Ivana Helsinki Elinluovuttaja t-paidan voittajat ja lisäinfoa elinluovutuksesta,

Ivana Helsinki Elinluovuttaja t-paidan voittajat ja lisäinfoa elinluovutuksesta,
Kirjoitin aiemmin Elinluovutuksesta ja arvontakin löytyy täältä. Paljon oli loistavaa keskustelua elinluovutuksesta kommenttikentässä ja mobiilikortin, pahvisen kortin ja Kanta.fi tahdon ilmaisun puolesta. Sain loistavan tarkennuksen vielä Munuais-ja maksaliitosta, joka tarkentaa miksi mobiili tai pahvinen elinluovutuskortti on ainutlaatuisen tärkeä. 

Omaiset eivät voi kieltää koskaan elinluovutusta oman tahtonsa tai mielipiteensä perusteella. Heidän kanssaan keskustellaan mahdollisen luovuttajan mielipiteestä.
Omakanta-palveluun voi kirjata elinluovutustahdon, mutta se ei vielä välity sieltä terveydenhoidon yksiköihin. Palvelu kehottaa printtaamaan tahdon ja pitämään sen mukanaan.”

Nyt arvonnan voittajiin ja heitähän on peräti viisi, jotka voittavat itsellen hienon Elinluovuttaja T-paidan. Kiitos kaikille osallistujille ja runsaille hienoille kommenteille ja aurinkoista maanantaita vielä kaikille. Voittajiin olen tämän päivän aikana yhteydessä sähköpostitse ja jos sähköpostiosoitetta ei kommentissa ole tai ei nimimerkin takaa löydy, niin voittajat voivat laittaa yhteystietonsa minulle sähköpostiin [email protected]

Olen luovuttaja! Täytin pahvisen kortin kaksikymmentä vuotta sitten kun siskoni kuoli leukemiaan. Isäni on saanut uuden munuaisen toimimattoman tilalle. Kiitos ikuisesti siitä. riittakaipiovihmalo @ gmail.com
Kyllä, olen luovuttajana. Jo vuosia on kortti kulkenut mukana kukkaron ikkunataskussa, taitaa olla jo pariin kertaan nuhjaantuneena uusittukin. Mobiilisovellus on hyödyntämättä, täytyypä ottaa sekin käyttöön. Olen myös tehnyt ICE-henkilöilleni selväksi, että jos tilanne tulee, niin sitä sitten todellakin myös käytetään. Tärkeä asia, hyvä kun toit esille. Upea paita, huh.
Kyllä olen ja ollut varmaan siitä asti kun täytin 18. Kyseinen pahviläpyskä (taitaa tosin olla ruotsinkielinen;)) on aina mukana ja kaikki läheiset sen tietää. Lisäksi meidän koko perhe on luovuttajia, myös lapset. Täytyykin katsoa tuo mobiiliversio ja muistuttaa taas nuorisoa pienesta vaivasta josta seuraa vain hyvää elämää.
Työkaverini on saanut uuden elämän nuoren juuri luovutuksen kautta, joten häntäkään ei olisi, jos joku ei olisi ajatellut nenäänsä pidemmälle.
Suoraan sanottuna en ymmärrä omaisia, jotka kieltävät luovutuksen. Rakasta kuollutta omaistaan he eivät enään saa takaisin, mutta pitääkö suru laittaa kiertämään?
Tuolainen paita olisi todella POP! <3 <3
Hienosta ja hyvin tärkeästä asiasta kirjoitit! <3 xxx
Olen itse saanut sydämen tuntemattomalta luovuttajalta viisi vuotta sitten. Tyttäreni sairastavat samaa sairautta, joten ehkä heilläkin siirto edessä tulevaisuudessa. Elinluovuttaja antaa parhaimman lahjan mitä saada voi, elämään jatkoajan. Yritän kuljettaa tätä lahjaa rinnassani nöyränä mutta kuitenkin ylpeänä siitä että jonkun ihmisen sydän saa jatkaa eloansa minun kauttani.
Minä olen kirjaimellisesti luovuttaja, luovutin toisen munuaiseni 1-vuotiaalle tyttärelleni reilu 4 vuotta sitten. Lapsi voi tänä päivänä todella hyvin, rankasta elämän alusta huolimatta. Elinluovuttaja-kortti kulkee myös mukana. Kantaisin suurella ylpeydellä tuota paitaa <3 [email protected]






8 thoughts on “Ivana Helsinki Elinluovuttaja t-paidan voittajat ja lisäinfoa elinluovutuksesta,”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud