Babylips joulukalenteri ja Tatu ja Patu Kanelia kainaloon

Siinä se on, Babylips joulukalenteri, jota vuosi sitten etsittiin kissojen ja koirien kanssa tuskanhiki otsalla. Sama toissa vuonna ja silloin kalenterin etsintäkohde oli Schleich kalenteri ja lopulta, kun sen saimme, oli lelut väärinpäin kalenterissa ja luukuista tuli mitä sattui ja välillä ei mitään. Babylips kalenterin kanssa viime vuonna lopulta kävi onnellisesti, mutta mikä etsinnän tuska.

Juu ehei, tänä vuonna päätin, etten jätä mitään sattuman varaan, vaan kun ensimmäinen Babylips verkkokalvoille jysähtää, se lähtee ostoon heti ja eilenhän se sitten ostoskoriin läjähti. Lompakon uumenista löytyi vielä ryttyinen yksittäinen orpo plussaseteli, niin 30euron kalenterin osto ei tuntunut missään! Niin jännä psykologinen juttu, tuo pienikin alennushommeli. 

I Love me messuilla juteltiin muuten eräällä kosmepisteellä, miten heidän -40% alennus innosti ihmisiä enemmän ostamaan, kuin maksa yksi ja ota kaksi tarjous, joka on siis suurempi kuin 40% alennus. Jännä miten ihminen toimii. Mielenkiintoista myöskin, mitä enemmän jotain etsii, sen suuremmaksi pakkomielteeksi jokin asia voi muuttua. 

Toki olen hyvin kateellinen tyttärelleni komeasta Babylips kalenterista, mutta koska meillä on kaksi joulukalenteri-ikäistä lasta ja suklaakalenterit myöskin pitää olla, niin siihen, kun täräyttäisin vielä omat kalenterit, niin hintalapulle tulisi jo aika komea hinta ja joulua ei ole vielä edes aloitettu.

No mutta onneksi minulla on omat syksyiset/talviset Babylipsit, jotka sain pr-postina ja niistä tietenkin Pumpkin Spice on suosikkini. Pumpkin Spice lattehan on maailman parasta. Joku tuossa taannoin kertoi, mistä saa ostaa Pumpkin Spice maustetta kahviin, jos joku tietää, niin vinkatkaa ihmeessä, vaikka joutuisin tilamaan huitsin Nevadasta, niin tilaisin mielelläni. 

Babylips joulukalentereita saa ostaa ainakin Cittarista, mistä tyttären kalenterin ostin ja samoin siellä näytti olevan tuo nelikkokin Babylipsejä tuossa kivassa Holiday rasiassa. 


Kävimme joulukalenterin ostosten lomassa katsomassa Tatu ja Patu Kanelia kainaloon leffan ja olipahan oikea hyvän mielen elokuva. Hienoa, että Puukäpylä oli päähenkilöiden asuinpaikkana ja toi leffaan sympaattista lämpöä ja kauneutta. Lisäpeukut leffasankarin vanhemmille, jotka olivat naispari, mutta asiasta ei tehty numeroa, he vaan olivat. Näin se juuri pitääkin olla. <3 Leffassa kivaa oli myös positiivinen lapsenusko, josta aikuisetkin lopulta saivat opiksi. 

Nyt voin laittaa rastin ruutuun joululistalta joulukalenterien kohdalla, aika hyvä meininki. 🙂 Vapauttavaa jotenkin, pitäisiköhän alkaa pakkaamaan jo joululahjoja ja lomailisi koko joulun sitten? Vaarana voisi kyllä olla, ettei mitään jouluherkkuja jäisi jouluaatoksi…. 

Onko joulukalenterit ostettu, aiotteko ostaa, itselle tai jollekin rakkaalle ja minkälaisen? Mikä on sopiva ajankohta aloittaa ylipäänsä joulun valmistelu ja onko kaupat mielestäsi aivan liian aikaisessa luomassa jouluhysteriaa? Kaunista keskiviikkoa. <3




68 thoughts on “Babylips joulukalenteri ja Tatu ja Patu Kanelia kainaloon”

  • Haluan itselleni "Lemmikkien salainen elämä" -suklaakalenterin. Tykkäsin kovasti leffasta ja olinkin sitä odotellut vuoden päivät, ennenkuin se Suomessa näytettiin!
    Tytär haluaisi juurikin tuon Baby Lips kalenterin, joten taidan häntä sillä yllättää, vaikka hän onkin jo aikuinen!
    Vielä löytyy meidän molempien sisaruksilta pieniä lapsia ja heille olen ostanut joka vuosi kalenterit. Joten varmasti tänä vuonnakin.

    Täytyy kyllä myöntää, että hieman järkytyin pari viikkoa sitten kaupungilla käydessäni. Joulusesonkihan oli jo ihan täpöllä käynnissä! Ei ehkä kuitenkaan kaipaisi joulua lokakuun alkupuolella. Marraskuussa se alkaa jo olemaan ajankohtaisempaa!

    • Leffa oli niin ihana ja sekin kalenteri meiltä jo löytyy. 😉

      Babylips taitaa olla monen tytön ja aikuisen naisenkin unelma. <3

      Juu joulusesonki tuntuu tulevan kausi kaudelta aiemmin. Kohta varmaan jo elokuussa. 😉

  • Mua kiinnostaisi se Glitterin Beaty kalenteri mutta kamppailen vielä kimurantin probleeman kanssa eli tarvitseeko 43 v sellaista ;D?

    Ihanaa viikkoa!

  • Kaupat ovat joka vuosi vain aikaisemmassa joulun kanssa.
    Tuollainen kalenteri olisi ihana itsellekin.
    Tatu ja Patu pitää kyllä nähdä.
    Ihanaa keskiviikkoa Tiiuli <3

  • Kyllä joulukalenteri pitää itsellä olla, se on selvää. Tarjontaa löytyy eli valinnan vaikeutta :)Näkyy täälläkin jo olevan joissain kaupoissa joulutavaraa. Tuota kahvimaustetta on ainakin täällä Saksan amazonissa, jos nyt on samaa mitä haet.

  • Kyllä näytti olevan kaupoissa joulutavaraa, kun kävin isossa kylässä. Jonkinlainen kalenteri on ostoslistassa

  • Ihan ilman mitään kaupallista "painostamista" minä aloittelen jouluun valmistautumisen aina näin lokakuun aikana. En välttämättä mitään sen ihmeellisempää vielä tee, mutta vähän alan miettimään jouluun liittyviä juttuja. Ostanko joulukalenterin tai teenkö sen ehkä itse? Lähetänkö joulupostia ja jos niin kenelle? Mitä toivon lahjaksi? Ja miten muistan lähimmäisiäni? Minusta on mukava aloittaa jouluun valmistautuminen rauhassa tuumaillen. Joulun yksi ihanimmistä jutuista on fiilistely!

  • Tokihan jokaisella pitää olla oma joulukalenteri, meillä se kuitenkin taitaa olla taas suklainen. Luinkin jostain, että aamu pitäisi aloittaa aina suklaalla ja sehän mulle sopii 😉 Vihreitä kuulia ostinkin jo heti kun kauppaan ilmestyi, sillä viime joulun alla niitä ei enää mistään saanut siinä vaiheessa kun minä asiaan havahduin.

  • Minä käyn kyllä huomenna ostamassa verbulle tuon samaisen kalenterin , että ehdin sen vielä saada ! Kiva kuulla, että Tatu ja Patu oli hyvä ollaan neidin kanssa menossa viikonloppuna katsomaan samainen leffa 😊

    Blogissani on sinulle tunnustus <3

  • Tatu ja Patu on ehdottomasti päästävä näkemään – Kanelia kainaloon 😀
    Hyvä, että joulukalanteria ei tarvinnut tänä vuonna metsästää. Aloitan jouluvalmistelut vasta marras-joulukuun vaihteessa.

  • Joululahjoja ja paketointivälineitä oon jo hankkinut. Jouluvalmistelut alkaa myös jo lokakuussa, no, ostanhan joitain lahjoja jo kesälläkin 🙂 Mutta nyt on aikaa rauhassa miettiä ja tehdä hankintoja ilman ryysistä ja kaikki kulut ei mee kerralla.
    Joulukalenterin oon ostanut nuoren aikuisen tyttären kotiin ja nuorimmalle pojalle Dumle kalenterin toiveesta. Ennen joulua, kun ei enää välttämättä sitä toivottua kalenteria löydy.
    Tatua ja Patua aion viedä tuon nuorimman pojan katsomaan. Nähtiin viime talvena, kun siihen kuvattiin otosta Stockan edustalla.

    Katri

  • En tiedä haluaako meillä kukaan pojista enää legokalenteria. Meillä on ollut perinteenä joulusukka, josta tulee jouluisia puuhia. Viime jouluna pojat sanoivat, että eivät jaksa joka päivä puuhastella, että pe-su olisi ihan sopiva 🙂 Kalenterista on tullut leipomista, askartelua ja ehkä joku pieni retkikin.

  • Jouluhullu mummu täällä aloittaa jouluvalmistelut jo hyvissä ajoin. Tänä vuonna lahjat on jo lähes kaikki hankittu. Paljon on pitänyt kaupoissa jousta, kun kaiken lisäksi kaikki viisi lastenlastani täyttävät vuosia loka- marras-joulukuun alussa.

  • Tuo näyttää kivalta kalenterilta!
    Minulla on Partyliten joulukalenteri! Lapsille on joulusukat ja suklaakalenterit!
    Joulu on vuoden ihanin juhla! Kyllä sitä tulee ajoissa laitettua!
    Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

  • Oi oi oi, tuo Babylips-kalenteri jäi minulta viime vuonna hankkimatta, mutta josko nyt tänä vuonna sellaisen jostain löytäisin. ♥_♥

  • No hui, en tiennytkään että tuollainen babylips kalenteri on olemassa. Ihan pakko saada! Meitä kun on täällä kaksi jotka voi luukkuja availla vaikka vuoronperään =D.

  • Aion ostaa joulukalenterin, mutta ihan sellaisen perinteisen kuvakalenterin, kuten viime vuonnakin. Mutta sen pitääkin olla sitten tosi hieno! Helsingissä Eerikinkadulla on "joulukalenterikauppa" Trimeeri, josta ostan omani, ja kaverille kans. Toki himottaisi TBS:n joulukalenterit, mutta se hinta… ja sit niissä on kuitenkin juttuja, joista en niin tykkäisi… Jotain pakollisia pesukukkia ym. ei niin kiinnostavaa.

  • Toi keltainen babylips jossa on teekannu, on äärettömän suloinen! <3 En ole ostanut vielä kalenteria, olin jo yhden jahdissa, mutta näyttää siltä, että ne myytiin loppuun, nyyh! 🙁

  • Itse edelleenkin pähkäilen mihin kosmejoulukalenteriin päädyn 😀 Yankee Candlen joulukalenterin hankin kun se edullisesti sattui vastaan – viime vuotinen kun vissiin on, mutta passaa tänne hyvin kun ko.tuotteet ovat uppo-outoja vielä minulle 🙂

  • Tatu ja Patu on munkin nähtävä, vaikkei sinne Amosta voi vielä viedä : ) Tänä vuonna taidetaan hommata kuvakalenteri, vai ymmärtääkö 1-vuotias vielä siitä, ehkäpä…; ) Ensi viikolla marraskuu…vastahan kuljettiin ilman sukkia…hih. No onneksi on aikaa päästä joulumoodiin!

  • Tämä kalenterihomma on vaikea, kun en halua mitään turhaa niistä. Näin muumikalenterin, jossa oli 24 minikirjaa luukuissa, mutta muumit ei ole niin pinnalla… Josko ostaisi itse 24 minikirjaa ja tekisi kalenterin. 🙂 Kivaa torstaita Tiia!

  • Tukholmasta bongasin Bodumin kalenterin, sen olisin halunnut. Jostain syystä mies ei innostunut sen kotiin raahaamisesta 😀
    Olis siis ikea-kassin tyylinen iso kassi, jossa numeroitu paketti joka päivälle, hinta 1000 kruunua. Viime vuonna jäätiin ilman Babylips-kalenteria, josko huomenna hakis Cittarista tyttärelle, uskoisin että 14v vielä tuommoisen haluaa, vai mitä? 🙂

  • Joulua en onneksi ole nähnyt kaupoissa vielä niin paljon, tosin en ole kaupoilla paljoa kiertänytkään pariin viikkoon. Ruokakaupassa vain muutaman kerran. Vielä voisi odotella vähän. Jouluisia blogitilaisuuksia on sen sijaan ollut jo muutamia. Niihin olen suhtautunut huumorilla ja painanut joulufiilikset taka-alalle tilaisuuden jälkeen.

    • On kyllä niin magee ja hintansa väärti, koska Babylipsejä on vissiin 8, mutta osa ihan huuliliiltoja tai poskipuna/huulivoiteita ja sitten kaikkea muuta kivaa Babylips sälää. <3

  • Thank you for this post! My Finnish is really bad, but I manage to figure out that I can buy the Baby Lips Xmas Calendar from Citymarket.. God Bless! You saved my December <3

    • Oh I'm so happy for you, that you could translate the text, so that you find out, that Babylips calendar is sold in Citymarket. I believe, that you can find Babylips christmas calendara from other places too, but that's where I bought the calendar for my daughter. You definetly need to hurry, because last year these calendars were sold out really quickly. Hopefully there is more calendars in the shops this year. Have a great christmas and I do hope, that you find the Babylips calendar. <3

  • Hei kaikki. Sopiiko teidän mielestä tuo Baby Lips-kalenteri 9-vuotiaalle, täyttää pian 10v?

    • Riippuu varmaan mielenkiinnon kohteista. Meidän 10-vuotias on hurjan kiinnostunut kaikesta naisellisesta ja Babylipseistä ja hän valitsi Babylips kalenterin itselleen. Mutta jos vielä leikkii legoilla tai Littles Pet Shopeilla tai Schleich eläimillä, niin aikaisempina vuosina ostimme niitä kalentereita meidän tytöille. <3 Jos joku salavihkainen utelu tyttärelle, tykkääkö Babylipseistä ylipäänsä?

      Vanhemmalla tyttärellä oli vuosi sitten Babylips kalenteri ja on kyllä tosi kiva kalenteri, pullollaan kaikkea kivaa tyttömäistä. 🙂

      Mukavaa viikonloppua <3

  • Törmäsin tähän blogiin hakusanalla *baby lips joulukalenteri*. Kiva blogi on. Itse himoitsen sitä baby lips joulukalenteria. Heti kun kuulin kaveriltani että niitä on kaupoissa pyysin vanhempiani ostamaan sellaisen 🙂

    • Kiitos kovasti. <3 Ihan mahtavaa, jos sait oman kalenterin ja toimitte heti. Viime vuonna ei meinattu löytää enää mistään ja oli kaikkialla loppu. Toivottavasti kalenteri on tosi kiva. Ihanaa joulunaikaa sinulle. <3

    • Hei, kiitos kysymyksestä eli Citymarkestista ostin, noin kolme viikkoa sitten. Ostopaikka löytyy tuolta postauksestakin ylhäältä: "Babylips joulukalentereita saa ostaa ainakin Cittarista, mistä tyttären kalenterin ostin ja samoin siellä näytti olevan tuo nelikkokin Babylipsejä tuossa kivassa Holiday rasiassa"

      Toivottavasti löydät vielä omasi ja kannattaa katsoa Prismat myös. 🙂

      Mukavaa joulunaikaa sinulle. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud