Onnenpäivä, Disney Store tilaus saapui ja Lumenen täydellinen kynsilakka!

Onnenpäivä, Disney Store tilaus saapui ja Lumenen täydellinen kynsilakka!

Mikä onnenpäivä, nimittäin Disney Store tilaukseni saapui eilen onnellisesti kotiin. Ooh vintagehenkinen muki ja iso kulho saavat hymyn huulille kurjimpinakin päivinä. Eittämättä ainakin hetkeksi uudesta mukista tuli lempikahvimuki. 

Disney Storesta en ole tilannut vuosiin, muistaakseni viimeksi, kun vielä keräämiäni Disney klassikkomukeja sai. Tilasin myös typyille omat aamutakit, toiselle Tuhkimon ja toiselle Minnin. Minniaamutakissa oli Minnin korvatkin hupussa. Molemmat aamutakit myöskin sai nimikoitua tyttöjen omilla nimillä. Aamutakit olen säilyttänyt tytöille. 

Kivaa Disney Storen tuotteissa onkin, että pienellä lisämaksulla saa vielä nimikoitua erilaisia tuotteita, kuten pehmoja ja vaatteita. 

Lisäksi haluan laittaa hyvää kiertämään, nimittäin tuo Lumenen nyt marraskuussa kauppoihin ilmestynyt kynsilakka sävyssä Karpalo, on täydellinen kynsilakka. Kuivuu aivan salamana, siis ihan hetkessä ja jättää upean kiillon ja pysyykin monta päivää. Yksiä lempikynsilakkojani ja olenkin käyttänyt kynsilakkaa todella ahkeraan. Aion myös ostaa muutaman varastoon ennen, kuin ehtivät loppua kaupoista.


Ai niin ja peittää kynsistä ne vanhuuden tuomat viirutkin. Niin ja myönnän, on todella friikkiä kuvata kahvimukeja sävy sävyyn erilaisten kynsilakkojen kanssa, mutta minkäs teet, pakkomielteensa kullakin. 😉

Oikein iloista päivää kaikille ja hei oletko koskaan tilannut mitään Disney Storelta ja mikä on sinun lemppari Lumenen kynsilakka? Kynsilakka on saatu blogiin ja olen Karpalo sävystä aiemmin kirjoittanut ja koko kokoelmasta täällä. Related Posts

Lumene arvontaa, jee!

Lumene arvontaa, jee!

Olen ollut hipihiljaa, mutta sieluni sopukoissa olin päättänyt,  jahka 300 blogger lukijaa menee rikki  ja 100 000 kävijää paukahtaa myös rikki,  täällä järjestetään arvonta.  Eli nyt on sitten tupla-arvonnan paikka! Tässä kuussa minulle tuli kaksi Livboxia, koska tilasin toisen pisteillä.  Molemmissa boxeissa oli ihanat Lumene […]

Arvonnassa kevään karamellisen sävyisiä Lumene herkkuja

Huulikiiltofani on innoissaan, sillä Lumenelta on ilmestynyt toinen toistaan herkullisemman sävyisiä Artic Glow huulikiiltoja. Yllä olevan kuvan värisuora on juuri täydellinen värikimara omaan makuun, koska mm. liian tummat ja oranssit sävyt eivät sovi kasvoilleni. Kiilto pysyy mukavasti ja tuoksuu herkullisen marjaisalle, mutta ei liian äklömakealla […]26 thoughts on “Onnenpäivä, Disney Store tilaus saapui ja Lumenen täydellinen kynsilakka!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud