Tädit ne vasta kehtaa

Kyllä olen varmaan tuuttannut jo joka puolella, että Tädit ovat tällä viikolla Kotivinkissä, mutta vinkataan asiasta täälläkin. Jos ei muuta, niin se on mahtavaa, että Tädit eli aikuiset naiset kelpaa. 🙂

Juttu oli ihan meidän näköinen ja sanaakaan en vaihtaisi. Arvostan, että juttu tehtiin suoraan meidän sanoin, eikä toimittaja alkanut suurella sudilla värittämään. Hienoa myös, että nostettiin ylös tuo seikka, että Tädit nauraa vain itselleen, ei muille. Jos joku asia saa meikäläisellä karvat totaalisesti iholla pystyyn ja kananlihat päälle, on vahingoniloinen nauru toisten kustannuksella. En tykkää siitä ja kumman paljon sitä jopa ajattelemattomuuttaan harjoitetaan. Nauraminen itselle ja toiselle vaatii suurta pelisilmää ja toiselle nauramiseen saa oikeastaan vain silloin luvan, kun toinen nauraa itse itselleen ja itsekin on valmis heittäytymään samaan soppaan naurunalaiseksi. Jepulis, Tädit on puhuneet. 

Oikein mukavaa perjantaita, nyt porhallan tästä Hellapoliisin johdolla Maijun kanssa kokkaamaan eli Tädit todellakin tubettaa tänäänkin.
Miten siellä lähdetään viikonlopun viettoon?

Related Posts

Porvoo vinkkejä ja päivän asu

Launtaina Pinkit korkokengät Maiju käväisi täällä Porvoossa ja samalla pääsin itsekin nauttimaan Porvoon antimista. Sain taas huomata, että Porvoo on etenkin aivan mieletön kesäkaupunki ja ravintola-ja kahvilatarjontaa on paljon. Maijukin piti viedä Cafe Rongoon, sillä smoothiekulho on sellainen etten itse osaa tehdä, mutta aivan mielettömän […]

Ajatuksia vuodelle 2019

Mennyt 2018 oli jollain tapaa merkittävä vuosi. En ole sitten teinivuosien tehnyt uuden vuoden lupauksia, koska tiedän jo vanhastaan etteivät lupaukset ikinä pidä, etenkään laihdutus sellaiset.  Viime vuonna tein kuitenkin päätöksen olla rohkeampi vuonna 2018 ja päätös myös piti. Vuoden 2018 Mia Kankimäen jo ilmiöksi […]65 thoughts on “Tädit ne vasta kehtaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud