Marks&Spencer arvonnan voittaja ja Oman tyylin löytöretki ja muutama tärppi!

Marks&Spencer arvonnan voittaja ja Oman tyylin löytöretki ja muutama tärppi!
Ihanan Vieruskan kanssa Tyyliä etsimässä blogista

Pidän teitä piinassa vielä hetken ja kerron vasta postauksen lopussa, kuka voitti itselleen 100e lahjakortin Marks&Spencerille ja mitkä takit olivat teistä ehdottomia suosikkeja.

Viime viikon torstaina Porvoon Marks&Spencerillä vietettiin ”Oman tyylin löytöretki” päivää. Ihmisiä tuli hurjasti paikalle, aivan mahdottoman paljon kiitoksia siitä. Herkkuja maisteltiin ja taisipa olla kaikkien suurin keksisuosikki, Marks&Spencer keksit valkosuklaalla ”White Chocolate rounds” ja tämä herkkusuu ja moni paikalla ollut suosittelee keksejä suurella suklaasydämellä.

Paljon tehtiin ostoksia ja etenkin omaa lempitakkiani ostettiin monta. Lopulta jopa myin takin päältänikin, joka oli ollut stailausnäytöksessä päällä. Takki oli tuo harmaa kaulukseton ja napiton villakangastakki. Jännää kyllä takin beige versio ei ollut blogiäänestyksessä suosikki, mutta paikan päällä juuri tuo malli myi kuin häkä. :)Lisäksi takki oli päälläni viime viikonlopun Tallinnan reissulla ja moni tuli kysymään mistä takki on hankittu, että onpa kiva. Eli jännää miten mielipiteet jakautuvat, blogikuvien kesken tai livenä. 

Ihan omia lemppareita Marks&Spencerillä herkkujen ja peltirasioiden lisäksi on nimenomaan takit ja olen ostanut  jo toisen takin puolen vuoden aikana Marks&Spencerin mallistosta. Alushousuja en kehtaa tähän kuvailla, mutta olen löytänyt unelmieni alushousut viime viikolla myöskin Marks&Spenceriltä eli pumpulin pehmeät valkoiset alushousut, joissa ei ole kuminauhoja eikä puristavia saumoja. Saa niitä mustanakin.  

Ystäväni on aiemmin vinkannut Sloggin vastaavista, mutta niiden hinta on ollut 20e kpl ja se on tuntunut ulkonäöllisesti kuitenkin perus alushousuista varsin hintavalta. Marks&Spencerillä on kyseiset aluhousut toistaiseksi ”osta kolmeja maksa kaksi” ja hintaa tulee kolmille alushousuille alle 20e. Pöksyjä olen nyt testaillut ja ovat yksinkertaisesti maailman parhaat ja aion huomenna mennä täydentämään varastoja. Suosittelen!

Yhden erityisen asian haluan myös nostaa esille Marks&Spencerin puolesta. Jos katsotte noita ”mallikuvia”, niin on aivan mahtavaa, että stailausnäytökseen valikoitui tavallisia upeita aikuisia naisia, joihin on myös helppo samaistua ja joiden yllä olevat asut on helppoa kuvitella itsensäkin yllä. Iso peukku sille, että kohta viisikymppinenkin pääsi näin kivaan kampanjaan mukaan ja vielä kaikkea muuta, kuin mallivartaloinen. Arvostan kovasti ja olisi mukavaa, jos muu maailma menisi tähän samaan positiviiseen suuntaan. 

Marks&Spencer on ollut 14-vuotiaasta lempikauppoja Lontoossa, joissa on joka Lontoon reissulla ollut pakko käydä. Mukaan vuosien varrelta reissuilta on tarttunut, vaatteita, yöpukuja, kosmetiikkaa ja minut tuntien valtava määrä erilaisia peltipurkkeja pullollaan herkullisia keksejä. Muistan elämäni ensimmäisen ostoksen Marks&Spenceriltä, kuin eilisen päivän ja se oli persikkainen pitsiunelma yöpuku ja myöskin persikan tuoksuinen suihkugeeli. Brittiläinen tyyli hurmasi silloin ja hurmaa edelleen. 

Menkää ihmeessä Marks&Spencerille fiilistelemään ja kokemaan aitoa brittiläistä tunnelmaa, jota on lisätty tällä hetkellä pienellä italialaisella twistillä eli ”The Taste of Italy” herkuilla. 🙂

Ohessa alla vielä muutamia tärppikuvia omista Marks&Spencer suosikeista.

Yllä muutamia lempivaatteita tällä hetkellä Marks&Spencerillä ja tuo oranssi villakangastakki on kyllä syksyn upein väripilkku. Kannattaa käydä kaikkia takkeja vilaisemassa, sillä torstain ”Oman tyylin löytöretkestä” päätellen takit viedään käsistä. 🙂

Yllä olevat kaksi takkia olivat ylivoimaiset voittajat teidän lukijoiden äänestyksessä. Äänet jakautuivat varsin tasaväkisesti näiden kahden takkien välillä ja selvästi teitä viehättää kaunis klassinen takkityyli. 

Itselleen oman takin tai jotain muuta ihanaa Marks&Spenceriltä pääsee ostamaan Anonyymi nimimerkillä: Anonyymi13. syyskuuta 2016 klo 16.14
Numero 1 on suosikkini! Samppa?-koira on ihana!
[email protected]

Arvonnan suoritin Random Orgin avulla, poistin yhden oman vastauksen ja tuplakommentit. Hurjasti onnea voittajalle ja kovasti kiitoksia kaikille osallistujille. Marjatta laitan sinulle tämän päivän aikana sähköpostia voitosta. Arvonta oli yksi blogihistoriani suosituimpia miltei 200:lla kommentilla, joten pidetään peukut pystyssä, että saan toistekin järjestää teille jotain vastaavaa. 

Voittiko äänestyksessä jompi kumpi sinun lempitakeista, oletko löytänyt jotain kivaa Marks&Spenceriltä ja kiinnostaako sinua maailman mukavimmat alushousut? 

Aurinkoa päivään!

*Kaupallinen yhteistyö Marks&Spencerin kanssa




28 thoughts on “Marks&Spencer arvonnan voittaja ja Oman tyylin löytöretki ja muutama tärppi!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud