ihana. Kuules kysyn tuota, saako muualta, ymmärsin, että valtuutetuista kampaamoista, mutta Stockkallahan on ollut kampaamotuotteita. Infoan sua Hlei. <3

   Kuivasampoo antaa just sen yhden päivän lisää ja onhan se mahtijuttu, kun ainakin täällä hiustenpesu on aika vaivalloinenkin prosessi.

   Oliko hiusparfyymejä?! Arvaa mitä, en ole ikinä kuullut. No tokihan ihminen haluaa hiustensakin tuoksuvan hyvältä, mutta tuleeko jo tuoksu kakofonia, jos on hajuvettäkin myös päällä.

   Ihanaa viikonloppua Heli <3

 • No NYT todellakin heräsi mielenkiinto, tuon shampoon tarvitsen! Se kuulostaa nimittäin uskomattoman ihanalta ^_^ Muistan kun kerroit alkavasi testaamaan vaahtoamatonta shampoota ja mietin, että millainenhan se mahtaa olla, ja että tuskinpa vaan on meikän juttu, jos se on sellainen kuin 90-luvun 2in1 tuotteet tai jääkin lähmä. Mutta oijoi, tää kuulostaa tosi kivalta! Goldwell on mulla vähän jäänyt pimentoon merkkinä. Mutta nämä purkit on muuten ihanan näköisetkin ^_^

  • Täytyy sanoa, että olin totaalisen ennakkoluuloinen ja tosiaan luulin sampooksi ja onhan se tavallaan juuri sitä, koska pesee puhtaaksi hiukset. Mutta koostumukseltaan onkin hoitoainetta, joka vaan sattuu puhdistamaan aivan mielettömän hyvin ja taikoo päänahan sellaiseksei, ettei rasvoitu muutamaan päivään.

   Olin niin varma, etten voisi ajatellakaan, koska sampoo ei vaahtoa, mutta nyt olen ihan toista mieltä, ihan kuten kävi Yotuelinkin kanssa. Hyvin mielenkiintoinen tuote.

   Juu 2in1 ennakkoluulot oli pahasti mielessä, ne ei koskaan toimineet. Eivät pesseet, eivätkä hoitaneet riittävän hyvin.

   Purkit ovat erittäin ylelliset ja tuoksut myös, eivät tuoksu hiustuotteille vaan ylelliselle kosmetiikalle. Upeat on. <3

   <3

 • Pakko kyllä jossain vaiheessa kokeilla tuota Kerasilkin puhdistavaa hoitoainetta. Matrixin vähän samantyylistä olenkin käyttänyt. 🙂

  • Silloin varmaan tiedät aika pitkälle juurikin, minkälaisesta tuotteesta on kysymys. Omalla kohdalla puhdistava hoitoaine oli aivan uusi kokemus ja tuumin, ettei se vaan voi toimia, ei millään. Toimi se ja ylitti odotukset.

   <3

 • Kuulostaa erinomaisen hyviltä tuotteilta ♫
  Pääsääntöisesti pesen joka päivä tupeeni ☺
  Kivaa myöhäästä torstaiehtoota Sinulle Tiia ~♥~♥~

  • Hih ihana sinä, ehket siten tarvitse tuotetta, joka taikoo neljän vrk pesuvälit tai sitten juuri tarvitse, niin ei tarvitse tupeeta puleerata joka pv. .)

   Ihanaa viikonloppua ma-te <3

  • Pitää vielä sanoa tuohon tupeen joka päivä pesuun, kun työ on ollut sellainen, että on joka päivä pitänyt hiukset pestä, niin se on varmaan jäänyt "päälle".
   ♥♥♥

 • Hienoa! Kerasilkiin olen ollut hurjan tyytyväinen ja nämä kuulostavat mainioilta tuotteilta. Kuivashampoot ovat ihana pelastus kiireessä, joten nämä menevät testiin.

  • Niin on, mitä elämä olisikaan ilman kuivasampoita. Niillä saa niskankin kivasti raikastettua, koska se omalla kohdalla rasvoittuu ihan ensin ja välillä jopa päivässä. 🙂

   <3

 • Kuulostaa hyvältä tuo Kerasilkin puhdistava hoitoaine. Uskallankohan tunnustaakaan, käytän erilaisia 2 in one shampoita, joissa on hoitoaine mukana. En jaksa touhuta hoitoaineitten kanssa. Tämä Kerasil olisi nurinpäin tuo juttu.
  Ja tuo kuivashampoo kiinnostaa myös. Pidennän pesuväliä pesemällä otsatukan kuivashampoolla ja toisinaan ihan shampoollakin. Ponnari salii tällaisiakin konsteja.
  Kivaa sunnuntaita!

  • No ei ole mitään häpeällistä yhtään ja huippuhienoa, että sopivat hiuksillesi. Omia hiuksia ne 2in1 jotenkin rasvoitti liikaa, taidan olla aikamoinen hikipää.

   Hei tuo on fiksua, kiva kun laitoit tänne, jos joku muukin tuon otsiksen raikastusvinkin vaikka tästä löytäisi.

   Ihanaa iltaa Tuula <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud