Oriflame Giordani Gold arvonnan voittaja nyt blogissa!

Oriflame Giordani Gold arvonnan voittaja nyt blogissa!
Oi voi – nyt sekosi huulipunafriikin pasmat – joulunpunainen huulipuna!
Eikös se riitä kommentiksi joulusta;)
Tuhannesti onnea voittajalle ja suuret kiitokset runsaalle osallistujamäärälle. Kannattaa pysyä kuulolla, vielä ennen joulua on ainakin tulossa upea Korresarvonta ja joulunpunainen kosmetiikka-arvonta. 

Ihanaa perjantaita!


Related Posts

Oriflame Giordani Gold 40-vuotiskokoelma ja upea arvonta!

Oriflamen italialaishenkinen Giordani Gold sarja viettää 40-vuotisjuhlaa. Kokoelmaan kuuluu kauniit aurinkopuuteripuristehelmet ja viisi uutta huulipunasävyä. Juhla-ja pikkujoulukauden kuuluu kuitenkin ehdottomasti luomivärit, niin ensin vinkkinä Oriflamen uutukaiset luomiväripaletit.  Omasta meikkipussista löytyy luomiväripaletti Radiant Peony ja sarjaa kuuluu myös toinenkin sävy Dramatic Tourmeline. Luomiväreissä on samettinen pigmentti, […]

Uudet kengät, jalat kesäkuntoon ja Oriflame!

Johan oli kiva yllätys, koska löysin pinkit Hilfigerin sandaalit vaatehuoneesta.Joku kotitonttu on viime syksynä ne ostanut alesta ja tuuminut, että olisivat kivat tänä kesänä.Mutta ennen kuin sandaaleilla kehtaa kävellä, niin jalat ovat saatava kesäkuntoon!Myönnän, eipä ole talvella varpaankynsiä tullut lakkailtua, eikäjalkapohjia raspattua.Sitä hieman muumioituu metsäläiseksi […]10 thoughts on “Oriflame Giordani Gold arvonnan voittaja nyt blogissa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud