fbpx

Joulun upeimmat kultaiset!

Joulu on tuoksulahjojen antamisen aikaa ja halusin omistaa postauksen yksille joulun upeimmille kultaisille tuoksuille. Tuoksut eivät ole suosikkijärjestyksessä, sillä suosikkeja ei edes tuoksujen joukossa ole, vaan kaikki hurmaavat omalla tavallaan. Yksi on unisex tuoksu, jonka miellän enemmän miesten tuoksuksi ja kolme muuta on toisistaan erilaisia ja hyvin naisellisia tuoksuja. Vaikka Givenchyn tuoksusta on kaksi kuvaa, se johtuu vain siitä, että halusin tuoda esille eri valoissa nuo korkin hienostuneet kultalehdet. 

Syksyllä testiin saamani Juicy Couture I Love Juicy Couture tuoksu, on raikkaampi ”pikkusisar” vuotta aikaisemmin ilmestyneelle I am Juicy Couture tuoksulle. Molempia tuoksuja siivittää naisellinen mausteisuus ja kukkaisuus. Siinä missä I am Juicy Couture on omille tuoksuaisteille enemmän iltatuoksu, I Love Juicy Couture kirvoittaa taas energiaa kivalla tavalla päiviin. Pullo on tyttömäinen ja kaikkia pantterikuoseja rakastavan nappivalinta. Upea korkki viimeistelee tuoksupullon joka on kaunis, kuin koru. 

Itse tuoksussa suorastaan huumaa alkutuoksun herkullinen hedelmäisyys ja marjaisuus ja alkutuoksu pitääkin sisällään punaisia marjoja, karamelliomenaa ja appelsiinia. Tuoksun sydän koostuu valkoisista kukista ja sydäntuoksua siivittää tiikerililja, jasmiinin terälehdet ja vaaleanpunainen kuusama. Tuoksun viimeistelee meripihka, eteeriset öljyt, myski ja patsuli. 

Lopputuoksu tuo tuoksuun naisellista mystisyyttä kaiken naisellisen raikkauden sekaan. Uskon, että tähän tuoksuun rakastuisi moni ja olisi iloinen yllätys joulupukin kontista. Tuoksu itsessään ylittää kaikki sukupolvet ja sopii mielestä niin nuorille, kuin meille aikuisille naisille. Tuoksussa on myös jotain erittäin koukuttavaa ja viettelevää, jotain joka varmasti hurmaa vastaantulijat. 

Saatavuus Stockmann tavaratalot ja Kicks myymälät.
Calvin Klein CK one Gold, on miehille ja naisille tarkoitettu tuoksu, mutta meillä sitä käyttää perheen mies. Juuri eilen sanoin taas miehen lähtiessä töihin, mille niin hyvälle tuoksut ja tuoksu oli CK one Gold. Sanoipa mies, että olen sanonut saman aiemminkin. 😉 Siitä huolimatta, että tuoksu sopii sekä miehille, että naisille, niin ehdottomasti miellän miesten tuoksuksi. 

Pullo on kyllä kertakaikkisen upea, miten kulta valuu yksinkertaisessa lasipullossa. CK one  on muutenkin meidän perheessä klassikko, sillä saimme jo häälahjaksi vuonna 2003 silloisen Calvin Klein one tuoksun. Vuoden 2003 jälkeenkin, miehen käsien läpi on mennyt monen monta Calvin Klein limited edition tuoksua.

Alkutuoksun raikkaan tuulahduksen tuo bergamotti, viikuna ja salvia. Sydäntuoksussa aisteja herättelee orvokki ja jasmiini. Lopputuoksussa viettelee jo tummemmat nuotit, patsuli ja syvyyttä tuoksulle antaa vetiveri ja quaiac-puu. 

Tässäpä on tuoksu, josta moni nainen varmasti pitää miehen yllä eli vink vink vaan naiset, miehelle hyvä joululahjavinkki ja saatavuus on vain tämän vuoden loppuun, joten kannattaa olla nopea. Mukavaa tuoksussa on myös pullon iso koko ja tuoksu ei ole kalleimmasta päästä. 

Joukon raikkain tuoksu tulee tässä eli Boucheron Quatre. Eikö pullokin ole, kuin kaunis kultakoru. Tuoksupullo onkin saanut inspiraationsa jalokivitalon vuonna 2004 valmistetusta unisex Quatre-kokoelman sormuksista. Merkille pantavaa, että korkkia ei irroteta halutessa suihkauttaa tuoksua ylle, vaan korkkia hieman kierretään ja korkki pysyy pullossa kiinni. Hieno ominaisuus, jonka avulla korkki varmasti pysyy tallessa, eikä irtoa käsilaukunkaan uumenissa ja vältytään siltä ettei, laukun painautuessa tuoksu suihkuttele tuoksua laukkuun.

Tuoksu itse on raikas tuulahdus kaiken harmaan keskellä runsasta kukkakimppua ja hedelmäsatoa. Ensituoksussa tulvahtaa ilmoille ihanan kirpeä raikkaus, jonka kietoo syliinsä puuterisen pehmeä kosketus. Alkutuoksussa onkin punaherukkaa ja mansikkaa, punaherukka tuo kirpeyden ja mansikka makean pehmeyden. Sydäntuoksussa tulvii ilmoille sambac-jasmiini ja täydellinen ruusu. Tuoksun viimeistelee setripuu, cashmere ja myski jotka tuovat raikkaalle tuoksulle sensuellia naisellisuutta. 

Boucheron Quatre on kaikkien raikkaita tuoksuja rakastavien tuoksu. Tuoksu ei ole kuitenkaan makeahko, vaan hienostunut yhdistelmä, raikkautta, puuterisuutta ja myös pieni annos tummuutta. Tuoksu on jotenkin kertakaikkisen ihana ja tuoksua laittaessa ranteeseen, omaa rannetta tekee mieli tuoksutella pitkin päivää. 


Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum taasen hurmaa suorastaan klassisen hienostuneella pullolla, jonka viimeistelee korkissa olevat kultalehdykät. Dahlia Divin on tuoksujoukon puhtaasti naisellisin tuoksu, eli sellainen tietynlainen tyttömäinen hedelmäisyys puuttuu. Raikkauden sijaan aistin ihanan karamellimaista hattaran tuoksua, puhtaan ilman ja aamukasteen tuoksua, lämpöä ja hienostuneisuutta. Tässä on tuoksu, joka ylittää varmasti kaikki sukupolvet 20-ikävuodesta eteenpäin. 

Kyseessä on kolmas Dahlin Divin kokoelman tuoksu, joka on alkuperäisen vuonna 2014 lanseeratun Dahlia Divin parfyymin ja vuonna 2015 ilmestyneen kevyemmän Eau de Toiletten yhdistelmä. Tuoksu symbolisoi hienostunutta haute couturea, ylellisyyttä, kultaa ja naisellisuutta ja juuri sellainen tuoksu Dahlia Divin Le Nectar de Parfum on. 

Tuoksun ydin on kultainen mimosa, tuttuutta tuo arabian jasmiini, joka yhdistää kaikki Dahlia Divin tuoksut. Sensuellia naisellisuutta ja ylellisyyttä tuo elegantti ja klassinen ruusu. Kukkaiseen sydäntuoksuun tuo syvyyttä kermainen vetiveri, santelipuu, tonkapapu, sekä vaniljainen myski, jonka juuri aistin tuoksussa hattaramaisena karamellin tuoksuna. 

Tuoksu on mielenkiintoinen yhdistelmä puhtautta, syvyyttä, makeutta ja naisellista hienostuneisuutta. Tätä hankkisin naiselle, joka haluaa, että hänet huomataan, mutta hienostuneen vienolla tavalla.

Tässäpä teille neljä mitä upeinta joululahjavinkkiä ja aivan mahdotonta on sanoa yhtä ylitse muiden. Mieheni ei aina ymmärrä, että olen monimutkainen nainen, jolla on hyvin paljon erilaisia tunnetiloja, puhumattakaan vuodenajoista tai vuorokauden ajoista. Erilaiset tuoksut palvelevat näitä erilaisia tunnetiloja, korostaen ja tukien niitä, tuoden jopa lohtua ja turvaa. Luoden myös ainutlaatuisia tuoksumuistoja erilaisista hetkistä. Tuoksut edustavat minulle itseilmaisun viimeistä silausta. 

Löytyikö tuttuja tuoksuja, suosikkia tai mikä tuoksu kolahtaisi sinuun tai mikä se taas olikaan, juuri se sinun lempituoksusi. Tiedän, että olen kysynyt aiemminkin, mutta meillä naisilla, kun voi olla kymmeniäkin eri tuoksuja ja meillä on myös lupa muuttaa tuoksusuosikkien suhteen mieltämme. 

Kaikissa tuoksuissa omaleimaista on pitkäkestoisuus. Ainoastaan Calvin Kleinin tuoksu on hieman kevyempi, mutta senkin aistin miehessäni, jopa työpäivän jälkeen, joten isot peukut aivan loistavasta pysyvyydestä jokaisen tuoksun kohdalla. 

Tuoksuvaa torstaita kaikille! 

<3

*Tuoksut ovat Pr-näytteitä


38 thoughts on “Joulun upeimmat kultaiset!”

  • Ooh tui Juicy Couture on todella ihana tuoksu! Noh kaikki tämän koosteet tuoksut ovat sitä, ihanaa kun on tuoksuja olemassa. <3 Tuo CK on vaan niin hyvä, vielä parempi iholla, kuin pullosta tuoksutellessa.

   Ihanaa viikonloppua <3

  • Kiitos kovasti Jassuntassu ja ihan samaa mieltä, tuoksut on aina mieluisia lahjoja ja kun meillä aikuisilla tuppaa olemaan muutenkin jo kaikkea.

   ihanaa viikonloppua sinnekin Jassuntassu <3

 • Minun lempituoksuni ylitse muiden on Kenzon Summer, jota ei ikävä kyllä enää valmisteta. Se tuoksui mimosalta, ja oli kuin helteinen kesäpäivä. Sen korvaajaa en ole löytänyt. Tuo Boucheronin Quatre kuulosti mielenkiintoiselta tuttavuudelta, kaipailen jotain raikasta ja sitruksista tuoksua.

  • Se on muuten ihan hirveää, kun lempparituoksua ei enää saa… Omalla kohdalla vuosia oli Escadan Island Kiss ja huh onneksi kyseinen tuoksu lanseerattiin uudelleen kesätuoksujen 20-vuotisjuhlapäivinä. Tarinaan liittyy vahvat tuoksumuistot, eli sain esikoisen ja anopilta kyseisen tuoksun.

   Kurjaa ettei korvaavaa ole löytynyt. Kannattaa käydä tuoksuttelemassa Boucheron, se on fantastinen tuoksu ja ihanan raikas ja pysyy koko päivän. Suosittelen <3

   Ihanaa viikonloppua Elmeri <3

  • Mummu olen ihan samaa mieltä, että tuoksut ovat uniikkeja ja ylellisiä lahjoja. <3 Aina tervetulleita, ellei tietenkin satu olemaan tuoksuille allerginen. Kiitos niin paljon ja oikein ihanaa viikonloppua <3

  • Tuoksunappi olisi niin tarpeellinen. Mutta itse kun saan netistä tuoksuvinkkejä, käy tavaratalossa niitä testaamassa. 🙂 Ihanaa viikonloppua Katja <3

 • Oma mies on heikkona Calvin Kleiniin, mullekin se on täysin miehen tuoksu, en tiedä miksi. Boucheron on tosi upea, itselleni syksyn yllättäjä. Givenchy taas sellainen juhlava.

  • Juu täälläkin on mies käyttänyt Calvin Klein tuoksuja niin kauan, kuin ollaan tunnetta, vaikka on ihan selvä poikkeama muutoin tummempien tuoksujen joukossa. Boucheron on aivan ihana, niin raikas ja pysyy koko päivän. Givenchyn tuoksu oli näistä vaikein kuvailtava, se ei ole niin selkeästi jotain yhtä vaan moninaisen hienostunut. Suosikkia en osaa valita, kaikista pidän mielettömän paljon ja jotain niin koukuttavaa noissa Juicy Couture tuoksuissakin on.

   Ihanaa viikonloppua Jonna <3

 • Sain testerin tosta Calvinista ja tuoksuttelin sitä ensin itelleni, kunnes iskä totes,et mikäs toi tuoksu on ja nysväs sen testerin 😀 Oon aikanaan cK onesta ostanut hänelle eri versioita, mutta ilmeisesti tää oli jotain ihan omaa luokkaansa, kun testerikin kelpas! 😀

  • Hih ihana iskä, mutta siis tämä on vain henk.koht mielipide, mutta omaan makuuni on enemmän miesten tuoksu. Ihan totta, tuo Gold on vaan jotenkin ihan mieletön. Mieskin naurahti, että juu olet kehunut aiemminkin, että tuoksu hyvälle. Siinä vaan on sitä jotain. <3

   Ihanaa viikonloppua Terhi <3

  • Se on aivan ihana ja mikä kivointa, vaikka on raikas, niin on todella pitkäkestoinen tuoksu. <3 Ihana. <3

   Kivaa viikonloppua Laura <3

 • Oih mitä säihkyntää 🙂 ja voi kun jokaista pulloa voisi postauksen yhteydessä nuuhkaista 🙂 Mietin juuri että pitäisiköhän minun ostaa rakkaalle husbandokselleni joululahjaksi joku kiva tuoksu 😉

  • Niin milloinhan ne keksii tuoksunapin tähän Bloggeriin. 😉 Kyllä mies varmasti ilahtuisi uudesta tuoksusta. <3

   Ihanaa viikonloppua teille <3

 • Ihanan jouluisia kuvia!! =len antanut useasti tuoksuja lahjaksi muille, mutta itse en ole koskaan saanut joululahjaksi hajuvettä. Hassua, enpä ole tullut aiemmin edes ajatelleeksi asiaa.

  • Kiitos kovasti Belladonna <3 Oi etkö ole saanut, on varmaan vaan ihan hullua sattumaa, ettei kukaan ole antanut. Nyt kuules vinkkiä läheisille. 😉 Ja jos ei sekään auta, niin sitten hankit itsellesi joululahjan ja laitat pakettiin. 😉

   Ihanaa viikonloppua <3

 • Vaikka en tuoksuja itse pystykään käyttämään, annan niitä kuitenkin aina silloin tällöin lahjoiksi – ja etenkin eräälle ystävälleni, joka rakastaa tuoksuja;)
  Kiitos vinkeistä – ja kuvat ovat upeita!
  Ihania jouluntuoksuisia päiviä sinulle, Tiia ihaNainen <3

  • Tuoksu on kyllä ihana lahja annettavaksi, se ilahduttaa. <3 Kiitos niin paljon ihana Lady ja oikein sydämellistä viikonloppua sinulle <3

 • Oih…paha paha… 😉 kun olen aivan hulluna Black Opiumiin, jonka sain testeriksi..ja ja kun ajattelin etten sitä juuri nyt hommaa..muttakun niin ihania kuvia ja melkein tunnen jo tuoksun niin ei auta! Tuoksuja shoppailemaan mars. 🙂 Ihanaa joulunodotusta sinne! 🙂 <3

  • Tuoksut kyllä huumaa ja niillä saa vaikutettua mielialaan, naisellisuuteen ja vaikka mihin. Eli kenties joudut nyt kuitenkin käymään kaupoilla. 😉 Tuoksuvaa viikonloppua Maarit ja joulunaikaa sinulle <3

 • Heippa!
  Kävin innoittamanasi haistelemassa Calvin Kleinejä…Tuo kultainen tuoksui mielestäni oikein ihanalle, mutta onko se miehelle tarpeeksi miehinen tuoksu??Nuuhkin tuoksua tässä kädelläni ja ihanalta tuoksuu, mutta… Uskallanko ostaa miehelle joululahjaksi?? Tarviin vahvistusta 🙂
  Jenni

  • Hei Jenni, tuoksut ovat todellakin makuasioita ja on jännää, että oma mieheni, joka pitää vahvoista ja tummista tuoksuista tavallisesti, on käyttänyt näitä erilaisia Calvin Kleinin tuoksuja vuosia. Tämä tuoksuu miehen iholla sellaiselta ihanan puhtaan raikkaalta, suihkunraikkaalta. Miten sen osaisi selittää parhaiten, mutta ei lainkaan naiselliselta. Tuolla Jonnakin kirjoittelee, että hänen miehensä on heikkona näihin Calvin Kleinin tuoksuihin eli jotain todella koukuttavaa näissä on.

   Mielestäni on aivan ihana tuoksu, mutta miehekäs eli en osaisi naisena käyttää. Viime kädessä kuitenkin sinun on tehtävä päätös, tunnet varmasti oman miehesi tuoksumaun parhaiten? Meillä nämä ovat selvä poikkeama, muutoin hyvin miehisten tuoksujen joukossa.

   Jos hankit miehellesi, toivon kovasti, että olisi mieluisa ja voit miehelle selittää, että sinä pidät tästä tuoksusta. <3

   Onnea matkaan ja ihanaa viikonloppua Jenni <3

  • Jani kiitos kovasti 🙂 Uskonpa, että löytyy, ainakin Tallink Siljalla olen bongannut kaikki kyseiset tuoksut. <3 Ihanaa risteilyä ja hei mekin lähdetään risteilylle joulukuussa miehen kanssa. Ties vaikka törmättäisiin. 🙂 Kivaa viikonloppua.

 • Nämä on niin ihania tuoksuja <3 Oma suoikkini on tällä hetkellä, Dahlia Divin Givenhyn tuoksu.
  Oi mitkä ihanat kuvat <3
  Kivaa viikonloppua!

 • Oih, tuo Boucheron Quatre olisi näistä minun lempparini – ruusua, myskiä, jasmiinia, mansikkaa, setripuuta.. cashmerea, varmasti upea tuoksu!! Calvin Kleinin parfyymit kuuluvat myös suosikkeihini, samoin Lancomen (vaikkei se tuolla esillä ollutkaan). Jospa jostainpäin maailmaa lentokentiltä saisin kuitenkin tuota Quatrea hankittua, sillä pelkästään jo pullon kauneus houkuttelee <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud