Helein ravintolisä ja Korres arvontojen voittajat nyt blogissa!

Nyt on arvottu taasen useampia arvonnan voittajia ja pidemmittä puheitta arvonnan voittajiin. Helein Anti-aging kauneusravintolisiä itselleen voitti anonyymi ja nimimerkillä Päivi ja toinen Helein ravintolalisävoitto meni myöskin anonyymille nimimerkillä sarisus.

Korres ihonhoitopakkaus meni lukijalle Lumo. Suuret onnittelut kaikille ja olen tämän päivän aikana kaikkiin teihin sähköpostitse yhteydessä. 
Olen joskus syönyt ravinnelisää hiusten hyvinvointiin, sattuneesta syystä kun olin kaljupää reilut puoli vuotta.Hiukset kasvoivat takaisin, olisivat varmaan kasvaneet muutenkin =). NYt 50+ kasvojen iho kuivuu näin talvella tosi pahasti, posket ovat kuin kalastajaeemelillä, yhtä rohtuneet. Tuntuu että voiteet eivät auta yhtään, kokeiltu on rasvaiset ja kosteuttavat. Tänä Helein voisi olla apu, olisi kiva kokeilla.
Päivi (paikki@suomi24.fi)
Osallistun ehdottomasti arvontaan. Kasvojen iho tosi kuiva pakkasella. Voi jospa arpaonni potkisi nyt!

sarisus.kokko@luukku.com

Korresin suihkusaippuoita on usein käytössä. Tuoksu kuulostaa ihastuttavalta, olen juuri nyt ihastunut bergamottiiin ja freesiaan
Sydämelliset kiitokset kaikille osallistujille, teitä oli paljon. Pysykää kuitenkin kuulolla, sillä tällä viikolla tulee vielä ihana joulunpunainen arvonta, joka sisältää kaikkea punaista kosmetiikkaa.

Mukavaa päivää kaikille ja voittajiin olen tämän päivän aikana yhteydessä. 🙂


22 thoughts on “Helein ravintolisä ja Korres arvontojen voittajat nyt blogissa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud