Bridget Jones’s Baby

Bridget Jones’s Baby

Mikä yhdistää Bridget Jonesia ja meikäläistä, no ainakin elämää isommat kalsongit. 😉 Bridget Jonesiin pystyy varmaankin aika monikin nainen samaistumaan. Me kaikki olemme joskus uineet elämän mudissa, ollut kenties epäonnea rakkaudessa ja taatusti, jollei nyt ole ollut ne paidan kokoiset kalsarit päällä jossain kiusaannuttavassa tilanteessa, niin ainakin jotain muuta säätöä ja sählinkiä mahtuu jokaisen naisen elämään.

Kävin eilen katsomassa Bridget Jones’s Baby leffan. Etukäteen olin jo päättänyt, etten piiruakaan aio jumittaa Renee Zellwegerin kohutuissa kasvoissa. Mitään vikaa ei ollut Reneessä, saatikka charmantisti vanhentuneessa Colin Firthissä tai Patrick Dempseyssä. 

Elokuva hurmasi, kuten aiemmatkin osat. Sai hykerrellä ja nauraa, tuntea kepeää iloa ja herkkää romantiikkaa. Leffa lunasti odotukset ja enemmänkin. Kuvittelin, ettei vanhaan juoneen saataisi enää puhallettua tulta alle ja, että täysin poikkeava leffajuoni suhteessa kirjaan harmittaisi. Ei harmittanut, vaan nautin täysillä. Oli kipinää, oli ilotulitusta, oli kaikki. Saako antaa tuhat tähteä?

Jos irroitetaan elokuva aiemmista Bridget Jones leffoista, leffa olisi viihdyttänyt loistavasti näkemättä edes vanhoja osia. Vanhat kuviot kuitenkin tietäen, sydän pamppasi jännityksestä, kumpi hurmuri lopulta onkaan Bridgetin vauvan isä. Se selviää katsomalla leffan, mutta alla olevasta kuvasta näette oman toivevalintani ennen, kuin leffa oli vielä katsottuna. Matkan varrella alkoi olla kuitenkin miltei sama, kumpi lopulta paljastuu Bridgetin vauvan isäksi, niin hurmaavia molemmat miesnäyttelijät olivat rooleissaan.

Viihdyin suuresti ja kotiin matkatessa oli hymy korvissa ja kevyt olo. Elokuva todellakin palveli tarkoitustaan ja viihdytti. Suosittelen koko sydämestä ja jos leffaa pitäisi ilmaista yhdellä adjektiivilla, se adjektiivi olisi sana ”ihana”.

Kiitos Leffamaailma kutsusta, että pääsimme Pinkit korkokengät Maijun kanssa nauramaan ja saimme annoksen kepeää romantiikkaa. 

Kolahtaako Bridget Jones leffat tai oletko lukenut kirjat? Miten sitten Colin Firth tai Patrick Dempsey ja kumman toivoisit olevan Bridgetin vauvan isä?

Sydämellistä keskiviikkoa. <3


60 thoughts on “Bridget Jones’s Baby”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud