Marks&Spencer syystakit ja huikea arvonta!

1. Harmaa takki, Classic for M&S Collection
2. Kamelinruskea takki, M&S Collection

Yllä olevan takin ostin itselleni harmaana. 😉

3.  Harmaa takki vyöllä
4. Kamelinruskea takki kauluksilla
Marks&Spencerille on tullut huikean hienoja syystakkeja, joita parhaani mukaan yritän tässä teille nyt esitellä. Himppasen on jököttäviä poseerausasentoja tai en oikein tiennyt minne kaksoisleuka piilotetaan, kun napsitaan kuvia, mutta parhaani mieheni kanssa yritettiin ja vaikka ”malli” ei olisi pitä parhain, niin älkää sen antako himmentää upeiden takkien kauneutta. Arvostus taas nousi huippuunsa kaikkia malleja ja muotibloggaajia kohtaan. 

Ostinpa jo toisen syystakin itsellenikin Marks&Spenceriltä, mutta suosikkeja näistä on kyllä ihan joka ikinen, joten uusin ostos oli sellainen takki näistä, jollaista en yksinkertaisesti entuudestaan omista. 

Marks&Spencerin Porvoon myymälässä on 15.9 koko päivän kestävä Tyylitapahtuma kello 11-18:00, jolloin kaikilla teillä on mahdollisuus tulla tekemään ostoksia -20% alennuksella Marks&Spencer Porvooseen. 

Paikan päällä on myös syystakkiarvonta ja stailaisnäytös ja saatanpa minäkin ujopiimä keikkua siellä lavalla lempisyystakki päällä. Lämpimästi tervetuloa kaikille tapahtumaan ja tulkaa ihmeessä moikkamaan ja vetämään hihasta, olen itsekin paikan päällä koko päivän.

Luonnollisestikaan kaikki eivät pääse paikalle Porvoon Tyylitapahtumaan, joten Marks&Spencer tarjoaa kaikille teille lukijoille blogini kautta mahtavan arvonnan. Teidän tulisi kommenttikenttään kertoa oma suosikki syystakkisi, joita kuvissa esittelen. Näin pääsette mukaan arvontaan, jossa yksi voittaa 100euron lahjakortin Marks&Spencerin myymälään ja voi vaikka käydä ostamassa itselleen uutukaisen syystakin.

Te joilla ei omalla paikkakunnalla Marks&Spenceriä ole, olkaa huoleti lahjakortti on ainakin vuoden voimassa, joten ehtinette matkata lähimpään kaupunkiin vaikkapa päiväreissulle ja pääsette näin lahjakorttinne lunastamaan.

Arvonnan säännöt: Kerro kommenttikentässä lempitakin malli ja saa kaikkea muutakin rupatella toki. Anonyymit, jättäkää selvä nimimerkki ja sähköpostiosoite, jotta saan voiton mahdollisesti osuessa teidät kiinni. Kaikille tasapuolisesti yksi arpa, koska Marks&Spencer kustantaa arvontavoiton ja postittaa lahjakortin voittajalle. 🙂

Arvonta on voimassa 18.9.2016 saakka eli ei pidetä jännityksessä liian pitkään. 

Hurjasti kaikille onnea arvontaan ja aurinkoista keskiviikkoa!

Kuvien takit ja asusteet ovat postausta varten vaatelainassa.
*Kaupallinen yhteistyö Marks&Spencerin kanssa


197 thoughts on “Marks&Spencer syystakit ja huikea arvonta!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud