Joulunpunainen arvonta!

Joulunpunainen arvonta!
Pidemmittä puheitta, on aika hemmotella teitä joulunpunaisella arvonnalla. Yksi voittaja voittaa itselleen kuvassa olevat kosmetiikkatuotteet ja saa hieman suloista joulunpunaa itselleen.


Palkinto sisältää huippuhyvän Tangle Teezer harjan, jolla harjatessa lapsiakaan ei takkujen selvittely itketä. Tangle Teezer on pukeutunut suloiseen jouluasuun. Mukana menossa suositut eos huulivoidepallerot, tuoksuna/makuna summer fruits eli kesä Maailman paras meikkisieni beauty blender, jolla taiot meikkivoiteen iholle silkkisen sileäksi lookiksi. Tietenkin pari joulupunaista kynsilakkaa, Makiash merkiltä ja Ellokselta ja Lidl sponssaa joulunpunaisen huulikiillon. 

Arvonnan säännöt ovat helppoakin helpommat, yksi arpa tasapuolisesti joulun henkeä kunnioittaen kaikille. Arvonta päättyy jo 14.12, jotta onnekas voittaja ehtisi saada kyseisen palkinnon vielä jouluaatoksi hyppysiinsä. Anonyymit muistakaa nimimerkki ja sähköpostiosoitekin olisi kiva, jotta saan voittajan kiinni, jos arvontavoitto osuu kohdille. 

Kommenttikenttään voisi vaikka huikata mikä joulussa on parasta tai vaikkapa kurjinta eli ihan mitä vaan jouluun liittyvää saa kertoa. Ihan vaikka, ettei vietä edes joulua.

Terkkuja Tukholmasta ja onnea arvontaan!

*Tuotteet arvontaan lahjoittanut Pr-toimisto

Related Posts

Olenko halpis, jos ostan vaatteeni ruokakaupasta?

Olenko halpis, jos ostan vaatteeni ruokakaupasta?

Perustin aikoinaan blogini hieman vastaiskuna kaikille elämän kohokohdille. Ei niin ettenkö ajatellut kohokohdista kertovani vaan niin etten lähtisi stailaamaan elämääni. Muiden kauniiden ja tyylikkäiden blogien paine on kuitenkin vaikuttanut alitajuntaani ja oli kuka tahansa Instagram tilistäni mitä tahansa mieltä, instaa olen kuitenkin pyrkinyt viilaamaan eli […]

Hulluhalpailin taas Lidlissä ja Lidl kosmetiikka-arvonta!

Kuka tunnustaa, asuuko sisällänne pieni laihialainen ja rakastatte tonkia Lidlin laareja? No minä rakastan ja nuuskamuikkuilu Lidlin laareissa on oikein palkitsevaa puuhaa. Lidlistä olen löytänyt likimain kaikki oloasut, kasoittain sukkia, sukkahousuja ja kalsonkeja myöskin. Puhumattakaan kaikesta muusta.  Eilisellä kauppareissulla ilahdutti pitkät lettineuleiset polvisukat ja oliko […]142 thoughts on “Joulunpunainen arvonta!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud