L`Occitane en Provence Arlésienne

L`Occitanelta ilmestyi vuonna 2016 uusi versio Arlésienne tuoksusta, joka on puuterinen kukkaistuoksu, jossa yhdistyvät raikkaan sitruksinen bergamotti, mausteinen sahrami ja hurmaavat kukat orvokki sekä ruusu. 

Ensituoksussa bergamottia, sahramia ja Galbanum öljyä, jolla on tasapainottava ja rauhoittava vaikutus. Tuoksu onkin pyöreä ja puuterinen, eikä lainkaan äkkipuskeva tai pistävä, vaan pehmeän naisellinen ja kukkainen. Tästä tuoksusta voisi pitää myös he, joiden ykköstuoksunuotteihin ei ruusu kuulu. Sillä ruusu tuoksussa on niin kauniin vieno, että se sulautuu muiden tuoksunuottien kanssa täyteläiseksi kukkakimpuksi.

Sydäntuoksussa huumaa ruusu ja orvokki, jotka taikovat tuoksusta naisellisen kukkaisen. Syvyyttä ja mielenkiintoa tuoksulle antaa santelipuu, valkoinen myski, ambroxa ja myskimalva. Sarjaan kuuluu myös käsivoide, saippua, kylpy/suihkugeeli, Body milk ja kiiltoa antava huulivoide. 

Arlésienne on tuoksu, joka sopii naisellisen puuterisena ja kukkaistuoksuna kaiken ikäisille, mutta kyseessä voisi olla mm. aivan täydellinen äitienpäivätuoksu ja tätä ostaisin niin äideille, kuin isoäideille. Tuoksulahjan mukana aivan ehdottomasti myös käsivoide, sillä omaan makuun L`Occitanen käsivoiteet ovat yksinkertaisesti markkinoiden parhaita. 

Hurmaava kevättuoksu ja omalla kohdalla ehdottomasti päivätuoksu, ihanan kepeä, pehmeä ja naisellinen. Pääsee kahden aiemman lempi L`Occitane tuoksun joukkoon, jotka ovat Néroli&Orchidee ja Verveine tuoksut. Verveinellä piristän itseäni aina suihkun jälkeen ja Verveinen sitruksinen rautayrttinen tuoksu oikein herättää päivään ja Néroli&Orchidee Eau de Toilettea käytin koko viime syksyn joka päivä ja taikoi päiviin pitkäkestoista ja pirteää kukkaisaa tunnetta. Tuoksuun ihastui myös tytär ja käväisi hankkimassa oman Néroli&Orchidee tuoksun itselleen. 

Naisella ei voi olla koskaan liikaa tuoksuja, tuoksuja tarvitaan lukemattomiin eri mielialoihin, erilaisiin päiviin ja tilanteisiin. L`Occitane Arlésienne korkkaa omalla kohdalla valoisamman kauden ja tuo puuterisen kauniina kukkaistuoksuna yhdessä kevätauringon kanssa, lupauksia jo tulevasta kesästä. 

L`Occitane on brändi, jolta huolisin aivan kaiken, yksinkertaisesti rakastan L`Occitanen kaikkia hankkimiani ja testaamiani kosmetiikkatuotteita ja L`Occitanen tuotteet vielä hivelevät silmää kauniilla ulkoasuillaan. Vielä ehtii ystävänpäiväksikin käydä hankkimassa rakkaalle vaikkapa uudehkon kukkaisen Arlésienne tuoksun ja älkää unohtako käsivoidetta, joka parantaa kuivat kädet heti, eikä niin että jää käsivoidekierteeseen. Käsivoiteitakin löytyy useita erilaisia ja oikein kuiville käsille suosittelen Shea käsivoidetta. 

L’Occitanen tuotteita löytyy Helsingin keskustan Mannerheimintien liikkeestä ja Vantaalta ostoskeskus Jumbosta. Tuotteita voi tilata L’Occitanen verkkosivuilta


*Pr-näytteet Arlésienne 75ml Eau de Toilette hinta on 65e, käsivoide 30ml 8,50 ja saippua 5e. Ihastuttavaa ja tuoksuvaa maanantaita kaikille, kevät tulee kohisten. <3


Related Posts

Joulun kauneimmat lahjapakkaukset ja arvonta!

Joulun kauneimmat lahjapakkaukset ja arvonta!

*Lahjapakkaukset saatuja ja postaus sisältää mainoslinkkejä  Rakastan yli kaiken lumisadepalloja ja siitä syystä jo toista vuotta peräkkäin joulun ihanimmat tuoksulahjapakkaukset tulevat Jean Paul Gaultierilta. Tässä on pakkaukset, jotka tuoksun loputtuakin jäävät säästöön lumisadepalloina.  Lumisadepalloihin liittyy vielä sellainen tarina, että lapsuudenkodissa Töölössä, me muksut tykkäsimme salaa […]

Lemppari L’Occitane I Love me-messuilla ja I Love me messulippuarvonta!

Kolmatta vuotta peräkkäin saan kunnian olla I Love-me messubloggaaja, joka aiemmin oli nimellä vip-bloggaaja ja on tänä vuonna nimityksellä yhteistyöbloggaaja. Meitä on kaiken kaikkiaan 8 yhteistyöbloggaajaa valittuna tänä vuonna ja muista yhteistyöbloggaajista voit lukea täältä.  Mukana meiningeissä tietenkin Tädit tubettaa eli blogikamuni Pinkit korkokengät.  Maijuhan on oikea […]18 thoughts on “L`Occitane en Provence Arlésienne”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud