Tunnen oloni ikälopuksi!

Nyt olen kyllä ihan himputin väsynyt ja alan vasta ymmärtämään mummiani paremmin. Ihmettelin aina nuorempana ja nuoruuden tyhmyydellä, että miten sille mummille ei vaan mene jakeluun tekniset laitteet. Miten oli niin mikroaaltouunia vastaan ja miten radionkin kanavia oli niin vaikeaa vaihdella, puhumattakaan kasettisoittimesta tai videolaitteesta. 

Tältä näyttää tyytymätön, väsynyt ja teknisesti epälahjakas asiakas. Silmämunakin punottaa. Vihje, älkää ikäihmiset antako kuvata itseänne maan tasolta, kun pää näyttää nuppineulan päältä ja vartalo kerrostalolta. Jotain on pielessä ja kun omassa itsessä ei tietenkään ole mitään vikaa, niin onhan se nyt tietenkin tuo katala kuvakulma!Aikani olin sinut laitteiden kanssa ja tunsin olevani oikea asentajaguru. Nyt olen hiljakseen ymmärtänyt, että luuloni taidoistani ovat olleet himppasen retuperällä, jos ottaa huomioon videosoittimenkin suurin piirtein 2-4 erilaista toimintoa. Lapsikin ne oppii tai oikeastaan lapset oppivat kaikki kaikkein parhaiten, joten mihin edes itseäni ja tumpelouttani vertaisin?

Olen vihdoin saavuttanut iällisen huippupisteeni, jossa tekniikan suhteen aika ja taidot ovat leikkaantuneet ja alamäki on alkanut. Ostin viikko sitten lauantaina uuden älyluurin Huawei 9 P vai onko se P 9, kuka noitakaan voi muistaa ja olen koko viikon ollut aivan järjettömän väsynyt, koska olen taistellut uunituoreen älypuhelimeni kanssa. Tuo luuri on hinkannut aivojani, kuin hiekkapaperi ja tuntuu ettei yhden yhtäkään aivonystyrää ole enää jäljellä, kaikki aivoröpylä on kaikonnut ja on yhtä sileää vaan.

Järkytyksekseni vielä ilmeni, että uutukainen oman älyn ylittävä laitteeni on viallinen. Koko viikon olen ottanut suttuisia kuvia ja miettinyt  mikä on, täräjääkö kätöseni vai olenko vaan niin auttamattoman tumpelo, etten osaa enää ottaa kuvia. Puhumattakaan puhelimen käyttöönotto, siihenhän vierähti koko päivä, aivan karmaisevaa puuhaa. Uudessa puhelimessa on Android sovellus kuten vanhassakin, mutta se onkin joku ihmeellinen Huawein oma Marshmallow sovellus,  joka ei pelitä samalla lailla, kuin vanhassa LG G 3:ssa, vaan on suorastaan karkeampi. Jotenkin koen oloni Android huijatuksi. 

Miksi sitten ostin Huawein, no kun se kuulemma vie valokuvani uudelle tasolle, voin kuvata pimeässä ja saan uudenlaista syvyyttä kuviini. No tuo vikakappale otti vain suttukuvia ja mm. tarkkuusasetukset olivat minimaalisen pienet, jotka ystävieni luurien tehdasasetuksissa olivat tapissa, kuten pitääkin eli omani oli maanantaikappale. 

Palautettuani puhelimen, niin tietenkään koko Suomen maasta samaisesta liikkeestä ei löytynyt enää uutta samanlaista. Jouduin siten ensin palauttamaan puhelimen ja ostamaan uuden toisesta kaupasta. Toisessa kaupassa ei ollut suojamuovia vai mikä lie Elmukelmu sekin on, joka suojelee näyttöä ja jouduin menemään taas samaan vanhaan kauppaan asennuttamaan suojamuovin toisesta kaupasta ostamaani puhelimeen. Kaikkeen tähän liittyi myös osaltani näytön paikkoja eli luonnollisesti viat joutuu todistelemaan ja mm. vanhan luurin suojamuovin hinnan palauttamisesta vääntämään.  

Ukkeli vielä joutui muistisairaan äidin käden viedä uudelleen kipsattavaksi, kun vanha oli kuulemma huono ja sen vanhan kipsin oli anoppi itse poistanut.. No mutta anopin uusin kipsi kuulemma tuntuu nyt hyvältä ja oma uusi luurini myöskin, joten loppu hyvin kaikki hyvin, eli joskus ne kipsit, niin kuin luuritkin voivat vaan olla huonoja. 

Huomenna piti lähteä ukkelin kanssa Tallinnaan, mutta emme nyt jaksa, vaan tahdomme huilia kotona. Siitä arvostan tätä ”iän tuomaa” kovasti, vaikka tekninen älyni on jo 100-vuotiaan tasolla, niin itseään osaa paremmin kuunnella henkisellä tasolla ja kun piiputtaa niin piiputtaa, niin oman töpselin voi hetkeksi laittaa löysemmälle. 


Edes kahvi, kerma ja sokeri eivät ole auttaneet palauttamaan aivonystyröiden sähkömagneettisia kytköksiä entiselleen. Meillä on muuten jokin kirous, aina kun ostamme jotain, se pitää aina vaihtaa tai vähintäänkin korjata, oli sitten kyse, talosta, autosta tai luureista. Ai niin ostimme myös tänään uuden DVD-laitteen, koska tuore DVD-vehjekin hajosi. Sitä ei oikein voinut palauttaa, koska suutuspäissäni revin joulun alla koko levyn luukun irti väkivalloin, koska levy oli jäänyt sisälle jumiin. Joskus sitä kuulkaas pitää omiakin raivopisteitä purkaa, etenkin kun haluaa katsella kymmenettä kertaa itkuelokuvan ja niistää flunssaisena itsesäälikkäänä muutakin, kuin räkää. 

Miten teillä, onko ollut joku vehje joka on pettänyt teidät heti oston jälkeen, onko kenelläkään Huawei mikä lie 9 ja alkaako teistä tuntua, että tekniikka menee yli hilseen?

Suuret kiitokset Ninskille kaikesta tuesta mobiililaiteasiassa ja Pauliinalle vielä henkisestä tuesta. Ilman teitä makkarimme seinät olisi pitänyt pehmustaa ja taistelisin vieläkin tuhrukuvia ottavan luurini kanssa. 


Ensi viikko on hyvä, tiedän sen ja kevättä kohden hei. 🙂Kivaa viikkistä kuitenkin, terkuttaa aamutakkimöhköfantti soffaltaan.


66 thoughts on “Tunnen oloni ikälopuksi!”

 • Mä voin niin samaistua sun fiiliksiin. Mä en tiedä et mikä siinä on, mutta mikään ei saa mua niin raivon partaalle kuin tekniikka joka ei toimi tai jota en ymmärrä. Mun kärsivällisyys laitteiden kanssa on sen nolla. Onneksi on kärsivällinen ja fiksu poikaystävä!

  • Eikö hirveää, hyvä kun tässä kohta osaa fööniä käyttää. Olen vilpittömästi aivan uupunut tästä viikosta. Ihanaa, että on fiksu ja vielä kärsivällinen poikaystävä. <3

   Ihanaa viikonloppua Nella <3

 • Tuo luurin vaihto on kyllä viho viimeistä touhua! Pari kertaa olen merkkiä vaihtanut ja nyt sinnittelen vanhan surkea kännykän kanssa mahdollisimman kauan 🙂
  – Nyt otatte rennosti ja nautitte illasta ja rauhallisesta sunnuntaista <3

  • Ihan kauheaa, luulin että Huaweissa on ihan sama android järjestelmä, mutta ei olekaan, huiii… Kiitos Marru ja oli niin hyvä sunnuntai. Ihanaa viikkoa sinulle <3

 • <3 Sitä varten ystävät ovat <3 Hyvä päätös skipata Tallinna, otahan rennnosti tämä la-ilta ja huominen sunnuntai, sitten ihan uudella draivilla uuteen viikkoon. Muiskiss Tiiuska ja rentoa vlopun jatkoa 🙂 <3

  • Olet niin huippu, ei vain sanoja vaan tekoja. <3 Kiitos niin paljon ja kumpikin vielä ihan tööttis väsyneenä ja vieläkin naurattaa meidän kipakat keskutelut ja whats up viestit. Toivottavasti olet saanut nukuttua. <3

   Ihanaa viikkoa ystävä <3

 • Voih kuinka ymmärrän ja tunnen sympatiaa – ja oikea päätös pysyä kotona ja rauhoittua. Minulla on joku ihme sähkökenttä tai kirous päällä, kun oikeasti joka toinen laite rikkoutuu mystisesti kun niihin kosketan (olen sellaisista ihmisistä lukenutkin…joten ei varmaan täysin omassa päässäni oleva vika…). Huaweita kehutaan kovasti, olen nyt ollut parin puhelimen verran Samsung-nainen, sen logiikka on jo niin tuttu, että uskaltaisikohan enää vaihtaa : ) Leppoisaa ja tyyntä viikonloppua sinne! Ensi viikko on parempi – siihen kuule me uskotaan!!

  • Ei varmasti ole omassa päässä ja tuntuu, että täällä ihan sama homma. Totta on myöskin, ettei nykyajan koneita ole tarkoitettu edes kestämään, jos mietin lapsuuden kodin telsuakin, joka sinnniteli yli 20v.

   Huaweissa on android eli aika nopeaan siihenkin solahtaa, joitain hienouksia löytyy ja hoitain huonouksia. <3

   Juu eilen tuumin aamulla, no nyt on hyvä päivä ja sitten taistelin tuon yläbannerikuvan kanssa 6t ja syömättä tietty, ihan maanisena. En lopulta tiedä miten se blogiin edes solahti.

   Kiitos Heli ja ihanaa viikkoa <3

 • Joskus elämä murjoo vaikka tekniikan keinoin. Onneksi on kotiteinit, jotka pelastavat, kun oma pää ei riitä noihin koneisiin. Ei se yläviistokuvakulma oo yhtään parempi. Pää näyttää silloin kurpitsalta. Musta on muutama kurpitsakuva otettu tuossa viikon varrella..

  • Hitsi kun meillä ei juuri nyt asustele teinejä, tosin paljon apua olen saant 12-vuotiaalta. 🙂

   Meinaatko, joo ihan totta, päästä tulee silloin valtaisi. Hui!

   Ihanaa viikkoa Satu <3

 • Jos tekniikka ei toimi, tämä nainen on lievästi raivonpartaalla. Joten ymmärrän sinua. Itselläni on tuo ko puhelin työpuhelimena ja olen tykännyt, kun tulee sinuiksi laitteen kanssa, on aika helppo käyttää. Ja, nuo kuvat on kyllä hyviä puhelimella otetuiksi.
  Mukavaa viikonlopun jatkoja!

  • Juu nyt tykkään jo kunnolla, mutta se ensimmäinen viikko meni kuvien kanssa taisteluu n ja en voinut tajutakaan, että vika on laitteessa, eikä minussa, hih. On hyvä puhelin. <3

   Kivaa viikkoa <3

 • Huh huh. Tekniikka on onneksi yleensä pelittänyt. Mitä nyt viimeksi, kun mies vaihtoi puhelinta, niin sai muutettua kieliasetukset slovakiksi. Siinä sitä sitten pähkäiltiin, kuinka muuttaa asetukset takaisin. 😀
  Meillä on ongelmana huonekalut eli tee-se-itse-huonekalut. Joka kerta, jos jotain uutta huonekalua ostamme, niin kokoamisvaiheessa mies huomaa, että jokin osa tai osia puuttuu. Viimeisin oli uusi divaanisohva, joka piti yllättäen koota. Itse olin juuri sairastunut influenssaan, joten en olisi jaksanut yhtään vastoinkäymistä. Melkein purskahdin itkuun, kun mies sanoi, että parista reiästä puuttuu jotkin nippelinappelit. Onneksi huonekaluliikkeen edustaja tuli tuomaan puuttuvat osat ja sohva saatiin kasaan. Eli tunnen niin tuon tunteesi. Nyt otat viikonlopun rennosti ja keräät voimia. <3

  • Voi ei mikä juttu, apua!

   Voi sinua ja ymmärrän niin hyvin, joskus muttereiden uupuminen vie jo sille toiselle puolelle, kun on jo muutenkin kovin uupunut tai flunssainen.

   Juu eilen taistelin 6t tuon yläbannerin kuvakoon kanssa, mutta josko hyvä pv tänään. 🙂

   Ihanaa päivää Mannilainen <3

 • Multa vielä sujuu, kun töissä pitää osata sitä ja tätä, mutta telkkarit on nykyään ihmeellisen hankalia 😀

 • Olin innoissani kun viimein sain uuden työpuhelimen -jota käytän vapaa-ajallakin- ja sain valita minkä halusin. Vaihdoin Windowsista ja mikä ero! Parasta on sovellus, jolla kameran kuvia saa siirrettyä puhelimeen. Sen asennus sai tosin raivoisaa kiroilua ja epätoivoa aikaan, mutta armottomalla tahkoamisella (jaa googlauksen avulla) sain kuin sainkin asennuksen lopulta onnistumaan ja kuvatkin siirtymään. En olekaan onneton ikäloppu -etkä sinäkään!

  • Wau tuo on hyvä ominaisuus. Hermohan näissä aina menee, mutta ah sitten kun oppii, niin tulee iso tyytyväisyyden tunne.

   Juu kyllä me osataan, ainakin itsellä vaan voi viedä opettelu hieman enemmän aikaa, kuin nuorempana. <3 Mutta monimutkaisempia ovat laitteetkin.

   Kivaa päivää Lumo <3

 • Täällä ilmoittautuu toinen kirottu. Melkein AINA uusia asioita hankkiessamme joudumme palautus, reklamaatio ja vaihtokierteeseen. Olin niin varma vuosi sitten keittiörempan menosta ihan persiilleen, että olin ottanut vakuutustoimistosta ja kuluttaja-asiamieheltä valmiiksi briifaukset ja puhelinnumerot! Ja sitten: KAIKKI TOIMI JA SUJUI JUST SOVITUSTI:) Sanoin monta kertaa miehelle, että kohta jysähtää. Tämä ei voi mennä näin hienosti. Meni se!
  No, sen jälkeen on taisteltu kalliin talvitakin vetoketjun rikkoutumisesta ekalla käyttöviikolla, takuukorjauksesta tytön imuriin jne…

  • Ihan mahtavaa, että toimi! Voi hurja olit hyvin varustautunut, mutta ehkä siksi juuri karma tuumi, että antaa toimia vaan. 🙂 Eihh ja sitten taas sama vanha meno jatkui, voi elämän kevät.

   Zemppiä ja mukavaa viikkoa <3

 • Tekniikka menee eteenpäin sellaista kyytiä, että todella tuntuu, ettei perässä kerkeä. Ei tarvitse kuin katsoa vaikka jotain Gigantin tms. mainoslehtistä, niin ei enää ymmärrä edes mitä kaikki laitteet on ja mihin niitä käytetään…

 • Tekniikka on😡 Aina välillä, joskus jopa sujuu… onneksi meillä asuu tuota nuorisoa, joka auttaa "vanhuksia" teknisissä härveleissä, nuorison ikäjakauma on 10-20 vuotta ja KAIKKI osaa paremmin kuin minä… Onneksi toistaiseksi olen kuitnekin heitä parempi kokki😆

 • Sympatiseeraan sinua kovasti<3 Mun pitäisi hankkia uusi luuri, mutta esteenä on juurikin se, että joutuu taas taistelemaan hampaat irvessä, että saa härpäkkeen sellaiseen toimintakuntoon kuin on tarkoitus. Se on todellinen Via Dolorosa, tuskien taival, koska en itse ymmärrä tekniikasta höykäsen pöykähtävää (enkä edes haluaisi, mutta kun on pakko!), ja toivon aina, että joku kaupan setä, eikun poika laittaisi sen paljon näppärämpänä oliona täysin toimintakuntoon. No, ei ole sellaista ihmettä vielä koettu, vaan itse pitää vajavaisilla (oikeastaan olemattomilla) kyvyillä ja ällillä yrittää selvittä homma jotenkin. Kyllä on niin rasittavaa. Sitten, kun ei vaan osaa, pitää pyytää oma poika hätiin kertomaan selkokielellä miten pitää toimia tai aina parempi, jos hän tulee paikan päälle ja pelastaa äitinsä piinasta.
  Koskaan ei ole minkään laitteen asentaminen sujunut niin kuin myyjätaho on luvannut…"kyllä sen pitäisi toimia"… on vakiohokema. Mustakin pitäisi, mutta kun ei toimi!

  Mukavaa sunnuntaita, Tiia<3

  • Juu ja olisivat kaupassa laittaneet 39e hintaan! Juu minähän en sellaisesta maksa, minkä ehkä ja mahdollisesti osaan tuhannen tunnin taistelun jälkeen tehdä itse. Ai kauhistus. 🙂

   Juu perusandroilla oikeasti toimi, kun vaihdoin Samsungin LG puhelimeen ja LG:n uuteen LG luuriin, ne ihan oikeasti juttelivat keskenään. Nyt ei ihan samalla lailla LG ja Huawei jutellut, vaan jouduin Bluetoothin avulla siirtämään mm. yhteystiedot ja sen etsiminen ja yhteen sovittaminen, niin huhhahhei.

   Ihanaa sunnuntaita ja hei onneksi on oma poika <3

 • Kuvauskulmat kyllä monesti vääristävät ihmisen ulkonäön,niin ettei tahdo tunnistaa 🙂
  Itse ostin uuden kännykän joulun jälkeen juurikin parempien kuvien takia.
  Sama merkki kuin ennenkin, mutta uudempi malli eli Samsung galaxy S7.Markkinoiden paras kamera tällä hetkellä, olen todella tyytyväinen. Käyttöönotossa kyllä luulin, että on viallinen, kun kamera ei auennut sellaisena kuin piti. Sanoin jo puolisollekin, et täytyy käydä liikkeessä uudestaan. No ei tarvinnut, kun siellähän oli helppokäyttätoiminnot päällä. En vaan flunssahuureissa sitä heti huomannut. Onneksi, en antanut heti periksi, vaan räpläsin tarpeeksi kauan. Oon ihan tyytyväinen nyt. Helpompi kirjoittaakin, ettei aina tule viereinen kirjain näillä nakkisormilla:)

  • Juu miltei ostin S7 itsekin, mutta myyjä sitten näytti hämäräkuvia ja ne hieman kellersi. Luulenpa, että Huaweissa ja S7:ssa on kummassakin loistavat kamerat ja juurikin joitain hienosäätöeroja vain. 🙂 Samsungin androidista pidän vaan huomattavasti paljon enemmän, kuin Huawein.

   Hienoa, että sait sujumaan, vaikka olo olikin tahmea. <3

   Ihanaa viikkoa Hanne <3

 • Helpointa taitaa olla antaa lapsille ja nuorille laitteet käteen ja pyytää niitä katsomaan ja asentamaan kaikki tarvittava… mä ainakin nykyään käytän sumeilematta hyväkseni nuorukaisen terävät silmät ja näppärän älyn 🙂

  En taida uskaltaa enää vaihtaa kännykkämallia toiseen. Olen niin monen kuullut taistelevan noiden samanlaisten ongelmien kanssa. Käyttikset on erilaisia ja yks jos toinen laite vaatii omat tunnukset ja kiljuu pilvipalvelupakkoja tms.

  Hyvä, että kamera ja kipsi saatiin kuntoon ja voit nyt hengitellä syvään. Tee jotain oikein mukavaa tänään ja muista, että olet ihana <3

  • Ehdottomasti tässä tapauksessa tulee käyttää lapsityövoimaa. Juu tässähän on android eli ios maailmaan en rohkene vaihtaa, toisaalta se on kuulemma maailman helpoin. Mutta tuo android olikin sitten Huawein oma eli ei olekaan identtinen, no höh, hiljakseen opin tämänkin käytön ja kurjuutta kun ei jaksa kaikkea opetella, niin jäää varmaan monta hyvää toimintoa käyttämättä.

   Kiitos niin paljon ja sinäkin olet ihana <3

 • Tsemppiä sinne luurisi kanssa – tekniikka on jotenkin ihmeellistä nykyään, mähän saan apua sen käyttöön omilta pojilta 😉 Että mummo olen minäkin mitä tulee sähköisiin laitteisiin!

  Näin se menee ;)! Ihanaa päivää!!

 • Mulla poika tuo mulle älylaitteet ja mä vaan maksan. Töissä ollessa pysy noissa ajantasalla, mutta nyt ei vaan enää jaksa ymmärtää. Eniten ketuttaa, kun oman kropan tekniikka alkaa pettää. Isot kodinkoneet saavat kotiinkuljetuksessa aina lommolle. Käyttöä ei haittaa, mutta ketuttaa silti.
  Leppoisaa sunnuntaita!

 • Kyllä tässä itsekin odottelee että missä vaiheessa ei enää jaksa ja osaa syventyä mihinkään uuteen tekniikkaan. Toistaiseksi olen netistä kaivellut tietoja ja onneksi kaikki on toiminut suht hyvin. Viime vuonna kun ostin uuden kännyn niin pyysin kyllä myyjää siirtämään vanhasta kaikki yhteystiedot jne että olisi heti käyttövalmiina.
  Vaan tänään olen tuntenut itseni tosi vanhaksi ihan toisesta syystä. Sain nimittäin ekan kutsun mammografiaan, kääk! Nyt tuntuu vanhalta mutta ehkä sitten 69-vuotiaana kun nekin seulonnat loppuvat tuntee itsensä vasta tosi ikälopuksi ja hyljätyksi…
  Elämää vaihe kerrallaan.

  • Voi eihhh,,, pian täälläkin ja hyvä on kun tutkitaan, vaikka siltikin sekin on yksi naula lisää ikääntymisen arkkuun.

   Vaihe kerrallaan, viisaasti kirjoitettu <3 Hyvää viikkoa Matkatar <3

 • Mä niin vihaan sitä, kun tekniikka ei pelitä.. mun kännykkä vetelee viimeisiään ja kauhulla odotan sitä ku pitäis ostaa uus – haluan iphonen, kun sitä osaisin käyttää, mutten suostu käyttään siihen mitään 1000 euroa. Miehellä on Honor joku ja se on ollut ihan hyvä.. Oon ihan surkee asentaan mitään teknisiä laitteita vaikka työkseni neuvonkin ihmisiä niiden käytössä, haha 😀 Nyt meilläkin alkaa kaikista laitteista pikkuhiljaa takuut loppuja ja sitä odotellessa, kun ne hajoo – onneks uuteen kotiin ollaan jo tilattu uudet.

  Tsemppiä vaikka tekniikka ei aina toimi.. IHanaa sunnuntaita! <3

  • Voi ei neuvotko töiksesi, no mutta sitten on aivot ihan loppu, kun pääsee kotiin, eikä enää jaksa. Voi meitä, kiitos zempeistä ja ihanaa viikkoa <3

 • Joka kerta eli harvoin kun kuvaamme minua, minä aloitan sanomalla isoin kirjaimin: ÄLÄ KUVAA ALHAALTA!!!! Seuraava kuvaus on 5 kilon päässä:) Tiia, mulla oli monta vuotta silmä punainen ja aina silloin kun oli lehtikuvausta tai muuta, silloinkin kun otettiin kuvia juttuun Kiinnostava vieras, oli toinen silmä kuin veressä! Syy on selvinnyt tietty nyt vasta, kun jutunpyytäjiä on enää kerran puolessa vuodessa: Se on kuivuutta! Ala tiputella silmiisi illalla tai aamulla Optive Plussaa. Minä laitan varuilta aamuin illoin ja kertaakan ei ole sen jälkeen silmä punoittanut!!!

  Niin…luin sun jutun R:lle ja hän sanoi, että kun sä revit sitä DVD:tä sieltä koneesta, teit just kuten minä teen ellei se hel…n tekniikka toimi. Otan voiman avuksi, kun niin kiukuttaa ja sitten tulee sitä rumaa jälkeä. En koske enää mihinkään! R. hoitaa kaikki tekniset jutut eli olen ihan riippuvainen miehestä, vaikka aina hoin tyttärelle, että naisen pitää itse osata.

  Käytän nyt R:n vanhaa telefoonia, kun omani irtisanoutui 10 vuoden jälkeen. Kun tämä irtisanoutuu, olen pakotettu siihen hemmetin älypuhelimeen ja pelkään nyt jo ihan hulluna, sillä jos R:n puhelin soi ja hän ei ole paikalla, saan siihen vastattua vain yhdenkerran kolmesta. Minä tökin sitä, mistä luurin pitäisi aueta, mutta ei se aukene mulle…

  Oijoi, ihana anoppi, joka poisti huonon kipsin itse…Kuule, tuon minäkin voisin tehdä, ihan sama onko se DVD jumissa vai väärin laitettu kipsi!

  Voit arvata, että sana kärsivällisyys kuuluu tässä parisuhteessa vain toiselle: Hyvä että edes niin.

  Suunnuntaipäivän rauhaa <3

  • ÄLÄ KUVAA ALHAALTA!!!! Tämä kuulostaa niin multa. <3

   Juu totta kuivuutta, niin on ja sitten toki stressistä mulla paukahtaa verisuoni, siinä on jokin heikkous.

   Hihi juu revin ihan raivona sen sieltä koneesta ja tuumin, että ennemmin pelastetaan nyt Harry Potter DVD, kuin se himputin rikkinäinen vehje!

   Voi ei, ja älypuhelin on kamalan koukuttava, siitä tulee käden jatke.

   Juu anopilla on alzheimer ja kun kipsi tuntuu huonolta, niin tuntuu. Hän poisti korviksetkin repimällä ja nyt on sitten palkeenkielet, voi toista. <3

   Hih ei kuulu kärsivällisyys täälläkään kenenkään luonteeseen ja siksi me Leena niin hyvin toisiamme ymmärretään. <3

   Muiskuja päivään <3

 • Meille on kanssa käynyt aika usein noin että uusi vempele pitänyt vaihtaa tai korjauttaa jonku vian takia. Viimeisimpänä mun läppäri jossa vielä takuuaika, vika korjattiin muttei korjaantunut. Murrr.Mä inhoan tekniikkkaa ja oon ihan onneton siinä, onneksi mun mies on kärsivällinen ja hyvä niiden kanssa. Rauhallisempaa ensi viikkoa ♥

  • Eikö korjaantunut, tuo on kyllä ihan hirveetä, kait lopulta vaihtoivat, mutta kiva on sitä laitetta odotella sieltä huollosta!

   Onneksi on kärsivällinen mies. <3 Ihanaa viikkoa <3

 • Minä olen teknisellä alalla töissä, mutta pitää tunnustaa, että kun vaihdan puhelinta, niin yleensä pyydän miestäni konfiguroimaan sen minulle. Millään en jaksaisi tutustua puhelimen saloihin ja miestä se jotenkin viehättää, niin ulkoistan mielelläni sen. Olen ulkoistanut myös läppärini ylläpidon miehelleni. Minusta molemmat ovat ihan turhan monimutkaista säätämistä 😀

  • Sama, mutta nyt mieskin väsyi ja konfiguroin sitten itse. Harmillista, ettei yhteystiedot ym. menneet suoraan ja jouduin käyttämään bluetoothia vai miten toi sinihammas nyt kirjoitetaan. Joten siinä meni kyllä tovi, että uudesta luurista löysin kaikki hommelit ja täpät minkä piti olla auki, jotta tiedonsiirto pystyi tapahtumaan.

   Ihan justiinsa niin, turhaa säätämistä, josta en yhtään tykkää!

   Kivaa päivää <3

 • Et sinä ole ikäloppu etkö tuupelo❤ Uuden luurin kanssa sattui nyt vaan maanantaikappale hyppysiisi mikä toki harmittavaa. Itse olen ulkoistanut puhelimen konfiguroinnin it-tuelleni niin säästyy omat hermot. Luurini on aina ollut samalla käyttöjärjestelmällä mikä toki helpottaa myös.
  Tsemppiä ja aurinkoa päivääsi Tiia ❤

  • No niin sattui ja oli kyllä harmaita hiuksia aiheuttava juttu. Kukaan ei korvaa niitä miljuunia tunteja mitä tuli painittua sen uuden luurin kanssa… Juu näin luulin, kun on android aina ollut, mutta Huawein Marshmallow onkin hieman erilainen. Mutta hei nyt on uusi luuri ja se toimii ja kaikki on mahdottoman hyvin. Uuteen nousuun taas. <3

   Ihanaa viikkoa Marjo <3

 • Tehdäänpä Tiia yksi asia selväksi: sä et oo ikälopou! (Sillä sitten olisin minäkin 😂) Tekniikka vaan ei aina mene jakeluun. Joskus sattuu niitä ns. valoisampia iv, mutta onneksi on niitä, joita tekniikka kiinnostaa. Annetaan siis heidän loistaa. Loistetaan me sitten siinä, missä olemme nörttejä parempia.

  Aurinkoa päivääsi Tiia ❤

  • Ok, en ole <3 Hih tänään juuri mietin, että missä olen hyvä, en oikeasti tiedä. Keskinkertainen hyvin kuvaa minua.

   Ihanaa päivää <3

 • Ooh noo! Mä niin tajuan mistä puhut! Oma kamera on tällä hetkellä huollossa ja oon joutunut lainaamaan ystävän kameraa. HUH! On siinä ollut testailemista ja tajusin,etten tajua kameroista ja niistä hemputin asetuksista YHTÄÄN mitään!! Ugh! Oon ollut niin alla päin ja kärttynen ja surullinen, että oksat pois. Oloa ei myöskään helpottanut pienen pieni paine saada Rajalan ensimmäinen tehtävä valmiiksi! Et näin!
  Mutta onneksi sain ja olin tosi tyytyväinen lopputulokseen!

  • Apua just kun sulla on se Rajala hommeli ja olet tietenkin siinä täpöllä mukana! Onneksi sait ja hyvä tuli, mutta ehkä pari harmaata hiusta samalla. <3 Muiskuja ja m sitten niin äänestän sua, jos on äänetyskisa. <3

   Ihanaa päivää <3

 • <3 Halaus…. itse rakastan uusia luureja, ja olen kerännyt suuren sarja vähän joka merkkejä. (Koska esim sonyn uusin ja samoin smansun galaxyn uusi tippuivat peräjäleen, lasit rikki yms…) (siis yhdessä kasassa iso läjä rahaa ja pari raatoa,mies on ylpiä) (ei enää kokolasisia luureja mulle) Nyt Huawei kanssa ja on kestänyt! Jos kestää mulla, kestää ydinsodankin! Mutta eräs sukulainen pähkäilee usinkin luurin kanssa ja rimpailee minulle. Hänen tuskansa on todellinen myös ja ah, hiuksia kuulemma lähtee! Kyllä sinä kesytät tekniikan…ja hei, tämä sukulainen on alle 30v, joten et voi olla ikäloppu!!! xoxoxo

  • Ooh keräiletkö ja hei ne voi olla joku pv arvokkaita.

   Asennutin Huaweihin lasinsuojan, maksoi 29e asennus, nyt pitäisi olla lasi rikkoutumatta. Suosittelen. 🙂

   Niin kai se on persoonakysymys, eikä ikä, vaikka välillä tuntuu, että tekniikka ajaa meikäläisen ohi.

   Ihanaa viikkoa Maarit <3

 • Tekevälle sattuu, niinhän sitä sanotaan ☺
  Etkä nyt viittisi nimitellä itseäs ikälopuksi, minähän täs tunnen itteni ihan enemmän kun ikälopuksi. Vaikka yritänkin pysyä aijan hermoolla niin sattuuhan sitä kaikenlaasta.
  Imurikatastoofin jälkeen joku on poistanu mun puhelimesta Androidin. No en minä, kun en saa sitä kerta takaasikkaa ☺☺☺ Se on sitä naisen lokiikkaa ☺☺☺
  ♥♥♥♥

  • Voi itku sinua, ihan päivän paras, vaikka sympatiseeraan tuon tuskan, mutta miten taas taiteilit sanasi sillä lailla, että ne otti sydämestä. Voi itku minne se Androi lähti seikkailemaan, mokomakin. Toivottavasti joku sen pian palauttaa.

   Ihanaa viikkoa ihanuus <3

 • Mää sain ton samaisen Huawein P9:n 30v synttärilahjaksi ja en oo vielä uskaltanu ottaa käyttöön. 😀 Pitää ensin totutella ajatukseen uudesta puhelimesta ja hommata uus sim-kortti, sitte varovasti laittaa virta päälle puhelimeen ja katsella sitä ja ehkä pitää kädessäki jopa. Aikansa ku on totutellu ja tuijotellu uutta luuria, ni sitte voi hyvin nohevana koittaa opetella käyttään sitä. 😀

  • Ihana kommentti, juuri tuolta minustakin tuntuu aina uuden tekniikan kanssa <3 Tai minkä vaan, ensin tykkään katsella.

   Ihanaa viikkoa <3

 • Oo sä ostit sen Huawein megaluurin! Siinä on varmaan superkamera (sitten kun toimii). Itselläni on testissä Huawein Honor 8 ja sehän on puolet edullisempi kuin P9 ja silti olen haltioissani kuvanlaadusta! Blogijutut kuvaan järkkärillä, mutta mm. lapsia tulee taltioitua aika paljon luurilla arjessa ja tämä on ollut niin hyvä! Hyvää uutta viikkoa, sinä olet kuule nuori vielä! 🙂

  • Ooh mahtavaa, oiskohan se edukkaampi riittänyt mullekin. Joo tykkään kamerasta, vaikka vielä en oo niin kovin kikkaillut, kun meni sen ekan kanssa taistellessa viikko.

   Juu luuri on hyvä nopeisiin tilanteisiin ja itse kun en asupostauksia teen, niin pärjään hyvin luurilla.

   Ihanaa viikkoa Katja <3

 • Siis minä ja elektroniikka harvemmin tullaa ensi näkemällä toimeen, mutta täytyy sanoa, että sulla on kyllä nyt ollut kyllä huonoa säkää taas matkassa.
  Siitä sun puhelimen kuvista kyllä näki heti, että kaikki ei ollut kohdillaan. Onneksi sait kuitenkin loppupelissä puhelimen vaihdettua, vaikkakin mutkan kautta. On se muuten vaan niin ihana luuri <3

  Voi tuota sinun anoppiasi <3 Ihan mielenkiinnolla tässä mietin, että miten ihmeessä hän on sen kipsin mennyt itse poistamaan, huih. 😀
  Ja hei et ole ikäloppu vaan ihana <3

  • Juu ei ollut kohdillaan ja koko ajan ajattelin, etten vaan osaa. Huh onneksi vika ei ollut mussa. Huaweissa on kyllä se, että olen ripeäotteinen ja sitä luuria pitää pitää paikalla hetki, kun on ottanut kuvan, se on huono ominaisuus mulle.

   Juu ovat appiukon kanssa yhteisvoimin poistaneet, kun oli kuulemma huono kipsi, nyt on hyvä, ainakin toistaiseksi.

   Kiitos ihanuus ja ehkä pientä ikäkriisiä. <3

 • Minä tykkään häärätä laitteiden kanssa, niin kauan kuin ne toimii. Mutta jos joku oikea vika tulee, huudan miehen apuun selvittämään ja tekemään reklamaatiota. Kesällä ostin uuden Samsungin puhelimen, ja olin innoissani, kun sillä voi kuvata vaikka sateessa. Kaksi viikkoa kului hyvin, sitten puhelin osoitti olevansa todella vesitiivis… Piti veden sisällään… Mies vei luurin huoltoon, ja kuukauden päästä sai peruttua kaupan, kun maanantaikappale oli, ja samanlaista ei enää saanut. Nyt mulla on Honor 7, ja olen ollut tähän tyytyväinen jo viisi kuukautta.

  • Ihan mahtavaa kuulla, että joku tykkää. Tuo sateenpito on loistava homma ja siksikin oli Samsung S7 harkinnassa. Samsungin pimeässä otettavat kellertävät kuvat sitten tekivät sen, että valitsin Huawein. Honorista olen kuullut hurjasti kehuja. 🙂

   Ihanaa viikkoa Meemu <3

 • Nuo maanantaikappaleet vievät hermot! Muuten olen innostunut kaikennäköisistä vempaimista, jotka "palvelevat minua". Mutta luuria en uskalla vaihtaa toiseen merkkiin.
  Parempaa viikkoa ja toimivampia luureja yms. Tiialle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud