Kaikkien kampaajien kauhu!

Kaikkien kampaajien kauhu oli tässä eräs päivä liikenteessä ja matkalla Shwarzkopf Professional BC Fibre Force Fortifying hoitoon, hui miten monta vaikeaa sanaa blondille! Blondi muuten osaa kirjoittaa Schwarzkopf sanan tuosta noin vaan sokkona, koska on blondannut välillä menestyksekkäästi ja välillä vähän huonommalla tuurilla hiuksiaan Schwarzkopfin Poly Blondella jo 25-vuoden ajan. Ansaitsisin jo jonkun Schwarzkopf sponsorointi tarran teeppariin ihan ehdottomasti kyllä.

No miksi olen sitten horror asiakas? No juuri siksi, että välillä on tullut blondattua hiukset niin turkasen huonosti, että saatan järkyttää jopa syvästi kampaajien ammattitaitoa ja olla rumine kuontaloineen turhauttava asiakas. Koska onhan se taatusti väsyttävää kertoa, miten ei tule hoitaa hiuksiaan ja miten sitten se horror tyyppi ylpeänä vielä kertoo, että on hoitanut samaan malliin hiuksiaan vuositolkulla, jopa niin kauan, että voisi olla aika monen kampaajan äiti, jos vuosia mitattaisiin.




No mitä sitten oli tullut taas tehtyä tai tyrittyä. Aina ei kotiblondihommissa jaksa katsoa itseään takaraivoon, tai en oikeastaan juuri koskaan. Lätkin summanmutikassa raita-ainetta taakse, sillä seurauksella, että nyt on kyllä volyymit kohillaan, sillä takaraivoon tuli lyhyet hiukset. Lookia olen yrittänyt siloitella hiuslakalla, mutta kun tuulee, niin tulee, niin kyllähän kaikki nuo lyhykäiset pystyssä heiluvat hiukset näkee. 

Nyt jouduin sitten kampaajan tuolille ja valmistin itseäni jo etukäteen henkisesti vahvistaen. Mietin selittelenkö katkennutta pehkoa nöyränä vai nauranko, kuin ei olisi niin mikään juttu. Päätin taas, että rehellisyys maan perii, eli kerron rehellisesti ilman mitään pötypuheita, mitä on tapahtunut. No kyllähän ammattilainen tilanteen heti näkikin, ei siinä ollut kahta sanaakaan. 



Onneksi Schwarzkofph Professionalin koulutustiloissa oli aivan ihana henkilö odottamassa, joten nöyryytykseen alistuminen ei ollut ihan niin kauhistuttavaa, kuin pahimmissa peloissani luulin. Nauroimme siten hyvällä yhdessä, katkenneille hiuksille ja miten niillä tosiaan saa halutessaan aikaiseksi komeat 60-luvun tupeeraukset vähällä vaivalla. Kolme harmaatakin hiusta löydettiin, mutta senkin toinen ilmaisi sillä lailla nätisti, ettei harmaat ole vielä vallanneet hiuksiani, vaan saattavat olla sellaisia albino poikkeuksia vaan, joita on kaikilla. 😉 Hih itsepetos on vaan niin paras petos!

No mitä sitten kärähtäneille hiuksille laitettiin, sillä niillä on kampaajan mukaan nyt raidoituskielto. Kampaaja laittoi juuri vaalennetuille hiuksille sopivan hoitokäsittelyn, joka on juuri minun tyyppisille ja kyllä myös rääkätyille hiuksilleni täydellinen. 

Schwarzkopf Professionalin BC Fibre Force Fortifying hoitokäsittely palauttaa hiusten vahvuuden ja taikoo myös hiuksista paksummat ja huomattavasti terveemmän tuntuiset. Kampaajan kanssa yhdessä tuumittiin, että vihdoin omaan hiukset, jotka myös tuntuvat hiuksilta, eivätkä karvahatulta. 

Tehohoito hoitaa huonokuntoisia hiuksia, kuten minulla. Yhdiste joka sisältää ainesosia, jotka korjaavat ja uudistavat hiusten rakennetta. Vahvistavat hiuksia ja sulkevat hiuksen pinnan. Antavat hiuksille silkkisyyttä, vahvuutta ja elastisuutta. Juu ei saa repiä kammalla hiuksia, ei saisi alhaalta ylös selvittää märkiä hiuksia, koska tässä on tulos, katkenneita hiuksia, kakshaaraisia ja vaikka mitä juopikkaita. Eli tuo elastisuus ei tarkoita, että nyt sitten saa kammalla hiuksia venytellä sielunsa kyllyydestä. 

Tehohoitoon kuuluu kodinhoitotuotteet, jotka voi ostaa mukaan ja näin jatkaa hiustensa hyvinvoinnin huolesta pitämistä. Itse tehohoito maksaa 20e ja suositellaan laitettavaksi muutamaa viikkoa ennen värjäystä, jotta saisi hiuksilleen parhaan mahdollisimman suojan värin kuluttavuudelta. 

Miten sitten tehohoito tehosi, katsokaa itse kuvista ja voin vielä vakuuttaa, että vallan mainiosti. Hiukset tuntuvat aivan ihanilta ja ihan huimaa, että kauhea pörrökasa on poissa, joka käsin kosketeltaessa on tuntunut rapisevalta ja karhealta, kuin paperi. Jos hiuksia voisi halata, halaisin tällä hetkellä täällä pumpulinpehmeitä hiuksiani, voisivat jopa toimia höyhenenkevyenä tyynynä. Ihan mahtijuttu tämä ja mullisti hieman taas hiusmaailmaa. Tämä hoitohan sitten tulisi tehdä säännöllisesti ja raidoittaa ne hiukset kampaajalla!


Hoitoja voi kysellä kaikista Schwarzkopf Professional hiustuotteilla varustetuista kampaamoista. 
Kotihoitoon kuuluu sampoo, hiuksiin jätettävä hoitosuihke, hiuksiin jätettävä hoitaine, naamio, jota on hyvä käyttää erityisesti omassa visaisessa tapauksessa pari kertaa viikossa ja päänahalle tarkoitettu hoitoneste, jonka toivotaan hoitavan atooppista päänahkaani. Eikös ole kauniit pullot, metallinhohto ja pinkki ja musta yhdessä, upeita ja niiden tuoksu, ooh nyt tarvittaisiin taas tuoksunappia!


Miten sinä rääkkäät hiuksiasi, kaikkien aikojen pahin hiusmoka ja onko hiuksillesi tehty hoitokäsittelyitä ja mitä olet tykännyt? Jokin oma Schwarzkopf/Schwarzkopf Professional suosikki? Hyvää hiuspäivää kaikille!

*Tehohoito ja kotihoidontuotteet yhteistyönä



76 thoughts on “Kaikkien kampaajien kauhu!”

  • Aamun piristys tämä juttusi ja ihan oikeasti näin voi käydä joskus, tosin mulla kävi kampaajalla…laitettiin raidat ja permis – hiukset kuolivat ihan kokonaan – näytin ojassa uineelta kissalta! Ihan kauhea juttu! Mutta onneksi kävi tuuri, en saanut aikaa kampaajalleni vaan kampaajani pojalle, Villelle ja kas, siitä alkoi yhteinen retkemme hiusmaailmassa! Kaikkiin kommervenkkeihini hän on taipunut kaikenkarvaisten allergioideni kanssa. Mulla on tukka vielä päässä, lookki keventyi vuosilla, uskon että mieskampaajat tekevät työtä ilahduttaakseen omaakin silmäänsä ei vain sössi naisellisen perikateuden suossa!

    Onneksi löysit pelastajan hiuksillesi, kauniit ja uskon että kosketeltavan pehmeät, elävät niistä tulivatkin! Ammattilaiseen kannattaa luottaa!

    • Voi, että mikä juttu. Mutta jotain hyvääkin poiki Villen muodossa, ihana hiustarina. <3 Hih niin miehet kenties todella haluavatkin tehdä kaunista taidetta hiuksista. <3 Ammattilaiseen todella kannattaa luottaa, etteivät hiukset ole vain sinne päin vaan kantajan kruunu. <3

  • Kyllä ammattilaiset osaa ja ovat varmasti nähneet monenlaisia pehkoja. Hoidon jälkeen näyttää kyllä hyvältä.

  • Ihhih, kampaajien kauhu 😀 Itse tällä hetkellä pääsääntöisesti värjään hiuksia kotona punaisella ja hoidan niitä sittä sävyttävillä ja kosteuttavilla aineilla sekä öljyillä. Lämpökäsittelyä en tee juurikaan, mutta silti tuntuu että hiukset katkeilevat melko paljon etenkin latvasta. Oh well, onneksi kohta on kampaaja-aika ja pääsee luottokampaajan käsittelyyn ja pohtimaan mitä uutta kivaa sitä sitten tekisi!

    hanna
    http://www.hannamariav.com

    • Ooh ihanaa ja eilen näinkin sinut Lumenen tilaisuudessa ja hiukset olivat kyllä ihanat, sopii niin nätisti punaiset. Jännää nähdä, mitäkän muutos on tulossa vai pysyykö hiukset samana. <3

  • Ai pahin värjäys/vaalennusmoka…mikä niistä ;)? Kerran laitoin vaalennuksen päähän, juurikin Schwarzkopfin aineen, ja kaveri soitti…siinä sitten rupateltiin tovi jos toinenkin…tulosa; liian kauan ollut aine ja tukka venyi kuin purkka. Seuraavaksi sitten luottokampaajani ja hyvä ystäväni pätkäisi viottuneet pois ja ripitti minut oikein kunnolla. Meni aikaa, kunnes päätin taas kokeilla..halusin ns. Tukholman vaalean (hopean vaalea) ja tulos oli lila. Uskoin vihdoinkin ja nyt hiuksiini koskee vain kampaajani. Tosin viimeksi hän sanoi, että oma värini on niin kaunis, ettei hän siihen koske 🙂
    Hiusteni kunto on hänen mukaansa paras ikinä nyt kun en ole värjännyt vuosiin…tosin talvella taas hiukset tummuu ja sydämeni halajaa vaaleutta…:/
    Ihanat nuo sinun hiuksesi nyt. Näyttää todella paksuilta ja terveiltä <3 <3 <3
    Ja mitä tuohon oikeinkirjoitukseen tulee; mieti kun yhditetään blondi ja lukihäiriö ..tervetuloa elämääni Ihanuus <3 ;D

    • Hih ihan samaa voisin kysyä itseltäni. 😉
      Hih voihan lila sentään, mutta oikeasti anteeksi, vertaistuki näissä vaan on parasta. Sullahan on niin kauniin vaaleat hiukset ja ajatella, että on oma väri. Täällä taitaa olla maantienharmaa joka taittaa punaiseen. Vitsi voisi kyllä olla hyvässä kunnossa, jos ei värjäisi.

      Tuohon loppuun, IHANA SINÄ <3

  • Hih, kampaajien kauhu 😀 Mie oon kiltisti ihan venkuroimatta käynyt jo monen monta vuotta hiuksieni kanssa oikealla kampaajalla (…kun ihan ite tein kerran sen tsi-tipupään vuosia sitten :/ :D.)

    Ihanaa päivää Tiialle ja Tiian ihanille hiuksille <3

  • Onpa upeat hiukset:) Niin on tasainen kiilto ja väri. Kyllä ammatti-ihminen osaa hommansa, minkä takia minäkin turvaudun tukkajutuissa vain omaan kampaajaani. Käyn kerran kuukaudessa kampaajalla laittamassa värit kohdalleen ja muutenkin tukan kuosiin, kun olen itse niin saamarin laiska ja tumpelo tukkajutuissa. Niinpä ei ole mitään horror-kokemuksia lähivuosilta. Tukka hyvin ja kaikki hyvin? Joskus ainakin!
    Kivaa päivää:)

  • Kaunis lopputulos! Täällä on niitä harmaita myös. Kauhulla olen odottanut, koska olen täys harmaa. Geeneissäni kun on harmaapäisiä molemmilta puolilta jo 30 jälkeen. Eli, mulla menee hyvin kun olen jo lähempänä 40 ja harmaat pystyy laskemaan vielä sormista. 😉

    • No nyt vaan sitten nypit niitä ja sitten kun alkaa olla liikaa, niin sitten ei auta muuta, kuin harmaantua tai värjätä. <3 Kiitos kovasti <3

  • Upeat hiukset sait! Ja niitä hiusmokia löytyy kyllä täältäkin: kun kastanjanruskeiksi tarkoitetuista hiuksista tuli ensin violetit, sitten oranssit ja viimein kampaajan käsissä blondit. Tai kun eräs höperö lady halusi lopettaa värjäyskierteen ja älysi, että paras ratkaisu on tietenkin värinpoisto. Eikä tiennyt, että värinpoisto poistaa myös hiusten oman värin. Isännän ilme, kun lady asteli läikikkäissä, pitkissä hiuksissa hänen eteensä, oli näkemisen arvoinen. Tämän katastrofin yritin korjata ikivanhanhalla sävyteshampoolla, jonka olin ostanut isännälle hieman vaalentamaan hänen hiuksiaan. Lopputulema oli se, että kuontalo oli vitivalkoisen ja pissan värin sekoitus – lisäksi oli violetteja, sinisiä ja vihreitä raitoja kasvoja vasten. Ja aineet loppu ja työpäivä seuraavana päivänä. Laitoin hiukset ponnarille ja vasta iltapäiväkahveilla uskalsi yksi työkavereista kysäistä, että oletko tehnyt jotain hiuksillesi;)
    Iloa päivääsi, ihaNainen, noissa kauniissa uusissa hiuksissasi <3

    • Voi Lady, kävit miltei kaikki värit läpi, miten siinä nyt niin kävi. ;)Voi jösses, mutta hei sinä Lady mokasit nyt kerralla katsos oikein kunnolla, niin opit heti yhdestä kerrasta. 😉 Hih Latviassa asuessa, kun itsellä oli vähän joka pv eri väri, sain työkaverilta kommentin "your hair is like art". Hih.

      Ihanaa viikonloppua ihana Lady <3

  • Mä en rääkkää, eikä ole kyllä tullut mokiakaan. Toki ne lyhyet hiukset ja mummopermis 90-luvulla olis voinut jäädä väliin. 😀 Voin lohduttaa sua sillä, että et kyllä ole kampaajan kauhu. Kyllä opiskeluaikoina tuli nähtyä paljon hirveämpiä juttua kuin sun kotivärjäykset on. <3

    • Juu mutta täytyy sitä testiä erilaisia tyylejä, jotta tietää mistä tykkää, hihi. Uuh voiko olla pahempiakin, ihanaa kuulla. <3

  • MÄ olen kerran värjännyt hiukset ja se oli suurin virhe :(. Sen jälkeen hiuksia alkoi lähtemään eikä loppua näy. Ei siis enää ikinä…paitsi, jos noita harmaita alkaa tulemaan lisää ;)!

    • Apua ja ei koskaan enää lupaathan. <3 Tosin harmaat sitten, no ne on kyllä kauniita omasta mielestäni, mutta se on makuasia. <3

  • Voivoi, mun viimeiseltä videolta näkyy, kun hiukset heti alussa sojottaa ja sohottaa sinne tänne. Tosi nolo tukka. Blondannut olen koko kevään ja kesän. Tällainen ruskeaverikkö ei kotikonstein niin vain vaalene ja sitä murhaavaa vaalennusainetta on tosiaan mennyt muutama purkki :(. Viimeksi kampaajalla on tullut pyörähdettyä vajaa vuosi sitten ja nyt en edes enää ilkeä mennä, onhan tämä pää NIIN NOLO. Blondaus pitäisi kieltää tehtynä kotikonstein, huoh.

    Sun tukasta tuli kyllä ihanan siisti ja nätti!

    Ihanaa päivää sulle kaunokainen!

  • En ole koskaan värjännyt hiuksiani itse ja luottokampaaja on ollut menossa mukana jo 20 vuotta, joten katastrofeilta on sillä osastolla vältytty. Nyt on kyllä kaamea juurikasvu, jolle olisi syytä tehdä jotain pikaisesti. Taidankin piipahtaa rukoilemassa, josko ensi viikolle löytyisi emergency aika. Ihanalta näyttää sinun uudistetut hiuksesi <3

  • Ihana lopputulos.
    Itse pilasin ensimmäisen raskauden aikana tukkani. Olin tuolloin tummaverikkö ja päätin siltä seisomalta vaalentaa kotikonstein tukkani. Jaa a siitä tuli oranssi ja menin kampaajalle joka lätkäs blondiaineen päähäni pariksi tunniksi. Pilallahan se oli sen jälkeen. Pitkästä tukasta tuli pätkä ja takaisin tumma.

    • Oi eihh, mutta nyt sulla on niin ihanat hiukset. <3 En tiedä miksi meidän naisten on käytävä nämä hiusasiat kivisen tien kautta. <3

  • Kaunis lopputulos. Mun pahin moka on nuoruuteni väripoisto, josta oikeasti luulin että se poistaa värit. Yllätys oli kun päälaki olikin blondi ja liukuvärillä pitkät hiukset tummenivat latvoja kohti. Oli punaista ja mustaa blondin lisänä sekä oranssia. Kampaajalle sitten pelastusoperaatioon.

    • Oh my, miten se nyt silleen poisto. Niin mystisiä kyllä on hiusten lait. Kampaajat onneksi pelastaa, vaikka hiukset saattavat olla hieman huonommassa kunnossa sen jälkeen. <3

  • Siis wau mikä lopputulos <3 Tosi upeasti sopii sulle 🙂
    Mä itse en ole harmikseni löytänyt vielä sellaista luottokampaajaa, jossa aina vaan kävisin. Yleensä mun kampaajasuhde loppuu siihen, että kampaaja tekee jotain josta mä en kertakaikkiaan tykkää (värjää/raidoittaa hiukset rumiksi, leikkaa kamalasti jne.) Mut elän toivossa, että sellainen vielä löytyy 🙂
    Mukavaa syksyä sinulle <3

    • Juu tuo on niin haastava juttu, että kampaajan ja asiakkaan näkemys kohtaa. Sitten kun se "oikea" löytyy, niin se on sitten pitkäkestoinen luottamussuhde. <3

      Kyllä sellainen vielä löytyy, yleensä elämässä, kun jotain toivoo, niin se tapahtuu jossain kohden.

      Ihanaa syksyä Siru <3

  • Todella kaunis lopputulos. Itselläni ei vielä mitään kamalaa, mutta olen värjynnyt itse eläissäni vain pari kertaa ja kampaajalla raidoittanut kolme kertaa. Täytyy katsoa millaista harmaata pukkaa 🙂

    • Juu sitä täällä päässä oltu illuusiossa, ettei mitään harmaita olekaan, mutta on niitä, kuten on leuassa kasvava partakin. Tälläistä se nyt sitten on, kun nuoruus jää taakse. <3

  • Upea lopputulos!
    Nykyään ei tule rääkättyä hiuksia, mutta nuorempana piti kokeilla vaikka mitä. Ensin melkein mustaa ja sitten sitä halusi blondiksi…välissä tietty punaista 😉
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle♡

  • No omaani en ole pilannut, mutta blondaus tyttärelle meni kyllä niin metsään ja tuli miltei tiikeriraidat. Onneksi saatiin kampaajalla korjattua viimein.

  • Mulla on noita samoja kotihoitotuotteita testissä, blondin hiukset näyttävä hyväkuntoisemmilta.

    Lakkasin vuosia sitten värjäämästä itse, sävystä tuli liian keltainen ja läiskikkään epätasainen, varsinkin takana oli usein kiva värjäämätön läntti. Vaikea oli sopivaa ammattilaistakin löytää kuontaloa värjäämään ja leikkaamaan, mutta lopulta löysin brasilialaisen kampaajan, jonka käsissä olen saanut parhaat blondisävyt.

    • Eikö olekin ihanat tuotteet. <3 Hih näit varmaan ylimmässä kuvassa juurikin tuon värjäämättömän läntin. 😉 Hitsi pitäisi varmaan päästä sille sun brasialialaiselle kampaajalle. <3

  • Todella kauniit hiukset! 🙂

    Täällä toinen kampaajan kauhu. Minä kävin viime kuussa kampaajalla ensimmäisen kerran kahteenkymmeneen vuoteen, kun en ole yksinkertaisesti uskaltanut käydä kampaajalla. Itse olen hiuksiani värjännyt, ja mies tai äiti on leikannut. Pelkäsin kuollakseni, mitä kampaaja hiuksistani sanoo, mutta eihän siinä voinut kuin nauraa, kun kampaaja kommentoi, että "nämähän on ihan hirveässä kunnossa" ja että "nämähän on ihan vihreät". 😀 Nyt olen sitten luvannut olla kiltisti ja olla värjäämättä hiuksia itse. 😉

    • Niin ymmärrän pelkosi, koska onhan se niin noloa, kun tuhertaa hiusten kanssa kotona ja sitten ammattilaisen tarkka silmä huomaa ihan kaiken. Mutta sitten kun sinne kampaajan tuolille pääsee, se on kuin pieni ripityshetki, josta ainakin pitäisi alkaa "puhdistautuminen" eli pitäisi ainakin olla jatkossa kiltisti.

      Kyllähän se tuon hoidonkin tehnyt kampaaja lopulta sanoi, sitten JOS vielä raidoitat tuota tyveä, niin tee se ainakin niin ja noin. Eli taisi hänkin oivaltaa, että olen toivotan tapaus. 😉

      <3

  • Itsekin olen aikanaan kotona hiuksiani blondaillut, joten tuttua on 😀 Nykyisin onneksi olen siinäkin suhteessa niin laiskaksi tullut etten itse värjäyshommiin jaksa vaan marssin kampaajalle – no värjäykset (raidoitukset) tulevatkin sitten vissiin ehkä 3x vuodessa huolehdittua kuntoon kun ei sitä aikaa koskaan muista varailla 😀

  • Tosi kauniit hiukset sulla! Mulla pahin oli joskus kauan sitten, kun päätin punaisesta hiusväristä saada takaisin vaaleat. Ei sitten onnistunut kampaajaltakaan, vaan oranssit tuli, sellaiset ihan kirkuvan oranssit. 😀 Nykyään en värjää ollenkaan. 🙂
    Mukavaa torstaita! <3

    • Juu tuo oranssi on paha, ellei sitten juuri siihen tähtää. Täällä hyvin helposti tulee oranssi tai keltainen ja ainoa vaalennusaine mikä toimii, on tuo Poly Blonde. Mutta eihän sekään hyvää hiuksille tee. Fiksu sinä. <3

      Kivaa viikonloppua <3

  • Kauniit tuli hiuksistasi, vaikka kauniithan ne ovat aina olleet!
    Nyt taas yksi asia jota en käsitä ollenkaan: aina mainostetaan, että se ja se aine tekee hiuksistasi silkinpehmeät ja vaikka mitä, mutta minä nimenomaan haluaisin eroon liukkaista juurikin silkinpehmeistä hiuksista. Aina ihailen karkealaatuisia hiuksia. Saisipa itsekin sellaiset! Ja sitten vielä se, että hiuslakkamainoksissa sanotaan että "kun käytät tätä lakkaa, niin tuntuu kuin ei lakkaa olisikaan hiuksissa". Miksiköhän sitä lakkaa laitetaan, jos ei ollenkaan huomaa eroa lakattujen ja ei-lakattujen välillä? No, ei sinun tarvitse näihin kysymyksiin vastata, tulipahan vaan huudettua maailmalle jo kauan aikaa mieltä askarruttaneet asiat! :))))

    • Tiedätkö ymmärrän sua täysin. Nuo silkkiset tuntuu käsissä ihanilta, näyttää kuvissa kauniimmalta, kuin tuo karhea pehkoni, mutta jotenkin olen osittain koukussa siihen karheaan pehkoon. Se on jotenkin tuuheampi, näyttävämpi.

      Tuo hiuslakkahommeli taasen meinaa sitä, että on hiuslakkoja, jotka tekevät hiuksista liikkumattoman mopin ja sitten on sellaisia painovoimattomampia hiuslakkoja, jotka pitävät vaikka käkerrykset kohdillaan, mutta hiukset ovat liikkuvaiset, ilmavat eikä tönköt. Hih ilman muuta piti vastata, mutta myönnän, että karheat hiukset ovat jotenkin oma juttu myöskin.

      Ihanaa viikonloppua <3

  • Vau, mikä lopputulos! <3 Aiemmin rääkkäsin hiuksia kerran kuussa värillä(tietysti kaupan aineilla, kun kampaaja maksaaa) ja hiusten kunto oli mitä oli.. Nyt kasvatan oman värin takas ja leikkaan muutaman kuukauden välein latvoista sitä kulunutta blondia pois. Enää en lähtis värjään kaupan väreillä, sillä niillä saa vaan purkkaa aikaseks..

    Ihanaa loppuviikkoa! <3

    • Ui miten ne nyt silleen, mutta kai se on joku luonnonlaki, että näissä kotivärjäyshommissa on vaan jonkin mentävä pieleen. 😉

      <3

  • Loppu hyvin, sillä hiuksesi ovat nyt todella kauniit. Minulla alkoi valkoisia hiuksia löytymään päästäni jo viitisen vuotta sitten. Nykyisin niitä on jo tosi paljon. :/

  • Jestanpoo, kuinka huikea lopputulos, eron kyllä huomaa! Tuollainen käsittely tekisi hyvää varmaan munkin hiuksille 🙂

    Mun pahe on se, että nyt olen laiskotellut hoitoaineen kanssa. Teoriassa pärjään hiuksiin jätettävällä öljyllä, mutta noh, en tiedä kuinka hyvä taktiikkani on pidemmän päälle 😀 Pahin hiusmoka on kun ysärin lopussa otin permiksen, silloin Carrie ja Carrien kiharat olivat kaikkien nuorten naistenalkujen huulilla. Paha vain mun karkea hiuslaatu yhdistettynä pieneen permisrullaan takasi lopputulokseksi kuivan peikkoafron 😀 Silloin, kun hiukset olivat tarpeeksi kasvaneet, pyysin eräs sunnuntai isäni leikkaamaan kiharat pois. Ja siitä sitten alkoi uusi hiustenkasvatusprojekti 😀

    • Kiitos Salka ja mikä kivointa, käsittelyn voi ottaa muutaman kerran vuodessa ja jatkaa hoitoa kotihoidontuotteilla.

      Juu mutta kun sen hoitoainee laitto on niin rasittavaa! Onneksi on todella hyviä hiuksiin jätettäviä hoitotuotteita ja tuossa kotihoidon sarjassakin, sekä hoitoaine, että hoitosuihke ovat hiuksiin jätettäviä.

      Uijui juu kireä permanentti voi kyllä vahingossa tulla ja hih kyllä sellainen itselläkin oli, tosin jo hih ennen Carrietä, se kasari, se kasari. 😉

      <3

    • Tuo tyvikasvuhommeli on kyllä perin rasittavaa, mutta tiedän ettei oman väriset hiukset sovi mulle ja kontrastikin on tohon blondiin niin äkkijyrkkä eli kierteessä ollaan.

      Juu jos ei mustaa kaipaa, niin se voi olla aika kova ylläri.

      <3

  • Todella kauniit hiukset! Itsekin kävin tänään kampaajalla, mutta ihan vain muotoonleikkauksessa. Olen kyllä sinänsä huono asiakas, että muistan kampaajan siinä vaiheessa, kun hätä on kädessä ja hiusmallista ei ole tietoakaan. Se vain on niin ärsyttävää, että aina kampaajareissun jälkeen hiukset lyhenevät ja harmaat loistavat paremmin. Kun en viitsisi taas lähteä värjäyskierteeseen, koska siitä pääsin pari vuotta sitten eroon. Ja on muuten ihan totta, että muutama vuosi sitten, kun ensimmäisen harmaan hiukseni löysin, meni päivä pilalle.
    Ihanaa loppuviikkoa<3

    • Juu kyllä ne ekat harmaat järkyttää, mutta siitä sitten tuhannen harmaan kanssa eteenpäin, ne kun pukkaavat olemaan sikiävää sorttia.

      Et kyllä usko, että pätkäisin latvatkin juuri tuon kampaamokeikan jälkeen, mutta nyt on kauhean tumma tyvi edelleen, se hiertää! Kun on tuo raidoituskielto. 😉 Voi meitä, ei ole helppoa tämä hiuselämä 😉

      Ihanaa viikonloppua <3

  • TÄISHAMPOOLLA! Oli pakko pestä kahteen kertaan viime viikolla, kun tytär sai päiväkodista tet- jaksolla täitartunnan. Tällaisen atoopikon päänahka huusi hallelujaa ja hiukset muuttuivat afroksi ihan ilman sähköshokkia. Pirunmoinen souvi!

    • Täisampoo on maailman pahin aine! Voi ei, täit on niin jotain kamalaa, koettu siis kuudesti, isojen ja pienten lasten kanssa yhteensä ja hiukset siinä menee aivan kamalaan kuntoon. Se on niin pirunmoinen souvi ja valitettavasti niillä kevyemmillä tököteillä emme ole päässeet täistä eroon. Jos pitää valita täit tai tukka menee piloille, arvaa kumman valitsen, mutta on se pirullista!

      <3

  • Kauniit, kiiltävät hiukset!!!! Olen vuosia värjäyttänyt hiukset kampaajalla, mutta kaikkea sitä tuli aikoinaan itsekin kokeiltua. Monena kesänä värjäsin hiukset mökillä ja huuhtelin ne järvessä. Lopputulos oli milloin minkäkin näköinen. Tuolla menetelmällä olisin nyt niin kampaajan kuin luonnonsuojelijoidenkin kauhu.

    • Ihana sinä ja myönnän, usein tulee pätkittyä itse hiukset, ööh kuten tällä viikolla kampaajan jälkeen. No kun halusin latvat parempaan kuntoon, kun muuten hiukset oli jo parannettu versio. 😉 Voi meitä <3

  • Ihanan aidosti kirjoitettua tekstiä. Ehkä vähän liikaakin itseironiaa kun olet hieno ihminen hienolla tukalla. Olen lukenut välillä blogiasi kun se on humoristinen ja kuitenkin aikuismainen.

    • Kiitos niin paljon kauniisti sanoista. Juu kirjoitan monesti huumorin ryydittämänä, myönnän kyllä. Mutta tämä postauksen itseironia sai alkunsa kampaajan ja minun välisistä keskusteluista. Kampaajakin antoi luvan kirjoittaa hänestä "nalkuttava kampaaja". 😉 Eli sain aikamoiset saarnat.

      Kiitos kauniista sanoista vielä, olen otettu. <3 Aurinkoista viikonloppua sinulle. 🙂

  • Juu, onhan noita mokia. Päätin kokeilla blondina oloa. Vajaan vuoden jaksoin sitä tyvirumbaa ja totesin etten ole blondi ja olen ihan värittämän näköinen. Niinpä sitten viikonlopun aikana päätin muuntautua takaisin bruneteksi ja eihän silloin niin vain kampaajalle pääse. Joten Anttilan värihyllylle ja omin pikku kätösin hommiin. SE OLI VIRHE. Pääsin sitten hetkeksi kokemaan millaista on olla vihreätukkainen. Ei ollut edes nykymuodin mukainen pastellivihreä. Vaikken tietty sellaisiakaan olisi halunnut Tarinan opetus? En ole sen jälkeen enää ajatellut mistään kaikkimullehetinyt…

    • Niin hyvä opetus ja istuu niin omaan pääkoppaani, tuo kaikkimullehetinyt, on niin tuttua ja juuri se ongelman ydin täällä. Hyvä sinä, minäkin yritän nyt opetella, josko luottaisin kuontaloni kuitenkin ammattilaiseen käsiin. Ihanaa päivää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud