Mavala, Rimmel ja Sally Hansen syysuutuudet

Mavala, Rimmel ja Sally Hansen syysuutuudet

Nythän on jo lunta maassa ja I Love me hässäkkä vei paljon aikaa muun kosmetiikan saralla ja mieltä on kovasti poltellut päästä blogissa esittelemään syksyn meikkejä. Osa kuvistakin otettu jo aiemmin, sillä Mavalalta, Sally Hansenilta ja Rimmeliltä tullut paljon kivoja syksyn uutuuksia. 

Sally Hansenin kynsilakkojen uudistunut koostumus on varsin huikea ja sisältääkin keratiiniyhdisteen, joka vahvistaa kynsiä ja ehkäisee niiden liuskottumista ja lohkeilua. 

Complete Salon Manicure lakassa yhdistyy 7 eri ominaisuutta: se toimii aluslakkana, vahvistaa kynttä sisältämänsä keratiiniyhdisteen ansiosta, edistää kynnen kasvua, toimii värilakkana sekä päällyslakkana ja jättää kynsiin geelilakkamaisen kiillon. Lakan harjaosa on muotoiltu siten, että lakka levityy helposti ja tasaisesti kynnelle. Eli tarvitset vain yhden kynsilakan saadaksesi salonkimaisen tuloksen.

Parasta omille kynsille Sally Hansenin kynsilakoissa on, miten lakka levittyy ”pulleana” kynsille ja kynsieni iän tuomat viirut ja röpelöt peittyy. On todella tärkeä ominaisuus ja huomaan, että on jopa kynsilakkoja, jotka saavat viirut korostumaan ja ne kynsilakat jäävät valitettavasti käyttämättä.

Mavala on kynsilakkojen suhteen näistä merkeistä kaikkein tutuin ja Mavalassa pidän pienistä sopivan kokoisista pulloista. Isompien kynsilakkojen kanssa ehtii puolet kynsilakasta kuivahtaa, ennen kuin saan pulloa edes käytettyä loppuun. 

Vielä jokin aika sitten en tiennyt, että Mavalalla on myös muuta kosmetiikkaa, kuin kynsilakat. Pääsin keväällä testaamaan Mavalan huulipunia ja tykästyin heti. Mavalan punissa viehättää pysyvyys ja kosteuttavuus. En esimerkiksi vieläkään ole oppinut käyttämään mattapunia ja jos sellaisia käytän, on pakottava tarve laittaa huulikiitoa päälle. Mavalan punian koostumus on jetsulleen omaan makuun ja niissä on mukana myös hoitavia ominaisuuksia: E-vitamiinia, karitevoita ja aloe veraa.

Kuvissa esillä Mavalan syyskokoelman tuotteet Sunnkiss-huulipunat ja Sundream-kynsilakat. Sunkiss on jännä nimi syksyyn, mutta eihän kaikkialla maapallolla ole niin syksyistä, kuin meillä. 🙂

Rimmel on taasen merkki johon en aiemmin oikein saanut kontaktia ja nyt sarjasta on löytynyt monia suosikkeja, kuten Rimmelin Insta Flawless, joka on oikeasti aivan mielettömän edullinen ja hehkua kivasti antava voide. Jäi meikkipussin suosikkituotteisiin ja pelko tietenkin aina on, että lempparituote lopetetaan, toivottavasti ei.


Rimmeliltä ilmestyi Kate Moss juhlasarja, jossa Rimmel ja Kate Moss juhlivat 15-vuotista yhteistyötään. Nuo kauniin ruusukultaiset punat ja kaksi Rimmelin lakkaa. 🙂 Kivaa punissa on, että ovat sellaisia hieman huulivoidemaisia, mutta runsaspigmenttisiä. Ihania sellaisia joka päivän arkipunia ja kauniille hylsyille extrakiitokset. Rimmelille peukut erityisen edullisista hinnoista.



Miten teillä, löytyikö tuttuja tuotteita, kenties Mavalan kynsilakat ainakin. Näistä kaikista, jos pitää suosikit valita, niin Mavalan huulipunat ovat kyllä löytäneet tien minun kosmetiikkapussiin ja jäädäkseen. Samaten aikuinen tytär on näitä meillä testaillut ja hänelle annoin muutamia sävyjä, koska ihastui Mavalan puniin niin kovin.


Kaunista lauantaita kaikille <3

*Pr-näytteitä







12 thoughts on “Mavala, Rimmel ja Sally Hansen syysuutuudet”

  • Kiitos arvioista! MÄ tykkään kanssa ihan kauheasti
    Sally Hansenin kynsilakoista, ja Mavala on myös toinen suosikkini!

    Rimmeliä voisin testata nyt kun kehuit sen huulipunia….Mä oon jotenkin kategorioinut sen teinien sarjaksi….ja mähän oon jo melkein täti-ihminen 😀

    • Sally Hansenin lakat ovat loistavia! Mavalan huulipunat ihan mielettömiä. Nuo Rimmelin punat mieltäisin sellaisiksi hieman Baby lips tyyppisiksi, mutta enemmän pigmenttiä. Eli vahvoiksi huulivoidepuniksi, yritän tässä nyt järkeistää tuota koostumusta. Tykkään todella paljon kosteista koostumuksista ja olen tyyppinä sellainen, että käytän aina punan päällä kiiltoa tai sitten kovin kosteita punia. 🙂 Juu ihan sama, nyt olen testinyt Rimmeliltä noita paria kynsilakkaa, noita punia ja sitten paria ihonhoitojuttua, jotka linkkasinkin tuonne. Niin Rimmelhän on tosi yes. <3 Heh käytän myös Babylipsejä ja eikös ne ole ihan lapsille eli ei välitetä me tädit <3

      Kivaa viikonloppua Elisa <3

  • Rimmel muijana rakastan tietysti noita Rimmelin meikkejä ja lakkoja. Sally Hansenin geelilakat ei sopineet mun kynsille. Hauskaa miten kynnetkin on niin yksilölliset.
    Ihanaa viikonloppua Tiiuli <3

    • Eikö olekin jännä nuo erilaiset kynnet. Sallyt sopi, mutta esim. kaikki Mavalan ei, myöskään kaikki Lumenen tai essienkään ei, vaikka pääasiassa kaikista merkeistä essiet sopii parhaiten. Eli voi vaikka olla Lumenen kokoelma tai tuo Mavalan, eli osaa lakoista korostaa niitä viiruja ja osa ei. Ihan hassua. Rimmel on nyt yllättänyt positiivisesti monta kertaa, mikä on todella kiva juttu, kun on kuitenkin niin edukas merkki.

      Ihanaa viikonloppua Outi <3

  • Mavala kynsilakka on tuttu, nyt on jotakin muuta ja sekin nyt pitääs putsata ja lakata uusi, mutta nyt on päivä menny soffan pohjalla ja yritän päästellä migreenihöyryjä pihaĺle☺
    Mukavaa pyhäiñpäivää Sinulle Tiia Ystäväin♡~♡~♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud