Tädit ne vasta kehtaa

Kyllä olen varmaan tuuttannut jo joka puolella, että Tädit ovat tällä viikolla Kotivinkissä, mutta vinkataan asiasta täälläkin. Jos ei muuta, niin se on mahtavaa, että Tädit eli aikuiset naiset kelpaa. 🙂

Juttu oli ihan meidän näköinen ja sanaakaan en vaihtaisi. Arvostan, että juttu tehtiin suoraan meidän sanoin, eikä toimittaja alkanut suurella sudilla värittämään. Hienoa myös, että nostettiin ylös tuo seikka, että Tädit nauraa vain itselleen, ei muille. Jos joku asia saa meikäläisellä karvat totaalisesti iholla pystyyn ja kananlihat päälle, on vahingoniloinen nauru toisten kustannuksella. En tykkää siitä ja kumman paljon sitä jopa ajattelemattomuuttaan harjoitetaan. Nauraminen itselle ja toiselle vaatii suurta pelisilmää ja toiselle nauramiseen saa oikeastaan vain silloin luvan, kun toinen nauraa itse itselleen ja itsekin on valmis heittäytymään samaan soppaan naurunalaiseksi. Jepulis, Tädit on puhuneet. 

Oikein mukavaa perjantaita, nyt porhallan tästä Hellapoliisin johdolla Maijun kanssa kokkaamaan eli Tädit todellakin tubettaa tänäänkin.
Miten siellä lähdetään viikonlopun viettoon?


65 thoughts on “Tädit ne vasta kehtaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud