Elizabeth Arden Always Red Femme

Elizabeth Arden Always Red Femme

Elizabeth Arden Always Red Femme on upean naisellinen ja mehukas tämän syksyn uutuustuoksu. Tuoksun innoittaja on vuosi sitten ilmestynyt Always Red. Vaikka Always Red Femmessä on tunnistettavissa Always Red, on Always Red Femme aivan omanlaisensa ja uniikki. 

Upea tuoksupullo, jonka toisella puolella on kauniita kukkasia ja toisella puolella samettipintainen musta ovi. ”Ovi” joka vie iltajuhliin ja ylellisiin hetkiin. Vaikka itse pidän raikkaista ja kevyistä tuoksuista eniten ja alkuperäinen Always Red on aivan selkeästi omalla kohdalla iltatuoksu. Always Red Femme taipuukin myös päivätuoksuksi syksyisiin ja talvisiin hetkiin, jolloin haluan kietoutua tuoksun lämpöön tai hetkiin jolloin haluan tuntea oloni itsevarman naiselliseksi tai jopa juhlavaksi.

Tuoksu avautuu upealla ja intensiivisellä marjojen ja hedelmien yhdistelmällä, pitäen sisällään mustaherukannuppuja, päärynää ja sitruunaa. 

Tuoksun sydämessä läikehtii ja tuo tuoksulle mielenkiintoista naisellisuutta, Davana LMR-öljy, kielo, jasmiini ja persikankukka. 

Tuoksun viimeistelee vanilja, sammal, setri ja patsuli, jotka kietovat tuoksusta lämpöisen kutsuvan ja jopa hieman salaperäisen naisellisen tuoksun. Tämän tuoksun kantaja varmasti huomataan, mutta kuitenkin hienostuneella tavalla, tuoksun leijuessa ilmoille kauniisti ja hurmaten. 

Onko Elizabeth Ardenin tuoksut tuttuja tai vaikkapa aiempi Always Red? Mitä ajatuksia tuoksupullo ja tuoksu herättää ja onko sinulla kesä-ja talvituoksut erikseen tai kuten omalla kohdalla, päivä-ja iltatuoksut erikseen? Tuoksuvaa syyspäivää kaikille!

Saatavuus Stockmann ja Kicks ja hinnat 30ml 43e ja 50ml 64e.

*Tuoksut pr-näytteitä
Kämp Hotelli kirja saatu blogiin
24 thoughts on “Elizabeth Arden Always Red Femme”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud