Lancôme L`Absolu Rouge

Lancôme L`Absolu Rouge
”Huulipunan tulee kimaltaa, kuin jalokivi.” Lancômen perustaja Armand Petitjean visioi jo vuonna 1937. Lancômen punien upea hylsy on suunniteltu Armand Petitjean luomien korurasioiden hengessä. 


Nyt L`Absolu Rouge punat ovat saaneet uuden upean ulkoasun, kuin elegantin pikkumustan, jota koristaa ja täydentää klassinen kulta.



Uudistuneiden punien avausmekanismi on aika jekku, painat sinetin omaisesta kultaisesta ruususta ja puna aukenee. Toiminnon avulla punat pysyvät myös käsilaukussa pyöriessä mukavasti kiinni. Punat ovat myös ylellisen painavia.


L`Absolu Rouge punien moderni look edustaa hienosti tätä päivää, Lancômen ikonisen ruusun tuodessa mukana henkäyksen menneestä. 



L`Absolu Rouge punat ovat, kuin koriste-esineitä itsessään ja punat on mukava nappaista mukaan suoraan eteisen senkin päältä, missä on joukko muitakin aarteita.

L`Absolu Rouge punia on saatavilla 39 erilaista sävyä ja kolmella eri koostumuksella, cream, sheer ja matte.




Vasemmalla Pourquoi pas? Sheer, joka on kaunis ja heleä pinkki, mutta koostumukseltaan ihanan kevyt.






Keskellä Effortless Chic Cream, joka on hempeän vaaleanpunainen ja juuri täydellinen sävy joka päiväiseen käyttöön.






Oikealla Rose Lancome Matte, täydellinen punainen ja runsas pigmenttinen puna. Jos yhden klassisen punaisen tarvitset, se voisi olla juuri tämä.



Ilokseni kaikki tuntuvat mukavan kosteilta huulilla, jopa matte. Mattapunat eivät ole olleet suosikkeja kuivan koostumuksen vuoksi, mutta L`Absolu Rouge matte punilla ei ole tätä pelkoa. 
Kaikkinensa huokailen ihastuksesta ja mietin, onko tässä huulipunat, jotka jo hylsyjen vuoksi haluan aarteitteni joukossa säilyttää. Ovat hyvin kauniita ja edustavat upeasti tätä aikaa.

Oletteko jo bonganneet uudet Lancôme L`Absolu Rouge punat ja mitä olette mieltä uudistuksesta? Kannattaa mennä vaikkapa Sokoksella testailemaan, näissä on myös miellyttävät koostumukset ja punat tuoksuvat hyvälle. 
Onko teillä kertoa joku oma Lancôme suosikki?

*Punat pr-näytteitä,
Lancôme luomiväripaletit ostettu itse
ja punien ovh 37€



30 thoughts on “Lancôme L`Absolu Rouge”

  • Nämä punat nousivat nyt kyllä heti suosikiksi. Hylsy on niin tyylikäs ja sitä tulee hiplattua ihan huomaamatta 🙂

    Mukavaa maanantaita!

    • Niin nousi täälläkin. Aiempi suosikkipuna ehdottomasti ollut Rouge in Love, mutta näissä kohtaa nyt täydellinen kokonaisuus, tyylikästä hylsyä, itse punaa ja punan pysyvyyttä ja kosteutta myöten.

      Tytärkin eilen hiplasi näitä ja jouduin sanomaan, nämä ovat lempparit, eli nyt et pääse osingoille. 😉

      Kivaa päivää Marina <3

  • Nää on lisäksi hyviä punia, tykkään ja onkin suosikkejani. Pysyy hyvin, ei kuivata eikä leviä juonteisiin huulten ympärillä. Peukut!

    • Ei edes matte kuivata, vaan on kostea. Juurikin armollisia punia, koska eivät mene juonteisiin ja en koe tarvitsevani tästä syytä huultenrajauskynää, joka ei ole oma juttu lainkaan. Peukut täältäkin ja aurinkoista maanantaita <3

  • Jo tuo ulkokuori houkuttelee hypistelemään
    ja jopa kokeilemaan sipaisua huulille ☺☺
    ♥ Aurinkoista maanantaipäivää Sinulle Tiia ♫~♥~♫

    • Tykkään näistä kolmesta ihan valtavasti ja kaikki kolme sävyä jetsulleen omaan makuun. Mark&Spencer postauksessa näitä onkin sitten huulilla 😉 Ihanaa iltaa Jonna <3

  • Mua naurattaa, kun onnistuin yhden punan melkein katkomaan, kun en ensin osannut avata koko hylsyä 😀 Mutta onneksi ei lähtenyt punan päästä kuin pieni palanen. Tykkään itsekin näiden hylsyjen ulkonäöstä, vaikka perinteinen avaustekniikka on enemmän mun mieleen 😉

    Ihanaa päivää, Tiiuskainen! <3

    • Tykkään avaustekniikasta, kun sen oppi. On niin kiva ajatus, ettei punat vaan aukea hylsyistä käsilaukussa. 🙂 Nyt pysyvät puna ja laukku turvassa. Punat ovat täydellisyyksiä kyllä.

      Ihanaa iltaa Miuli <3

  • Nuo pakkaukset ovat kyllä niin ylellisen kuuloisia, että tuntuu kuin tuollaisen ostaisi ihan vaan pakkauksen takia. No, minä tyydyn tällä hetkellä Kubissin huulipunaan, joka on huomattavasti vaatimattomassa pakkauksessa. Punaan ihastuin silloin kun voitin blogisi arvonnassa sellaisen ja nyt olen tilannut lisääkin ko. valmistajalta.

    • Ihan samaa mieltä ja vielä, kun olen sellainen rasiahullu. Ihan mahtavaa, että olet löytänyt hyvän ja edullisen merkin ja vielä blogiarvonnan kautta. Niitä on vaikea saada oikein mistään. Kivaa viikkoa Kristiina <3

  • Tuo Pourquoi pas? Sheer on juuri mun väri. Lancome on ollut vuosikausia suosikkini huulipunissa, välillä vaan harmittelin kun lempisävyni oli kadonnut uusien myötä. Onneksi värit tulevat ja menevät ja olen taas löytänyt oman punani, heh heh. Minusta tuo hylsyn paino on mukava asia ja uusi mekanismi toimii kuin unelma 🙂

    • Juu se on kurjaa, jos on joku oikein lempparisävy ja sitä ei enää saa. Onneksi tulee ihania uusia tilalle ja onneksi nykyään on hirmuisesti valinnan varaa. Ei kyllä omassa nuoruudessa ollut tälläisiä upeuksia. <3

      Samaa mieltä, hylsyn painosta tulee ylellinen olo ja mekanismi on aivan loistava pitämään punat laukussa kiinni ja muutenkin hauska systeemi. 🙂

      Kivaa viikkoa Birgitta <3

  • Sitten kun annan itselleni luvan ostaa uuden huulipunan, tulen näihin tutustumaan 🙂 Merkiltä löytyykin pari huulipunaa kokoelmastani ♡.♡

    • Ihanaa kuulla, että nämä ovat jonossa <3 Täytyy myöntää, että ihanan erilainen hylsy ja silti sellainen klassikko <3

      Aurinkoista viikkoa Salka <3

    • Ihan samaa mieltä, ripsarit on omia lemppareita ja onpahan Lancomen meikkivoidekin meikkipussissa, jota rakastan.

      Kivaa viikkoa Cride <3

  • Lancomen punat ovat olleet vuosia suosikkejani 🙂 Oikeastaan koko aikuisikäni olen käyttänyt vain Lancomen tuotteita. Ihania punia joten näitä on päästävä testailemaan….

    • Oi mahtavaa kuulla eli on ihan suosikkimerkki selvästi. <3 Juu rakastut ihan varmasti näihin puniin, ovat kyllä aivan täydellisiä. <3

      Mukavaa viikkoa Marjo <3

  • Lancomen tuotteet on kyllä tuttuja ja hyviä. Huulipunaa olen tosi huono käyttämään, kiiltoa kimalluksella kyllä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud