Anna-Mari West kalenteriarvonta!

Anna-Mari West kalenteriarvonta!

Olen niin iloinen, että saan blogissa järjestää näin mieluisan arvonnan lukijoille. Anna-Mari Westin kauniit kortit ja kalenterit ovat varmasti hyvin monille tuttuja. Mitä kauneimmat kuvat ja herkullisen osuvat mietelauseet osuvat ja uppoavat varmasti monelle. Yksi aivan special juttu näissä ihanuuksissa vielä on, että lapsuuden rapun eräs silloin pieni tyttönen, on kirjoittanut moniin kortteihin mietelauseet. Tunnearvo nousee vielä enemmän, kun tietää kuka on monen viisauden takana. 🙂

Anna-Mari Westin kortit ovat olleet usein valintana, kun olen halunnut ystävälle tai sukulaiselle sanoa jotakin todella tärkeää.

Nyt on teilläkin mahdollisuus päästä nauttimaan kauniista kuvista ja mietelauseista tulevan vuoden kaikkina päivinä, sillä pääsen arpomaan yhdelle teistä, sekä seinäkalenterin, että agendan. Eli yksi voittaa molemmat. 

Arvonta on avoin kaikille ja kaikille tasapuolisesti yksi arpa, koska Anna-Mari West tarjoaa arvontapalkinnon ja myös postittaa sen. 🙂

Ainoa mitä toivoisin teidän kommenttilaatikossa kertovan on,  mikä mietelause/kortti tai tuote miellyttää teitä eniten Anna-Marin verkkokaupassa? Eli pientä iloista päänvaivaa tällä kertaa. Kohteen voi myös linkata kommenttilaatikkoon tai kirjoittaa vaan mikä jäi oikein mieltä kutkuttamaan. Arvonta päättyy 6.11.

Sydämellisesti onnea kaikille arvontaan ja suloista sunnuntaita.<3 

Arvonta toteutettu yhteistyössä Anna-Mari Westin kanssa ja omat kalenterit saatu arvontaa varten.



96 thoughts on “Anna-Mari West kalenteriarvonta!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud